Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Kurvara orulunk az "ingyen" kamu DLCknek, amik amugy is bent voltak az alap jatekban mar, csak letiltottak a picsaba.
Fizetek erte siman ha normalis map packot vagy DLCt kapok, de ezek nem azok.
Sot ugye maga az alap jatek sincs szo szerint kesz es csak tokolnek az alapszintu javitasokkal is...
Szoval kurvara NEM tudunk orulni ennek a szarakodasnak hidd el.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

zsolt9999
jah... király... szal csak nekem van ez a problémám...
aszittem már volt másnak is...

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

MR ME
az h vissza kéne vinni a picsába és visszakérni érte a pénzt az van :@

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zsolt9999
olyankor mivan ha a játék negyedóránként csakúgy kilép... kidob az asztalra és mintha else indítottam volna... se hibaüzenet se semmi

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

Örülj neki hogy nem kérnek a DLC-kért pénzt, nem úgy mint az IW MW2-höz jövõ map-okért.
Még mindig jobb a helyzet, mint MW2 esetében.
xXtamasXx
beszarok ezen a shotgunon...hc szerveren shoti+ magnum ammo nelson bayen...látom 2 csávó campel egyik dombon megkerulom egyiket 20 centirol hatbalovom semmi megfordul hs :S

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

supersunday
Eleg cink, de legalabb nekunk nem kell fizetni erte. <#idiota>

Most komolyan azt vártátok, hogy release után még csoda történik? Soha semelyik játéknál nem történt már nagyobb változás release után, akármeddig reménykedett benne a nép. És fõleg nem fog egy ilyen zárt forráskódú moddolhatatlan konzolportnál.
HD JOHNNIE
Szia Keszo! Pls vegyél fel friendsbe 😊 Nevem az aláírásomban 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

faszom, egy ertelmes map packet nem adtak ki. az elso az csak egy reklamfogas volt, h milyen kiralyak, h mar az elso nap "map packet" adnak ki. ez meg mint kiderult vegig benne volt a jatekban, csak nem volt jatszhato... pfft

Smithwarden
<#levele>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

supersunday
Az EA mar a Saboteur patchen is vagy egy honapot pocsolt, pedig ott az atis jatekosok nagyresze egyaltalan nem tudott jatszani sem. Szoval nemhiszem hogy mostanaban hoznak ki az uj verziot.

aha...
de remélem javítják azt a hibát hogy egy csomó szerónak nem írja ki a pingjét... hiába futtatom rendszergazdaként

jó nekik<#wink>

TDC Geronimo
"map pack" már megy mától, semmi patchet nem igényelt. Patch meg majd jön. Állítólag dolgoznak rajta, de most megint mennek majdnem 1 hét szabira...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

valami hír a mappackról illetve a balance patchrõl?

TDC Geronimo
Igyekszik az ember <#wave>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Az egér váltás az érzékenyen tudja érinteni az ember teljesítményét.
Annó amikor vér komolyan vettük az UT-t akkor ugyan olyan tartalék egér mindig volt otthon 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

trident
Hasznos kis szerkezet, helikopátert is le lehet szedni a levegõben, nagyon alkalmas spottolásra. AltW upgraddel kapsz hozzá gépfegyvert is. Ami nehéz az inkább az, hogy észrevétlen maradj.

A roadkillt nem szoktam erõltetni, mert sérülésveszélyes, ha pedig úgy alakul és az ellenfél heli csak a baserape-re hajt, akkor nekimegyek az UAV-val, ha szerencséd van meg tudod borítani.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

hyjal
Én köszönöm a lehetõséget.Jó meccs volt nagyon<#eljen>.
Így tovább Horda!<#wave>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Az tényleg Hüje(?). Apró de bosszantó hibákkal van tele a játék, inkább egy béta még mindig😞
SZEG007
lol ezt neked mondom Hamed😄

SZEG007
nem komálom a repülöket, mivel 42-be volt alkalmam legjobb klánok pilotái ellen tolni és azota is nyugtatokat kell szednem miattuk😊

Hamed
En azert kivancsi leszek ra, marcsak a repulok miatt is.

