Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
PS. Tud már valaki rá módot, hogy lehet ennek visszaszerezni az árát ?
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Slug + magnum ammo. 15 - 20 meter tajan csokken 100-ra a sebzese. Addig egy lovesbol olsz, vagy meghalsz, mert masodikra ritkan van esely. <#eplus2>#eplus2>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mi hoz pénzt? Stat, plecsni, egyszerûség, infantry...
Ami nem hoz: No stat, kevés plecsni, jármûves komoly taktikai játék...
Az EA/DICE nem szeretetszolgálat, milliókból fejleszenek, milliókat szeretnének kaszálni, hogy kapjanak fizetést.
Mondjuk az is igaz, hogy pont emiatt, (meg a medikelés miatt) rühelltem az infantryt BF2-ben is, számíthattam volna rá, hogy itt is ilyen lesz.
Azért jellemzõ a DICEra, hogy ami jó és használható, azt az új játékában szétbarmolja, ami meg alapból is szar volt, azt még jól fel is habosítja.
A múltkor szpón, majd észreveszem, hogy szabad tank úgy 50 méterre.
Uzsgyi felé. A nép meg elszalad mellette, kezdett kicsit furcsa lenni.
Odaérek, bepattanok, majd eltûnik a seggem alól és jó 100 méterre robog valaki mással....
Meg amikor áll a delikvens a lépcsõn én meg kaszabolom a lábát, mint egy idióta kannibál, az meg észre sem veszi...
A játékkal nincs gond, de ugyan azt csinálták mint az Age of Conan mmo-val. Kinyomták 60%-os állapotban. A konzolos kiadás után kellett volna kiadni PC-re fél évvel és akkor most nem lenne ennyi gond.
ennél csak az jobb, mikor háromszor kellett utánafutnom a tagnak, mindháromszor találatot jelzett a késszúrásra, majd a harmadik után egyszer csak megfordult és észrevett és hátraugorva lelõtt. hát ez van.<#hehe>#hehe>
most ha egy-egy halál emiatt történik, hát istenem. szerencsére nem sûrû.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
De sok idõtök van ilyen faszságokkal foglalkozni adminként, irigyellek titeket...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ok, az egy dolog, hogy beirod neki, ha valami olyat csinált, de ha a válaszából látszik, hogy nem érti meg, akkor minek erölködsz ? Egy hülyegyerek sem fog attól normálissá változni, hogy beírsz neki negyvenszer, engem viszont marhára zavar, hogy hisztis kislányok civakodását kell olvasgatnom.
Akinek nem inge, az ne vegye magára, akinek viszont inge, azt arra kérem KUSSOLJON !
Aztán nem sokkal késõbb én is csináltam ilyet.
Ez egy fos lutri, nem is én játszom, hanem egy kibaszott véletlenszám-generátor, akurvaéletbe.
Emellett láttam egy olyat is, amit még sosem: egy ember, akire lõttem, egyszerûen _eltûnt_. Az egyik pillanatban még fröcsögött belõle a vér, a következõben meg a levegõt lõttem. Lehet, hogy lag volt, de akkor minimum tíz métert laggolt odébb, mert nem láttam, hová került.
Egy tippem van még, hogy épp kilépett/leesett, de az szerintem nem eltûnõs, hanem meghalós megoldással van. Szerintetek?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
még azt sem veszed észre ha téged szivatnak.
meg hát ezzel a 3 szavas szókincseddel (low, geci, szánalmas) egyébként sem tudnál udvari bolondként helyt állni.
ezennel visszavonom a megbízatásodat.
<#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
lehet hogy a single-t ki lehet próbálni, de multit nem fogsz tudni játszani törttel.
tudod mit? igazából egy szórakoztató idióta vagy. ezennel kinevezlek a bc2 fórum hivatalos udvari bolondjává!
mert ki lehetett próbálni warezzal!
itt ilyen lehetõség nincs,most vegyek zsákba macskát?
pedig megvenném,mert az nagyon bejött
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Tourette szindroma? Mert akkor termeszetesen elnezzuk.