Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(irónia power)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
We aren't going to tell you what weapon balance tweaks we have done, we want your unbiased views on the changes before we detail what has changed. "
ezt valaki lefordítaná mert nem nagyon értem . Köszi elõre is .
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
My god is a great big god, KIRA!
Szép lassan lehet csak építkezni, mert a magyar ESL-nke még nincs licensze saját laddert indítani, ezért a nemzetközi adminok bírálják el a dolgot, ott meg 50 támogató kell minimum... szal lehet elvetélt ötlet, de kitudja talán kiforrhat, és idõvel 8v8, 5v5 ladder is indulhat.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
pl. valparaison a hill-nél (3. védelmi vonal) van az egyik mcom közelében egy torony, onnan be lehet védeni a legszélsõ utat és a szembelévõ dombot, és a domb melletti részt, ott jól jöhet.
de "városi" pályákon mindig meg a 40mm sotit használom.
m60-ast már nem is emlékszem mikor választottam, legfeljebb elhullott mediktõl veszem fel.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
M14 viszont verhetetlen ami a játék élményt illetni.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Csak azzal megyek.
bár ott van az állandó veszély, hogy hiába durrantod a pácienst szó szerint arcon, akkor is kibírja.
-hát lehet matekolni a fegyver stat-on, én is szoktam számolgatni ide oda g3 m16, m416, an-94 vonalon aztán mikor mi jön be jobban, nekem mostanában pl: a 416 hasznosabb mivel többször kerültem közelharcba ott meg jól jön a megszakítás nélküli tüzelés, tudom célozzak jobban 😊 amúgy G3 rulez 😊
az utóbbi idõben csak assault és engi vagyok. mellesleg most hétvégén szereztem meg az elsõ pin-emet gl-ezésért, egyben emiatt rögtön kaptam valami felvarrót is, amiért minden fegyverrel szereztem pint.
csakazértsem használok m60-at és gl (csak ha TÉNYLEG muszáj)<#hehe>#hehe>
Amúgy csak ha a statok számítanának, akkor M60-al rohangálnék.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Elég erõs, pontos, más nem is kell.
ns2000 meg minden kasztnál favorit.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sajnos kevés alkalmam van játszani.Amikor meg játszom,kezd hiányozni a szervezettség a squadomból olykor az egész teambõl:S.Szívesen lennék klán tag,de így nem sok esélyem van rá...<#szomoru1>#szomoru1>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Wolfguy egy nagyon ász srác volt mindig. Sokat köszönhetett/köszönhet neki a Horda csapat!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Csak szólni kell,admin mindig van,ha nem fent a szerón,akkor a chat-en látja és intézi..<#eplus2>#eplus2>
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
BFBC2: r-chee [HUN]