Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
akkor tuti lekaszálok mindenkit.
Battlefield Bad Company 2 (PC)
8.214 Ft (6.571 Ft)
8.050 Ft (6.440 Ft)
MICROSOFT_GAM1670_Battlefield_Bad_Company_2_PC
Termék rövid jellemzése: A Bad Company katonái ezúttal ismét az akció sûrûjében találják magukat, ahol a rendelkezésükre álló összes fegyvert és jármûvet fel kell használniuk a túlélés érdekében. A harc példátlan intenzitással bontakozik ki: modern háborús akciójátékban még sosem volt ...
ipon.hu
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
-tRs-Landor
szerintetek 3 gh-es p4-el (gépigényileg minden más megfelel)futna-e alapon a játék?
továbbá van-e hozzá demo, mert kipróbálnám, mielõtt....
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
"Állandóan 2-3 fõs medic csapatok ellen nagyszerû játszani"
Mivel egy oldalon voltam veled jó ideig, így tapasztalhattam, hogy a túloldalon egy állandó (Raymond) medic volt a többiek pedig próbálgatták a összes kaszt fegyvereit és sebzéseit (amit TS-en át is beszéltünk).
Szóval te nemtudom hogy hol láttál 2-3 fõs TRS-es medic squadokat.
"GL persze off,2-3 medic ellen pedig szinte csak a gl a megoldás"
Igen, persze csak a GL a megoldás... vagy a csapatjáték... amit nem sikerült produkálni ezért is álltam ki a squadból, amiben te is benne voltál.
"10bõl legalább 7-8 alkalommal medic lõtt le...Nevetséges."
Az. Ha a GL meg a CG engedélyezve lenne a szerveren, akkor meg azoktól. Ez a BC2 jelen pillanatban, amihez semmi köze annak, hogy melyik szerveren játszol.
-tRs-Landor
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Illetve az gyanús, hogy Huba átírta, és õ meg ki volt akadva, hogy neki rettenetesen szar lett.
Kicsit türelemjáték.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Csatlakozásnál mennyi lenne, hogy lepingeti a szervert és beállítja a latencyt magától? Semennyi...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
IntroPlayed=1 sor alá
ezt a két sort bemásolod
SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.0450000
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 45
a settings ini-be pedig a végére :
SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.0450000
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 45
A 45 az átlagpinged ha 60-70 es pingel játszol akkor értelem szerûen az értékeket megváltoztatod . Én tegnap beírtam , de igazából nem tudtam eldönteni ,hogy van e változás , lehet sokaknál csak placebo hatású , nem tudom próbálgatni kell .
Viszont nem árt jól belõni, haver szar nettel, ami neki olyan +50 pinget produkál hozzánk képest, belõtte a 100-as pingjéhez 50-re ezt a kofigot... Aztán elkezdte szidni a játékot kb úgy, mint én a konfigolás elõtt. Szal oda kell rá figyelni, hogy mennyi az az annyi.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
kezdem azt hinni, hogy egyértelmûen meglátszik, ha valaki beállította ezt a ping-korrekciós dolgot magának. pl. volt egy srác tegnap, akit több körön keresztül egyszer sem sikerült legyõznöm 1v1-ben, egyszerûen olyan villámgyorsan lõtt le bármilyen távolságból, sokszor úgy, hogy én simán elõbb lõttem és még a találatot is jelezte. ugyanezt a játékost nem bírtam lekéselni, csak kaszaboltam.
és amikor egyszer sikerült lelõnöm, azt is tank géppuskájával, de rengeteg találat(jelzés) kellett hozzá (futott, amikor már elvileg eltaláltam egy csomószor, majd végül álló helyzetben volt, mire végre sikerült). (tuti nem volt csíter, mert voltak pocsék körei is).
szóval ebbõl számomra az jött le, hogy õ pl. tuti más pingen játszott mint én, pontosabban a valós helyzetet látta.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Egy mappal késõbb jött két trs-es is, azoknak is hiába mondtuk mi van, nem rúgták ki.
A mi csapatunkban meg volt egy jojoba vagy milyen nevû user, az meg beült a T90-be, és onnan helybõl lõdözött vele teljesen irreleváns dolgokra. Amikor lesérült a tankja, akkor meg visszább ment vele, és ott ült benne, arra várva, hogy majd valaki megszánja és megjavítja. Szal kurvajó kör volt, mert -1 ember, és -1 tankkal kellett volna benyomnunk az ellenséget, ahol 3 gigabyte klános, 2 trs-es, meg 2 gl/cg májszter dolgozott össze... A végén már én lõttem seggbe a tankját a balfasznak, hogy vegye észre magát...
Attól tartok amíg nem lesz classlimit, meg votekick, ezekkel nem is lehet mit kezdeni. Nem szerver függõ a dolog...
Na szóval a srác rámsunnyogott laposkúszásban oldalról, és elkezdett késelni. Mondom mi a franc ez a suhogás? Oldalranézek, erre ott gubbaszt mellettem és hadonászik 😄 Meg se sérültem. Oldalra fordultam, és lelõttem. Már jött is, hogy mekkora cheater vagyok 😊
Magától fog majd frissülni, legfeljebb egy shift+reload a böngészõben.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mindenkinek jó játékot mára, és szép napot! :-)
Erre te ide válaszolsz. Nem értem.
Ha kirakom a PH elõtagot, lefaszozhatom a csapatjátékra képteleneket? (anyázni nem akarok, nem olyan vagyok)
Akár elsõ döfésre is.
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!