Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még 1szer kösz.<#eljen>#eljen><#pias>#pias>
[IRAM] leader
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
IntroPlayed=1
A settings.ini-ben pedig a fájl végére írod.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
[IRAM] leader
SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.050000
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 50
Azért érdeklõdtem, hátha használja valaki, mert nem szeretném ha PB úgy döntene, hogy nem koser valami. Egyrészt nincs 9 k a játékra újból. Másrészt sosem csaltam, és nem most akarnám a PB Ban List miatti magyarázkodást elkezdeni 😊
Az ilyen "felmegyünk ketten egy üres szerverre, és elüthetsz háromszor" dolgot tartom szánalmasnak... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Amúgy sem vagyunk statlámák, max award lámák 😄 A statomat pont hogy szétbarmolta ez a sok award csinálgatás 😊
WTF?! Hogy van neked 45-50 pinged? Én 100 alattit még szerintem nem is láttam(másokét ugyan nem szoktam figyelni), ha 30-as pingû szerverre megyek, akkor is 150, minimum.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Illetve jobban belegondolva: amíg normálisan a szerver ping-jéhez volt állítva ez az érték, addig tudtam késelni, amióta töröltem a kérdéses sorokat az ini-bõl, azóta meg nem igazán akar összejönni a késelés.
Én telibeszarom a statot, aztán nekem mégis megvan a Wheels of Hazzard. És nem üres szerveren, haverokkal, hanem teljesen legit, "éles" játékban. Hozzáteszem, APC-vel. Nem is volt túl nehéz.
Nekem úgy lett meg a 3. roadkill hogy megláttam arica harbor egyik házában alul egy wookiet és addig futottam neki kocsival a ház falának míg be nem tört és eltapostam a snipert az alsó emeleten 😄
Meg kell szokni és elé, vagy mögé lõni kicsit oszt jónapot.
De ha jól tudom patch óta nem indul be az üres szerver csak x gamer-tõl.
Vagy rosszul tudom?
-tRs-Raymond
Battlelog: Purga5
Utálom az összes cheatert meg a többi szart, de ez nem olyan dolog, hogy kiszúrok valakit, akit sosem vennék észre.
Ezt lenne hivatott javítani egyébként: link
A lényege az, hogy késleltetést rendel a hitboxhoz a ping alapján, de DICE-os barátaink, ezt gyárilag belõtték 100-as pinghez. Ami marha jó, csak cserébe én szívok azzal szemben, akinek 100-as pingje van, az én 45-50-esemmel szemben.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
én kapok amit kapok, de szándékosan semmire nem hajtok. persze mindig jó valami újdonságot kapni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nálam ez megoldotta a problémát<#gun>#gun>
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]