Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt is volt több hellfire találat, aminek csak vehicle damage volt a vége.
De jó link köszi.
Jah és hogy kell vele multizni hol találok hozzá szervert xfire-el szoktam a cod 2 és 4-hez is szerot keresni de ennél valamiért nem mûködik.
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
De heliben gunnerként van másodlagos fegyver (a tracer dart), meg van zúm is.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
meg a másodlagos fegyver(KIVÉVE HELIGUNNER)is ilyen
Én mindig szépen be-tracer-erem a tankot a helibõl, a spamnom ráküldi a hellfire-ert ami telibeveri az meg szépen megy tovább, pedig közben nyomom rá skulot is
Parasite Eve 2, best game EVER!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Kár, hogy a hellfire egy nagyrakás szar.
Este beültetem a spanomat felülre smoke-al. aztán ha jön a tracer akkor meglátjuk <#nyes>#nyes>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nem mintha egyben maradna addig, hogy ki tudja használni... 😛
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Hogy lehet optika+reload ha egyszerre csak egyet tudok választani?
20 hp-nál már azt jelzi a füst, hogy nem sokáig lesz egyben a heli.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
RPG-ve egy találat a 100-as helire rögtön double kill.
20-at nem fogja "elérni"
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Heliben beszedni a tracert az elég zorall.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Utas is tud füstölni?
Heliben is mûködik?
egyébként mostanában rengeteg air warfare pint szereztem: UAV-vel. imádom. és az egyik legjobb anti-chopper eszköz is.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
😄
Más: azt tudtátok hogy van parachute assist? Azt hiszem +30 pont ha levegõbõl lõsz ki valakit mielõtt földet érnél.
CG/GL pedig ELSÕSORBAN taktikai eszköz nem pedig anti-infantry, ezért kellett a játékromboló hatását csökkenteni. RPG-vel semmi baj nincsen, lassú, gyorsan lefele csapódik, marha sokáig táraz, ellenben üt mint a bika. Korrekt fegyver.
speciel engem az rpg-zés gusztávozás nem zavar, és is odabaxok vele, ha nincs más lehetõség.és ez magában foglalja, ha épp az van a kezemben és szembetalálom magam az ellenféllel, vagy egy szemtelen snipert kell kifüstölni messzirõl.
Nem emlékszem ilyen billentyû beállításra.
Mi a neve?
Azért örülnék, ha így tudnék pisztolyozni.