Anno bf42-ben mikor mar untam az alap mapokat kepes voltam orakat szorakozni coral sea-n, meg a battle of britain palyan. Volt par szerver amin csak ez ment 24/7. Egyre erik bennem hogy felrakom ujra es elrepulozgetek a feeling kedveert. Bar eselyes hogy mar alig vannak szerverek ahol ezek mennek.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

SZEG007
3 pálya + coral sea(ami nem tekinthetö pályának)

FlyHigh
Az 1943 az nem csak valami egy pályás techdemo a motor bemutatására? Aért is fogják adni olyan szotyi pénzért.

Thrash \'Till Death

JohnConnor
Mert hogy multira ezek után senkinek sem fáj a foga...

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

iceshark
nem jön itt semmi, ott van benne már a listában, mivel rajta volt a korongon simán csak feloldották és már mennek a szervereken, neked nem kell letölteni semmit, csak pont azt a páylát abban a módban megkeresni aszerver keresõben!

JohnConnor
Majd akkor esnek pofára ha visszaesik a vásárlás és mindenki warezol

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Omlás
Az a leg rosszabb az egészben, hogy pont a kritikus idõszakban megjelenés után relative kis idõvel már leszarják a javításokat. Pedig ha valamikor akkor pont most kellene kapkodnijuk mint egy idegbetegnek. Mi lesz akkor kb fél év múlva ? 😊 AB még mindíg bugos mikor jött ki a game ? Nem hiszem el, hogy nem lehet javítani.... pl meg még az általad felsorot egyéb ami szintén nem egetrengetõ de ha nem csinálják nem is lesz javítva.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

kfa
BF1943, Medal of Honor, BF3
Most már ezeket fejlesztik gõzerõvel nem a BC2-t.

Maak
<#eljen>
jo meccsek voltak tegnap, bar a "PKM-es majmok" beszolas a cimbidtol nem esett jol <#gunyos1>, azer' az nem m60 es vegulis alapfegyver szal nem ertem mi baja volt vele. <#nemtudom>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

peter2340
MIKOR jön már ki az uj map vagyis forditot modeban?:

Running
Szerintem ugyan az van, mint BF2-nél volt. Elkészült a játék és a csapat teljes egészét átirányították másik játékra. Szerintem most sem dolgozik már 10 embernél több a BC2 javításokon. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy 100+ fõs fejlesztõ csoport képtelen a felsorolt hibákat hetek óta javítani, fõleg olyanokat amelyek percek alatt javíthatóak. Itt megint valami van a háttérben, ami nem mondanak el. Hüje aki elhiszi, azt a sok agymosó dumát, amiket nyilatkoznak.

Ha szar, akkor nem is. De egy jo jatekba is kell valami for the masses, hogy ne csak a kritikusok zengjenek odakat a mar reg csodbement fejleszto cegrol par ev mulva. Igaza van Omlasnak, a szamlakat nem lehet kifizetni viz alatt is mukodo cd lejatszokkal, es dedikalt dobverokkel, igy a fejlesztok is kenytelenek kurvulni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Omlás
Igazából nem lenne gond az upgradekkel ha nem adnának néhány esetben elég durva elõnyt. "Egy jó játékos ledarál egy szétuningolt kevésbé jó játékost!" Szokták ezt mondani de kérdem én hányan szentségeltek esetlegessen az elsõ kategóriába tartozó játékosok közül amikor upgrade miatt esélye sem volt... Biztos volt ilyen 😊 Igazából ha semmi elõnyt nem adnának az upgradek az lenne a korekt .<#idiota><#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Running
M60 javítás, fegyver sebzés értékének átállítása -8-al. Köszönjük a fejlesztést, kb 5 másodpercet vett igénybe, mehet update-be!
Ticket kiiratása az eredményjelzõn szintén kb fél órás meló lehet. Valami nagyon rosszul mûködik már évek óta ennél a cégnél!

És mindenféle fejlõdéses kurvaannya nélkül, meg statisztikai buzulás nélkül. Ott ha szembejött egy másik medic, az gyõzött, aki jobb volt. Nem az, aki ingyenélõ kocka és egész nap játszik...
Nevetséges.

Running
Hiába minden sírás, 4 hét alatt 3x annyi elment belõle, mint a sikeres Bf2-bõl. Pénz beszél...
Kiváló példája ennek Gordon nyilatkozata, miszerint arra a problémára, h MCOM aktiválásnál felszeded az összes hulla cuccát, nem az a megoldás, h ÕK betesznek erre egy másik gombot, hanem majd a JÁTÉKOS nyomja a pálya felétõl a gombot, és akkor nem lesz gond. Állat, eszemebe sem jutott.

Igaz, a csíterhegyeket leszámítva.

Omlás
Régi BF méretû mappokat akaroooooook olyan játékmenettel 😄. Szarok ezek a little mappok ennyi játékosra :S.

Amúgy tényleg belehetne fejezni a kód majmolást mert jó nemfog származni belõle legalábbis nekünk :/.

kfa
Inkább Modern Warfare majmolás. Az elsõ pár COD-dal semmi baj nem volt 😊

Meg lehet csinálni egy játékot úgy is, - mint eddig az összes BF-et - hogy 1 hónap után ne szaladgáljanak Jedik benne.
Ez a kód majmolás bassza el az egészet.

Running
Köszönet tegnap JCSR-Keszonak hogy kisegített minket a Miss elleni gyakon. Kiváló játékos!

"Pistike kieli magat, aztan eltunik a balfeneken, aki meg komolyabban akar vele foglalkozni, az marad kesobb is."

Ha szar, akkor miért is maradnál? Nem változik semmi késõbbiekben....

Omlás
Azt is figyelembe kell venni a fejlesztõk még ha megélni megélnének egy rétegjátékból de azért csak többet akarnak mint alapjáraton normál körülmények között élni. A rétegjátékokkal mindíg is ez volt a helyzet miután ismert lett és kicsit felkapott rájönnek a készítõk, hogy juj ebbõl most már kaszálhatunk is és elkezdik teljesen más irányba terelni a dolgokat. A rétegjáték kedvelõi csalódnak de cserébe jön nyócmilijó vérpistike akiktõl dagad a bankszámla. Amennyibe te lennél a fejlesztõk helyében kb ugyanezt csinálnád. Persze szomorú a szitu de ez van 😞.

Kazuarosodunk na. Ha valami nem ad gyors sikerelmenyt, akkor kevesebb embernek lehet eladni. De ez nem lenne akkora gaz. Pistike kieli magat, aztan eltunik a balfeneken, aki meg komolyabban akar vele foglalkozni, az marad kesobb is. A baj inkabb az, hogy eleve Pistikere mereteztek. Egy ket honapig ellesznek vele a muksok, ne cifrazzuk tul a szolgaltatasokat gyerekek, mert kell a kovetkezo nagy dobasra az energia.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kfa
Azért ezekkel a számokkal óvatosan bánnék. Cod4 egy kiforrott játék warmoddal és mindenki által elfogadott szabályrendszerrel, ráadásul ott elég 3-5 játékos egy aktív klánhoz, míg BC2 szinte még szûz és 8-10 emberes klánokat igényel.

iceshark
teljesen egyet értek, ez a felgyúgyulósdi az évezred fa**sága!

iceshark
hehe én rákényszerítem magam, 0.7 arányról cél lett valami értelmes 1.0 környékére hozni magam, most új egér és megint szépen romlok lefelé mert nem találok el senkit rendesen, visszaraktam a régi egeret, erre már az is szar elszoktam tõle, szóval a nagy büdös "két szék közé ültem" a helyzet, most megy a rövid 30 perces játékok szépen célozgatni próbálni, aztán fejlõdni megint...amúgy kurva szar érzés amikor tudom hogy még egy hete simán fejest osztottam most meg körbelõdözöm az ellent, furi de csak jobb lesz, idõvel pontosodik az ember, pont ezért váltottam érzékenyebb egérre, elvégre azzal lehet fejlõdni(nálam visszafejlõdni<#idiota>)

amúgy az új rush pálya tetszetõs, van most (igaz egy amcsi szerver) ami csak azon fut 120-130-as alap pinggel szóval még játszható! megnéztem az új arica-t is, hát az borzalmas quake aréna lett 😞((