Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
azért összességében, azon az intenzitáson, ahogy én játszom, ez a játék tökéletes. ez persze egy sima "minden második este egy-két óra" publikot jelent.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Add el buksinak, úgy is szüksége lesz rá lassan, mert mindenhonnan kibasszák a nyomorultat. :-)

Metalmilitiakid
írtam is, hogy semmivel sem jobb alapvetõleg, de személy szerint jobban tetszik, de mégis ezt vettem meg, hogy a klánnal játsszak tovább, de már bánom

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

dronkZero
Hát mondjuk az MW2 nem alternatíva, akkor inkább passziánszozom.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Metalmilitiakid
LWPACK+MAGNUM volt neki (én is mindig magnummal toltam)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
El vagy kicsit tévedve, az hoz pénzt, hogy kiadják konzolra, ha sikeres, akkor gyorsan áttolják PC re, nem foglalkozva olyan apróságokkal hogy mondjuk lehet tüzelési mód váltás, hasalás... (mert ugyebár a bill en több gomb van mint egy kettébaszott kontrolleren...) de azért újra kellene írni a cuccot, az meg annyira nem érdekli õket. Valaki mondta nekem a 7th ból, már nem emlékszem ki, hogy most az MW2 fejlesztõi kivállnak, mert nyereségbõl hamarabb kiadatták velük a gémet, hát mintha itt nem ez történt volna. Semmivel sem jobb ez se mint a MW2 (nekem rosszabb, de aki nagyon bc2 fan az ezen csak suhannyon át), azt is szidják, hogy tele van buggal meg inba meg ..., mert ez aztán nem az. Ebben a formájában aki azt mondja erre a játékra, hogy jó az meg is érdemli.
PS. Tud már valaki rá módot, hogy lehet ennek visszaszerezni az árát ?

itt miért nincs szerkesztés.....akarnám javasolni neked,h ne menetközben szidd õket,mert az télleg a te idõdbõl vesz el,hanem csináld ugy mint én,alapvetõen sértõ névvel és klánkiirással kell játszani...

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

"...vagy a legdurvább amikor 870 el ami szintén shoti szolid 5 méterrõl egy lövésbõl."

Slug + magnum ammo. 15 - 20 meter tajan csokken 100-ra a sebzese. Addig egy lovesbol olsz, vagy meghalsz, mert masodikra ritkan van esely. <#eplus2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

igy,akkor értem,miért basz fel téged a sok low,ugyanigy vagyok vele....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Metalmilitiakid
képzeld, van értelme lebaszna az embert, mai nap folyamán 2x is volt olyan, hogy squadban recon, defenderben áll és néz, élesíti ka site ot, az meg csak néz..., ráírtam squad saybe, hogy what the fack are you doing, cover the site, erre sorry, i do it, és tényleg elkezdte fedezni a site ot, lehet velük beszélni, meg ha lebaszod õket akkor könnyebben hallgatnak rá 😄

ja

dronkZero
Az a helyzet, hogy a dizájnbeli faszságokkal (medik-support és engineer-specops összevonása, pl) még együtt tudnék élni, de a használhatatlanul bugos fostömlõ netkóddal nemigen.

0Fritz0
"mindegy, hogy ki idéz verseket, mert leszarom" ;D

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
A jelenlegi rendszer neked szar, meg pár másik régi arcnak, 3 millió új játékosnak meg király. Nyilván arra fejlesztenek, ami pénzt hoz.
Mi hoz pénzt? Stat, plecsni, egyszerûség, infantry...
Ami nem hoz: No stat, kevés plecsni, jármûves komoly taktikai játék...
Az EA/DICE nem szeretetszolgálat, milliókból fejleszenek, milliókat szeretnének kaszálni, hogy kapjanak fizetést.

Metalmilitiakid
Nekem volt olyan hogy lövöm a gyereket kb 3 méterrõl (éppen nemtom mivel, mert mindenbõl bronzra megyek), aztán szintén eltûnt egy pillanatra majd lekéselt. Az meg már megszokott, hogy 3 nap alatt nem tudok összehozni 12 kést (még 9 kell ...) mert snipa gugol a bozótban odamegyek guggolva szépen, kés hátba, kés fejbe, kés nyakba, majd le kell lõnöm mert kezd fordulni és a végén még nozoom bemakkol. Ami még külön vicces, hogy mentem a shotikkal is, ugye most úgy van, hogy minden shoti egyforma erõs közelharcban(úgy emlékszem csak a sörét száma változik), ehhez képest tegnapi rekordom, USAS ból 6 találatjelzés 1-3 méteren, mert mozgott az enemy, majd 2 M1911 bõl, majd lelõtt az MG36 al vagy az XM8LMG vel, vagy a legdurvább amikor 870 el ami szintén shoti szolid 5 méterrõl egy lövésbõl. Meg ami nekem lejött most a GL gyengítésbõl az annyi, hogy ha kifogyok fegyo+ pisztoly akkor inkább elfutok, mert nincs értelme a GL-t ellõni, mert kettõvel tudok csak egy embert megölni, szóval szépen átestek a ló túloldalára. Ma reggel direkt próbálgattam mert kellet volna vagy 20 kill a köv aranyhoz, volt egy komplett squad ami folyton a bázisunk mögött született egymásra, na rájuk osontan erõsebb robbanással, és pont mind a 4 en együtt voltak egy 2x3 as téglalapban kb (messzebb biztos nem), durr a GL középre és konkrét egy kill, de nem lepõdtem meg, rám se fordultak, na gyorsan durr még egy, megint egy kill, aztán elõkaptam az abakant és inkább levettem a maradék 3 at (mert az egyik élesztett), mert ma ott döglök meg. Nem hittem hogy képesek, a kegyetlenül ergyából, bitangul fostost csinálni, de igen...

dronkZero
Jó, csak tudod squadrushban meg minden egyes ilyen szituáció számít. És ha 10-bõl 7 ilyen, akkor onnantól arról kezd el szólni a játék, hogy "hogyan bugoltassuk be a sebzésrendszert úgy, hogy jól jöjjünk ki belõle".

Mondjuk az is igaz, hogy pont emiatt, (meg a medikelés miatt) rühelltem az infantryt BF2-ben is, számíthattam volna rá, hogy itt is ilyen lesz.

Azért jellemzõ a DICEra, hogy ami jó és használható, azt az új játékában szétbarmolja, ami meg alapból is szar volt, azt még jól fel is habosítja.

Ilyen óriáslag csomószor van.

A múltkor szpón, majd észreveszem, hogy szabad tank úgy 50 méterre.
Uzsgyi felé. A nép meg elszalad mellette, kezdett kicsit furcsa lenni.
Odaérek, bepattanok, majd eltûnik a seggem alól és jó 100 méterre robog valaki mással....

Meg amikor áll a delikvens a lépcsõn én meg kaszabolom a lábát, mint egy idióta kannibál, az meg észre sem veszi...

azért a botok és a map végigchatelése között csak van valahol egy nyúlcsapás, amikor látni a képernyõ bal oldalát az üzenetektõl, de a paraszt is figyelmeztetve van. Arra próbáltam utalni, hogy akinél elsõre látszik, hogy csakazértis ezt fogja csinálni, azzal felesleges veszekedni.

Running
Ugyan ez történt velem is. Megfogattam h többet nem késelek.<#hehe>

gbc csabika
Sztem arra gondolt, hogy egy-egy frusztrált vérpistike félpercenként odahány vmi szállóigét a képernyõre a többi meg adja alá a lovat.

Running
Ahhoz képest hogy a játék hogy indult, most már határozottan alakul. Ha így haladnak a fejlesztésekkel, akkor augusztus-szeptember környékére már eléri a játék a 1.0-ás verziót.
A játékkal nincs gond, de ugyan azt csinálták mint az Age of Conan mmo-val. Kinyomták 60%-os állapotban. A konzolos kiadás után kellett volna kiadni PC-re fél évvel és akkor most nem lenne ennyi gond.

koschwarz
de, elvileg összeesik, aki kilép, de lehet hogy annak éppen megszakadt a kapcsolata. ilyenkor simán produkálhat ilyesmit. néha én is látok olyat, hogy teleportálnak emberkék, de nem jellemzõ.

ennél csak az jobb, mikor háromszor kellett utánafutnom a tagnak, mindháromszor találatot jelzett a késszúrásra, majd a harmadik után egyszer csak megfordult és észrevett és hátraugorva lelõtt. hát ez van.<#hehe>

most ha egy-egy halál emiatt történik, hát istenem. szerencsére nem sûrû.

"mindegy, hogy ki szeret, de ért aki érteni bír"

Es gyanusan ugyanez az algoritmus osztja be a fejloveseket is. Tegnap FreddyHawkkal pisztolyparbajt jatszottunk egy amugy ures szerveren. Sikerult ugy a hata moge kerulnom, hogy nem vett eszre es kb harom lepesrol belelottem: Headshot. Csak az a bibi, hogy a derekara celoztam. A Rexnek amugy is mintha lenne valami headshot esely szorzoja.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mNzJean
Akkor játszál botok-ellen azok nem fognak beírogatni semmit , ne tegyük már ennyire személytelenné a játékot .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Running
Tegnap voltak lagok, beakadások. De ez nem mindig van így. A vasárnapok még mindig eléggé problémások.

dronkZero
Hát, valóban, a csetben faszozásnál nagyobb bûn nincs is. Nem beszélve arról, hogy csetelni csak élve lehet, tehát a csetelõ idióta esélyes egy késre a hátába... Meg mintha befolyásolna bármit is...

De sok idõtök van ilyen faszságokkal foglalkozni adminként, irigyellek titeket...

0Fritz0
A hibát ott követted el, hogy csak kussoltatod a népet, de az írást nem tiltod... <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Szerintetek van értelme annak, hogy végigchatelitek az egész mapot valami hülyegyerekkel, hol ki mekkora noob ? Tényleg ezért vetted meg a játékot ? Elég lett volna egy IRC klienst letölteni és oda irogathatsz egész nap ! Én el szoktam olvasgatni ezeket az üzenteket, mert mindig abban reménykedem, valami hasznos infot kapok, de sajnos nem, csak az ugatás megy egész nap.

Ok, az egy dolog, hogy beirod neki, ha valami olyat csinált, de ha a válaszából látszik, hogy nem érti meg, akkor minek erölködsz ? Egy hülyegyerek sem fog attól normálissá változni, hogy beírsz neki negyvenszer, engem viszont marhára zavar, hogy hisztis kislányok civakodását kell olvasgatnom.

Akinek nem inge, az ne vegye magára, akinek viszont inge, azt arra kérem KUSSOLJON !

dronkZero
Egyre inkább kezd kilenni a faszom ezzel a hulladék fossal. Tegnap publikon vagy 3szor volt olyan eset, hogy 2 méterrõl, reddottal zúmolva beledaráltam egy _álló_ emberbe 50 lõszert T88-cal, aki aztán szépen, komótosan rámfordult, és egy lövésbõl leszedett.
Aztán nem sokkal késõbb én is csináltam ilyet.
Ez egy fos lutri, nem is én játszom, hanem egy kibaszott véletlenszám-generátor, akurvaéletbe.

Emellett láttam egy olyat is, amit még sosem: egy ember, akire lõttem, egyszerûen _eltûnt_. Az egyik pillanatban még fröcsögött belõle a vér, a következõben meg a levegõt lõttem. Lehet, hogy lag volt, de akkor minimum tíz métert laggolt odébb, mert nem láttam, hová került.
Egy tippem van még, hogy épp kilépett/leesett, de az szerintem nem eltûnõs, hanem meghalós megoldással van. Szerintetek?

mNzJean
Én többek közt azért járok a PH -ra mert leszámítva a pár túlbuzgó admint , én általában kijövök mindenkivel . Sõt a PH -sok között is van pár normális játékos akikkel szívesen játszom . Most még sok pub játékos van , de pár hónap és itt a nyár , a lelkesedés is alábbhagy és akkor majd neked is le kell szállni a magas lóról ha azt szeretnéd ,hogy a szervered továbbra is népszerû maradjon . Szóval azért egy pár beírogatástól a chat -en még nem kellene befeszülni .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

<#ejnye1> <#gunyos1> <#gunyos1> <#gunyos1> <#gunyos1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

koschwarz
te, elvileg 18-25 között van...én úgy 12-13-nak saccoltam. de akkor valószínûleg valami nincs rendben a homloklebenyével...<#fejvakaras>

koschwarz
<#hehe><#hehe><#hehe>

Te mennyi idõs vagy?

koschwarz
de mondjuk ennyi...igazából káromkodás nélkül is kérdõre lehet vonni az illetõt.

koschwarz
nem, nem jó...nem lehetsz udvari bolond, hiszen semmi humorérzéked.
még azt sem veszed észre ha téged szivatnak.

meg hát ezzel a 3 szavas szókincseddel (low, geci, szánalmas) egyébként sem tudnál udvari bolondként helyt állni.

ezennel visszavonom a megbízatásodat.

koschwarz
"enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas"
<#hehe><#eljen>

Én ha látom, akkor azon vagyok, hogy szemtõl szembe pofánlõjem alap enzsdi fegyverrel, ami meglepõen sokszor sikerül. Annál nagyobb szégyen nincs is neki. :-))

GanXstaZolee
Hehe, én tankal jártam így szépen megy a fragelés haladunk elõre, jön pár engi lemegy a tank hpja 30ra tolatok hátra ezerrel ugrok ki javítom, erre egy barom beugrik és beszáguld elõre ahol 4-5 rakáta és annyi. Na itt én is elkezdtem faszolni, mire nem írom melyik szerver adminja még engem küldött el, meg ban fenyítés stb. <#idiota><#nyes> mind1 van még elég sok másik.

Buksage ,jól sejtem,h ezelõtt más fps-t toltál,versenyszerûen pl cs-t?

Szorakoztato, de csak egy eros Zuzu Petals stichel.

koschwarz
ha a call of duty bejött, akkor lehet hogy itt bajban leszel 😊
lehet hogy a single-t ki lehet próbálni, de multit nem fogsz tudni játszani törttel.

ööö...ok (?) ...

koschwarz
szerintem téged már akkor kibaxtak a ph szerverrõl, hogy még fel sem mentél rá.<#hehe>

tudod mit? igazából egy szórakoztató idióta vagy. ezennel kinevezlek a bc2 fórum hivatalos udvari bolondjává!

leszokhatsz a humortablettakrol

Antal99
az a gondom,hogy a call of duty-t megvettem eredetiben
mert ki lehetett próbálni warezzal!

itt ilyen lehetõség nincs,most vegyek zsákba macskát?

pedig megvenném,mert az nagyon bejött

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

gbc csabika
Sztem csak verik a nagyobbak az isiben.

Sajnos nem csak az "idos korosztalyt" vonzza, hanem a pszchihopata verpistikeket is, akik minden loves melle szukseget erzik egy "geci", "kurvaanyad", "low" beillesztesenek is.

Tourette szindroma? Mert akkor termeszetesen elnezzuk.

ne akard mar eljatszani itt a nagy valakit, mert admin vagy egy nyomorek tarsasag altal berelt serveren, plusz egy szerencsetlen 30-35 kozotti luzer vagy