Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Nem a beírt sor miatt van lag. Mostanában vannak beakadások és dc-k. Tegnap elsõ körünket úgy indítottuk a két ready-vel, hogy tõlük 3 ember kifagyott, nekem akkorát lagolt hogy majdnem felborultam a quaddal, az ellenfélnél aszem csak 1 ember szakadt le.

koschwarz
döntsd el mi jobb, idõnként egy ilyen lag, vagy az hogy végre találnak a lövéseid?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

elõtag nélkül, de megvan

-tRs-Landor

Igazad van! Ugy latszik, ezt is javitottak, mert a korai idokben ugy mukodott, ahogy irtam.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Errõl beszéltem én is...
Mondtam már, hogy folyton ugrált vele a kép... lépten nyomon valami lag volt, ami miatt visszaugráltak az emberek.
na megy ez 😄

-tRs-Landor

Én is megcsináltam a beállítást elõbb 31-re /nekem így látja az elsõ száz szervert/ aztán 45-re /mert a következõ száz meg ilyen/. Játék közben is lestem, hogy mennyi a pingem és 50-150 között változott, de azt mondtátok ez az érték nem számít.
Sajnos képtelen vagyok eldönteni, hogy most jobb vagy sem. Viszont tegnap volt pár olyan durva laggom, hogy belefagytam 10 másodpercekre a játékba és elõtte sosem tapasztaltam ilyet, mindig stabil volt.
Másrészrõl viszont egy 32-es hardcore szerveren messze az elsõ lettem egy partiban! <#confused>
Eddig is mindig fejlövésre mentem az M16-al, de most valahogy gyilkosan hatékony volt, nem kellett bele egy tár...
Szóval nem tudom, ha lag marad, akkor indkább törlöm azt a két sort.

Milyen látvány? Azt ne mond már, hogy látod a különbséget. :-DDD

Smithwarden
Tevedsz, a kereso nem csak a teljes szavakra mukodik.
Pl Hungarian nevu szervert Hun szoval is megtalalja.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

HD JOHNNIE
Akinek nem lett jó ez a pingelõsdi az miért nem próbálkozik más értéket beállítani?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Tegnap a cimboram mellettem ult, mikozben jatszottam, es megkerdezte, ellenfelet is fel tudok-e eleszteni? Kellemetlen lenne, mert mar tobbszor is elofordult, hogy tevedesbol probalkoztam vele. Jol erzekeltem egyebkent, hogy a minimap mintha az elesett kitjet jelolne, es nem a testet?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A kereso csak teljes szavakra mukodik, de minden nem alfanumerikus karakter whitespacenek tekint, tehat a server, es a .|HUN|.server ugyanugy HUN server-nek szamit a kereso szempontjabol(A HUN igy kulon szonak szamit).

koschwarz
mondjuk én ráhagytam valamennyit pluszban...tehát pl. a szerverkeresõben az elsõ szervereknél nekem olyan 31-et szokott mutatni pingnek. erre beállítottam egy 45-ös értéket. így még játszható volt, de nem láttam olyat hogy teleportálnak az emberek.

persze lehet hogy ez hülyeség. 😊

Running
Tegnap waron rohantam a éleszteni a társam, pont mikor elsütöttem akkor ugrott be elém egy ellenfél. Már éppen elbúcsúztam az életemtõl, amikor feltûnt hogy az ellenfél holtan csuklik össze, csapattársam meg feléled a földrõl. Még nevetni is elfelejtettem, úgy meglepõdtem. Próbáltam elképzelni, ahogy az ellenfelen keresztül átcsurgó áram átkerül a földön fekvõ társamba és feléleszti. 😊)

hehe errol az jut eszembe egyszer probaltam a havert felkelteni erre befut egy ellen egyikunknek sem esett le hogy ellenfel es defibrillatorral veletlen ot kaptam el es meghalt😊 10 percig rohogtem rajta.
dronkZero
Nem valószínû. Minden egyes spawnolásnál beolvassa az .ini-t, hogy mik a beállított felszereléseid az egyes kasztokhoz. Ha azt képtelen "megjegyezni" memóriából, és fájlból kell beolvasnia, akkor szerintem tuti, hogy egy ilyen változót sem jegyez meg.

Fõleg, ha van neki egy default értéke a programkódban, úgy szinte 100%, hogy visszaáll, ha kiveszed azt a két sort.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nálam a késelés nehezedett ugyan, de nem olyan siralmas a helyzet.
Pár alkalom volt csak, hogy háttal álló emberen nem fogott a bicska.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Smithwarden
Kis betus "hun"-al nincs magyar szerver sztem, szoval eleg a "HUN/Hun" es erre kijon az osszes szerver.
Mondjuk amit irtam mar par hettel ezelott az nem lenne rossz, ha mindegyik szervernevben benne lenne a nagy betus HUN es akkor siman elso keresesre latni lehetne a osszeset.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Én konkrétan kurvára nem bírtam jobban játszani, az állandó rángatás miatt... lehet hogy elméletileg jobb így, de látványra meg nem. Pedig a szokásos multiplay.co.uk féle magyar szervereken voltam...
Tevedsz Borg. Eddig is ennyit lagolt, csak kompenzalta a jatek, es ezert nem latszott a mozgason, csak a vaktolteny volt sok a tarban. Mivel a kompenzaciot visszabb vetted, most a mozgason is lathato a lag. Ha viszont egy szerveren alacsony a ping, es ahhoz allitod be a kompenzaciot, akkor olyan, mintha masik jatekot jatszanal. Kicsit szuperhos hangulata van, a tobbiek meg szerintem csitert gyanitanak.

Tono34
Repair Tool, Defibrillator nagyon jól lehet ölni velük 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Jim Morrison
jaja :/

Az miért van, hogy az éppen spawnoló embert nem lehet megölni? Üldöztem az ellent, hogy majd lekéselem, erre mögötte spawnol a társa, õt késelem le elõbb, de nem hal meg. Utána az eredeti célpontot akartam lekéselni és õk öltek meg :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nekem rendesen mukodott tegnap a kes, bar nekem meg ritkan jut eszembe hasznalni. Inkabb fejbe lovom a shotgunnal, vagy pisztollyal.

Viszont jóval többet is lagol a játék így. Visszaugrik egy csomószor, és a tunkolást egyátalán nem úgy veszi, mint elõtte.
Nem olyan egyértelmû ennek a beállításnak az elõnye...
koschwarz
<#szomoru1>sajnos igen.

kfa
Én már 2 hete azt csinálom hogy ha kifogytam és elõttem áll háttal egy recon inkább átváltok pisztolyra és azzal ölöm meg vagy derékon lövöm RPG-vel, de a kést elõ nem veszem. 10-bõl 5-ször én halok meg ha egy védtelen embert meg akarok késelni, röhejes.

koschwarz
tegnap én is kipróbáltam az ini átírását. én úgy éreztem hogy jobb, amit leginkább a shotgunok használatakor vettem észre: végre nem az volt, hogy 2 méterrõl meglövöm, elvileg találatot jelez aztán mégis a majdnem full életerõs ellen legyalul, hanem simán adta a killeket.
elõtte, az utóbbi idõben meg már nem mertem shotit használni, mert csak szívtam vele, kénytelen voltam a gl-t választani, mert azzal legalább falat lehet bontani.
késelést meg egyszer próbáltam, de mondjuk az nem sikerült. ha ez így megy tovább, inkább átállítom az egéren a pisztolyra azt a "gyorsgombot", a késelést meg elfelejtem 😊

Igen tudom azért írtam,hogy HRC***
keresõbe ird be : Hun, HUN,hun,hrc

amugy érdekes mikor azt irtam be hungarian semit nemtalált:S

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

32 es nincs?😄 😛

Sziasztok! Beindult a szerverünk,hol mindenkit szívesen fogadunk!
A szerverkeresõbe csak írjátok be: HRC***
A keresési feltételeknél vegyétek ki a pipákat a találathoz!

További jó játékot!

StarTrek Forever

Köszönöm<#idiota>
Kérem, mondja meg vki hogy tudok a magyar szerverekhez csatlakozni
Lamellus
Arra próbált utalni, hogy az eredetiben ez a két sor nincs is benne, tehát elképzelhetõ, teljesen jogosan, hogyha az eredeti fájlt visszamásolod, megmarad az átállított érték.

-tRs-Raymond

Gondolom, ha vissza másoltam az eredeti init akkor az vissza is áll.

pIIrash
Én csak beírtam ide. De örülök, hogy sokaknak javítottam az életbe vetett hitén. Viszont azt meg kellene érdeklõdni, hogy ha kitörlöd a sorokat, akkor az valóban "visszaállítás"-e az eredeti állapotra, mert lehet, hogy a default 100-as érték helyett most megjegyezte, amit beírtál eredetileg. Ha meg nem, akkor csak az a gond, hogy vissza kell szokni rá.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Megpróbáltam ezt az ini átírást. Nem lett jobb. Sõt rosszabbnak éreztem picivel. Aztán vissza csináltam és még szarabbnak éreztem. Kár volt hozzányúlni 😊

LSC
Kedves Landor! A 3. logót kérném, a nickem Exec979

Server browser a játékon belül,Pl. IRAM,vagy HUN,vagy hun,esetleg Hun,sokat kiad,aztán be a kedvencekbe.

[IRAM] leader

hogyan tudok a fenn lévõ szerverekhez csatlakozni?

szabii98
megnekem ha megtalálom amit csináltál😄

I met God. She's black

Jim Morrison
egyedül nekem lesz akkor rendes lokóm 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Azon vagyok.:-))

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

zotya10002
Lépj be közénk :-))))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Egyetértek király volt!!<#gun>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Kedves Landor! A 2. logót kérném, a nickem {HUN} DIV-BECSE<#taps>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

xXtamasXx
nickem ami itt is a nevem

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

xXtamasXx
köszönöm akk a 4. logót kérném szépen<#smile>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN