Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat ha a quados proci keves akkor kapjak be 😊
GT vagy GTS nem tudod? <#nemtudom>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Kevés a proci, nálam is ez van. Fõleg, ha füst van.

Arra van esetleg tippetek mitol lehet hogy teljesen jol fut a jatek kb 40-60 fps-el de idonkent fel masodpercekre beszaggat alltalaban nagy kavarodasokban persze sokszor ezert doglok meg 😊, ha leveszem full lowra akkoris ha fullon van akkoris. Core 2 quad 2.2GHz 4gb ram (3gb xp alatt) 8800 GT vagy GTS nemtudom.
Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

dronkZero
Hát, nemtom, de míg koleszos voltam, az egyetlen vírusvédelmem a tûzfalam volt, ami gyakorlatilag mindent megfogott.

Aztán, mikor onnan kikerültem, és lett router, saját tûzfallal, azóta a szoftveres tûzfalat is hanyagolom, nincs dolga.

Egyébként nem fosom össze magam egy vírustól, vagy leirtja az esetenként feltett irtó, vagy én, windows-zal együtt, arra amúgy is ráfér néha a vérfrissítés.
De egyébként még DOS-os idõkben fogtam "kézzel" is vírust: elindítottam egy "steril" .exe-t, megnéztem, hogy mi az a kódrész, amivel hosszabbá válik, arra rákerestem, és amiben benne volt a keresett kódrészlet, azt töröltem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Boron Power
Ja és jut eszembe volt egy jópofa húzása. Van egy ilyen SONAR nevû szolgáltatása, ami a programkód jellemzõi alapján valamire úgy rámondja, hogy veszélyes, hogy még nincs az adatbázisában mint vírus.

A hülye fogta és karanténba vágta a cod2 multi indítófile-t (pedig origi dvd-rõl van az is). Na ezt azért kikapcsoltam.

Boron Power
Nálam mondjuk a Norton Internet Security fut. Többször állított már meg a tûzfala behatolási kísérletet, a real time védelem meg weboldalakról benyomuló bizbaszokat szûrte ki. Ezek fõleg az ilyen megbízhatatlan torrent, rapidshare keresõk felõl próbáltak jönni. (Annak ellenére, hogy kerülöm õket, van, hogy ilyenkre irányít át.)

Pl. a másik gépemen, amire xp sp3 került, telepítés közben összekötöttem a sajátommal és a netet is megosztottam vele. Ekkor még nem volt rajta vírusellenörzõ. Két perc alatt 5 féle vírus szaladt rá.

Sztem a mai világban szükséges.

koschwarz
azzal meg egyáltalán nem cseszeget, hogy vegyem meg a full-t. korrekt vírusirtó, napi frissítéssel.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ezt az AVG-t már évek óta használom, a free verziója is elég sokmindent tud. igaz, különösebben engem sem halmoz el riasztásokkal, szerencsére.<#hehe>

Ezzel azért csak óvatosan, elég egyszer bevásárolni vmi. jóféle kis vírusból <#hehe> aztán gyõzd levakarni a géprõl /ha hagyja magát/

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

dronkZero
Ja, izé, nekem is NVidiám van ám, csak rácsodálkoztam, hogy ATIn milyen szar... Tényleg csak másodpercek kérdése. C2D 3GHz, 6G RAM, 8800GT.

Valami fos vírusirtóm nekem is van, és baszódik is spawnnál, bár ez engem olyan nagyon nem zavart. De ha ilyet csinál, akkor lassan jön az uninstall. Amúgy is fel tudja baszni az agyam, mikor játék közepén felbassza a kis "vegyél meg, paraszt!" reklámablakát... Nemtom, asszem Avira, de az is lehet, hogy Avast. Valami A-betûs fos.

Meg egyébként is, még SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN nem láttam értelmét a folyamatosan futó vírusirtónak, pedig már több, mint egy évtizede vagyok neten. Egész egyszerûen SOHA nem fogott még meg semmit. Most, kb fél éve tettem fel ezt a szart, egyelõre ez sem fogott még meg semmit.
Elõtte meg az volt a szitu, hogy feltettem kb félévente-évente egy aktuális vírusirtót, nyomattam egy teljes rendszerellenõrzést, és az sem talált soha semmit. (Kivéve a Downloaded Internet Files könyvtárt a Windowsban, ami az IE egy temp könyvtára, és a gépem nagyjából soha semmikor nem indít el onnan semmit...)

Szal most már lassan tényként fogom kezelni, hogy a víruskeresõk csak a hardvergyártók saját erõforrás-zabáló vírusa, és arra fejlesztették õket, hogy legyen, ami nem hagy játszani, hogy még erõsebb gépre legyen igény.

Fritz Von...
Nekem egy 4850es Atim van, 512 rammal, és 9,6os Catalysttal. Se nem röcög, se nem fagy, gyorsan tölt be, és 1920x1080on full beállításokkal hasít a játék.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

koschwarz
mióta rendesen beállítottam az AVG-t hogy ne izélgesse a gamesettings.ini-t, azóta egy pillanat alatt bent vagyok egy kattintással egy 8800gt512-vel és 2g memóriával.

Lehet, hogy a 4-es szériás kártya miatt van, mások is mondták már hogy ezekhez a kártyákhoz nem lett jó ez a driver. Nekem 5770-em és nagyon jó hozzá az új driver.

dronkZero
De miért ENNYIVEL szarabb az ATI, mint az NVidia? Nekem komolyan másodpercek kérdése csak egy pályaváltás. Peccs elõtt többet tököltem a kit kiválasztásával, mint amennyit elõtte a gép töltögetett...

pIIrash
"Raadasul csak mapvaltas utani elso spawnal van ez." Pont ezért mondtuk, hogy a javítás annyi, hogy ugyanúgy sokáig tölti be a pályát, csak elõbb dobja be a spawn képernyõt, de ugyanott vagyunk 😄

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Hamed
Nincs semmilyen eroforras zabalo real-time virusirto a gepemen, a patch utan egy hettel raktam fel az uj drivert addig semmi bajom nem volt.

Azt azert meg tudom kulonboztetni, hogy azert nem tudok spawnolni mert meg szamol vissza, vagy hogy ranyomok a spawnra es megall a kep 5 mp-re mert meg tolt. Raadasul csak mapvaltas utani elso spawnal van ez. Amugy se ez a fo problema, inkabb csak zavaro.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Én is tRs szerveren tapasztalok ilyet. Annyira nem vészes, de idõnként beakad. Harc közben végzetes. Egyébként kibírható.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

pIIrash
Egyszerûbb egyébként kikapcsolni az összes keresõt erre az idõre. Vagy GameBooster-t felrakni, az megcsinálja helyetted. Megjegyezi mik voltak leállítva a legutóbb. Memóriát azért nem használ, mert konzol-port és ott ugye nincs sok belõle, ezért nem is úgy írják meg.

Ilyen másnál is elõfordult, nekem is volt de egyszer csak megszûnt. Nem tudom mi okozhatta, akkor én is úgy vettem észre hogy szerverfüggõ.

Fpocok
Ja azt nem tudjátok miért csinálja, amikor megáll egy secre a játék, fél secet elõre ugrik, megint megáll egy secre... és ezt négyszer, aztán megint jó minden egy negyedóráig. Nagyon frusztráló. És csak néhány szerveren csinálja, pl a tRsen <#dumcsi>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Használja az hidd el! Akkor is swappol amikor van bõven szabad ram. Windows az ilyen. Próbáld majd ki, hogy letiltod szerintem jobban fog futni. Nálam maga a játék mappája is a víruskeresõ kivételei közé van rakva nem csak a dokumentumos mappa, plusz én be szoktam csukni minden felesleges ablakot játék elõtt. Egy megnyitott böngészõ jó kis flashes honlapokkal is szereti pazarolni az erõforrást.

Doomista
Akkor berakom kivételek közé, köszi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

4 giga van, nem az a baj.
Lapozó file nincs tiltva, de mivel van szabad majdnem 3 giga, nem használja.

dronkZero
(Vágom.)

Akkor kevés a ramod vagy nemtudom, nekem betöltés után megy minden fullon. 4 giga ramom van és a lapozófile használata tiltva van!

Tono34
Olvasd el, kattints a bõvebben részre. Megéri 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Boron Power
Nem a tûzfalad fogja meg, hanem ahogy írták a program minden spawn-nál beolvassa a setting.ini-ket, és az antivirus a "real time protection" keretében mindig ránéz. Tehát ide kell kivételként hozzáadni.

De még milyen igaz...
Nálam is ez van.
Én vagyok bent elsõnek, de 10-20sec, mire használható is.
Addig meg receg, mint az állat.

Ez nem teljesen igaz. Igenis jó az új driver. Nálam 1 perc helyett most kb 10 másodperc a map betöltése, és utána sem lagol. Az hogy nem tudsz egybõl spanwnolni azért van mert a patch óta megnövelték az elsõ spawn idejét, hogy kiegyenlítettebb legyen a kezdés, és ne legyenek hátrányban azok akik kicsit késõbb érnek be.

dronkZero
És olyan lesz, mint a BattleFrontban a Jedi, hogy aki a legjobb a pályán, az választhatja ki?

Tono34
Csinálj pár pontot és jó lesz.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Áll valamelyik nagyobb szolgáltató,vagy visszaadtátok a szervereket??

Ati...érdekes,az nVidia-val semmi ilyen probléma nincs.

