Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Logitech Hardware Tester
Azért kezdtük el kirakni a PH! elõtagot, hogy ha valakinek csinálunk helyet a szerveren, ne olyat dobjunk ki véletlen, aki Magyar.
A szerver elsõsorban a Magyaroknak lett létrehozva.
Egyébként mindenkire igaz, aki nincs banolva, és tud magyarul beszélni:
Ha nem férsz fel a szerverre, gyere TS3-ra, keress meg egy modit, és csinálunk helyet. Természetesen csak akkor, ha van fent külföldi.
TS3:85.236.100.27:11097
Jelszó nincs, csak arra kérek mindenkit, hogy ne az elõszobában tömörüljünk.
A TS-en általában fent lévõ adminok:
Ciry
Sgt. Godfather
Crock
Voyage
Neoteric
Mackósajt
DieHard
gabipaci
Logitech Hardware Tester
Miért? Ötlet valaki?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Inifnity menõbb.
Meg minden jött meg PH forumozó kirakja a prefixet.
My god is a great big god, KIRA!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
És attól még hogy Allien PH!-s prefixet használ, nem mondanám adminnak.
Szóval a kérdés még mindíg nyitott. Jó lenne nem keverni a trutyit, egyik adminnak sincs joga a szabályokat felrúgni.
Logitech Hardware Tester
on: #28273 erre válasz? :o
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Csak amit bemásoltál arról lemaradt az ,hogy Allien is PH-s .
Pontosítva így nézne ki :
<21:51:52>21:51:52>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
<21:46:28>21:46:28> Imakandi - Attackers > elozo korben
<21:46:39>21:46:39> Imakandi - Attackers > 21 ponttal lettel elso 😊
<21:46:53>21:46:53> moonofsoul - Attackers - Alpha > ejes?
<21:51:52>21:51:52> Allien > NAZD AZ ANYAD AKI BEJON IDE LOPMI TANKOT
<21:52:07>21:52:07> Peero > fogd vissza magad
<21:52:14>21:52:14> KL_atya > nah admin anyazik
<21:52:14>21:52:14> Allien > JAJA
<21:52:19>21:52:19> JeanClaude > xD
<21:52:23>21:52:23> KL_atya > engem meg lefenyitenek faszozasert
<21:52:30>21:52:30> Allien > MAJD HA EN IJET CSINALOK AKKOR
<21:53:10>21:53:10> KL_atya > hidd el nekem is volt okom faszozni
Atya, hol láttál Te itt admint anyázni?
Logitech Hardware Tester
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Persze, megint csak igérgetsz, aztán nem tartod be és csalódunk :S
Parasite Eve 2, best game EVER!
viszont én még most sem hiszem, hogy õ 18-25 éves...nem lehet...mert akkor ennek az országnak a sorsa végleg meg van pecsételve, ha ma egy 18-25 éves ilyen szellemi színvonalon (akarom mondani színvonaltalanságon) van.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
TRS-ék igazán kinõhetnék,a squadjuk is tömve volt medic-el...GL persze off,2-3 medic ellen pedig szinte csak a gl a megoldás...Kicsit unalmas hogy 1 tárból kihal 2 medic,erre ott a 3. és már fel is kelti mindkét lelõtt medicet mire betárazol ujra...Gyk 10bõl legalább 7-8 alkalommal medic lõtt le...Nevetséges.
Bár igazából ez a látens homoszexuális nekem szánta ezt a kis monológját, nem nagyon tudok vele mit kezdeni. De nagyon megköszönném a sorsnak, ha úgy alakulna, hogy egyszer a kezem hatósugarába kerülne.
Letépném a miniatûr micsodáját, és azzal tömném be a száját.
Bár véleményem szerint a horkolás ellen feltalált "purhab csöve ledug a szájba, aztán gomb megnyom" sokkal hatékonyabb lenne.
Logitech Hardware Tester
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Á, semmi gond. Végül is, minden generáció "csunya idos oreg ven fasz" lesz 30-40 éves korára! 😊
Nekünk kell szényenkeznük miattuk!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
"...elmehetsz a jo kurva anyadba, ez a jatek bazdmeg hihetetlen. faszert vonzza az idos korosztalyt, gondolok itt a mar jol megoregedett faszkalapokra, akik mas vilagban nottek fel..."
Ezzel kapcsolatban csak egy kérdésem lenne:
A reményteljes nemzedék minden tagja - vagy túlnyomó részük - mindig ilyen ordenáré módon fog a jövõben majd megnyilvánulni?
(akár az interneten, akár az utcán)
Na már csak azért, hogy mire számítsak?!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Egyikõtöket sem szidtam<#nemtudom>#nemtudom>
Logitech Hardware Tester
"ServerFilterSettings=yes,yes,no,no,no,na,na"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Most jól fut a szekér, de ha kevesebben lesznek, majd megszüntetünk egyet a szerverek közül. Ha meg teljesen értelmét veszíti, akkor meg lekapcsoljuk mindet.
Nem fog sírni egyikõnk sem. A szerver azért van, hogy legyen hol összejönni. Ha nem lesz rá igény, akkor vége.
Nem vagyunk annyira szigorúak, nem a csúnya beszéd miatt pampogunk, hanem a személyeskedésért.
Van egy csávó, hála az égnek még nem vette meg a játékot, de Õ bf2-ben folyamatosan mindenkit lenyomorékozott.
A sok sötét nem gondol bele, hogy a net másik végén akár egy tolókocsis is ülhet. Vagy anyázza azt, akinek nem él az édesanyja.
Köszönjük, ezt kihagynánk.
Azt hiszem azt nem kell megindokolni, hogy buksage fiú miért nem jöhet fel hozzánk többet - itt is szépen hozza a formát.
Atya meg kiverte már a biztosítékot régebben, már az utolsó esélyét játsza.
Ha akar jönni a szerverünkre, marad normális.
Nandor90 meg csak flamelni jött fel mindkét szerverre aznap, mikor kiraktam õket.
Nem érdekel a szerver üzemeltetés annyira, hogy hagyjam elkorcsosulni.
Inkább ne legyen semilyen, de maradjon tiszta.
Sajnos a játékmenetet nem tudjuk úgy ellenõrizni ahogy szeretnénk.
Az ilyen helis kiugrálósokat kitenném örökre, de sajna nincs lehetõség az állandó adminjelenlétre.
Részemrõl lezártam.
Logitech Hardware Tester
ui. tudom hogy ne egy kötõjelet írjak bele a config-ba, de ilyenkor mivan? :o
Lenne egy-két kérdésem szóval kérlek titeteket hogy mindenre válaszoljatok 😊
1.Steam lévõ BF BC2 a limited editionos ?
2.Ha a bolti limited editiont veszem, akkor az abban lévõ extra cuccokat alapból megkapom?
3.A limited editionban lévõ extra cuccokat ha simát veszem meg , a játék folyamán megkapnám ? És ha igen , mennyi szint után ?
4.
Ha ezt megveszem , akkor az EA DOwnload Maneger segitségével le tom tölteni a játék limited editionos változatát ha beütöm a kódot ?
5.A limited editionban lévõ cuccok mennyire befolyásolják a játékot ? Annyira hogy megérje megvenni ?
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit