Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
most a 870-es shotival tolom, 5-bõl 3 fejes szokott lenni. Csodálom hogy nem csítereznek le.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Running
Egyszerû belõni és úgy adja a fejest, mint a gumibot. Ha a szerver az országon belül van akkor 15-re, ha nem akkor 45-re, ha picit távolabb akkor 60 körülire. Csók.

Jaaa akkor nem kamu 😊

HD JOHNNIE
ööö igazság szerint én angliában lakom. Vagy akkor is kamu a 15-ös ping?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

LSC
"Demo"-t lehet tolteni innen onnan de az csak single play 😊

Véleményem szerint a 15ös ping valami számítási hiba folytán jön ki (nálam is van ilyen), mert képtelenség külföldre ilyen kis érték. Csak a BIX-ig van annyi onnan meg még bõven rakódik rá. Szerintem ha 50-re belövitek az átlagban jó lesz, de a 40, 45-el sem fogtok nagyon mellé lõni.

LSC
megint nem tudok loginolni EA-hoz...

Solid Snake
Ezzel a pinges dologgal a fejlesztõk átadták a stafétát a felhasználóknak. Ha ezután nem adja a kívánt hatást nyugodtan mindenki magát okolja hogy ej ej inkább pl.55-ös pinget kellene beírnom <#nevetes1>
akkor tuti lekaszálok mindenkit.
Antal99

Battlefield Bad Company 2 (PC)
8.214 Ft (6.571 Ft)
8.050 Ft (6.440 Ft)
MICROSOFT_GAM1670_Battlefield_Bad_Company_2_PC
Termék rövid jellemzése: A Bad Company katonái ezúttal ismét az akció sûrûjében találják magukat, ahol a rendelkezésükre álló összes fegyvert és jármûvet fel kell használniuk a túlélés érdekében. A harc példátlan intenzitással bontakozik ki: modern háborús akciójátékban még sosem volt ...

ipon.hu

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

HD JOHNNIE
Nekem pl van 15-ös pingû szeró, de legtöbször 31, 45-ösre megyek. Így beállítottam 40-re.

koschwarz
most tudtam meg: a keresõben írt pinget érdemes...vagy talán még hozzáadni valamennyit.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Boron Power
Ti mi alapján lõttétek be a pinget? A szerverkeresõ szerinti alapján, vagy esetleg megpingeltétek parancssorból egy-két szerver ip-jét?

mNzJean
Azért én még mindíg azt mondom ,hogy az fps a legfontosabb , ha valakinek van fix 200 fps e mert atom gépe van , akkor lehet akármilyen pingkorrekció úgy lõ be ahogy akar .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Felejtsd el.
Igen azt! Az a reális ping! Játék közben hibásan írja ki, de csak a score táblán. Logitech G13-at használok és az LCD-n folyamatosan kiírja a jó ping értéket. 40-60 között szokott lenni angol és német szervereken.

hello all na ez nagyon gáz ( ping korrekcióról.) hányszor futottam én is ilyennel össze te jó ég hogy nem hal meg pedig elõnybõl lövõk visszafordul és halott vagyok mert neki jól van belõve vagy ép csak jól adja 😞(((((
newszepiking
köszi, de a hivatalos gépigényt tudom, csak gondoltam hátha a tapasztalat mást mutat.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

demo nincs, gépigényrõl anno valamelyik magyar community site is írt (lásd banner)

-tRs-Landor

newszepiking
sziasztok.

szerintetek 3 gh-es p4-el (gépigényileg minden más megfelel)futna-e alapon a játék?

továbbá van-e hozzá demo, mert kipróbálnám, mielõtt....

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Na na na... azért helyesbítenék egy két dolgot.

"Állandóan 2-3 fõs medic csapatok ellen nagyszerû játszani"

Mivel egy oldalon voltam veled jó ideig, így tapasztalhattam, hogy a túloldalon egy állandó (Raymond) medic volt a többiek pedig próbálgatták a összes kaszt fegyvereit és sebzéseit (amit TS-en át is beszéltünk).
Szóval te nemtudom hogy hol láttál 2-3 fõs TRS-es medic squadokat.

"GL persze off,2-3 medic ellen pedig szinte csak a gl a megoldás"

Igen, persze csak a GL a megoldás... vagy a csapatjáték... amit nem sikerült produkálni ezért is álltam ki a squadból, amiben te is benne voltál.

"10bõl legalább 7-8 alkalommal medic lõtt le...Nevetséges."

Az. Ha a GL meg a CG engedélyezve lenne a szerveren, akkor meg azoktól. Ez a BC2 jelen pillanatban, amihez semmi köze annak, hogy melyik szerveren játszol.

-tRs-Landor

dronkZero
Ne, csak azt ne! 😄 Elképzelem milyen lenne ez DICE kivitelezésben... Pingelne egy 1500-ast, aztán csak néznéd a repülõ tankokat, meg a 200 métert teleportáló embereket. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Boron Power
Ugyanaz, de két különbözõ file-ról van szó.

dronkZero
Ja. Nemtom. Érzésre mintha más lenne. Lehet, hogy objektíven nem, és csak placebó. Soha nem fogjuk kideríteni.

Illetve az gyanús, hogy Huba átírta, és õ meg ki volt akadva, hogy neki rettenetesen szar lett.

koschwarz
jól látom, hogy mindkét bemásolandó sor ugyanaz, amit a kérdéses sora alá, meg a végére is be kell másolni????

koschwarz
namost az átlapingként azt kell venni, amit a keresõben ír ki?

Tono34
Pár nap nálam is kellett mire frissült, de most már nincs gond vele.
Kicsit türelemjáték.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

HD JOHNNIE
nyugodtan állítsd be, nem bánt a pb

Azt nem értem, hogy faszér nem lehet ezt automatikusra megcsinálni?
Csatlakozásnál mennyi lenne, hogy lepingeti a szervert és beállítja a latencyt magától? Semennyi...

Valaminek biztos lennie kell a ping korul, mert idonkent olyan, mintha vaktoltennyel lonek, a kovetkezo korben meg olyan, mintha csak nalam lenne eles loszer(nalam viszont nagyon eles) az egesz palyan, kozben a ping latszolag nem valtozik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mNzJean
Te is így csináltad ahogy beírtam , mert én nem észleltem akkora nagy javulást lehet elírtam valamit ?

mNzJean
gamesettings.ini-be:

IntroPlayed=1 sor alá
ezt a két sort bemásolod

SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.0450000
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 45

a settings ini-be pedig a végére :

SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.0450000
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 45

A 45 az átlagpinged ha 60-70 es pingel játszol akkor értelem szerûen az értékeket megváltoztatod . Én tegnap beírtam , de igazából nem tudtam eldönteni ,hogy van e változás , lehet sokaknál csak placebo hatású , nem tudom próbálgatni kell .

Mit röhögnék ha a DICE a következõ patchben letiltaná ezt a két pinges opciót 😄
dronkZero
Abszolút egyetértek. Sokkal jobban ülnek a lövések, valahogy kézzelfoghatóbbá vált a játék.

Viszont nem árt jól belõni, haver szar nettel, ami neki olyan +50 pinget produkál hozzánk képest, belõtte a 100-as pingjéhez 50-re ezt a kofigot... Aztán elkezdte szidni a játékot kb úgy, mint én a konfigolás elõtt. Szal oda kell rá figyelni, hogy mennyi az az annyi.

Maak
A naprakesz oldal<#nevetes1>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Eddig vaciláltam vele, de ez a hosszászólás eldöntette velem hogy délután én is beállítom. 😊

kfa
Itt le van írva minden a ping korrekcióról. Este megcsinálom én is.

Boron Power
Még én sem mertem beállítani.

Mit és hol kell állítani?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

koschwarz
basszus, este én is megcsinálom ezt, mert úgy veszem észre, hogy egyszerûen muszáj. egyes játékosokhoz képest mintha más ligában játszanánk.<#falbav>

koschwarz
azért is kérdeztem, mert ugyanazon a szerveren egy másik esetben egy másik játékost megküldtem elõször messzebbrõl 40mm sotival, majd beleeresztettem a maradék néhány lõszerem a puskából, (még mindig életben maradt) majd még oda is tudtam rohanni, és egy suhintás (tehát nem is döfés) a végén elég volt, hogy meghaljon.

kezdem azt hinni, hogy egyértelmûen meglátszik, ha valaki beállította ezt a ping-korrekciós dolgot magának. pl. volt egy srác tegnap, akit több körön keresztül egyszer sem sikerült legyõznöm 1v1-ben, egyszerûen olyan villámgyorsan lõtt le bármilyen távolságból, sokszor úgy, hogy én simán elõbb lõttem és még a találatot is jelezte. ugyanezt a játékost nem bírtam lekéselni, csak kaszaboltam.

és amikor egyszer sikerült lelõnöm, azt is tank géppuskájával, de rengeteg találat(jelzés) kellett hozzá (futott, amikor már elvileg eltaláltam egy csomószor, majd végül álló helyzetben volt, mire végre sikerült). (tuti nem volt csíter, mert voltak pocsék körei is).

szóval ebbõl számomra az jött le, hogy õ pl. tuti más pingen játszott mint én, pontosabban a valós helyzetet látta.

HD JOHNNIE
Azt hiszem ugyanezt elmondhatom én is, néha csak lestem, hogy mivan 😊

Metalmilitiakid
nem muszáj statikusnak lennie, én belõttem ezt a gamesettings.ini ping et, toltam ma egy olyat reggel hogy néztem, UMP45 reddot+magnum, szaladok le a dombom, csavó jön szembe, meghal, megyek be a házba fordulok be ugrok kés, meghal, trappot hallok, ablak alatt el az ürge, gyorsan fordul ajtóra, bejön hal, táraz, oldalt fel kirobbanva, kimegyek áll szemben egy engi, lelõ, mögötte mégegy lelõ, medic jön üres a tár, átugrottan felette(nemtom hogy mert egy szinten voltunk ) és közben levegõben fordulva lekéseltem, és combat effency pin 😄 utána még a túlünk lopott tankba és beleküldtem egy RPG t felrobbant ott is egy kill, aztán lekaptak oldalról , asszem nekem mûködik ez a ping átírás és még a késre is hat 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ugyanennyi erõvel ideírhatod a TRS szervert is. Ott voltam mielõtt kínomban elmentem hc squad deatchmatch-re. Többször öltek meg GL-el meg CG-vel mint bárhol máshol. Admin sehol.
Egy mappal késõbb jött két trs-es is, azoknak is hiába mondtuk mi van, nem rúgták ki.
A mi csapatunkban meg volt egy jojoba vagy milyen nevû user, az meg beült a T90-be, és onnan helybõl lõdözött vele teljesen irreleváns dolgokra. Amikor lesérült a tankja, akkor meg visszább ment vele, és ott ült benne, arra várva, hogy majd valaki megszánja és megjavítja. Szal kurvajó kör volt, mert -1 ember, és -1 tankkal kellett volna benyomnunk az ellenséget, ahol 3 gigabyte klános, 2 trs-es, meg 2 gl/cg májszter dolgozott össze... A végén már én lõttem seggbe a tankját a balfasznak, hogy vegye észre magát...

Attól tartok amíg nem lesz classlimit, meg votekick, ezekkel nem is lehet mit kezdeni. Nem szerver függõ a dolog...
Egyik nap este HC squad deatchmatchet játszottam, és sniperrel gugoltam egy bokorban 😄 Negyed órán át tartott kb a map, de csak a végére talált meg 1 ember az egyik csapatból, annyira nem látszottam. (valami 42/0-m lett, mindegy)
Na szóval a srác rámsunnyogott laposkúszásban oldalról, és elkezdett késelni. Mondom mi a franc ez a suhogás? Oldalranézek, erre ott gubbaszt mellettem és hadonászik 😄 Meg se sérültem. Oldalra fordultam, és lelõttem. Már jött is, hogy mekkora cheater vagyok 😊
Tono34
A My Profile mellett válaszd ki a katonádat, ne az ID legyen!
Magától fog majd frissülni, legfeljebb egy shift+reload a böngészõben.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

attiGT
Errõl jut eszembe! Semmilyen más játékom nincs meg a BF sorozatból, ez az elsõ darabom (már bánom 😊) Tegnap rátaláltam a BF Heroes-ra és eljátszogattam vele, majd megnéztem a veteran oldalt, és azt láttam, hogy azért kéne kapjak veteran státuszt. Namost lehet valamit nem csináltam még meg, de mi a menete egy ilyen játék regisztrálásának, hogy megkapjam a veterán státusz, mert én csak beléptem a Heroes oldalán az EA accommal, feltelepítettem, majd játszottam...
Mindenkinek jó játékot mára, és szép napot! :-)

Boron Power
A másik, hogy már a korábbi helikopteres esetnél sem említettem a PH! szervert, meg ezt az esetet sem ide írtam, hogy ne lehessen azt állítani, hogy uszítok a PH! szerver ellen.

Erre te ide válaszolsz. Nem értem.

Boron Power
Khm. Akkor abban tévedtem, hogy admin.
Ha kirakom a PH elõtagot, lefaszozhatom a csapatjátékra képteleneket? (anyázni nem akarok, nem olyan vagyok)

Solid Snake
De van, csak "tiszta" találat kell neki. Sokkal nehezebb kivitelezni,mert pl. ha guggol az ellen és mellé pattansz és úgy döföd fejbe azt tuti beadja. Ugyanez már nehezebb ha az ellen is álló helyzetben van, mozgás közben szinte soha nem adja be,viszont ha "statikus" a szitu már adja is.
Akár elsõ döfésre is.
JohnConnor
Ez a késdöfködéses dolog nagyon gáz. Igazából ez egész pingfüggõ, méghozzá nem csak a tiedé befolyásolja. Tegnap este az egyik klántársamat egy csomószor lekéseltem, pár golyó kellet bele (már elkezdtem sajnálni mert tényleg dúrva volt) miközben egy ablakban üldögélõ csippát csak karcolgattam úgy 5x6x (végül golyó végzett vele). Azon filóztam, hogy talán azokat tudod könnyebben lelõni, akinek a leg hasonlóbb a pingje hozzád képest...<#zavart2>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!