[IRAM] leader

Fpocok
Azt nem ismerem. De az a lényeg, hogy a BFBC2 mappát ami a dokumentumokban van, be kell rakni az avira kivételek közé (hogy biztonságosnak lássa). Ugyanis az okozza a laggot, hogy mielõtt spawnolsz, beolvassa a settings.iniket és a vírúsirtó ellenõrzi.

Mi a fene csak alap cuccaim vannak.Mi történt a játékkal.<#nemtudom>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

pIIrash
Igen tudom, hogy ezért van. 😊
Csak nem értem, hogy miért hazudják azt, hogy a víruskeresõ így meg úgy, mikor semmi köze hozzá <#nezze>

Tono34

A spawn lagot nem az ATI driver okozza! A játék minden spawnoláskor beolvassa a settings.ini-t és az antivirus megakasztja. Tedd a víruskeresõdben a kivételek közé a bc2 mappáit (c meghajtó user név dokumentumok mappa bfbc2 mappa) és meg fog szünni.

Tono34
Atacama Desert, Laguna Presa, Port Valdez, Laguna Alta, talán az utóbbin könnyebb.

Doomista
Valami olyasmi...végülis ezt olvastam már itt hogy antivirus miatt lehet, avirát használok, majd akkor ránézek, de úgy emléxem, hogy mikor kikapcsoltam a tûzfalat, akkor nem volt ilyen gond, meglássuk. Thx a felébresztést 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hamed
Mert az uj csoda driver annyit csinal hogy elhiteti a programmal hogy be van toltve a map es elobb beadja a spawn menut. Kozben meg a fele textura nincs betoltve, ezert nem tudsz addig spawnolni. Nekem meg spawn utan is vagy 10 secig laggol mig mindent betolt.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Persze tudom, hogy mi kell hozzá, de van e valami tipp, hogy pl. melyik pályán milyen jármûvel merre érdemes rongyolni... stb.

Fpocok
Spawn lag? Arra gondolsz, hogy amikor megynomod az enter battle gombot megáll a kép egy secre, aztán még két sec mire lerak? Mert az az antivírus miatt van, be kell állítani!

sztem óriásmák kell ahoz 😊

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Tono34
El kellene ütni 3 embert egy körben, kevés kill sok halállal megoldható.

Van tippetek, hogy lehetne a Wheels Of Hazard pint meggyártani, normál körülmények közt?

Doomista
Ez a spawn lagg tényleg vicc, 6x rányomok azért se megy 😄

Viszont a problémám, hogy vagy 20 servert kellet átnéztem, hogy találjak olyat ahol nem 999 a pingem, végre valahára megszûnt, picit változtattak a szerver keresésben, és minjárt tudok eu-t választani, igy lagg problémám immár a múlté, hurrá!

pIIrash
Érdekes, hogy azóta van ez a spawn lag, amióta felraktam a 10.4-es ATI drivert. Felraktam a Patch-t, de órákat játszottam úgy, hogy nem volt spawn probléma (8 kattintás, hogy beéledjek). Felraktam a 4xxx-hez való 10.4-et és máris megjelent a probléma. Pedig elvileg semmi köze hozzá. Eddig a Patchig nem volt bajom a játékkal magával. Volt, hogy nem adott be találatot, de az ritka volt, mint a fehér holló. Patch óta mozgó figurát sokszor 5* lövöm meg úgy, hogy kiszakad a vér a testébõl, de nincs sebzés. Viszont M60 visszaszorult, helyette egyre több szánalmas van.
Tegnap is játszok egy HC Rush szerveren. Port Valdez. Már csak 35 kreditünk van, már 15 * haltam meg, mert mentem elõre egyedül. Elöl senki. Csak olyan csapattársra tudtam éledni, aki a dombon ücsörgött (helikopteres szakasznál). Leéledek. Ezek meg 3-an ülnek a dombon. NS 2000-elõ, 3 Teamkill. Máris jött a kérdés a gyök2 éves német óvódástól, hogy miért? Mondom mert kék az ég, zöld a fû és kurva jó lenne ha letakarodnátok diszkós pirosra festeni a raktár falát.
Úgy tûnt felfogták. Elõre megyek. Felrobbantjuk végre A-t. Meghalok, leéledek, már megint ül a dombon (2/7-es KD-val). NS 2000. Teamkill. Jön ismét ugyanaz a kérdés <#zavart2><#ijedt>
Természetesen B már nem lett behúzva.

Fritz Von...
Ettõl én is kivagyok, és mostanában kezdõdött el az a tendencia, ami régen is ment. A gyõztes oldalra azonnal elkezdenek átállni, esetleg a vesztesrõl kilépni (mintha számítana bármit is). És halálom, amikor javítok, jön a hülye sniper, elviszi a tankot, elõremegy, kiszáll, megy a buzi bokorhoz egy fejesért, a tankot meg viszi az ellen...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar