Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Aztán, mikor onnan kikerültem, és lett router, saját tûzfallal, azóta a szoftveres tûzfalat is hanyagolom, nincs dolga.
Egyébként nem fosom össze magam egy vírustól, vagy leirtja az esetenként feltett irtó, vagy én, windows-zal együtt, arra amúgy is ráfér néha a vérfrissítés.
De egyébként még DOS-os idõkben fogtam "kézzel" is vírust: elindítottam egy "steril" .exe-t, megnéztem, hogy mi az a kódrész, amivel hosszabbá válik, arra rákerestem, és amiben benne volt a keresett kódrészlet, azt töröltem.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A hülye fogta és karanténba vágta a cod2 multi indítófile-t (pedig origi dvd-rõl van az is). Na ezt azért kikapcsoltam.
Pl. a másik gépemen, amire xp sp3 került, telepítés közben összekötöttem a sajátommal és a netet is megosztottam vele. Ekkor még nem volt rajta vírusellenörzõ. Két perc alatt 5 féle vírus szaladt rá.
Sztem a mai világban szükséges.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Valami fos vírusirtóm nekem is van, és baszódik is spawnnál, bár ez engem olyan nagyon nem zavart. De ha ilyet csinál, akkor lassan jön az uninstall. Amúgy is fel tudja baszni az agyam, mikor játék közepén felbassza a kis "vegyél meg, paraszt!" reklámablakát... Nemtom, asszem Avira, de az is lehet, hogy Avast. Valami A-betûs fos.
Meg egyébként is, még SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN nem láttam értelmét a folyamatosan futó vírusirtónak, pedig már több, mint egy évtizede vagyok neten. Egész egyszerûen SOHA nem fogott még meg semmit. Most, kb fél éve tettem fel ezt a szart, egyelõre ez sem fogott még meg semmit.
Elõtte meg az volt a szitu, hogy feltettem kb félévente-évente egy aktuális vírusirtót, nyomattam egy teljes rendszerellenõrzést, és az sem talált soha semmit. (Kivéve a Downloaded Internet Files könyvtárt a Windowsban, ami az IE egy temp könyvtára, és a gépem nagyjából soha semmikor nem indít el onnan semmit...)
Szal most már lassan tényként fogom kezelni, hogy a víruskeresõk csak a hardvergyártók saját erõforrás-zabáló vírusa, és arra fejlesztették õket, hogy legyen, ami nem hagy játszani, hogy még erõsebb gépre legyen igény.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Azt azert meg tudom kulonboztetni, hogy azert nem tudok spawnolni mert meg szamol vissza, vagy hogy ranyomok a spawnra es megall a kep 5 mp-re mert meg tolt. Raadasul csak mapvaltas utani elso spawnal van ez. Amugy se ez a fo problema, inkabb csak zavaro.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Lapozó file nincs tiltva, de mivel van szabad majdnem 3 giga, nem használja.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nálam is ez van.
Én vagyok bent elsõnek, de 10-20sec, mire használható is.
Addig meg receg, mint az állat.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ati...érdekes,az nVidia-val semmi ilyen probléma nincs.
[IRAM] leader
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Csak nem értem, hogy miért hazudják azt, hogy a víruskeresõ így meg úgy, mikor semmi köze hozzá <#nezze>#nezze>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Viszont a problémám, hogy vagy 20 servert kellet átnéztem, hogy találjak olyat ahol nem 999 a pingem, végre valahára megszûnt, picit változtattak a szerver keresésben, és minjárt tudok eu-t választani, igy lagg problémám immár a múlté, hurrá!
Tegnap is játszok egy HC Rush szerveren. Port Valdez. Már csak 35 kreditünk van, már 15 * haltam meg, mert mentem elõre egyedül. Elöl senki. Csak olyan csapattársra tudtam éledni, aki a dombon ücsörgött (helikopteres szakasznál). Leéledek. Ezek meg 3-an ülnek a dombon. NS 2000-elõ, 3 Teamkill. Máris jött a kérdés a gyök2 éves német óvódástól, hogy miért? Mondom mert kék az ég, zöld a fû és kurva jó lenne ha letakarodnátok diszkós pirosra festeni a raktár falát.
Úgy tûnt felfogták. Elõre megyek. Felrobbantjuk végre A-t. Meghalok, leéledek, már megint ül a dombon (2/7-es KD-val). NS 2000. Teamkill. Jön ismét ugyanaz a kérdés <#zavart2>#zavart2><#ijedt>#ijedt>
Természetesen B már nem lett behúzva.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar