Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kfa
Akit még nem gyõzött meg:

NS2000 assault rambo fragmovie

Imádom 😄

JohnConnor
A statotok pedig nem ezt mutatja:~1,60 <#confused>
persze ezt nézve nem mondom még véletlen se, hogy csaltok itt nem errõl van szó, és nem is ez a lényeg. Én arra próbáltam rávilágítani, hogy hogyan lehet õket kiszúrni és azért valljuk be van alapja.

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

FlyHigh
Pedig egy dc-t erre ráhúzni, annyi értelmes mód volt anno.

Thrash \'Till Death

Köszi

És hasznosak ezek, van aki használja?

TDC Geronimo
A játék updaterével lehet csak leszedni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Wanted
A Map packeket hogy lehet letölteni az ea honlapjáról?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

TDC Geronimo
*beírás, wtb edit

TDC Geronimo
Pár twitteres deves bírás

Yes, we're working on patches for all platforms. Includes some balance tweaks, as well as fixing issues the community has noticed. #BFBC2

@SiniestroJr We won't be adding more unique guns, but look for the Dr. Pepper DLC content soon which adds new skins for 4 guns!

@vGRuSHH No, we will not be releasing mod tools.

@Covel42 Seen it. Already on it. Obviously the Knife is OP.

Nem lesz mod tool egyáltalán bár ezt mondjuk eddig is lehetett tudni. nem akarják, hogy ebbõl a játékból valami normálisan játszható valami legyen úgy néz ki. Õk tudják...

kfa
De. Najó, reconnal nem megyek.

hyjal
Pedig 4-5 mapon keresztül 3 fölött van a K/D-nk folyamatosan...<#nezze>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Azért mondjuk az is kiváló kérdés, hogy õ a 45ös szintjével miért nyomja éjjel nappal M60/M95-el noobok ellen. Ez kb felér egy kiadós statpaddinggal is. Dehát õ pro, nincs mit tenni...
Nem azért lett bannolva, mert túl jól játszott, hanem mert az admin nem ismerte a játékost és döntenie kellett hogy esetleg csalóe, õ (amúgy nem is játszott) úgy döntött hogy igen, lehet hogy csaló ezért kirakta, aztán mondták neki hogy nem... és elismerte hibáját.
JohnConnor
Na azt azért megnézném, hogy 4-5 mapon keresztül gyalogosan 3 fölött van a K/D-d. Nyilván nem jármûre értettem ezt te is gondolhatod, valamint nem egy pályás szerverre. Gondolom te sem vagy az a szuperhõs fajta, akinek teljesen mindegy milyen kaszttal, milyen jármûvel megy ,akkor is gyilkológép.

Marksman Assault Rifle Training
Adjustable fore grip which greatly improves handling characteristics.

Marksman SMG Training
Custom made silencer that reduces noise and increases accuracy of aimed fire.

Marksman LMG Training
Custom made silencer that reduces noise and increases accuracy of aimed fire.
No még egyszer:

A MARKSMAN fegyó TRAINING mire jó?
Köszi

hendrichharcos
Szeretné MINDENKINEK Kellemes Húsvéti Ünnepeket - jó locsolást kívül-belül --- kívánni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tisztelet <#worship><#worship><#worship>

FlyHigh
Nem tudom srácok, én sokat járok PH!-ra és azért szokott lenni 3-4 K/D-em. Soha nem raktak ki még sehonnan. Az a baj, hogy kb a ph pörög meg a huf, estére még beindul mellé az infinity, ennyi is kb, én így látom.

Thrash \'Till Death

Te vagy a legjobb játékos a világon. Kérlek maradj mert részünkrõl a szerencse.
Természetesen azt csinálsz amit akarsz, anyázhatsz kedvedre mert egy egyedülálló tehetség vagy.
Tisztelet díjat nem kérsz, hogy itt vagy velünk?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

nandorb
gondolod a magyarorszagi magyar mentalitast...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

koschwarz
amekkora arcod van, szerintem jobb is, ha békén hagyod az un. magyar scene-t<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

liquivent
NE IZGULJ....csak a szokásos....elõfordul néha. 😞

Bad Company 2 Crashes
Apr 04 2010 01:03:12 by liv3d
There are currently issues with Bad Company 2 servers reporting to EA's backend.
We have updated EA on the issue, and will update Clanforge News when we get more information.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Nem nyitok vitat, szamtalanszor elmondtam, hogy legalabb ket hete hozza sem nyultam m60hoz.

kfa
Ez hülyeség. Nekem sokszor van, hogy mapokon keresztül 3-4-5 körül van a KDR-em, fõleg ha klántársakkal játszok és tankozok, de amúgy gyalogosan is megesik.
Ja és nem csalok 😄

Maak
Az a gyerekes ahogy pofozkodtatok csetben, ment a szajkarate ezerrel es kurvara rauntam...senki nem kivancsi erre...mint az oviban, epp mondta is valamelyik klantars, hogy tiszta ovobacsi leszek mar...jatszani megyek fel en is, mint mindenki, nem azert, hogy faszsagokat olvasgassak...amig ilyen stilusban nyomod meg ne csodald ha ruhellik a pofad mindenhol...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

