Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
A statverse.com lehalt?
Nem frissül egy napja.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
2.természetesen a szervereken vegyesen vannak magas - alacsony szintûek
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Elég új vagyok és érdeklõdnék hogy mely szervereket ajánlanátok?
A másik kérdésem hogy az direkt van vagy szerverenként más hogy alacsony szintûek mellett vannak nagyon magas szintûek is?
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Tapasztalat. Minap játszottunk valahol SDM-et HC szerveren.
Elõször csak GL-ezett. Jó, legyen. Biztos azért van neki 3* annyi ölése, mint nekem, aki épp akkor 2. voltam mögötte.
Dzsungelharc közben egyszer sikerült szemtõl-szembe találkoznom vele.
Guggolt egy olyan helyen, ahonnan semmit nem látni és szórta a GL-t <#ejnye1>#ejnye1> Kb. 3 méterrõl beleeresztettem M16A2-bõl egy egész tárat, és még pisztolyból 4 golyót. Ekkor sikerült meghalnia. Gondoltam biztos periszkópozott, azért lát ki a hegy mögül és nem talált minden golyóm gugoló, nem mozgó emberre. Port Valdezen biztos lett a dolog. Kb. 95-100 fokos szögben megközelítettem (esély nem volt hogy lásson) kb. 35-45 méterre lehettem tõle, nagyjából 1 mp alatt becéloztam a fejét Thomsonnal. Már nyomtam volna a gombot, erre a másodperc 100-ad része alatt kaptam Tõle egy headshootot. Fel kellett volna venni. <#ijedt>#ijedt>
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Azt tudom, hogy a map load time fix a 4xxx hez jövõhéten jön.
Parasite Eve 2, best game EVER!
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Van erre valami megoldás vagy 2010ben ez a max.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ismert bug, azt hiszem a thompsonnal meg a garandal van ez. DICE tud róla. majd egyszer javítja...
Parasite Eve 2, best game EVER!
M60 1000x zúmmal, meg gustav vadászat. Szánalamas.
(asszem azon voltam. :-))
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
M60/GL: mindenki utálja, még az is aki használja (persze, ha Õ is azzal kap). Ha azért használja valaki, mert a többi is az nyomja, akkor épp belép abba a táborban, amit elõbb fikázott. Ha azért ezzel nyomja, mert nem veszi a fáradtságot, hogy megtanuljon lõni a többi fegyverrel: mert "nem jön be", "nem tudok vele lõni (próbálta kétszer)", akkor az életén sem árt elgondolkozni, mert ott alapjáraton nem stimmel valami. Pin miatt pedig folyamatosan használni <#szomoru1>#szomoru1>. Lehet azt szépen apránként összeszedni (Nem fog elkopni a DVD, és nyugodtan is alhat, ha nem lesz egy adatbázisbeli érték 100-al több az adott napon).
Akinek nem mennek a félatomata sniper fegyók az menjen Squad DM-be HC szerveren és tegyen rá Red dotot. Máris jó lesz az 😉 Ha nem fekszik a shotgun, akkor szintén HC szerver és mindig nyakközépre célozni, akkor garantált a halál. Ha fut és feléd néz, akkor mindig a feléd közelebb esõ kulccsontra kell lõni a fejeshez, mert a hitbox sajna ilyen nyomin mûködik. Ha pisztolyok nem fekszenek, akkor megsebezed az ellent fõfegyverrel és gyors váltással már jó is lesz az.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Az eddigi 1 perces betöltés helyett 7-12 sec lett. Nem hittem, hogy ennyire befolyásolhatja a driver a töltési idõt.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Hogy mi a jó az m16a2 ben oké hogy pontos de az an-94 es sokkal erõsebb és kb olyan pontos..
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-tRs-Landor