Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
1911 semiaut pistol bemutatása youtubeos videjóból
ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;
-tRs-Landor
Azoknak akik nem értik, elmondanám, hogy kapitalizmus van, ahol pénzért cserélnek gazdát az árucikkek. Ha nem azt kapod a pénzedért, amit jogosan elvársz, akkor jogod van elmondani a véleményed és reklamálni, aki szerint nem, az egy hülye birka, ennyi. Nem arról van itt szó, hogy van-e értelme annak, hogy vki ezt szóvá teszi, hanem arról hogy õ van hülyének nézve.
Aki szerint butaság ezen az egészen kiakadni, azzal közlöm, hogy részben a hozzá hasonlók miatt húzkodják le az embert úton útfélen.
Hitman 5%-át ölte m60-al az összes killnek, pufajkás pedig 55%-át. Gondolom amióta megszerezte csak véletlenül fragel mással.
Az egyik PH-s srác statja:
http://bfbcs.com/stats_pc/pufajkas
Pont ilyen szervert keresek!
aki ilyen nagy m60-huszár, azért ne higgye azt, hogy tényleg annyira jól játszik...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
1911 semiaut pistol bemutatása youtubeos videjóból <#vigyor0>#vigyor0>
\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer
\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer
http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?products_id=1060 <#vigyor5>#vigyor5>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Battlelog: Purga5
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
[IRAM] leader
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amire megpróbáltam rámutatni az az, hogy az ilyesmit nem szokta elõre tudni az ember, így joggal panaszkodik sokszor. Nehogymá' az legyen hogy, "ja semmi gond, majd fél év múlva talán jó lesz, addig meg megyek csézni". Ha meg nem lesz jó, mert valszeg nem lesz, akkor kibasztam 10 ropit az ablakon, egy félkész, bugos, kiegyensúlyozatlan játékra, amin látszik, hogy telibefossák a vevõk arcát. Én bazmeg értéket várok a pénzemért, amit egyes helyeken meg is kapok, ahol nem, ott meg joggal vagyok kiakadva.
engem pl idegesít amikor folyamatosan gusztávval szednek le közelrõl, ill nevetségesnek tartom, meg a platina csillagos Gl menõket is, ha ki lesz balancolva akkor meg majd jön a sírás tõletek h jajj nem tudok érvényesûlni mert lófaszt se tudok eltalálni 😞
Lõj vele olyan pontosan, mint ahogy a game-ben van. <#felkialtas>#felkialtas>
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Megkéred Landor-t, hogy tegye be neked.
Akkor miért ezzel a játékkal játszotok amiben benne vannak ezek a fegyverek.
Miért nem mentek csézni.
Majd ki lesz balanszolva minden, addig meg mindenki játsszon azzal a fegyóval amivel akar...
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
"Nagy szint", "nagy puska". Ezek mit sem számítanak.
A legtöbb magas szintû játékosnál csak a legpontosabb, legjobb tûzgyorsaságú fegyverekkel látsz ölést. Ha beraknád õket egy alap fegyós szerverre, ami persze nincs <#nezze>#nezze>, akkor sorra dobálnák el magukat.
"Talán azt hiszed, ha erõsebb vagyok, vagy gyorsabb; bármi köze van az izmokhoz ezen a helyen? Azt hiszed; most levegõt lélegzel?
Üríts ki magadból mindent; félelmet, kétséget, hitetlenséget. Szabadítsd fel a tudatod!"
vegyél fel ismerõsnek sõt nem sértõdök meg ha felvesztek barátnak mert ha lehet majd csatlakoznék is valahova komoly Call of Duty játékidõvel rendelkezem bf-el csak mostanában kezdtem az ismerkedést😊
[IRAM] leader
5-6 szintû vagyok, értelmes fegyverek igazából nincsenek a kezembe de ledorgálnak amikor jogos használat mellet elõveszem a rakétavetõt vagy esetleg egy igazi tunk fegyverrel nyomulok elõre mert azzal tudok esetleg érvényesülni a nagy szintû játékosok ellen A 7h magyar szerón történtek a dolgok.(rakéta vetõ használata jogos ha tank ellen használjuk vagy éppen egy kemper épület megsemmisítésérõl van szó)vagy rosszul tudom?
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]