Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó.Benne vagyok.

[IRAM] leader

hello all kasa 85 milyen elsõ három helyzet itt nincs helyezés csak csapat munka nem call hogy stat alapján dönts itt a lényeg victory felirat de szerintem rá jõ tél magadtól is kitt érdekel hogy elsõ három helyezet meg milyen stat ja van a az embereknek ha veszít a csapat mert a pontokat vagy ép a zászlókat elveszíti mert félti staját az én statomm majdnem mindig negtiv és még is mi nyerünk mert ha kell 100 X meghalok de a pont le van rakva és a zászló a milyénk sõt ha kell meg védem
Ezt sosem értettem...aki lelõ 3 lövésbõl az nem ezzel játszik??
Neked másfél tár,neki ugyanazon idõben ,ugyanazon szerveren 3 golyó,a HC-n meg te vagy a csaszi??(átvitt értelemben,nem kötekedek)

[IRAM] leader

Drang
A közös szerveradminolási etikett illetve közös szerverszabályok kiszámíthatóbbá tennék a publikot és talán több magyart vonzana a szerókra... ötlet/vélemény?

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Nem tudhatod! Max sejtheted, ha lõnek rád mikõzben valami fedezék mögött bújsz, mint ahogy a karikatúrán is 😊

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

dronkZero
Örömmel vesszük, ha csökkentendõ a szétforgácsoltságot, lelövitek a szervereteket. Köszi.

Vagy nem így gondoltad?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

MR ME
😄DDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Köszi szoktam a hardcore szervereken is tolni ott nem felvágás képen,de általában benne vagyok az elsõ 3 helyen ami lényegesebb mint a lõszert pumpálunk másfél tárral a fejbe szervereken,lényegesebb a különbség és élvezhetõbb is mint a klaviatúrát ütni mikor a második tárat töltöm a kolega fejébe aszt tárcsere közben 3 golyóval megoldja a szenvedésemet😊.
Running
Mondjuk az én sem értem, hogy war szervereket minek kell publikra belõni. Most már van vagy 10+ magyar szerver, ami jól szétforgácsolja azt a pár játékost.
Mindenki megcsinálja a maga kis okosságát, aztán meg pár hónap alatt bedõl az egész a francba. Mert nem külön kéne okoskodni, hanem együtt, de az meg sose ment.

oxonom
Minthogy még ma is sokan akadnak, akik csatlakozási problémákra panaszkodnak a Bad Company 2 multiplayer-ével kapcsolatosan, ezért az ezt megoldani hivatott második patchet már rengetegen várják.

A tervek szerint tegnap meg is jelent volna, ám az utolsó pillanatban kénytelenek voltak visszahívni, amikor is ritka, de annál kellemetlenebb összeomlási (crash) tüneteket véltek felfedezni az új verzióban. A foltozás megjelenését mára halasztották.

Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM

dronkZero
Mi warra tartjuk. Amikor nincs war, akkor mehet rajta public, de igazából leszarjuk. Vagyis én, legalábbis. Személy szerint úgy gondolom, hogy rövid az életem ahhoz, hogy faszparasztokat terelgessek, meg neveljek, ha már az anyjuk nem tette...
Aztán közben lehet, hogy a többiek adminolják, nemtom... 😛

dronkZero
Szerintem rajtad kívül mindenki leszarja a statod, felesleges buzulni rajta.

sztoncsi
Én is pont most akartam... 😞

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

koschwarz
azért kíváncsi vagyok, hogy a sok magyar bérlésû állandóan üres szerverek meddig élnek majd. újabban a trs-re pl. egyáltalán nem tudtam felmenni, mindig üres esténként.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

nekem ss
koschwarz
ha csak 2-3-4 ember a különbség át kell állni a kevesekhez. ha 2x annyian vagyunk mint a másik, vagy fordítva, akkor meg inkább lépek egy másik szerverre. ennyi, felesleges szenvedni.

trident
Nem.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

oxonom
multi nem megy miért nem kapcsolodik ?
másnak ?

Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM

valamiért nem lehet belépni a multiba<#wow3>

talán az új patch...

de azt mondjuk holnapra mondták

meg egy kerdes, azt en tudhatom valahogy hogy en meg vagyok e jelolve?
ejj ha ezt eddig tudtam volna koszi😊 (rank 20 lol)
Kivancsi leszek az updatere.A legutolsó pl engem felbasz,az autoteambalance miatt.Korábban ugye az volt,hogy ha az egyik csapat tele volt amatörökkel,akkor mindeki szép lassan átvándorolt a másik oldalra / néha én is/ ,majd mikor az egyik oldalról elfogytak a népek,akkor visszafelé kezdtek szállingózni,igy szép lassan kialakult egy normális játék,és addig se kellet a sok gyökér sniper-lone-wolf majom miatt rontanom a statom.De mióta van ez a szar,azóta folyamatosan a gyökerek közé tesz,ami attacknál még nem akora baj mert telibefosom öket,a magam pontjait ugy is összeszedem,de defensebe ezek miatt szopni,mert képtelen oldalra figyelni,mindig mögénk kerülnek és spawnolok-meghalok zsinorban anélkül h 5 fokot tudnék fordulni,hát nem kicsit felbasz,és még át sem lehet állni....szal ezt igy elbaszták,ezt az auto szart akko meg kéne csinálni ugy mint csben,h minidg az aktual legjobban teszi át a csapatbol h nem csak számra,hanem minõségben is egál legyen a 2 csapat.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

trident
Ha a szerveren engedélyezve van, akkor te vagy csapattársad megjelölte (q billentyû).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

oxonom
nem tudja valaki ha megszakad a szerver minden edigi pontod elveszik
mielöt viszamenél a fömenübe ?

Azaz! na de ez mitol kerul oda ? 😊
sztoncsi
Bumm a fejbe az ok... de az nem mind1, hogy van e valakin egy kevlár mellény vagy nincsen!
Próbáld ki a hardcore szervereket, ott kevesebb találat után is kampec!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Helo

Megtudna valaki mondani az mitol van hogy az ellenfeleim felett van e kis haromszog vagy sem?
Értem köszi már aggódtam,hogy nem e valami gon van a játékkal mert elég érdeke,hogy másoknak megy negyed tárral nekem meg egy és fél tárral az öldöklés kivéve ha tárcsere közben nem pusztulok meg.Ha a Call of Duty Modern Warfare 2 nézük ebbõl a szempontból jobb,de csak ebbõl.Ha a realizmus ra gyúrtak, akkor lenne tökéletes ha egy a fejbe azt kampec nem 40db lõszer.A csatatéren nincs olyan hogy 1-es vagy 20-as szintû valaki(csak egy példa) mert a golyó mindenkin ugyanúgy fog,ez a szerény véleményem minden más szempont ból csak dicsérni tudom.A magyar szerverek sem rosszak kicsit lehetnénk többen is mert jó érzés ha valaki a szomszéd faluból tolja az anya nyelvemen😊
koschwarz
ja, és magától peccsel az eredeti játékod, tehát nem az a baj.

koschwarz
sok olyan upgrade van még amit nem szereztél még meg, pl. body armor, vagy magnum lõszer...akik egy ideje tolják már, azoknak minden megvan, plusz rengeteg tapasztalat... szóval egy darabig még szívsz, mint a torkos, aztán te is universial soldier leszel.<#nezze>

Hidd el, én is nagyot lestem😄

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Sziasztok.
A játékkal kb már 1hete tolom a multit.Nagyon állat kis Game az biztos.Három napja vettem a Modern Warfare2-õt is és nagyon megbántam a borsós 9990Ft os árával szívem szerint vissza vinném mert a multija szempontjából meg sem közelíti a BFBC2-õ multiját max a stori.Nem szeretném lehúzni a MF2 õt mert single módban ütõs,de grafika,jármûvek,rombolás,taktika,és stabil szerverek terén nagyon lemarad a BFBC2 tõl. A Battlefield Bad Company 2 vel csak annyi gondom lenne,hogy elég sok fegyver típust szereztem meg,és az ezekhez tartozó sebzés egy kalap fos nem hiszem,hogy valaki 2-3golyót lõ belém megpusztulok a formára meg 1 1/2tárat bele lövök egyenesen a fejébe 10méter rõl és nem pusztul meg ez eléggé idegesítõ sõt..Van mikor megpusztul ,de szerver válogatja szerintem vagy búg vagy valami csalás lehet a hátérben.Ha esetleg tudnátok segíteni mit csináljak patch stb megköszönném mert addig sztem míg nem lesz erre folt mellõzöm a játék multis részét a berendezések testi épsége miatt😊
dronkZero
Mer' mintha falon átlógó lábbal hasalás jobb megoldás lenne... Mennyit késeltem úgy BF2-ben!

Ez volt már?

Csiterus platypus

uHs Gerzson
Annak hívunk majd ha szeretnéd 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
nincs fekvés, de sok fedezék alkalmatlan fedezéknek, mert guggolva meg kilóg a fejed. szar ügy.

Sõt én vasárnap a betonfalon át késeltem le 2 embert<#vigyor3>

Most akkor én csítör vagyok?<#hehe>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

MR ME
mer kilóg a fejed búbja, amit te nem láthatsz mivel nem ott van a szemed 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dronkZero
Nem õ, mer' asszem neki akkor még nem volt meg a játék... De nem tudom, hogy pontosan ki.

nandorb
Boxer orditott? 😄DD

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Na kíváncsiságból megnéztem; 800MB-ot foglal a játék HDban, max grafon.

-tRs-Landor

dronkZero
Én azon röhögtem egy kurvanagyot, amikor fenn voltunk vagy hatan a klánból egy szerveren, játszogattunk, erre valamelyikünk elkezd anyázni TSen, hogy mekkora egy köcsög csíter "XYZ". Reflexbõl nyomom az "áh, ugyan, hagydmár...", mert ugye felesleges gyanúsítgatni, amíg meg nem bukik az illetõ, (utána meg már nem gyanúsítgatás).
Játszunk még kb öt percet, erre kurvanagy betûkkel a képernyõ közepén, hogy "XYZ" pb guid ban, multihack. Eheh, nem volt rossz a megérzés. 😛

sztoncsi
Az nem újdonság, és nem is az volt a lényeg, hanem hogy mit lát a másik fél!
Én a betonfalat látom, és örülök, hogy biztonságban vagyok, õ meg engem lát, és leszed mint a sz@rt!...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

sztoncsi
Új pályákról van e valami hír?

dronkZero
Át lehet lõni a falakat, ha ez neked még újdonság...

koschwarz
bizony, bizony...the matrix has you<#hehe> nem tudhatod most sem, hogy nem csak álmodsz-e, vagy ami körülvesz, az valóban létezik...szerinted levegõ az amit itt belélegzünk...(itt az árpád híd környékén biztos nem az)<#idiota>

Velem is történt egy anomália, a saját klántársam volt a másik résztvevõ, aki nem csal. Tudom. Nem csak a klánból ismerem. Az eset: Kifordulok a sarkon, látom, hogy ott áll és oldal irányba van fordulva. Gondoltam biztosan nem lát, így kényelmesen becélzom és lelövöm. Na nem ez történt. Hirtelen odafordult és egy rövid sorozattal lelõtt. Na ilyenkor mondjuk azt valakire, hogy csaló. Gondoltam megkérdezem, hogy hogyan történt ez az õ szemszögébõl. Kiderült, hogy nem oldalt állt, hanem végig látta, hogy jövök, és természetesen lelõtt, jót röhögve, hogy mit tököltem ott. Ennyit arról, hogy amit látsz, az úgy van-e?

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html