Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
most akkor jól érzékelem, hogy már nincs egy döféses késes halál? tegnap is konkrétan kaszaboltam és döfködtem egy tagot, de nem bírt tõle meghalni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Narxis
Nagyon durva ami itt megy, inkább játszatok, 2-3 szerver tele van, többi meg üres. 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Van chat-log is és events.log is, ami azt regisztrálja, ki mikor jött fel, váltott squad-ot, csapatot, és ki mikor kit ölt meg.

Logitech Hardware Tester

Jól tudod.
Azért kezdtük el kirakni a PH! elõtagot, hogy ha valakinek csinálunk helyet a szerveren, ne olyat dobjunk ki véletlen, aki Magyar.
A szerver elsõsorban a Magyaroknak lett létrehozva.
Egyébként mindenkire igaz, aki nincs banolva, és tud magyarul beszélni:
Ha nem férsz fel a szerverre, gyere TS3-ra, keress meg egy modit, és csinálunk helyet. Természetesen csak akkor, ha van fent külföldi.
TS3:85.236.100.27:11097
Jelszó nincs, csak arra kérek mindenkit, hogy ne az elõszobában tömörüljünk.
A TS-en általában fent lévõ adminok:
Ciry
Sgt. Godfather
Crock
Voyage
Neoteric
Mackósajt
DieHard
gabipaci

Logitech Hardware Tester

sztoncsi
Próbálnám megcsinálni a veterán dolgot, de a profilomat nem frissíti...
Miért? Ötlet valaki?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

A PH nem klan, hanem amolyan klub, es gyakorlatilag barki lehet tag. Ha jol tudom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

amúgy is egy rakat shit az a szerver, ott kel hagyni.
Inifnity menõbb.
Meg minden jött meg PH forumozó kirakja a prefixet.

My god is a great big god, KIRA!

Metalmilitiakid
az ok, de a klántagnak van ? 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fpocok
<#fejvakaras>
Van csetlog? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

A chat.log nem menti a prefixet.
És attól még hogy Allien PH!-s prefixet használ, nem mondanám adminnak.
Szóval a kérdés még mindíg nyitott. Jó lenne nem keverni a trutyit, egyik adminnak sincs joga a szabályokat felrúgni.

Logitech Hardware Tester

mNzJean
De legalább jól elvagyunk ... <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

omgomgomg, annyira sokat szidjátok egymást, meg szenvedtek azon, hogy ki mikor kapott kicket/bannt anyázásért, hogy a bfbc2 topic a legnépszerûbb >.<

on: #28273 erre válasz? :o

nandorb
Ez a virtualis memoria kikapcsolasa azert hasznal elegge sokkal jobban megy a jatek kb. 20-30sec alatt max. betolt. egy ATI HD 4350-es grafikus irodai kartyaval meg csoda😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
sokkan irjak ki szivozzas miatt a PH prefixet,ne felj kiirhatod te is egesz nyugodtan akkor majd aze kickelnek😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

mNzJean
Muhaha , pont ott voltam , gondoltam,hogy KL nem hagyja ki ...<#hehe>
Csak amit bemásoltál arról lemaradt az ,hogy Allien is PH-s .
Pontosítva így nézne ki :

<21:51:52> Allien > NAZD AZ ANYAD AKI BEJON IDE LOPMI TANKOT

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

attiGT
Sziasztok, ha belépek a http://support.ea.com/ oldalon, és belépek az "Email Us" menüpontba, akkor nem enged választani platformot, se semmit, legördítem és hót üres a mezõ. Nálatok mûködik? Ha nem, hova tudnék küldeni e-mailt az accountommal kapcsolatba?

<21:46:18> moonofsoul > ?w
<21:46:28> Imakandi - Attackers > elozo korben
<21:46:39> Imakandi - Attackers > 21 ponttal lettel elso 😊
<21:46:53> moonofsoul - Attackers - Alpha > ejes?
<21:51:52> Allien > NAZD AZ ANYAD AKI BEJON IDE LOPMI TANKOT
<21:52:07> Peero > fogd vissza magad
<21:52:14> KL_atya > nah admin anyazik
<21:52:14> Allien > JAJA
<21:52:19> JeanClaude > xD
<21:52:23> KL_atya > engem meg lefenyitenek faszozasert
<21:52:30> Allien > MAJD HA EN IJET CSINALOK AKKOR
<21:53:10> KL_atya > hidd el nekem is volt okom faszozni
Atya, hol láttál Te itt admint anyázni?

Logitech Hardware Tester

MR ME
ne tedd, nem tudunk nélküled élni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fpocok
bukkakéval most mivan? Mi történt?
Persze, megint csak igérgetsz, aztán nem tartod be és csalódunk :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

azert csak szorult bele nemi kis joindulat.<#taps>
koschwarz
büntess!!! BÜNTESS!!!!!!!!<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

koschwarz
<#puszi>pont ezt akartam írni.
viszont én még most sem hiszem, hogy õ 18-25 éves...nem lehet...mert akkor ennek az országnak a sorsa végleg meg van pecsételve, ha ma egy 18-25 éves ilyen szellemi színvonalon (akarom mondani színvonaltalanságon) van.

zotya10002
Vazzee:-)))Köszöntem neked pedig 2szer is!!Csak lehet akkor írtál amikor tölt a game!Kár hogy akkor nem látni a chateket!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ja es addig is elvezd az internet csodalatos arctalan anonym vilagat ahol a kis taknyosok kovetkezmeny nelkul jartathatjak a szajukat.
lol...na en asszem egy eletre kitorlom a konyvjelzok kozul ezt a forumot, au revoir

eLiXir ha hiszed ha nem, par ev mulva mikor mar elmulsz (14?) kb 25-30 eves ra fogsz jonni hogy ki volt a szanalmas most.
HD JOHNNIE
Te barátom se látsz se hallasz ha szerón vagy? 😄 megyek utánad, mondom hello erre semmi 😊 Játék heve mi? 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

zotya10002
<#worship>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Skynet
Na TRS szeró megint off részemrõl egy ideig...Állandóan 2-3 fõs medic csapatok ellen nagyszerû játszani,mondhatni csodálatos....
TRS-ék igazán kinõhetnék,a squadjuk is tömve volt medic-el...GL persze off,2-3 medic ellen pedig szinte csak a gl a megoldás...Kicsit unalmas hogy 1 tárból kihal 2 medic,erre ott a 3. és már fel is kelti mindkét lelõtt medicet mire betárazol ujra...Gyk 10bõl legalább 7-8 alkalommal medic lõtt le...Nevetséges.
Csak hogy egy kis személyeskedés is legyen:
Bár igazából ez a látens homoszexuális nekem szánta ezt a kis monológját, nem nagyon tudok vele mit kezdeni. De nagyon megköszönném a sorsnak, ha úgy alakulna, hogy egyszer a kezem hatósugarába kerülne.
Letépném a miniatûr micsodáját, és azzal tömném be a száját.
Bár véleményem szerint a horkolás ellen feltalált "purhab csöve ledug a szájba, aztán gomb megnyom" sokkal hatékonyabb lenne.

Logitech Hardware Tester

Fritz Von...
A különbség a vén faszok és a faszagyerekek között az, hogy a vén faszok gondolkozva játszanak, és ezért a gyõzelem azon az oldalon van (amirõl végülis egy map szól). A faszagyerek pedig rambózik elõre, fragelget, de a végén az országa csúnyán elbukik. Egy háborúban ez éppen elég indok, hogy a faszagyerekeket zavarják elõre aknát találni. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Á, semmi gond. Végül is, minden generáció "csunya idos oreg ven fasz" lesz 30-40 éves korára! 😊

Beers
Látod, mostanáben ez a trendi!
Nekünk kell szényenkeznük miattuk!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

ami a komoly online jatekokat illeti, meg kell hogy mondjam: IGEN. nem engedjuk hogy a csunya idos oreg ven fasz emberek atvegyek az uralmat felettunk

"...elmehetsz a jo kurva anyadba, ez a jatek bazdmeg hihetetlen. faszert vonzza az idos korosztalyt, gondolok itt a mar jol megoregedett faszkalapokra, akik mas vilagban nottek fel..."