JohnConnor
Hát egy kör alapján senkirõl sem lehet megállapítani, hogy csal, de ha huzamosabb ideig 3-4 körön keresztül gyanúsan 3 fölött van a k/d-je, akkor biztosan az. Sajnos én nagyon érzem azt, hogy nehezebb az én gyengébb gépemmel jól játszani, így a kérdéses eseteknél beszaggat, laggol, sokszor tûnik reménytelennek az eset. Azt, hogy õk kit bannolnak.. szíve joguk, igaz nem mindig fer, de az övüké...

kfa
Arra gondolsz, hogy összelõsz 10000 fraget M60-al egy bokorban csücsülve? Nem vagy csaló, de én is bannolnálak ha lenne szerverem 😊

hyjal
"Igy semmire nem fogjatok vinni, se az eletben, se ebben a jatekban"

Te most mirõl beszélsz? A PH szerver adminjairól van szó... <#fejvakaras><#ijedt>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Hali
A MARKSMAN fegyó TRAINING mire jó?
Köszi

ez is be fog bizonyosodni hogy egy retkes nyomoronc ratyi csalo, ugyanugy mint Ice.T. eseteben megmondtam...

Nem mellesleg engem minden magyar serverrol banolnak/kickelnek, nem feltetlen az alpari viselkedesem, hanem annal inkabb a melle tarsulo tehetsegem miatt. Ha az ember jol jatszik, es ugy lovi be a tobbit ahogy csak kivanja, mar kickelve van... Mas serveren ezt meg nem tapasztaltam, es ez eleg gyerekes viselkedesre vall... Gyerekek meg hogyan berelnek szervert...ez felfoghatatlan szamomra.

na peace

Maak
Mondjuk az a csavo hatareset...egyreszt egy kemper csira, masreszt pedig olyan szitukbol lott le, hogy vagy csalo vagy "tehetseges" de nagyon...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Bocs de ti sem vagytok kulonbek, azt hiszem jobb lesz itthagynom ezt a forumot, nehany emberen kivul mindannyian szanalmasan viselkedtek, eszre sem veszitek olykor magatokat. Igy semmire nem fogjatok vinni, se az eletben, se ebben a jatekban, bar itt nem is lehet semmire sem vinni. Raylernek igaza van, jobb elkerulni a magyar scene apraja-nagyjat, mert a magyar mentalitas sosem fog valtozni.

Párszor bannoltak/kikeltek engem is de jót vigyorgtam és tovább álltam.Szánalmas 😊 Egyébként a =SKY= -is magyar van szervere ott egyenlõre jól érzem magam!

*belépni*

[IRAM] leader

Valaki próbáljon már meg beléõni ( clan server HUN ),hogy megnyugodjak,csak nekem nem megy?? a belépés,vagy csak nekem nincs a listában??

[IRAM] leader

havercsotány
já nem volt még csaja😊(fickaója)

Mé' nem mennek egyes szerverek?? a favorit listámban 1 árva szerver aktív...még a sajátra sem tudok bemenni <#fejvakaras><#falbav>

[IRAM] leader

hyjal
Arról nem is beszélve ha valakinek feltûnõen jó a K/D-ja azt minden további nélkül ki is bannolják. Példa erre hitman011 esete,akit két napra kibannoltak. Amikor az adminokat kérdõre vonták a játékosok,hogy miért került hitman tiltólistára,a válasz ez volt: Azért lett bannolva, mert feltûnõen jól játszott az elmúlt napokban.<#nevetes1> Tehát ha valaki nagyon "pro" kéretik elkerülni a PH szervereket,nehogy kellemetlen meglepetésben legyen része. <#hehe> Egyébként vannak még magyar szerverek (jcsr,25th,trs,stb...),ahol a tehetséges,illetve a kevésbé tehetséges játékosok következmények nélkül élvezhetik a játékot.

Megkéred szépen Landor-t és majd beheggeszti neked.De csak itt érvényes,sehol máshol.

[IRAM] leader

[/url][/img]

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Igy nagyon összevan huzodva hogy kell ezt?

Hali! Azt szeretném kérdezni melyik statoldalról lehet olyan nevet berakni a ranggal?

Egyre többen tudják, hogy sárga lapos. Még nem nagyon voltam úgy egy szerveren vele, hogy ne kössön bele valakibe valamiért és minõsíthetetlen hangnembe ne beszéljen.

Skynet
Pont azért írtam a jimmykiller fegyvert,hogy személtessem mekkora nevetségesen le van butítva az MW2 fedezék és fal átlövés rendszere.
Számtalanszor öltem úgy embert benne hogy az uzi-t végighúztam a homokzsákon vagy 50 méterrõl és mindenki meghalt aki mögötte volt...Bohóckodás lett az egész játék,nemcsoda hogy már alig játsszák pc-n.
Mindenképp rossz fényt vetnek a PH oldalra ami egyébként jó kis oldal.
Van 1-2 furcsa gondolkodású admin náluk.

és még roppant mód meg is ijedtünk,legalább is én.Minden vágyam,hogy úgy öljek,mint a példaképem...szerinted felvehetem friendlist-re??<#nemtudom><#vigyor5>

[IRAM] leader

ReTeK
az a bukake egy lipótmezei szökevény, belédköt mert lelövöd, hát még ha lekéseled egyböl cigány-buzi-stb vagy ... kattant fazon

0Fritz0
Ego unlocked.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem fegyverre vagy jármûre kaptam õket csak azt nem tudom hogy akkor mire ?? <#nemtudom> ::

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |