Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki arulja mar el ti hogy tudtok jatszani mert nekem nem sikerul. Nektek gond nelkul felmegy a szerverekre?
Csak a csúszás meg a lagg.
iceshark
<#eljen>

nos...
mégis inkább így
<#hehe><#whatever>

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

Kicsit tele van a fszom nekem is a játékkal...
Az még hagyján, h mondjuk óránként ledobál asztalra (persze ha jó napom van, mer elõfordul h minden kör végén), de hogy már odáig fajuljon a dolog, h akkorát fagyok, h a windows is elbszódik, az már "kicsit" gáz.
1 hete ezér kellet újra raknom a rendszert, ma megin elõjött ez...még jó h most helyre tudta magát hozni a rendszer-visszaállítási ponttal.

A sok M60/GL/CG pronak meg csak megmutatnám h így is lehet, de Ti erre képtelenek vagytok <#hehe><#mf2>

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

highlander15
Nem akarok közelharcolni de sokszor rá vagyok kényszerítve-például amikor feldeznek közelrõl-arra,hogy így cselekedjek.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

koschwarz
rákattintottam az egyik statoldalra itt...jesszus, valami tagnak az elsõ helyen 30000 kill/7600 death
mekkora pronak/kockának/cheaternek kell lenni ehhez? (ha az én tizedannyi killemhez hasonlítom, és az alig kevesebb death-hez).

igaz nekem van igazi életem is<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ha közelharcolni akarsz, akkor ne recon legyél.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

HD JOHNNIE
NS 2000 megtanulsz vele lõni utána nem lesz bajod vele se távolra se közelre

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

MR ME
g3al vittem végig kb a recont míg meg nem lett az összes fegyó
ill GOL, közelre meg pisztoly

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SZEG007
shotgun

REPS0L
erõs pisztoly, jobb ötlet nincs, vagy reddot/4x zoom 88-asra aztán haddszóljon, csak úgy meg távolra nem az igazi ugye

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

highlander15
Nekem sem megy ma...Általában Reconnal vagyok,GOL-t használok általában.Az a bajom,hogy közelharcra nem találok semmi jó taktikát,ha Reconnal vagyok,mindig kinyírnak,és ez dühítõ.Ti milyen taktikát alkalmaztok ilyen esetben?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

udv!

erre a "lost connection to server" dologra tudtok valami megoldast esetleg? Kb minden 20-30-ik szerverre tudok bemenni es nem warez 😊 koszi
*olyan jó<#nevetes1>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

<#ejnye1>...ilyent..itt gyekek is vannak.<#nezze><#wilting>

[IRAM] leader

Érzek egy kis iróniát a szavaid közt😄

Nekem tetszik a játék, csak nem vagyok vele 100%-osan megelégedve és erõsen javításra meg balanszolásra szorul... meg olyan érzés belédnyomni a kést<#zavart1><#hehe><#eplus2>

nandorb
Arrol nem beszelve hogy 2csavo volt fent aki fel palyan at lelott tankkal... azt hogy magyarozod meg,de nem mintha erdekel a bann,ugyis fos szero 1normalis csapatjatekot nemlehet osszehozni a PH-sokkal... ennyi.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Aá...ne tessék kérem belemagyarázni olyant amit nem állítottam,vagy nem mondtam.Azt,hogy xanax-ot vegyek be a játék miatt,mikor van más egyéb ami miatt kapkodni lehet,azt ez a játék nem fogja elérni,az tuti.
Bala-nál a pont.

[IRAM] leader

Jaj de jó, hogy megtaláltalak, a szóhasználatodért megnyertél egy végleges ban-t a szervereinken.
A haveroddal együtt.
<00:38:24> nandor90 > szaby anyuci szereti a f a s z t szopikalni?
<00:38:34> nandor90 > hogy te birj venni csitet?
<00:38:47> Szaby > ugylatom te szereted a faszt a szadban
<00:39:08> Szaby > kia faszom csitel?
<00:39:10> nandor90 > nem en pont azt szeretem mikor anyadnak a torkaba tolom a fa
<00:39:18> nandor90 > te meg a buzi barataid
<00:39:23> Szaby > jlvan dugulj el
<00:39:31> > melle
<00:39:38> Szaby > kirol beszelsz
<00:39:48> > szaby egyszer lickelte a farkam😄
<00:40:02> nandor90 > a HUN-os barataidrol

Logitech Hardware Tester

", arról nem is beszélve, hogy minden vérpistike gl/m60/gustav-val mászkál"

...és akkor a meglepetés kasztot még nem is láttuk, amit ígértek.
Tuti, hogy spiderman lesz, vagy godzilla kaszt.

gbc csabika
Ha nem tetszik a játék akkor hülye vagy. Nem igaz, hogy ezt nem lehet megérteni, olyan szépen elmagyarázták😊

felesleges ezen vitázni, vélemények különbözõek. van aki egy fakockával is jól elvan órákig.<#wink>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Miért ne lehetne warozni? Igaz egyelõre elég kezdetleges állapotok vannak, de mégis lehet warozni és egyre többen jelentkeznek cb/esl-re meg ez a helyzet úgyis javulni fog<#rolleyes>

Ne vedd személyeskedésnek, de mi ez a "NA és"? Az mondja ezt, aki nem tud már több érvet felhozni a saját álláspontja mellett. Mellesleg nem azért dobtam ki 10k-t az ablakon, hogy egy bughalmazzal játszak és kikapcsolódás helyett xanax user legyek<#ijedt>

mackosajt
Akkor te is szereted?
Már párszor láttalak rajta...

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

nandorb
Es,mivel jatszak mint minden okor fogja az M95est? Vagy a gustav+rpg? mindenki azzal megy ami neki jol bevalt.

NA baszki és??...<#nemtudom>..amúgy meg ezzel war-ozni...na ne röhögtess..

[IRAM] leader

Beers
Ok, akkor õ egy másik Skynet!<#wave>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Sztem itt mindenki 1-2 szefot kivéve, kikapcsolódásképpen vette meg a játékot, de úgy lehetetlen normálisan játszani, ha kivág a játék egyfolytában, meg lefagy, arról nem is beszélve, hogy minden vérpistike gl/m60/gustav-val mászkál (mintha a valóságban is mindenki ezzel meg sniperrel rohangálna, bár most errõl valóság-játék "so last year"-témáról megint lehetne vitázni). Azt meg meg sem említettem, hogy az egész játék a csapatjátékról szól, nem az egyéni skillezésekrõl, ami egy waron meg is látszik, mert az emberek 70-80%-a (tisztelet a kivételnek) nem tud csapatba mozogni, normális fegyverrel meg le se tudnak embert lõni.

Ezt azé' gondold át még1-szer...nem mondod??<#eplus2>Mi a túrós fokhagymás lepényt lehet rajta idegeskedni??<#nemtudom>Nem Téged lõnek le,csak az emberedet,ha kilövik a tankot,majd ujraadja,ha lelõnek M60-al,GL-el,megkeresed,lekéseled..akkor??<#nemtudom><#dumcsi>

[IRAM] leader

Elvileg a héten jön az RC9, nyugalom.

Battlelog: Purga5

bfbcs-re kerültek fel új cuccok !

Ez pl egész jó szeréntem (igaz hogy nem sok infó van rajta <#nyes>)

ez pedig a kicsi :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

TDC Geronimo
Én is, de sajnos ahelyett hogy szórakoztatna, idegesít. Nem is kicsit.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lehet...talán mert én azért vettem meg,hogy kikapcsolódásképpen játszam vele kicsit...<#nemtudom>

[IRAM] leader

Akkor ezek szerint te vagy az elsõ ember az SG fórumban, aki teljesen meg van elégedve a játékkal a balanszolásával, crashjeivel, bugjaival együttvéve<#merges2>

Magadra ismertél..??<#taps><#nevetes1>

[IRAM] leader

gbc csabika
Tényleg boldogok a lelki szegények😊

Ne akard, hogy felmenjek TS-re...<#hehe>

Aha,csak befonom a szemöldököm.<#mf2>

[IRAM] leader

gbc csabika
Hú mekkora oltást kaptam...Lehet még fokozni a hülyeséget?

Én a helyedben azt sem tiltottam volna le,csak egyszerûen a vezérlõpult>hang beállításoknál,nekem legalább is úgy van,mert az alaplapi nekem is egy ratyi,de nem tiltottam le,hanem az elõbb említett helyen az elsõdlegesnek neveztem ki a másikat.

[IRAM] leader

Skynet
NEM a KD-n volt a hangsúly hanem azon hogy milyen fegyverekkel vagy csak képes ölésre.😊

Beers: Nem vok androidos.
SötétBarom
Szar. Engem is van, hogy kibasz napi ötször. Van, hogy nem.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Morphh
Nah, már a tököm tele.
Soundloopal fûszerezett fekete képernyõs fagyásom volt bc2 közben, 10-20 perc után. Miután egy rakat e-mailt írtam mindenhová, kiderült, hogy az integrált hangkártyámmal van a gond. Jó, vettem egy hangkártyát, beleraktam a gépbe, majd elindítottam 😊.

Mivel a fórum még nem engedélyezi, hogy a képfeltöltést bármilyen módon linkeljem, ezért:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__788765-most-itt-hogyan-tiltsam-le-a-hangkartyat-award-modular-bios-v6-00-eleg-kezdo-v

Íme a biosom.
Az azalia codec nevû szart(mint ahogy a válaszoló is írta), az elsõ képrõl, disable "állapotba" küldtem, ment is a hang a gépen, az új kártyával. És láss csodát. Most már sound loop NÉLKÜL baszik le ez a játéknak nevezett bughalmaz és a kérdésem az lenne, hogy mit tehetnék még...? Vmit még biosból küldjek le? Légyszi legalább egy 2-3 perc filózást szánjatok rá az én több napos munkámra, köszi szépen elõre is.

Frostyc - East

Az égvilágon senki sem tiltotta meg neked hogy elmondd a véleményed,sõt még levelet is írhatsz az EA-nak,felsorolva a játék összes hibáját,meg hogy nem ezt vártad a pénzedért.
Úgy meg fognak ilyedni,hogy azon nyomban visszaadják a játék árát,sõt!!..még egy kis kártérítést is kapsz (üdülés Haiti-n,vagy ilyesmi),s akkor a meleg segged hozzáér a hideg falhoz,s felébredsz.<#eplus2><#pias>

[IRAM] leader

nandorb
Nem a KD a fontoss te lama,hanem a csapatjatek...Ha nincs csapatjatek es csak fraggeket szedsz azzal a segedet torolheted ki...

Beers
Az androidos Skynet vagy?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

MR ME
tényleg 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Doomista
Nah bakker, ez kabbe-t mutat :\ <#mf2><#mf1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

köszi nemtom mért nem sikerült bettenni rendesen
de kösz

&#1067;&#329;ð&#924;&#920;&#956;§&#931; ; Blindmouse_HUN ;