Ezzel kapcsolatban csak egy kérdésem lenne:
A reményteljes nemzedék minden tagja - vagy túlnyomó részük - mindig ilyen ordenáré módon fog a jövõben majd megnyilvánulni?
(akár az interneten, akár az utcán)

Na már csak azért, hogy mire számítsak?!

iceshark
ronda és nem is bfbc2, köszi de keresek valami focit nehogy kárba menjen a sör!

Megjavult, csak a fiuk lehuztak a hangerot.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Elobb zar be a szolgaltato, minthogy ez a kozvetites veget er.

kb nézhetetlen eddig.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Van valaki aki olvassa ezeket az oldalakat? Akkormeg? 😄
Battlefield.huoldalon miért nincsenek leírások stb. ? CSak hírek vannak , játékos adatok és ennyi kb.

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Szövegértés egyes!
Egyikõtöket sem szidtam<#nemtudom>

Logitech Hardware Tester

Metalmilitiakid
lol beszélget itt velem a gamesettings.ini 😄
"ServerFilterSettings=yes,yes,no,no,no,na,na"

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

lol egy postban vagyok szidva atyácskával 😄

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Elmondom Neked szívesen, hogy nem fogunk alábbadni (legalábbis sokkal) a szigorból.
Most jól fut a szekér, de ha kevesebben lesznek, majd megszüntetünk egyet a szerverek közül. Ha meg teljesen értelmét veszíti, akkor meg lekapcsoljuk mindet.
Nem fog sírni egyikõnk sem. A szerver azért van, hogy legyen hol összejönni. Ha nem lesz rá igény, akkor vége.
Nem vagyunk annyira szigorúak, nem a csúnya beszéd miatt pampogunk, hanem a személyeskedésért.
Van egy csávó, hála az égnek még nem vette meg a játékot, de Õ bf2-ben folyamatosan mindenkit lenyomorékozott.
A sok sötét nem gondol bele, hogy a net másik végén akár egy tolókocsis is ülhet. Vagy anyázza azt, akinek nem él az édesanyja.
Köszönjük, ezt kihagynánk.
Azt hiszem azt nem kell megindokolni, hogy buksage fiú miért nem jöhet fel hozzánk többet - itt is szépen hozza a formát.
Atya meg kiverte már a biztosítékot régebben, már az utolsó esélyét játsza.
Ha akar jönni a szerverünkre, marad normális.
Nandor90 meg csak flamelni jött fel mindkét szerverre aznap, mikor kiraktam õket.
Nem érdekel a szerver üzemeltetés annyira, hogy hagyjam elkorcsosulni.
Inkább ne legyen semilyen, de maradjon tiszta.
Sajnos a játékmenetet nem tudjuk úgy ellenõrizni ahogy szeretnénk.
Az ilyen helis kiugrálósokat kitenném örökre, de sajna nincs lehetõség az állandó adminjelenlétre.
Részemrõl lezártam.

Logitech Hardware Tester

nekem annyi kérdésem lenne ehhez, hogy ha a server browser az összes létezõ szervernél " - "-t ír a pingek helyére, akkor mivan? 😮

ui. tudom hogy ne egy kötõjelet írjak bele a config-ba, de ilyenkor mivan? :o

8ms 70mbps net es 800+ ping van ingame 😊
Hali..

Lenne egy-két kérdésem szóval kérlek titeteket hogy mindenre válaszoljatok 😊

1.Steam lévõ BF BC2 a limited editionos ?
2.Ha a bolti limited editiont veszem, akkor az abban lévõ extra cuccokat alapból megkapom?
3.A limited editionban lévõ extra cuccokat ha simát veszem meg , a játék folyamán megkapnám ? És ha igen , mennyi szint után ?
4.

Ha ezt megveszem , akkor az EA DOwnload Maneger segitségével le tom tölteni a játék limited editionos változatát ha beütöm a kódot ?
5.A limited editionban lévõ cuccok mennyire befolyásolják a játékot ? Annyira hogy megérje megvenni ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit