Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Futtasd a bfbc2updater.exet-t, ellenõrizd a tûzfalat, lehet csak engedélyezned kell a program kilépését, ha routered van, akkor lehet portot kell nyitnod. Futtasd a játékot adminisztrátorként. Link. Esetleges további infók: banner/GYIK.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kfa
Ennek semmi köze a játékmenethez. Ha összegyûlik egy kupac fogyatékos játékos arról nem a DICE tehet. Amúgy meg RPG-vel/Gustav-val házat bontani szoktunk waron is. Ha már benne van a Destruction2.0 modell a játékban nem fogja az ember kihasználatlanul hagyni.

De arról igen, hogy az épülettel együtt az M-Com is megsemmisülhet.

mert gyökerek,errõl nem a játék tehet

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Azért a rush sem tökéletes.
Gondolok pl arra mikor kb az összes támadó recon és az M-Com épületét kizárólag aknavetõtûzzel pusztítják el. 😊

Fõkönyvtárba BFBC2Updater-t indítsd el utána fog.
Zs0lt1
hét ez tök fals adatokat mutat.
ezer éve unlockoltam mindent erre a felét még lockoltnak mutatja.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

davis98
Miért nem talál egy szervert sem a játék?
Most vettem meg és nem tudok vele multizni. Segítsetek légyszi.
Mi lehet a baj?

nickname: doki09

havercsotány
mi is keresünk ugyan ezzel a feltételekkel ámböröket😊
szõkepinahajszálnyira vagyunk most elegendõek egy normális teamhez.

Van amit írtam a www.battletracker.com de reggelõs, és van a bfbc2s.com

Fpocok
Annyira nem jó, nem elég részletes.
Nem látom hány csillagom van fegyókkal. Nem látom mennyit öltem vele, mennyi fejlõvés... maradok a réginél! 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

kfa
Már nem azért de mi ebben a normális? Semmilyen statot nem mutat csak azt hogy milyen kaszttal mennyi pontot szereztél...

Stats-O-Matic

koschwarz
végre megnézhettem, hogy nem is vagyok annyira béna. 😊
jelzésértékû, hogy medickel, assault-tal, engivel 6-7x több idõt voltam mint reconnal.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

battletracker.com

XenHai
Ez tényleg jó..
Smithwarden
Ez az oldal mar benne van a bannerban a GYIK-nal.
Legfeljebb melle kell irni hogy +stat.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

kfa
Azért ha 20-as vagy legfeljebb 24-es szerveren conquestelsz akkor ez nem igaz, ott néha publicon is elég kemény adok-kapok tud kialakulni a zászlókért és a másik háta mögé kerüléséért. Aláírom 32-es szerveren játszhatatlan. Mondjuk szerintem 32-esen a rush is az.

SZEG007
Ezekböl a CQ pályákbol nem lehet semmit kihozni szerintem, meg ugy általában ez egy konzolport public hentelésre van kitalálva nem warozásra.

kfa
Mivel a conqest jelenleg nagyon el van kúrva, muszáj rusht is játszani. Én szeretek conquestezni és remélem hogy majd az lesz az etalon, de jelenlegi beállításokkal (vagy éppen a beállítatlanság miatt) csak egy sima TDM, ahogy az elõttem szólók is írták.

kfa
Ámen!

SZEG007
hát nagyon hasonlo a kettö, de én nem vagyok fegyverguru😊

TDC Geronimo
az m416 nem m4. M4 ott volt az ultimateprestige oldalon egy ideig aztán levették. Lehet majd DLC lesz...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

SZEG007
A játékban nincs CQ mod amit te annak hiszel az egy Team deathmach, CQ modnak álcázva.
Ha sebzés hiányzik akkor hardcore szervert tudom ajánlani, vagy magnum ammo perk.
Mw2 nem találta fel a spanyol viaszt perk rendszerel, meg fejlödési lehetöséggel, ez már 1000éves RPG játékellem amit ök is nyultak.Hozáteszem a legnagyobb baromság mert igy nem lehet fegyverbalaceot csinálni.BF42-be nem volt ennyi fegyver, és valahogy nem is hiányzott, fegyverbalance szinte tökéletes volt.
BC2-es katona M4-et tart a kezébe nem? m4 amugy unlockolhato assi fegyver.

tirpakfred
A banner-ben halható Battlefield számot hol tudom meg szerezni?

„Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!” Kurt Vonnegut

Maak
sztem arra a Guardian hulyesegre gondolt...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Bogdogege
<#lama><#taps>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Smithwarden
<#levele>

Bogdogege
<#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Metalmilitiakid
jó de azért tegyük hozzá, hogy az egy team deathmatch re alapulú játék, ez meg egy CQ ra, ami miatt alapból sem lehetnek egyformák, ott várható hogy inkább ilyen rohanok oszt ölök cuccok lesznek, itt meg pontosabb erõsebb fegyvereknek kellene lenniük, de nincsenek, mert a sebzések egyszerûen nevetségesek, az igaz hogy nem voltak serverek, de 2 haverral mindig secperc volt szerver és mivel törtel toltam így simán tudtam kickelni a cheatereket kb az 2 mp alatt(mivel esetek 90% ában 3 unk közül volt vki a host), úgyhogy ez túlzottan nem zavart, meg annak nem azt mondom hogy jobb mert ez relatív de sokkal másabb volt a feelingje, bc2 ben a rombolhatóság tetszik, a taktikai rész hiányzik, még az is tetszik, hogy ellopták a perkrendszert a codból, meg a fegyvervariálást 😄 ha áthoznák még a mw2 sebzéseit ide akkor elégedett lennék 😄 (ja tényleg észrevette valaki hogy milyen hasonló a fõkép a bc2 ben az mw2 fõképéhez, és hogy a bc2 es katona olyan fegyvert tart a kezében amelyik a játékban nem is szerepel 😄)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Én a kezdetektõl játszottam az MW2 vel is. Egy tetrisz a BC2 höz képest és megbocsájthatatlan, hogy nincsenek szerverek. Nincs választási lehetõséged. Játszol ahová besorsol. Együtt játszani kínszenvedés mire lobbyt talál.
Csalók is többen vannak érezhetõen a VAC még gyengébb mint a PB védelme.

Ha itt idegesítõ a GL meg a CG akkor ott mit lehet mondni a GL re ami még bosszantóbb. Vagy az LW, maratcon, commando nagy favoritra amikor is egész játék alatt rohangálsz mint egy superman és 5 méterrõl késelsz. Ehhez képest a BC2 késelése semmiségi.
Vagy említhetnénk még a "nagyon jó" akimbot ahol a sorozatlövõ fegyverekkel mint egy harwster mész végig...az M60 szintén nyomába sem ér ennek.

Kint van talán több mint fél éve és nem javult a helyzet semmit.
Evvel szemben itt van a BC2 ami valóban több sebbõl vérzik, de még így is egy összetettebb jobb játék, szerverekkel és a reménnyel, hogy itt esetleg fél év után javítani is fognak dolgokat.

Mindenki eldöntheti mivel játszik, de a COD ban sokkal több a halmozottan korlátozott képességû játékos mint a BC2 ben.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

TDC Geronimo
Alig lehet oda pár karaktert beleírni, amit szintén nem értek, hogy miért, mert van hely bõven... De kibasztunk vele, mert beletettük a bannerba a szabályokat.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hmm.... Itt nemigen fognak segiteni,probáld meg a warez topic-ban. Amugy meg remélem sehogy,vedd meg azt a játékot amivel játszani szeretnél... Tudom nemteheted meg mert nagy a szegénység meg nincs még fizetésed,vagy ha van akkor meg kevés. Gyüjts rá.

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Metalmilitiakid
mondom úgy hogy többet multiztam a mw2 vel mint ezzel egyenlõre, szal ne szólj be tudás nélkül 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fpocok
Majd akkor mondd ezt, ha próbáltad már a másikat is.

Metalmilitiakid
hát azért ettõl a full inbalance, bughalmaz játéktól azért annyira nem vagyok elszállva, én is bánom már hogy megvettem, inkább az mw2 kellet volna

sok helyen láttam ilyen welcome szövegeket serverre belépéskor.
Nem tudom annak beállítási lehetõségeit,de sztem sok fáradtságtól kímélné meg az admint egy jó szöveg.
Van Multiplay.co.uk:😄ragon server is ha akartok jönni..... de csak rush és squad rush

Zs0lt1
Annyit még hozzátennék, hogy ha esetleg nem lenne egy tRs-es tag sem fent a szerveren, a HUN TS-en szinte mindig van valaki. A szobánk nincs lejelszavazva, szóltok és intézkedünk.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

davis98

Kérlek titeket segítsetek.

adam46
warezzel nem fogsz multizni mostanába
Teljesen támogatom amit mondasz Fpocok !!!!!

Fpocok
Általában nem támogatom, ha mindenféle fegyvert letiltogatunk. De ez a GL meg rakétával emberre undorító!

Sajnos nem lehet letiltani sehogy.

Esetleg úgy jó lenne a GL ha nem lehetne újratölteni és csak egy gránát lenne benne... de sajna nem lesz ilyen.

Smithwarden
Tegnap este pont a 1-2 GIGABYTE-os kezdett el lovoldozni GLel emberekre es 99% hogy direkt, mivel egymas utan haltam egy emberuktol.
Mikor ra lett kerdezve hogy mi ez, az a valasz jott hogy oket is raketaval lottek le.
Na de hat konyorgom, nem lehet fixen tiltani csak megkerni ugye mindenkit hogy ne hasznalja az adott fegyvereket, bejon Lama Kispista vagy Noob John Angliabol, akkor fingja sincs eloszor a szabalyokrol es lehet nem fogja fel elsore a kiirast sem, akkor nem az a megoldas hogy bosszubol a tobbi 90% emberre mi is elkezdunk GL/CG stbvel lovoldozni mert 1 buzi nem fogta fel elsore a szabalyt.
Mikor Pedro megkerdezte toluk hogy pontosan ki volt akkor nem tudtak 1 nevet sem irni.

Fix nevet kell irni, remelhetoleg fent van TRSes admin es ennyi.
Nem akarok vitazni a GIGABYTE-osokkal es nem is azert irtam le, de teny hogy ez volt.
Neha bennem is felmegy a pumpa par dolog miatt es csinalok hulyeseget, de pont toluk vartam volna hogy ezt alapbol megertik es atlatjak a lenyeget.

csak a magad nevében beszélj... mi csak azt játszunk meg squad rush-t

Running
A Horda Team új embereket keres a Bad Company 2 játékra. Csak azok keressenek akik warozni szeretnének. Jelenleg a játék 8v8 Conquest részét erõltetjük. Elérhetõség: msn/email: [email protected]

Elvárások:
* normális mikrofon, PC, internet
* klános tapasztalat nem hátrány
* 18+ életkor
* eredeti játék és szerverbérlés, ami extra kiadásokkal járhat

Running
Komolyan nem értem minek játszotok rush-t. A kutya nem játszik vele és nem is hiszem, hogy fog.

nandorb
Bammeg,annyi szar szerver,es +mind ures.Inkabb vartatok volna hogy kb. megunjak a szerver vasarlast.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Na akkor csak hogy beálljunk a sorba,megy a mi szerverünk is,egyenlõre szabályok nélkül,mert most indult. clan server HUN
Itt megnézheted.

[IRAM] leader

davis98
Hellosztok! Valakinél volt már olyan, hogy nem talál egy szervert sem ?