Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XenHai
tudod milyen szar azért veszteni mert csapatnak a fele kezdõrõl lövi a védõ félt..
XenHai
teljesen koreket ha van admin aki be is tartatja a szabályokat..
szerver nevet kérek.
Melyik szerver a tietek amire ezek a szabályok érvényesek?! Nekem terszenek!
w77d
mondjuk a sniper kempet én sem értem, hiszen az arra van... igazság szerint ezt a hülye kempelés dolgot sem értem. Egy Quake-ben vagy Doom ban ok, de egy háborús fps-ben lehessen már kempelni. Az életben is gondolom leordítják a fejed hogy futkosssámán a harcmezõn ne akarj fedezéket használni kisgyerek

Csak érthetetlennek tartom, hogy miért vannak egy fps játék szerverérõl kitiltva a fegyverek, meg a sznájperrel miért nem lehet kempelni.De mindegy, úgyse járok magyar szerverre, csak viccesnek találom.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Azért,amiért az IRAM-ot is elhordták mindennek,mert akart egy pár logikusnak tûnõ szabályt a saját szerverén.
Ne tudd meg mit kaptunk érte.
De ezek a szabályok tényleg viccesek.Meg is ölték a játékot és csak az állandó viza lesz belõle.Ne legyen igazam,de majd csak várd ki...<#nezze>

[IRAM] leader

szuku
Miért lenne ez vicc, legalább a makkfregerek nem tudnak érvényesülni, nameg mondjuk a csapatmunkát felesleges sallangnak tekintõk kedvenc helye sem lesz, az is biztos; de azt hiszem, aki a fenti stílusra bukik talál számos alternatívát (talán túl sokat is), így jócskán van létjogosultsága egy ilyen szervernek is.

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

w77d
errõl én sem hallottam még..

w77d
M60 tiltott <#eljen>

a faszom tele van hogy M60-al mászkál mindenki és szednek le szépen...

Korrekt.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

iceshark
ez mi ez?
Isla Innocentes-en a második részen a ház lekéselõs bug használata minimum ban!

Beers
Majd, ha repülsz...!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Boron Power
Miért volna ez vicc?

Zs0lt1
csak neked írtam az utolsó bekezdést <#wilting>

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

<#idiota><#idiota><#idiota> Vicc

Zs0lt1
Hello!

Az imént volt egy kis vita a szerverünkön, ezért a dolgok tisztázása érdekében kiírom a szabályokat!

- M60 tiltott!
- Gránátvetõ tiltott!
- Bármely rakétavetõ ember ellen használata tiltott!
- Sniperrel kempelni tiltott!
Ezek dolgoknak felszólítás után kick a jutalma!
A team balance-szal kapcsolatban, mivel az jelen állás szerint bugos:
Aki utoljára lépett be a szerverre, az a kevesebb játékost tartalmazó oldalra álljon!

Isla Innocentes-en a második részen a ház lekéselõs bug használata minimum ban!

Ezzel kapcsolatban annyit tudunk elmondani, hogy aki a szabályokat nem szeretnék betartani, akkor kereshet másik szervert, nem kötelezõ hozzánk feljönni! Aki pedig feljön, annak jó játékot kívánunk!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

modellmaker
igen... elég szánalmas...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Batistuta007
akkor sorry.frissítés nélkül nem gondoltam hogy lesz ilyen.mindenesetre fura.egyébként jó map.akkor ez lenne a beígért dlc😄?

Maak
tegnaptol megy laguna presa rush modban is, es Arica harbor CQ-ban, 2 napja egyfolytaban errol irkalunk ide, hogy igazabol mekkora atbaszas ez az uj map dolog...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Batistuta007
2nap tiszta játék idõ után most találkoztam egy olyan mappal rushban amivel eddig nem.azért az kemény.eddig hol volt?frissítés mindig fennt volt.olyasmi mint a valperaso.másnak is vannak ilyen tapasztalatai?vagy mitõl lehet ez?

TDC Geronimo
ah ok

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

folyamatosan dolgozik a srác az általam javasolt új dizájnon, amiben természetesen a mi szerverünk is benne lesz

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Szerverünket bannerba te nem tudod beletenni vagy ki csinálja azt?

TDC Geronimo
Kikapcsoltam a 3D spottingot. Meglátjuk így milyen.

[UNQL]Echo
Jaja azota tunt fel nekem is.Egyreszt megnyugtat, hogy valszeg nem Ati problema.Masreszt kabbe Dice.Le ne tiplizzenek mar szabira es hagyjanak itt ezzel a kifizetett betaval hetekre!

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

TDC Geronimo
Az nekem még megvan, de már hasban kicsit szûk lenne <#idiota>

TDC Geronimo
Azt vágom, nekem sose zárja be a BC2.exet ha kilépek. Mindig manuálisan kell. Erre figyelek, így az nem lehet gond.

nem, az a BF2es volt 😛

-tRs-Landor

mNzJean
Nekem is szokta ezt csinálni de én asszem rájöttem , ki kell lépni CTR-ALT-DEL el , a feladatkezelõben ilyenkor 2 db Battlefield Bad company 2 fut , azt ameik kevesebb mem-et használ le kell állítani . Nálam ez szokott a hiba lenni. Néha 2 játék fut a háttérben ilyenkor elfogy az FPS . Azt is észrevettem ,hogy ez a kitabolások után szokott elõjönni .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

TDC Geronimo
Azt nem vitte el az egyik csajod? :d

hja, nekem is csak L-es van 😄

-tRs-Landor

Iceman
aha...a vietnámos talán nekem is megvan valahol 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

TDC Geronimo
Nekem nvidiam van és utolsó patch óta csinálja. Nekem nem pörög le 1re, hanem "csak" 15 körülire pár secig, de azt úgy érzem mintha folyamatosan akadna a kép. Tököm tele volt már az egésszel.

[UNQL]Echo
Ja most esett le, hogy a gamehoz kaptad es nem a versenyrol szuvenir.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

[UNQL]Echo
Ott milyet adtak?Mert a vietnamost a BF1942 lanon kaptuk a BF2-est meg a BF2-n <#vigyor4>

MarkBlade
Még nem próbáltam most találtam és a munkahelyen vagyok.. A folyamatos kidobálásra mert volt ilyen is.. beléptem és kb 3 perc játék után kidobott + a hang is rossz volt arra találtam megoldást 😊
Crem
😊
Nekem még a vietnam-hoz adott ajándékpoló megvan. CSak összement az évek alatt😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

[UNQL]Echo
Ilyenre penzt pazarolni.Inkabb a gamehoz adtak volna a polokat azoknak akik jatszanak is a gameval rendesen.
celebek .... <#violent>

Husimoto
Neked segitett valamit?

Skynet
Így mindjárt jobban hangzik a szeró a múltkorihoz képest. Mi a szeró neve?😊 Ty
HC egész tûrhetõ, kivéve amikor a map másik felén elfingja valaki magát valami szar fegyverrel (nem sniper) de te megdöglesz sniper távolságból

Tracert mindegyik kasztnál egyszerre unlockolod.Asszem,10szint körül.De írja is a leírásánál.

MarkBlade
Nézzd meg ezt az oldalt :BFproblémák Itt összefoglalva vannak mi a hibák és lehetséges megoldások..
Belton
😮

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Husimoto
Köszi a helpeket! Nem a router okozza a problémát az biztos, sem nem segit az udnp vagy minek a kikapcsolása sem. Ruterem van, de azzal és az nélkül is állandóan produkálja ezeket a hirtelen kifagyásokat. Vagyis nem kifagyásnak nevezném, mert nem kifagy a játék hanem hirtelen eltûnik, és semmilyen hiba üzenetet nem ír utána. Kiváncsi vagyok, hogy az ablakban futtatás segit-e de nem hinném.

JohnConnor
mocskos, összetákolt konzolátirat az egész játék, egy értelmes WART-sem lehet tartani. Sajnos (bár nekem nincs vele gondom) mivel konzolátirat ez nagyon nem is fog változni, ehhez teljesen újra kellene írni az egészet, most helyette van a toldozgatás-foltozgatás több kevesebb sikerrel, de normális sajnos soha nem lesz. A tapasztalat win Vista 32 alatt nekem szépen fut. A klántársaknak 32-64 bites win 7-en is normálisan fut!

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

A tracer dart-ot mikor lehet enginél unlockolni?

MarkBlade
Próbáltad a ablakban futtatást? Azt írták akkor jó.. lehet kipróbálom.. azt mondom az eredményt..
Beers
Kár, hogy nem ér semmit:

(a 80 pontot meg basszák meg)

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

MarkBlade
nincs routerem 😞 digis vagyok.. úgy néz ki nem vagyok egyedü a problémával.. 😞