Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
<#rinya>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Oké, akkor simán hozzá férek.
Jim Morrison
epp be akartam rakni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

koschwarz
szerintem mi ennek örülünk.

speciel én a trs szerveren érzem magam a legjobban. én mindig mondtam, engem nem érdekel ha valaki gl-t/m60-at használ, sõt a sniperek sem érdekelnek már, a rakétázók meg sosem érdekeltek, de az biztos, hogy amikor ezeket NEM használják, mérföldekkel élvezetesebb a játék egésze (számomra).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Akkó jövök 😊
Zs0lt1
Srácok, akik a szerverünkre feljárnak!
Volna egy olyan kérésünk, hogy ha valaki megszegi a szabályokat, akkor írjátok be a nevét, mert sokszor van, hogy valamelyikünk kívülrõl nézi az admin progit és látjuk a chat-et, akkor kirakjuk az emberünket pihenni.
Sokszor csak az van, hogy no gl, de abból nem tudjuk, hogy ki volt.

Köszi!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Csak 5 percig voltam fenn, szó nélkül le is léptem. Vissza se megyek.
kfa
Azzal nekem az a bajom hogy még az extra ammoval is marha gyorsan kifogy. Ha van egy assault társad aki csomagokkal dobál, akkor viszont tényleg jó móka azzal osonni elõre 😊

Metalmilitiakid
én homokzsákon barettal sem tudtam átlõni, de biztos igazad van 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
másnak is ekkora az 1. oldal vagy csak nekem ??

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Jim Morrison
MOst nezem, jo a veteran, 3as szintem lett 😄 tegnap meg csak 2 volt 😄

Doomista
Igen érdekes válasz volt ez 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

TDC Geronimo
Nem neked ment ez.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Megkérnék mindenkit, hogy akinek nem tetszenek a -tRs- szerver szabályai az fel se jöjjön, mert a tököm tele van, hogy ilyen kurva fogalmatlanok mind. Nem tetszik akkor nem tetszik, de nem kell feljönni és chatben elsírni a bánatát.

SZEG007
sajna egy picit jobban rányomsz az egérgombra, és kiköpte a teljes tárat.

FlyHigh
Én az autómata sniper-re gondoltam, az egy gyors pontlövõ, gyilkológép, mégsem használja szinte senki.

Thrash \'Till Death

Doomista
Pár napja voltam a szervereteken, és azt kell hogy mondjam...igen jó meccseket játszottam ott, szóval meg vagyok veletek elégedve + az admin munka is folyik rendesen, néha már azt látom hogy az admin is kezd belefáradni, mert mindig jön valaki aki m60-t használ vagy rocketezik, és 3x szólás után sem érti meg, de így tovább. Még látni fogtok ott 😄 <#eljen><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

TDC Geronimo
Most is majdnem tele van és adminolunk is :p

Smithwarden
A CS sztem pont a legrosszabb pelda volt, ott jol vannak balanszolva a fegyverek, foleg ugy hogy elejen nincs penzed a jobbakra.
Mondjuk persze nem sok fegyver van es a mapok is egyszerubbek joval a mostaniakhoz kepest.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

FlyHigh
tanúsíthatom hogy nincs, még képet is tudok mutatni+ plusz vannak szemtanúim is, megmonnya mindenki, aki csak ismeri!

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Jah én nem vagyok ilyen ideges típus, fõnököm is szokta mondani, hogy nem az idegbaj fog elvinni. Nem adok én senkinek sem semmit vissza, csak jó lenne kinyitni végre a szemeket és észrevenni, hogy az m60 megöli majdnem az összes ember játékát. Cs-ben senki sem rohangál szinte automata távcsövessel, pedig le lehetne irtani vele az egész pályát, de már a leghülyébb kis vérpisti is égõnek tartja a használatát, pedig a cs publiknál amúgy nincs undorítóbb. <#vigyor> COD4-ben sem gl-ezik senki, mert gáz gl-ezni, mindenkiben realizálódott érdekes módon, ha már a puskára rá van szerleve 20-an szólnak az embernek, hogy meg sem próbálja használni. Én ezeknél a játékoknál jobbnak tartom a bf-et és bízom benne, hogy majd valami itt az emberek fejében beindul, ha már egyszer a fejlesztõk leszarják.

Thrash \'Till Death

A te anyádon sincs kerités te takony!
havercsotány
ez a játék hibája ,de ezt sztem te is tudod és nem kel magyaráznom tovább.De azt levettem ,hogy itt osztod vissza aszt amit a kaptál tõlük játék közben és ez vicces😊

FlyHigh
Mostanában divat elbaszni 30 ember játékát? Mert ez olyan, hogy van pár überpro aki még mellé direkt a köztudottan legodibb fegyvert választja és végigmegy vele a csapaton, nem egy két körben, hanem folyamatosan csak az M60. Vannak olyan emberek, akik ha belépnek már tudom, hogy nem lesz más a kezében csak m60, nem újoncok, hanem 40-es szintûek. Igenis az ilyenek basszák meg az anyjukat.

Thrash \'Till Death

Jaja, amíg bejönnek én lerombolom a mapot 😄
havercsotány
hát de itt annyi fát és miegymást kilehet vágni, c-4-el gödröket kreálni (egy adott pályarészen max 6 db kráter lehetséges)
igazán el lehet ütni az idõt<#hehe>

Lassan 10 éve játszom ezt saját szerverekkel, hogy a telítésük érdekében baszom a rezet rajta egyedül... ma már nincs kedvem hozzá. Ha kikapcsolódni akarok, akkor egybõl oda megyek, ahol nem kell várnom rá 😊
havercsotány
kb tíz perc alatt 2-3 ember ha beindul egy szeron pik-pakk megtelik.

Én ott szoktam játszani, de sajna sokszor üres...
havercsotány
ajánlom figyelmedbe TRS szervert! ahol nincs tiltva publikon mindenki azt csinál amit akar B+

#25052:mostanában divat mindenkit nyomorékozni köcsögözni vagy mi faszom? Ha nem tudsz játszani ezzel a játékkal úgy hogy élvezd is akkor keress másik játékot.

mNzJean
<#puszis>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Csak nem vény hitman011-re gondolsz? Nem is értem miért 😄
FlyHigh
kurvára nem érdekel, hogy milyen hiperszuper klánok vagytok, egyétek agymás faszát, az való nektek, nem kell publikra járni és a legodibb fegyverrel 40/1-es statot hozni.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
itt vannak 40+ szinten, klán elõtag és m60-at nyom 24/7, köcsög veny klán is vagy mi a faszom, igazából leszophatnak, pont nekik kellene példát mutatni. Csak a jcsr-esek akik normálisan játszanak, múltkor valamelyik nyomi hordás is azt élvezte, hogy only m60 egész délután.

Thrash \'Till Death

Ez egyébként bevett gyakorlat némelyik klánban, hogy publicra járnak a tagok statpaddingolni? Kizárólag M60, GL, CG, különbejáratú mediccel megtámogatva, aki csak neki gubbaszt... 30/1 szerû statok..
RatBaG
meg az ostoba gyalogos, aki csak rohan elõre, ahelyett, hogy fedezné azt a tankot, amivel simán végiggyalulhatnák a mapot, egy kis támogatással...

Per Aspera Ad Inferi.

kfa
Igen igen, amikor elõször sikerült egy 220 méterre levõ kõ mögül 2 snipert kiszednem fejessel, teljesen beleszerettem 😄
Meg nagyon sok az ostoba tank amikbõl dupla és triplakilleket nagyon egyszerû szerezni C4-el.

koschwarz
de lehet hogy az elsõ önálló fenéktörlésen sem...<#hehe>

iceshark
nem rossz, nem rossz sõt ki fogom próbálni 😊

Bucser
Szerintem még az érettségin sincs túl 😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
"Mekkora szanalmas idiota low ratyik vagytok, most bizonyitottatok csak be ;-)
Majd ha ugy lottok meg jatszotok mint en, majd akkor beszelhetunk kis csicskak."

A Stílus maga az ember. Most bizonyítottad csak be😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

koschwarz
mióta ezt írtad elõször, sokszor használom ezt a kombót (bár minden kaszttal is szívesen). hatalmas fun, bár amúgy is bírom a shotgunokat minden játékban.

MR ME
"Majd ha ugy lottok meg jatszotok mint en, majd akkor beszelhetunk kis csicskak. "
kemény vagy, bejött az élet biztos ha erre vered <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Smithwarden
Hat inkabb siman 5-10 kozepes (de akar noob) magyar jatekossal legyunk tobben aki normalis emberileg, mint 1 onjelolt faxfej zsenivel.
Tok mind1 hogy magyar vagy kulfoldi es tok mind1 hogy a vilag legjobb jatekosa-e valaki, ha az arckepe meg a leggyorsabb szelessavon sem fer at a csicskanak...

Smithwarden
Sg.hu wts edit for 960Ft/1 year. <#idiota>

Jim Morrison
mgm aim nem kell? az szamit hogyha nem assaulttal vagyok? 😮

kfa
Assault + neosted2000 + c4 + slug + magnum ammo

JohnConnor
Ha te mondod <#smile>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

hyjal
barátom nekem is lehetne 2-3 k/d ratio-m,megnézheted mennyi m60 killem van,mennyi gl killem van és akkor utána k/d ratio-z.Sztem neked mind kettõbõl legalább 2x annyi killed van mint nekem<#levele>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Jim Morrison
POnt akartam kerdezni, milyen specekkel erdemes hasznalni?