Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
-tRs-Landor
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

-tRs-Landor
Nekem is volt BF 1942-m, de már a fassetudja mi volt a cdkey...
érdekes hogy a smokegranade-t szmolja csak a bronz csillagot nem akarja beadni
lehet egyáltalán szerzni arra bronzot??????
amugy legszivesebben a sok GL nyominak aki csak azzal tud szenvednni( mert még akadnak ilyenek) azoknak legszivesebben csak smokegranade-t adnék azt azzal öljön ha tud
ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
"EA magyarország nincs"?
Akkor én kivel szoktam beszélgetni? Szellemekkel?
Itt a számuk: 06-1-505-9550
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Azt hiszem a cseheknél maradt egy support és kész!
Mi csak ennyit érünk........!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Ez volt a problémám nekem is; felvettem velük a kapcsolatot, néhány napon belül jött egy levél (nem, nem sablon) hogy segítenek, nézzem meg. Megnéztem, nem javult meg. Újra írtam nekik, pár napra rá jött a levél hogy most nézzem meg. És voilá; a problémám megoldódott! 😉
-tRs-Landor
Szomszédba van? 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
-tRs-Landor
Error message!
This CD-Key has already been claimed.
Ilyenkor mit csináljak? Törjek, zúzzak ?
Gondolkodom rajta hogy még 100x megpróbálom, mielõtt küldök a srácoknak egy e-mailt "bizonyítékkal"...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
am most énis kipróbáltam ezt a ping dolgot hát mintha kicsit jobb lenne, több találatot ad be
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
-tRs-Landor
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Jobb, mint a németeknek. :-)
Bix-re konkrétan _2_
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nagyon köszönöm, hogy írtatok errõl a pinges dologról, mert az utóbbi idõben már úgy szidtam a játékot mint a bokrot, mert feltûnt jó pár ellenfél sebezhetetlensége amit én csak "god mode"-nak hívtam... <#nevetes1>#nevetes1>
Fényt derült a titokra! <#eljen>#eljen>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.