Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

supersunday
Tudtommal nem lehet dobozos játékot steamen aktiválni - egy pár kivétellel, pl UT3 - mivel abból nekik profit nincs, csak a szervereiket terheled.
Az in-game overlay viszont megy, ha arra vágysz. Add non-steam game.

Üdv meg tudná mondani valaki hogy tudom a játékot aktiválni a steam-en, dobozos van. Tudom hogy van egy termék aktiválása a steam-en menüpont ezután kéri a kulcsot beírom ( bár azt se lehet kiválasztani hogy milyen játék kulcsát adom meg...) és nem fogadja el azt írja rossz.
Valami ötlet? elõre is kösz

iceshark
nagyobb terek? minek az nekik, így is mennek össze a pályák, inkább összenyomják a teret mint kiszélesítenék..BF3-ban majd egy pingpongasztalon harcolunk egymással, de a hû de fa*za FB 2.0 engine lesz alatta, amivel lehet marketingelni 😊

iceshark
tracer-ért eddig is adott pontot ha az ellenséges gyalogost eltaláltam vele? rálõttem egy manusra, erre a szokás +30 pont és elszaladt a villogó fickó, mire átváltottam az rpg-re valaki leszedte, kíváncsi lettem volna követi-e 😊))
amúgy a tracert nagyon elk*rták, én eddig tök jó kihívásnak tartottam, hogy jelölgetem az enemy eszközeit, egész jól vadásztam helire is vele, de most már csak sima átlagos tudással rendelkezem, mert mindenkinek megy olyan könnyû lett 😉 a helisek élete viszont így nagyságrendekkel rövidült, pont jó volt az úgy ahogy volt..kár volt elrontani 😞

nandorb
Arrol nem is beszelve,ha leolnek akkor meg marad halal a szamlaloban es ha fel is vesznek nem megy le.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

trident
<#hehe><#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Inkább gyertek játszani! <#violent><#gun><#vigyor3>

Battlelog: Purga5

TDC Geronimo
Nem a reklám volt jó, hanem a név...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

SötétBarom
Ez csak amiatt van, hogy a béta jobb volt, mint a final 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Az lehet.De szerinted ezek képesek lesznek egy normális játékot ráírni arra az engine-re??Hja...ugyan menj már.
Nagy nagy szerencséjük,hogy jó volt a reklám és jók lettek az eladási adatok,mert már rég kirúgták volna õket a büdös francba.

[IRAM] leader

TDC Geronimo
BF3 alatt FB 2.0 lesz. Az a motor már képes lehet nagyobb terek megjelenítésére.

Ahhoz az engine-n kéne változtatni,mert egyszerûen nem hagyna nagyobb pályát csinálni.
Sztem a BF3 álom marad...egyenlõre.

[IRAM] leader

kfa
Most magamnak válaszolok: lehet meg kell várnom a BF3-at hogy ezek a vágyaim teljesüljenek 😊

Vagy ha kiadnának egy map editort...

kfa
Ezt én is olvastam, azt mondták azért nem lesz például városi harcos Strike at Karkand átirat, mert annyi rombolható dolog van az engine-ben hogy nem bírná el.
Mondjuk elég hülye kifogás ez, de tõlem lehetnének nagy sivatagos nyílt mapok is pár házzal mint bf1942-ben.

Pl azt sem értem miért nincsenek UNCAP fõbázisos nagy pályák 1 chopperrel a kezdõn. És hülyeség arra hivatkozni hogy túl sokat kéne futni a katonáknak, arica harboron is van a kezdõn 2 humwee meg 1 quad a tankok mellett, hasonló módon minden nagy map kezelhetõ lenne.

AntiHero
Akkor oldják meg úgy mint Single Playerbe volt az a rész.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Azt mondták nem lesz városias map, mert a sok rombolható házat nem bírná az engine.
MR ME
jóesetben több pálya, mert eddig csak ugyanazokat a pályákat kapjuk más játékmódokhoz...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

AntiHero
Megnyugtatlak, nem lesz. Ugyan ez lesz mint most csak több pálya...

BEAST
defire 20-30 seces cooldown es meg lenne oldva 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kfa
Igen a medic hordákkal nekem is gondom van. Valaki írta a minap hogy 8v8 arica harbor conquesten játszottak only medic ellenfél ellen és 2,5 órás volt a war.
Ilyenkor kicsit elbizonytalanodok, hogy lesz-e ebbõl értelmes játék fél év még 5 patch múlva vagy sem...

kfa
Meg amúgy is milyen map pack az amiben csak 2 pálya van? Szerintem csak azért adnak ki 2 mapot (új játékmódot), mert ha csak 1 lenne a csomagban akkor nem lehetne csomagnak nevezni.

dronkZero
Aztán közben kiderül szép lassan, hogy komoly játékra meg tökéletesen alkalmatlan.

Tegnap toltunk egy squad rusht... Hát az valami borzalom. Teli torokból röhögtem azon a jeleneten, amikor benn vagyunk _legalább_ hatan, de az is lehet, hogy mind a nyolcan a lerakó 10 négyzetméteres területén, mint az áááállat daráljuk egymást, meg élesztgetünk, meg rohangálunk körbe-körbe, mint valami elbaszott Benny Hill filmben.

Mordern harc a faszomat. Inkább egy nagyon rossz vicc.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Fpocok
MAPPACK= Új pályákat tartalmazó csomag... vagy tévedek?<#fejvakaras>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Bence94
nekem kezd betelni a pohár...<#falbav> "map pack" ráadásul víájpíí bázze hát ez köll nekem...<#wilting>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

kfa
Minden játék publikolásra készült, mert abban van a pénz. Ellenben aki túl akar lépni azon, hogy 11 éves vérpistikék nonstop szórják két marékkal az explosion upgrade perkes halált, az megmérettetheti magát ligákban, kupákban, egyéb komolyabb ellenfelek ellen. A ligák, kupák dolga az, hogy amit a DICE a public miatt elbarmolt (és nyilván sosem fog "kijavítani") azt kiegyensúlyozza.

A kommentedbõl ítélve te nem igazán waroztál még soha, vagy ha igen akkor biztos valami olyan klánban amit mindig elpicsáztak, mert hidd el, hogy 10x jobb egy klánwar mint egy public játék. Hangulat, taktika, haverok.

supersunday
Ebben az egyben egyetértek; ez a játék publikolásra készült, end of story.
És én is unom már a folyamatos QQ-t, úgy sem változtat semmin.

AntiHero
Hát ja😄 Jöhetne már valami új városi pálya pl mint a Single utolsó 2 pályája.

"mappack" hahahaha
nálam az új mapot jelent nem játékmódot...

TDC Geronimo
kenjék a hajukra

iceshark
f*szért hívják map pack-nek, valaki meghekkelhetné már valami orosz-ukrán szerveren, hogy az összes eredetileg is benne lévõ ilyen "map pack" unlockolva legyen...kocsogok ezek 😞

MR ME
ezek jók 😄

utolsóról eszembe jutott tegnap megyek vmi német szerón, beleülök a tankba, csapattárs elkezd lõni a másik light tankból, nézem mi a fakk nem lehet használlni vagy mi? kiszállok õ meg beleûl és elmegy, az ilyen emberekre mondom azt h pffff

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

AntiHero

koschwarz
szerezz már egy nõt és kopj innen a búspicsába, ott fényezd magadat vagy a makkodat.<#lama>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
😄D Hatalmasak

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

dronkZero
Aha, két lyuk van a homlokán, az egyik oldalról a 40mm jön, a másikról géppuska. Szar gránátvetõs célkereszttel nem egy élmény célozni...

Nem tudom te hol szoktál játszani, de ne mondd már azt nekem, hogy akárhányszor kinyírnak, ami elég sokszor történik meg btw, az mind GL/gustav/m60/rpg, stb altal tortenik. vagy ha megis, akkor lelepsz a serverrol ha nem tetszik. biztos van meg olyan ratyi szerver mint a trs, ahol ezek tiltva vannak, rakd be favoritba, es jatsz azokon, vagy jelentkezz a sok luzer ligara a sok szerencsetlen szabalyaival. ez a jatek publikolasra keszult.

Tono34
240 méterrõl legfeljebb lõsz bele kettõt 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Persze, ha közben nincs a picsádban a mi-28-as + nem géppuskáznak lentrõl még 2-en, az AA-t meg hagyjuk is.

Õrülök ha ráteszem a tracert.

Tono34
A videóban benne van, hogy melyik irányból mekkora a sebzést okoz a tanknak + módszer hogyan végezz vele.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ez nem volt szép... <#awink>

Igen csak eddig nem lehetett vele célozni.
Patch után nem próbáltam, pedig állítólag javítottak a bakcha vs gyalog problémán.

kfa
AA bakcha ezek szerint gépfegyvert kap másodlagos fegyverként?
Ezt még nem próbáltam...

Bence94
<#hehe>

Iceman

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

dronkZero
Multit warezzel el is felejtheted, ez nem az a topic.
Egyébként van continue gomb a fõmenüben, meg single player menü, ahol pályát tudsz választani, de ha ezeket sem találtad meg, akkor szerintem ez a játék a te intelligenciádhoz magas.

Meg kéne vásárolni.

Bence94
a boltban adnak az xfirehöz paccst hogy mûködjön az xfire...
vedd meg itt enm tudsz warezzal játszani mint a codban.saját szerver keresõjét tudod csak használni.