Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
egy accounttal "már" nem kapcsolódhat ugyanazon szerveren egyidõben duplán
Akkor szerintem ne várd!
Kíváncsi vagyok mikor fogják érdemben javítani a találatkezelést, vagy mindenki rááll a konfigolásra, hogy valami értelmes dolgot is lehessen végezni egy gyengébb PC-vel.
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Két olyan eset történt amin meglepõdtem... egyszer egy betonfal mögött lõtt ki, egy szer pedig egy konténer mögött, és teljesen biztos vagyok benne hogy nem csal!!!
Ha nem vele történik a dolog biztosan elgondolkodom a csalás lehetõségén!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ha beraktál két almát és három körtét, akkor a következõ menetben megvolt rá az esély, hogy 4 banánt és 1 paradicsomot adott vissza. <#idiota>#idiota>
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Volna egy kis gondom. Valamiért nem indul el a játék tegnap este óta.
Természetesen eredeti a játék. Tegnap még toltam a multit normálisan, aztán késõbb próbáltam visszalépni, de semmi.
A jelenség: indításkor bejön az update-er, lefut a csík, majd feljön a szokásos nagy fehér ablak. De ahelyett hogy bejönne a game, kivág az asztalra. Semmi hibaüzenet, log vagy akármi. Mi lehet a gondja?
Újraraktam már az Ati drivert azóta, nem segített. Valami ötlet?
Köszi.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Itt van
Ez nem az? Én így értelmeztem. Kérdés, hogy mit értenek session alatt - ha átmegyek másik serverre, vagy ha kilépek, majd másnap újra játszom.
???
A 8600GT és 9800GT közötti különbség átlagosan 20 FPS a jelenlegi konfigom mellett.
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Most akkor nem tudom hogy ez is benne lesz vagy nem.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
MP – Kit/gadget loadout saved between sessions
MP – Server filter options are remembered
MP – Punkbuster filter now works as intended
MP – Added 15 second spawn timer for Conquest/Rush gamemodes at the start of round to prevent high end machines getting the upper hand before other machines load in.
Lehet meg a vegen csoda tortenik es idovel PCre is nagyjabol jatszhato lesz a game...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Az legalább nem aimbot
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
* Ranked szervereken nem lehet jelszó
Ez azért érdekes ha valaki bérel egy szerót és nem védheti le....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
MP – Window on static guns is now transparent on DirectX 9 systems " Ez lemaradt. Meg állítólag a háttérben dolgoznak a competitive dolgok beépítésén és a PCs verzióból ki akarják szedni azt a kurva idegesítõ védelmet, amit felkeltés után kapsz.
My god is a great big god, KIRA!
2. "csak akkor hiszik el, hogy az M60 sebzését túl nagyra állították, ha a játékosok ezt bebizonyítják" hát akk bizonyítom már enm emlékszem pontosan de vki belinkelte az lmg-k sebzését és az m60nak 25 körül volt nahmost akk magnum ammo nélkül is elég kb 10 lövés ( felét nem adja be fele nem talál akor is)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info