Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
huhh (homloktörlés), köszönjük hogy leereszkedsz közénk, óóó, te skillesek között is a legskillesebb.

(esetleg nem ártana egy kis igazi életet is élni...sétálni a ház körül, megetetni az aranyhalakat, stb.)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Metalmilitiakid
my bad, a fal átlövés után nem gondoltam hogy berettat írsz 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Mekkora szanalmas idiota low ratyik vagytok, most bizonyitottatok csak be ;-)
Majd ha ugy lottok meg jatszotok mint en, majd akkor beszelhetunk kis csicskak.

S Te ezen csodálkozol??<#nyes>
Nem lesz jó a k/d-ja...mennyé má...jól meg is úsztad.<#dumcsi>

[IRAM] leader

Cseppet benézte <#kuss>

<<<>>>Boron Power<<<<<>>>>>
Szerintem rangot léptél és be van állítva (mert be lehet ám<#eplus2>),hogy mondjuk 22-estõl magasabb rangú nem játszhat a szerveren.
De ez csak tipp,nem szeretnék mások dolgába belevau-vau

[IRAM] leader

Fpocok
Erre a BUKSAGe gyerekre vigyázzatok, nehogy lelõjjétek, mert akkor lenyomorékoz és szidja anyukádat! Csak óvatosan!

http://i44.tinypic.com/aufvqu.jpg

BUKSAGe

Parasite Eve 2, best game EVER!

berettárol volt szó,kis oldalfegyver,nem az anti radar szuper sniperrõl

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Smithwarden
Csakhogy o nem barettot irt...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Metalmilitiakid
jelzem neked alásan a barett a 30 centis acélt viszi át 1 kilóméterrõl, nemhogy a 60 centis betont 200 méterrõl, így is le van gyengítve az a fegyo

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
pontosan 😄

Black Ghost
Hát ez az, sajna a végén megszakadt, de úgy emlékszem "rus vs. euro" volt a névben, bár ez nem biztos.
benőmenő
Ha valakinek nem tiszta, hogy miért is anyáznak egy késelése miatt
http://www.xfire.com/video/2414ad/
<#wow1>
nandorb
szero neve?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Black Ghost
Sziasztok!

Lassan egy hónapja játszom, de ilyet még nem láttam.

Elõbb voltam fenn egy orosz HC szerón. Két 4 fõs squad (én voltam a 9-dik) ment 16 ellen. 2 csubi, 2 medic, a többi assault, a tankos pályán a csubik átváltottak engi-re.
Hát kérem szépen ilyen faja összhangot én még nem láttam. Nem a squadok voltak jók, hanem a 8 fõ együtt, el se hiszem hogy ezt a játékot lehet így is játszani.
Valami elementáris erõvel támadtak, folyamatos elõrenyomulás, nem akadtak el szinte soha. Ha lelõttek nem volt idõm összeesni mert már élesztettek is újra. A medicek bõdületesen sokat melóztak, assaultok elõl húz lépésre (nem 600) a két csipa köztük meg ezek. Mindenki tudta mi a dolga, nem voltak egyéni akciók csak is csapat munka. A fegyverek teljes tárházát használták, ha kellett késeltek (értsd: késsel rohamoztak!) vagy épp GL-s "légitámadást" kreáltak.
Az egyik körnél már csak pár tiketünk volt és még egy bombát kellett volna letenni, viszont messze volt nem értünk volna oda. Következõ történ, srác be a tankba, másik a helibe, a tankos bement a házba elkezdte forgatnia tornyot és lõtt mint állat, a helikopteres láthatta hogy ez kevés lesz erre fogta és belerepült, kész 10 perc múlva nyertünk.

A végén már csak felül nézetbõl néztem hogy mit csinálnak, közel 2 órát játszottam velük de végig vigyorogtam az egészet, állati volt.
A PH-ról pont ma én is rosszat hallottam, õk tudják.

Battlelog: Purga5

Skynet
Mw2-t én eladtam a francba kb 3 nap tiszta játékidõvel. Lehet hogy ez a játék bug halmaz meg van 1-2 balansz probléma fegyver. De legalább nincs minden agyatlan óvodások skill szintjére butítva és negyedakkora balanszproblémák sincsenek mint az MW2-ben.
Bugok....Inkább legyen pár ilyen jellegû bug,mintsem hogy egy beretta átlõjön még a 60 centi vastag bunkerfalon is (lásd mw2)...😊
Fpocok
Mondd a "mocskos" részleteket! 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

Majd át jönnek hozzánk <#hehe><#eplus2><#taps> clan server HUN

[IRAM] leader

mNzJean
PH szerver adminolás terén egy vicc ,kezdeneek az adminok átesni a ló túloldalára pedig játékosok nélkül meg...szhatják a szerverüket .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Maak
kapcsold be steamen a jatek frissiteset, valszeg nalad steamrol szedi majd le

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Még annyit mondtak nekem h ezzel lehet manuálisan frissiteni BFBC2Upadter.exe! Nekem ilyen file nincs, nem tudom miért, én steamon vettem a játékot tehát nem dvdrõl telepitek, ennek lehet köze hozzá?

Updatert erõltetni, azt h lehet? Honnan tudom milyen update volt az utolsó?

ugyanezt kerdeznem, csak engem infinityrol banoltak, egeszen valoszinu liquivent volt... egy szot nem szoltam, csak kb 17-0 statom volt.

1: a külsõ ping a normális (amit server browserben ír, az esetedben 30)
2: nemtom.

Jaffa 2843
sziasztok

ma megvettem a játékot és lenne néhány kérdésem (mivel FAQ elég szegényes, így felteszem õket)
1. a szerverkeresõben 30as pinget ir egy adott szervernek de amikor fent vagyok akkor már 130-at mutat. normális vala ez? melyik az igazi ping? 😄
2. az online aktiválást ugye 10 különbözõ gépen lehet végrehajtani. a kérdés az lenne, hogy hardware ID-t néz (mint OEM oprendszerek) vagy win reinstallnál ujra ellõ egy lehetõséget?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

darki81
ez a bug is bennevolt abban a listában ami javitásra szorul, de csak ez az 1 ház ilyen tudtommal

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

bug

azt most télleg 1 ütésel csinálta vagy elõtte már meg lett gyengitve?

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Míg benne nem lesz a bannerba,kénytelen vagyok így hirdetni: clan server HUN

[IRAM] leader

Nem azt mondtam, hogy a DICE tehet a "fogyatékosokról".
Hanem, hogy megadja nekik a lehetõséget, hogy nem is kell élesíteni, csak rárobbantani a házat.
Pláne ÍGY 😊

davis98
http://www.youtube.com/watch?v=ZfL9dgYBPEQ&feature=related

Itt egy videó az én problémámról.

nickname: doki09

trident
Sajnos biztosra nem tudom megmondani. Gondolom nem vendégfiókból próbálsz játszani, nem irtad, hogy win7-t használnál (arra lenne igazán érvényes az adminisztrátorként való futtatás), ráadásul ha nem tudna kommunikálni a játék, akkor beloginolni sem tudnál. Próbáld még erõltetni az updatert, lehet nem frissült.

Volt aki így oldotta meg, nos ez is megérhet egy próbát...:
I can see servers now
solution:
remove bfbc2 and punkbuster
reinstall bfbc2 without punkbuster
open the game by the BFBC2Upadter.exe
it will says you'll have to update so you press 'yes'
(now you can see the servers)
when you load the map is says install punkbuster
install punkbuster
now i can see them but i cant play cause pb kicks me :s

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

közben leesett,h nem mindenhez kell 100 kill az aranyhoz

én már amikor megjelent ez a personás dolog akkor gyorsan kerestem<#idiota><#idiota>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Carloska
bad company 2 firefox persona

http://www.getpersonas.com/en-US/persona/81138

kfa
Nem. Fegyverfüggõ mennyi kell a platinához.
10. gold star helyett platinát kapsz, ez biztos.

Boron Power
Kedves Ph! szerver adminok! Mielõtt csúnyán kezdek beszélni megkérdezném miért kickeltetek ma 18.05-kor a szerverrõl úgy, hogy vissza sem tudok menni.

Elõre is kösz a normális indokot, amit reményeim szerint mondani fogtok.

darki81
nagyon erõs volt a gravitácio a serveren <#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

1000

XenHai
10 arany
nandorb
Platin-hoz mikel? hany kill 1 fegyoval?

Szûrõ kolléga,szûrõ..vagy valami más miatt...<#kuss><#eplus2>

[IRAM] leader

Egyébként szerintem nálunk lesz a legalacsonyabb a ping,mert mi a "sógoroktól" béreltünk szervert.
Igaz még nincs teljesen beállítgatva,de a pb már frissítve,stb.Még szerencse,hogy sok ismerõs beállítás van az old BF-bõl,mert elég nehéz kiigazodni az admin tools-ban,mi micsoda.De a pb stream,update alapból megy,úgy megtanultam anno.<#vigyor4>
Jöhettek nálunk is játszani,szívesen látunk mindenkit.( clan server HUN )

[IRAM] leader

SpeedXHUN
Hali az mitõl van,hogy kb 2 hete nem talál semmilyen servret a játék ha a "PLAY NOW'- ban keresek???

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Aha...még csak nyóccor vót..de sebaj.<#hehe>

[IRAM] leader

nandorb

BEAST
Amugy is hatba loted volna, nem tudod megallni D:

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Tegnap a szerverünkön simán hátba lõttem egy csapattársat emiatt. Nem mondanám, hogy gyakori, de megesett már velem is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kashim5
Bakker, nálatok nem csinál olyat a játékban, hogy lemaradnak a csapattagok feletti jelzések? Nevek, ikonok stb... Néha ilyen 5 méterrel a háta mögött van és távolról alig lehet eldönteni ellenség-e vagy velem van. Radar HC-ban ugye eleve nincs. Rohadt idegesítõ és nem tudom mi okozza... mostanában kezdte, elõtte normális volt. Csomószor volt már, hogy emiatt hátbaszedtem a hülye snipert mert semmi jelzést nem mutatott, utána vettem csak észre, hogy ilyen fél képernyõvel feljebb van az ikon... hát remek... Csubakkákat eleve nehéz megkülönböztetni a harc hevében, hát még így.

davis98
Köszi a segítséget! A tûzfalat kikapcsoltam. updater-t adminként futtattam.A router nélkül sem talál szervert. Különben a routeren keresztül megy a heroes. Az simán csatlakozik. Sajna az angol nem nagyon megy. Mit tudnék még tenni? Elõre is köszi!

nickname: doki09