Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fizetek erte siman ha normalis map packot vagy DLCt kapok, de ezek nem azok.
Sot ugye maga az alap jatek sincs szo szerint kesz es csak tokolnek az alapszintu javitasokkal is...
Szoval kurvara NEM tudunk orulni ennek a szarakodasnak hidd el.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
aszittem már volt másnak is...
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
Még mindig jobb a helyzet, mint MW2 esetében.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
de remélem javítják azt a hibát hogy egy csomó szerónak nem írja ki a pingjét... hiába futtatom rendszergazdaként
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Annó amikor vér komolyan vettük az UT-t akkor ugyan olyan tartalék egér mindig volt otthon 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A roadkillt nem szoktam erõltetni, mert sérülésveszélyes, ha pedig úgy alakul és az ellenfél heli csak a baserape-re hajt, akkor nekimegyek az UAV-val, ha szerencséd van meg tudod borítani.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Így tovább Horda!<#wave>#wave>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Anno bf42-ben mikor mar untam az alap mapokat kepes voltam orakat szorakozni coral sea-n, meg a battle of britain palyan. Volt par szerver amin csak ez ment 24/7. Egyre erik bennem hogy felrakom ujra es elrepulozgetek a feeling kedveert. Bar eselyes hogy mar alig vannak szerverek ahol ezek mennek.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Thrash \'Till Death
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
jo meccsek voltak tegnap, bar a "PKM-es majmok" beszolas a cimbidtol nem esett jol <#gunyos1>#gunyos1>, azer' az nem m60 es vegulis alapfegyver szal nem ertem mi baja volt vele. <#nemtudom>#nemtudom>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ticket kiiratása az eredményjelzõn szintén kb fél órás meló lehet. Valami nagyon rosszul mûködik már évek óta ennél a cégnél!
Nevetséges.
Kiváló példája ennek Gordon nyilatkozata, miszerint arra a problémára, h MCOM aktiválásnál felszeded az összes hulla cuccát, nem az a megoldás, h ÕK betesznek erre egy másik gombot, hanem majd a JÁTÉKOS nyomja a pálya felétõl a gombot, és akkor nem lesz gond. Állat, eszemebe sem jutott.
Amúgy tényleg belehetne fejezni a kód majmolást mert jó nemfog származni belõle legalábbis nekünk :/.
Ez a kód majmolás bassza el az egészet.
Ha szar, akkor miért is maradnál? Nem változik semmi késõbbiekben....
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
amúgy az új rush pálya tetszetõs, van most (igaz egy amcsi szerver) ami csak azon fut 120-130-as alap pinggel szóval még játszható! megnéztem az új arica-t is, hát az borzalmas quake aréna lett 😞((