Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez az!
Itt is volt több hellfire találat, aminek csak vehicle damage volt a vége.
De jó link köszi.

Én az után érdeklõdnék hogy leszedtem a netrõl a játékot és nem tom hogy kell betölteni a mentést tegnap játszottam vele és láttam hogy a mentés automatikus tehát mentenem nem kell de azt hol tudom betölteni amit automatán mentett.
Jah és hogy kell vele multizni hol találok hozzá szervert xfire-el szoktam a cod 2 és 4-hez is szerot keresni de ennél valamiért nem mûködik.

[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

Ok Köszi!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

dronkZero
Földi szarokban csak a sofõrnek van másodlagos tüze (tanknál géppuska, légvédelemnél is, APCnél meg rakéta), meg füstje, meg zúmja. Ha második embernek szállsz be földi jármûbe, és valamelyiket ezek közül választottad, akkor az bukta, mert géppuskásként ezeket nem kapod meg.

De heliben gunnerként van másodlagos fegyver (a tracer dart), meg van zúm is.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ezt részleteznéd?

meg a másodlagos fegyver(KIVÉVE HELIGUNNER)is ilyen

Hát nem tudom...
Én mindig szépen be-tracer-erem a tankot a helibõl, a spamnom ráküldi a hellfire-ert ami telibeveri az meg szépen megy tovább, pedig közben nyomom rá skulot is

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tono34
Nem rossz a hellfire, én kimondottam élvezem. Bárki trance-t nyom célpontra az kilõhetõ, bár tankhoz még be kell egy kicsit segíteni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

modellmaker
Nem.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Fpocok
Hmm ti látjátok? <#fejvakaras>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hali.Jó stat :-),kicsit túl szárnyaltál,de meglehet dönteni.Hétvégén dolgozom majd rajta :-)

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

dronkZero
Eheh, elég furcsa lenne, ha mûködne. Elég szeles környék a helikopterek környéke, nehéz a közelükben a füstfelhõnek... 😛

dronkZero
Ha tracelnének a csapattársak, nem a szerencsétlen gunnernek kéne vele próbálkoznia, akkor egész jó is lehetne...

dronkZero
Szerintem a füst csak sofõrként mûködik. A zoom meg a másodlagos fegyver(kivéve heligunner) is ilyen.

Azért az furcsa, hogy a heliben nem mûködik a smoke, amikor a másodlagos meg igen.
Kár, hogy a hellfire egy nagyrakás szar.

Na jó az lesz a legjobb, ha kipróbálom.
Este beültetem a spanomat felülre smoke-al. aztán ha jön a tracer akkor meglátjuk <#nyes>

En azert lattam mar kifejezetten oreg Bradleyket is. <#nyes>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dronkZero
Elvileg igen. Azért azt még tesztelni kéne direktben, franc sem szokott fullos APCvel rohangálni... Ha meg igen, akkor meg fogalmam sincs, hogy akik benne ülnek, milyen speckót hoztak magukkal...

dronkZero
És négy emberbõl, egy Bradleybe mi a legjobb? Másodlagos+páncél+erõ+reload?

Nem mintha egyben maradna addig, hogy ki tudja használni... 😛

Az utasok is szamitanak?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

De hát most írják, hogy csak a sofõrnek mûködik vagy az csak a smoke-ra igaz?

Ahogy korabban koschwarz is irta, a bent ulok specei osszeadodnak, kiveve ha mindketten ugyanolyan spect hasznalnak.

dronkZero
Van egy géppuskásod is, õ is választhat egyet.

Na most már teljesen összevagyok zavarodva (de kórháááz?).
Hogy lehet optika+reload ha egyszerre csak egyet tudok választani?

dronkZero
Szerintem legtöbbször többet ér az optika+reload vagy optika+erõs lövés. Nem szabad közelharcba bonyolódni a nagy vasakkal...

