Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gbc csabika
Nem az a durva, hanem hogy nincs egy értelmes mondata😊

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nah mégegyszer,remélem jó lesz

1911 semiaut pistol bemutatása youtubeos videjóból

ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;

Skynet
Szerintem egy olyan csíra akinek a legtöbb ölése M60-ból származuk,a második legtöbb ölése csipával (m24) való kempelésbõl a harmadik legtöbb ölése pedig GL-bõl,és mindezzel a sok szeméttel még egy normális K/D arányt sem tud felmutatni inkább ne szóljon le senkit...<#idiota>

linkeld be rendesen mert nem látszik semmi a képbõl!

-tRs-Landor

gbc csabika
Feje tetejére állt a világ úgy látom. A nandorb nevû kis pondró hozzászólását nem kommentálnám, nincs rá szükség.
Azoknak akik nem értik, elmondanám, hogy kapitalizmus van, ahol pénzért cserélnek gazdát az árucikkek. Ha nem azt kapod a pénzedért, amit jogosan elvársz, akkor jogod van elmondani a véleményed és reklamálni, aki szerint nem, az egy hülye birka, ennyi. Nem arról van itt szó, hogy van-e értelme annak, hogy vki ezt szóvá teszi, hanem arról hogy õ van hülyének nézve.
Aki szerint butaság ezen az egészen kiakadni, azzal közlöm, hogy részben a hozzá hasonlók miatt húzkodják le az embert úton útfélen.

Boron Power
A játék kifejezetten jó lenne, ha vmi versenymod, vagy ha az nem legalább pár kapcsoló lenne, amivel a választható fegyvereket lehetne korlátozni, kasztot maximalizálni(sniper/medic), esetleg ticket-et állítani. Rögtön versenyszinten is játszható lenne.

Boron Power
sry, hitman 25 %, elírtam

Boron Power
Nem abszolút értékben kell nézni, hanem százalékosan. Hitman a nyomába nem ér a PH-s gyermeknek.

Hitman 5%-át ölte m60-al az összes killnek, pufajkás pedig 55%-át. Gondolom amióta megszerezte csak véletlenül fragel mással.

adam46
Akkor Hitman mit mondjon 5200 m60 kill
Boron Power
Aki szeretne gátlástalan m60 hentet, esetleg gl spammelest annak a PH! szervereket ajánlom.

Az egyik PH-s srác statja:

http://bfbcs.com/stats_pc/pufajkas

Pont ilyen szervert keresek!

koschwarz
lehet mondani hogy az m60-as benne van a játékban, hát használom, csak aki így beböfög egy hasonlót a topikba, valszeg nem tudja, hogy valamilyen dizájneri elbaszás miatt, érthetetlen okból kb. 50%-kal sebez többet mint a többi géppuska, azonkívül gyakorlatilag nincs visszarúgása.
aki ilyen nagy m60-huszár, azért ne higgye azt, hogy tényleg annyira jól játszik...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

nah hadlássátok már léci <#vigyor3>

1911 semiaut pistol bemutatása youtubeos videjóból <#vigyor0>

&#1067;&#329;ð&#924;&#920;&#956;§&#931; ; Blindmouse_HUN ;

mCkennny02
Meg akkor te is.

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

mCkennny02
Neked úgyis tök mindegy mivel mész ,EPIC FAIL <#lama>-vagy <#nezze>

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

Hy all! Cserélnék MW2-õt ha valaki már ezt nagyon unja.
akár jáchatnánk élõben is bc2-t nem?
http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?products_id=1060 <#vigyor5>

&#1067;&#329;ð&#924;&#920;&#956;§&#931; ; Blindmouse_HUN ;

TDC Geronimo
<#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Menj akkor olyan szerverre, ahol a hozzád hasonló jóképességûeket szívesen látják. Van egy pár választás.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

személy szerint egyetértek veled... ugyanúgy megvettem a játékot, mint mindenki más és ha épp CG-vel vagy GL-el van kedvem menni, akkor azzal fogok menni, attól függetlenül, hogy balanced vagy nem... nem értem, hogy miért kell oldalakon keresztül ezen a témán szenvedni, mikor ettõl nem fog változni semmi se. Ha JOBB játékos vagy mint az, aki csak CG/GL/M60-al tud ölni, akkor megfogod találni a módot, hogy hogy lehet megölni a picsába, ha meg nem vagy jobb játékos, akkor meg így jártál, akkor menjél te is azokkal...

havercsotány
ns2000 Yeah<#hehe>

szabii98
igen😊

I met God. She's black

Nekem ma sikerült 3. arany csillagot szereznem GL-el, pedig nem alap koncepció nálam....Most szégyeljem el magam? <#vigyor5>

Battlelog: Purga5

nandorb
ne legyel mar,csicska ha nem tetszik vmi. nem szoktam ide irni mint vmi. idiota,ha vmi. nem erthetodo megkerdezzem oszt annyi... de hogy azon osztod itt az eszt hogy ez meg az a puska ilyen meg olyan,kinem szarja le? mert en leszarom mas velemenyet +azzal hogy szabalyokkal kickelget... hat olvassak el a szerver adminok eloszor hogy mit szabad oszt... az alapja esetleg ha kickel de nem olyane mert nekem m60-al vagy GL-el van kedvem menni...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

BEAST
A retardaltakat mikor balanceoljak ki? :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gbc csabika
A jogot attól még fenntartom.

és érsz vele amit érsz..(semmit)<#hehe>

[IRAM] leader

olyat te nem fogsz találni...

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

MR ME
ennyi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gbc csabika
Nem ez volt a lényeg a hozzászólásomban.
Amire megpróbáltam rámutatni az az, hogy az ilyesmit nem szokta elõre tudni az ember, így joggal panaszkodik sokszor. Nehogymá' az legyen hogy, "ja semmi gond, majd fél év múlva talán jó lesz, addig meg megyek csézni". Ha meg nem lesz jó, mert valszeg nem lesz, akkor kibasztam 10 ropit az ablakon, egy félkész, bugos, kiegyensúlyozatlan játékra, amin látszik, hogy telibefossák a vevõk arcát. Én bazmeg értéket várok a pénzemért, amit egyes helyeken meg is kapok, ahol nem, ott meg joggal vagyok kiakadva.

MR ME
ha csak ezzel tudsz érvényesûlni akkor hajrá, játsz azzal amivel akarsz
engem pl idegesít amikor folyamatosan gusztávval szednek le közelrõl, ill nevetségesnek tartom, meg a platina csillagos Gl menõket is, ha ki lesz balancolva akkor meg majd jön a sírás tõletek h jajj nem tudok érvényesûlni mert lófaszt se tudok eltalálni 😞

pIIrash
M-60: Weight 10.5 kg (23.15 lb)
Lõj vele olyan pontosan, mint ahogy a game-ben van. <#felkialtas>

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

MR ME
PH a te szervered, ott mindenki GL CG és M60 menõ

pIIrash
Nem az ereje a gond, hanem hogy a fejlesztõk nem láttak még M60-at fényképen sem. Egy katona így tudja csak megtartani, akkor mondja már meg nekem valaki, hogy mozgás közben hogy lehet vele ilyen pontosan lõni. <#phone> A szóráskép nem stimmel sok esetben.

gbc csabika
Mekkora okosság! Velem pl ezeket nem közölték, mikor elhoztam a boltból ezt a szart, amivel hetekig játszani sem igen lehetett. Ja és az sem tetszik, hogy az m60 imbalanced, de az én kurva anyámat.

Erõs egy jellem vagy...

pIIrash
A felsõ dobozban a legutolsó bejegyzésben benne van, hogy "Next Update". A Te esetedben pl. 27 perc múlva lesz frissítve újra, de csak akkor ha lekéred. Majd azt követõen 6 óra múlva.

Pusztító_78
köszke
Metalmilitiakid
Landor légyszi ezt is, bár igaz hogy már 21 es vagyok de mindegy 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

pIIrash
Itt a Tiéd: http://bfbc2.statsverse.com/sig/userbar1/pc/Robokutya.png
Megkéred Landor-t, hogy tegye be neked.

Visszaolvasgattam a topicot, nem értem miért sír itt mindenki carl gustav miatt meg gl miatt, holmi m60 miatt.
Akkor miért ezzel a játékkal játszotok amiben benne vannak ezek a fegyverek.
Miért nem mentek csézni.
Majd ki lesz balanszolva minden, addig meg mindenki játsszon azzal a fegyóval amivel akar...

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Pusztító_78
ja a logódat hol csináltad?
Pusztító_78
az a gond hogy már fontolgattam a levelhack használatát is de megtisztelem a játékot azzal hogy legalább egyszer végig szenvedem az egészet😊
pIIrash
<#wow2>
"Nagy szint", "nagy puska". Ezek mit sem számítanak.
A legtöbb magas szintû játékosnál csak a legpontosabb, legjobb tûzgyorsaságú fegyverekkel látsz ölést. Ha beraknád õket egy alap fegyós szerverre, ami persze nincs <#nezze>, akkor sorra dobálnák el magukat.

"Talán azt hiszed, ha erõsebb vagyok, vagy gyorsabb; bármi köze van az izmokhoz ezen a helyen? Azt hiszed; most levegõt lélegzel?
Üríts ki magadból mindent; félelmet, kétséget, hitetlenséget. Szabadítsd fel a tudatod!"

Pusztító_78
köszi valamikor megleslek benneteket
vegyél fel ismerõsnek sõt nem sértõdök meg ha felvesztek barátnak mert ha lehet majd csatlakoznék is valahova komoly Call of Duty játékidõvel rendelkezem bf-el csak mostanában kezdtem az ismerkedést😊
Nálunk nincs csak egy szabály,látni is a bejelentkezésnél,csak nálunk még kevesen vagyunk

[IRAM] leader

Pusztító_78
Skacok írjatok nekem olyan magyar szervereket ahol nem fognak mindenért a seggembe rúgni, hogy ezt ne használjam azt ne használjam. Nem azért vettem meg a játékot, hogy csonka kézzel játszak.
5-6 szintû vagyok, értelmes fegyverek igazából nincsenek a kezembe de ledorgálnak amikor jogos használat mellet elõveszem a rakétavetõt vagy esetleg egy igazi tunk fegyverrel nyomulok elõre mert azzal tudok esetleg érvényesülni a nagy szintû játékosok ellen A 7h magyar szerón történtek a dolgok.(rakéta vetõ használata jogos ha tank ellen használjuk vagy éppen egy kemper épület megsemmisítésérõl van szó)vagy rosszul tudom?
Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Nekem mától,ahogy belépek a játékba rögtön lefagy a gép.