Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
speciel én a trs szerveren érzem magam a legjobban. én mindig mondtam, engem nem érdekel ha valaki gl-t/m60-at használ, sõt a sniperek sem érdekelnek már, a rakétázók meg sosem érdekeltek, de az biztos, hogy amikor ezeket NEM használják, mérföldekkel élvezetesebb a játék egésze (számomra).
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Volna egy olyan kérésünk, hogy ha valaki megszegi a szabályokat, akkor írjátok be a nevét, mert sokszor van, hogy valamelyikünk kívülrõl nézi az admin progit és látjuk a chat-et, akkor kirakjuk az emberünket pihenni.
Sokszor csak az van, hogy no gl, de abból nem tudjuk, hogy ki volt.
Köszi!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Thrash \'Till Death
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mondjuk persze nem sok fegyver van es a mapok is egyszerubbek joval a mostaniakhoz kepest.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
igazán el lehet ütni az idõt<#hehe>#hehe>
#25052:mostanában divat mindenkit nyomorékozni köcsögözni vagy mi faszom? Ha nem tudsz játszani ezzel a játékkal úgy hogy élvezd is akkor keress másik játékot.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Per Aspera Ad Inferi.
Meg nagyon sok az ostoba tank amikbõl dupla és triplakilleket nagyon egyszerû szerezni C4-el.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Majd ha ugy lottok meg jatszotok mint en, majd akkor beszelhetunk kis csicskak."
A Stílus maga az ember. Most bizonyítottad csak be😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
kemény vagy, bejött az élet biztos ha erre vered <#idiota>#idiota>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Tok mind1 hogy magyar vagy kulfoldi es tok mind1 hogy a vilag legjobb jatekosa-e valaki, ha az arckepe meg a leggyorsabb szelessavon sem fer at a csicskanak...
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9