<#fejvakaras><#falbav><#taps>

Iceman
Vicc volt...vagy lett volna.
20 hp-nál már azt jelzi a füst, hogy nem sokáig lesz egyben a heli.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

20 hp-nél? Az meg mire jó?
RPG-ve egy találat a 100-as helire rögtön double kill.
20-at nem fogja "elérni"

Iceman
Ezt hol olvastad? Nekem ez kimaradt eddig.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Biztos, hogy aki felül ül a tanban az nem tudja ledobni a tracert?

iceshark
mondjuk nem lenne hülyeség, akkor 1 manus vastag páncél a másik meg erõsebb lövedék és máris elég jó a tank

Iceman
Mûködik helinél is. Csak magától aktiválódik 20 hp körül 😉

Az viszont sajnálatos. <#shakehead>
Heliben beszedni a tracert az elég zorall.

koschwarz
de ha az utas upgrade-je a füst, akkor a vezetõ tudja alkalmazni? mert ha jól tudom, ha az utas upgrade-je pl. a vastagabb páncél, akkor az kihat az egész tankra.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mNzJean
Utas nem csak a vezetõ , heliben nem mûködik, csak tank és az apc-ben.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Jobb gomb! Ok.
Utas is tud füstölni?
Heliben is mûködik?

koschwarz
mennyi esély van rá? és a +30 pont az nem valami sok ezért 😊

egyébként mostanában rengeteg air warfare pint szereztem: UAV-vel. imádom. és az egyik legjobb anti-chopper eszköz is.

[UNQL]Echo
Farkastörvények bazz <#vigyor2>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

mNzJean
A füst az a jármûvekhez tartozó unlockolható másodlagos eszköz , jobb egér gombbal aktiválod . Ennél jobban nem bírtam megfogalmazni .

kfa
Nekem tegnap olyan volt hogy a szigetes pályán megjelöltem tracerrel egy csónakot és épp mikor becéloztam és megnyomtam volna a gombot megérkezett teljes sebességgel egy másik harci csónak 2 személlyel, és ahogy felugrattak a partoldalra, félig a levegõben kilõttem...

😄

Más: azt tudtátok hogy van parachute assist? Azt hiszem +30 pont ha levegõbõl lõsz ki valakit mielõtt földet érnél.

kfa
Neked meg fingod sincs akkor a játékokról. Nem arról van szó mint a töbi játékban hogy van 1-2 bevált fegyver és mindenki nagyjából azokat használja (m4a1, ak47, deagle, mp5 stb...) hanem arról hogy volt EGY darab fegyver amivel 4x annyit lõttek mint bármi mással és ez rendkívül unalmassá, monotonná és nem utolsó sorban idegesítõvé tette a játékot.

CG/GL pedig ELSÕSORBAN taktikai eszköz nem pedig anti-infantry, ezért kellett a játékromboló hatását csökkenteni. RPG-vel semmi baj nincsen, lassú, gyorsan lefele csapódik, marha sokáig táraz, ellenben üt mint a bika. Korrekt fegyver.

Smithwarden
<#kuss>
<#lama>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

koschwarz
azért csak volt egy-két fegyver ami érthetetlen okból kilógott a sorból. ezzel csak az a baj, hogy egyértelmûen mindenki azokat fogja használni...akkor meg minek belepakolni a játékba még vagy 50 stukkert? szóval itt valami dizájneri probléma volt. és ezeket a statisztikák is egyértelmûen kimutatták.
speciel engem az rpg-zés gusztávozás nem zavar, és is odabaxok vele, ha nincs más lehetõség.és ez magában foglalja, ha épp az van a kezemben és szembetalálom magam az ellenféllel, vagy egy szemtelen snipert kell kifüstölni messzirõl.

Benyomod a füstöt???
Nem emlékszem ilyen billentyû beállításra.
Mi a neve?

mNzJean
Jól van fiam leülhetsz ...

mNzJean
Így van, rajtad a tracer , benyomod a füstöt és eltûnik a tracer . Én csak ezt használom mert csak így lehet túlélni pubon tankal vagy bradley-vel . .

A skill level és a level az micsoda és mitõl változik?

Nem válogat az eszkökben 😊
Azért örülnék, ha így tudnék pisztolyozni.