Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
-tRs-Landor
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
-tRs-Landor
Sajnos képtelen vagyok eldönteni, hogy most jobb vagy sem. Viszont tegnap volt pár olyan durva laggom, hogy belefagytam 10 másodpercekre a játékba és elõtte sosem tapasztaltam ilyet, mindig stabil volt.
Másrészrõl viszont egy 32-es hardcore szerveren messze az elsõ lettem egy partiban! <#confused>#confused>
Eddig is mindig fejlövésre mentem az M16-al, de most valahogy gyilkosan hatékony volt, nem kellett bele egy tár...
Szóval nem tudom, ha lag marad, akkor indkább törlöm azt a két sort.
Pl Hungarian nevu szervert Hun szoval is megtalalja.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
persze lehet hogy ez hülyeség. 😊
Fõleg, ha van neki egy default értéke a programkódban, úgy szinte 100%, hogy visszaáll, ha kiveszed azt a két sort.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Pár alkalom volt csak, hogy háttal álló emberen nem fogott a bicska.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Mondjuk amit irtam mar par hettel ezelott az nem lenne rossz, ha mindegyik szervernevben benne lenne a nagy betus HUN es akkor siman elso keresesre latni lehetne a osszeset.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az miért van, hogy az éppen spawnoló embert nem lehet megölni? Üldöztem az ellent, hogy majd lekéselem, erre mögötte spawnol a társa, õt késelem le elõbb, de nem hal meg. Utána az eredeti célpontot akartam lekéselni és õk öltek meg :/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem olyan egyértelmû ennek a beállításnak az elõnye...
elõtte, az utóbbi idõben meg már nem mertem shotit használni, mert csak szívtam vele, kénytelen voltam a gl-t választani, mert azzal legalább falat lehet bontani.
késelést meg egyszer próbáltam, de mondjuk az nem sikerült. ha ez így megy tovább, inkább átállítom az egéren a pisztolyra azt a "gyorsgombot", a késelést meg elfelejtem 😊
amugy érdekes mikor azt irtam be hungarian semit nemtalált:S
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
A szerverkeresõbe csak írjátok be: HRC***
A keresési feltételeknél vegyétek ki a pipákat a találathoz!
További jó játékot!
StarTrek Forever
-tRs-Raymond
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
[IRAM] leader
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN