Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Neked másfél tár,neki ugyanazon idõben ,ugyanazon szerveren 3 golyó,a HC-n meg te vagy a csaszi??(átvitt értelemben,nem kötekedek)
[IRAM] leader
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Vagy nem így gondoltad?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mindenki megcsinálja a maga kis okosságát, aztán meg pár hónap alatt bedõl az egész a francba. Mert nem külön kéne okoskodni, hanem együtt, de az meg sose ment.
A tervek szerint tegnap meg is jelent volna, ám az utolsó pillanatban kénytelenek voltak visszahívni, amikor is ritka, de annál kellemetlenebb összeomlási (crash) tüneteket véltek felfedezni az új verzióban. A foltozás megjelenését mára halasztották.
Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM
Aztán közben lehet, hogy a többiek adminolják, nemtom... 😛
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
másnak ?
Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM
talán az új patch...
de azt mondjuk holnapra mondták
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
mielöt viszamenél a fömenübe ?
Próbáld ki a hardcore szervereket, ott kevesebb találat után is kampec!

Megtudna valaki mondani az mitol van hogy az ellenfeleim felett van e kis haromszog vagy sem?
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
A játékkal kb már 1hete tolom a multit.Nagyon állat kis Game az biztos.Három napja vettem a Modern Warfare2-õt is és nagyon megbántam a borsós 9990Ft os árával szívem szerint vissza vinném mert a multija szempontjából meg sem közelíti a BFBC2-õ multiját max a stori.Nem szeretném lehúzni a MF2 õt mert single módban ütõs,de grafika,jármûvek,rombolás,taktika,és stabil szerverek terén nagyon lemarad a BFBC2 tõl. A Battlefield Bad Company 2 vel csak annyi gondom lenne,hogy elég sok fegyver típust szereztem meg,és az ezekhez tartozó sebzés egy kalap fos nem hiszem,hogy valaki 2-3golyót lõ belém megpusztulok a formára meg 1 1/2tárat bele lövök egyenesen a fejébe 10méter rõl és nem pusztul meg ez eléggé idegesítõ sõt..Van mikor megpusztul ,de szerver válogatja szerintem vagy búg vagy valami csalás lehet a hátérben.Ha esetleg tudnátok segíteni mit csináljak patch stb megköszönném mert addig sztem míg nem lesz erre folt mellõzöm a játék multis részét a berendezések testi épsége miatt😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Most akkor én csítör vagyok?<#hehe>#hehe>
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
-tRs-Landor
Játszunk még kb öt percet, erre kurvanagy betûkkel a képernyõ közepén, hogy "XYZ" pb guid ban, multihack. Eheh, nem volt rossz a megérzés. 😛
Én a betonfalat látom, és örülök, hogy biztonságban vagyok, õ meg engem lát, és leszed mint a sz@rt!...
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html