Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-
Az még hagyján, h mondjuk óránként ledobál asztalra (persze ha jó napom van, mer elõfordul h minden kör végén), de hogy már odáig fajuljon a dolog, h akkorát fagyok, h a windows is elbszódik, az már "kicsit" gáz.
1 hete ezér kellet újra raknom a rendszert, ma megin elõjött ez...még jó h most helyre tudta magát hozni a rendszer-visszaállítási ponttal.
A sok M60/GL/CG pronak meg csak megmutatnám h így is lehet, de Ti erre képtelenek vagytok <#hehe>#hehe><#mf2>#mf2>
2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
mekkora pronak/kockának/cheaternek kell lenni ehhez? (ha az én tizedannyi killemhez hasonlítom, és az alig kevesebb death-hez).
igaz nekem van igazi életem is<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ill GOL, közelre meg pisztoly
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
erre a "lost connection to server" dologra tudtok valami megoldast esetleg? Kb minden 20-30-ik szerverre tudok bemenni es nem warez 😊 koszi
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
[IRAM] leader
Nekem tetszik a játék, csak nem vagyok vele 100%-osan megelégedve és erõsen javításra meg balanszolásra szorul... meg olyan érzés belédnyomni a kést<#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Bala-nál a pont.
[IRAM] leader
A haveroddal együtt.
<00:38:24>00:38:24> nandor90 > szaby anyuci szereti a f a s z t szopikalni?
<00:38:34>00:38:34> nandor90 > hogy te birj venni csitet?
<00:38:47>00:38:47> Szaby > ugylatom te szereted a faszt a szadban
<00:39:08>00:39:08> Szaby > kia faszom csitel?
<00:39:10>00:39:10> nandor90 > nem en pont azt szeretem mikor anyadnak a torkaba tolom a fa
<00:39:18>00:39:18> nandor90 > te meg a buzi barataid
<00:39:23>00:39:23> Szaby > jlvan dugulj el
<00:39:31>00:39:31>
<00:39:38>00:39:38> Szaby > kirol beszelsz
<00:39:48>00:39:48>
<00:40:02>00:40:02> nandor90 > a HUN-os barataidrol
Logitech Hardware Tester
...és akkor a meglepetés kasztot még nem is láttuk, amit ígértek.
Tuti, hogy spiderman lesz, vagy godzilla kaszt.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ne vedd személyeskedésnek, de mi ez a "NA és"? Az mondja ezt, aki nem tud már több érvet felhozni a saját álláspontja mellett. Mellesleg nem azért dobtam ki 10k-t az ablakon, hogy egy bughalmazzal játszak és kikapcsolódás helyett xanax user legyek<#ijedt>#ijedt>
Már párszor láttalak rajta...
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
[IRAM] leader
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
[IRAM] leader
Battlelog: Purga5
Ez pl egész jó szeréntem (igaz hogy nem sok infó van rajta <#nyes>#nyes>)
ez pedig a kicsi :
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Beers: Nem vok androidos.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Soundloopal fûszerezett fekete képernyõs fagyásom volt bc2 közben, 10-20 perc után. Miután egy rakat e-mailt írtam mindenhová, kiderült, hogy az integrált hangkártyámmal van a gond. Jó, vettem egy hangkártyát, beleraktam a gépbe, majd elindítottam 😊.
Mivel a fórum még nem engedélyezi, hogy a képfeltöltést bármilyen módon linkeljem, ezért:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__788765-most-itt-hogyan-tiltsam-le-a-hangkartyat-award-modular-bios-v6-00-eleg-kezdo-v
Íme a biosom.
Az azalia codec nevû szart(mint ahogy a válaszoló is írta), az elsõ képrõl, disable "állapotba" küldtem, ment is a hang a gépen, az új kártyával. És láss csodát. Most már sound loop NÉLKÜL baszik le ez a játéknak nevezett bughalmaz és a kérdésem az lenne, hogy mit tehetnék még...? Vmit még biosból küldjek le? Légyszi legalább egy 2-3 perc filózást szánjatok rá az én több napos munkámra, köszi szépen elõre is.
Frostyc - East
Úgy meg fognak ilyedni,hogy azon nyomban visszaadják a játék árát,sõt!!..még egy kis kártérítést is kapsz (üdülés Haiti-n,vagy ilyesmi),s akkor a meleg segged hozzáér a hideg falhoz,s felébredsz.<#eplus2>#eplus2><#pias>#pias>
[IRAM] leader
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de kösz
ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;