Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(esetleg nem ártana egy kis igazi életet is élni...sétálni a ház körül, megetetni az aranyhalakat, stb.)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Majd ha ugy lottok meg jatszotok mint en, majd akkor beszelhetunk kis csicskak.
Nem lesz jó a k/d-ja...mennyé má...jól meg is úsztad.<#dumcsi>#dumcsi>
[IRAM] leader
<<<>>>Boron Power<<<<<>>>>>
Szerintem rangot léptél és be van állítva (mert be lehet ám<#eplus2>#eplus2>),hogy mondjuk 22-estõl magasabb rangú nem játszhat a szerveren.
De ez csak tipp,nem szeretnék mások dolgába belevau-vau
[IRAM] leader
http://i44.tinypic.com/aufvqu.jpg
BUKSAGe
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
http://www.xfire.com/video/2414ad/
<#wow1>#wow1>
Lassan egy hónapja játszom, de ilyet még nem láttam.
Elõbb voltam fenn egy orosz HC szerón. Két 4 fõs squad (én voltam a 9-dik) ment 16 ellen. 2 csubi, 2 medic, a többi assault, a tankos pályán a csubik átváltottak engi-re.
Hát kérem szépen ilyen faja összhangot én még nem láttam. Nem a squadok voltak jók, hanem a 8 fõ együtt, el se hiszem hogy ezt a játékot lehet így is játszani.
Valami elementáris erõvel támadtak, folyamatos elõrenyomulás, nem akadtak el szinte soha. Ha lelõttek nem volt idõm összeesni mert már élesztettek is újra. A medicek bõdületesen sokat melóztak, assaultok elõl húz lépésre (nem 600) a két csipa köztük meg ezek. Mindenki tudta mi a dolga, nem voltak egyéni akciók csak is csapat munka. A fegyverek teljes tárházát használták, ha kellett késeltek (értsd: késsel rohamoztak!) vagy épp GL-s "légitámadást" kreáltak.
Az egyik körnél már csak pár tiketünk volt és még egy bombát kellett volna letenni, viszont messze volt nem értünk volna oda. Következõ történ, srác be a tankba, másik a helibe, a tankos bement a házba elkezdte forgatnia tornyot és lõtt mint állat, a helikopteres láthatta hogy ez kevés lesz erre fogta és belerepült, kész 10 perc múlva nyertünk.
A végén már csak felül nézetbõl néztem hogy mit csinálnak, közel 2 órát játszottam velük de végig vigyorogtam az egészet, állati volt.
Battlelog: Purga5
Bugok....Inkább legyen pár ilyen jellegû bug,mintsem hogy egy beretta átlõjön még a 60 centi vastag bunkerfalon is (lásd mw2)...😊
[IRAM] leader
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
2: nemtom.
ma megvettem a játékot és lenne néhány kérdésem (mivel FAQ elég szegényes, így felteszem õket)
1. a szerverkeresõben 30as pinget ir egy adott szervernek de amikor fent vagyok akkor már 130-at mutat. normális vala ez? melyik az igazi ping? 😄
2. az online aktiválást ugye 10 különbözõ gépen lehet végrehajtani. a kérdés az lenne, hogy hardware ID-t néz (mint OEM oprendszerek) vagy win reinstallnál ujra ellõ egy lehetõséget?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
[IRAM] leader
Nem azt mondtam, hogy a DICE tehet a "fogyatékosokról".
Hanem, hogy megadja nekik a lehetõséget, hogy nem is kell élesíteni, csak rárobbantani a házat.
Pláne ÍGY 😊
Itt egy videó az én problémámról.
nickname: doki09
Volt aki így oldotta meg, nos ez is megérhet egy próbát...:
I can see servers now
solution:
remove bfbc2 and punkbuster
reinstall bfbc2 without punkbuster
open the game by the BFBC2Upadter.exe
it will says you'll have to update so you press 'yes'
(now you can see the servers)
when you load the map is says install punkbuster
install punkbuster
now i can see them but i cant play cause pb kicks me :s
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Elõre is kösz a normális indokot, amit reményeim szerint mondani fogtok.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[IRAM] leader
Igaz még nincs teljesen beállítgatva,de a pb már frissítve,stb.Még szerencse,hogy sok ismerõs beállítás van az old BF-bõl,mert elég nehéz kiigazodni az admin tools-ban,mi micsoda.De a pb stream,update alapból megy,úgy megtanultam anno.<#vigyor4>#vigyor4>
Jöhettek nálunk is játszani,szívesen látunk mindenkit.(
[IRAM] leader
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
[IRAM] leader
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx