Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Nem igazán fogtam mi volt a baja velem a BUSZ nevû emberüknek egy szerveren...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Beindult a szerverünk,hol mindenkit szívesen fogadunk!
A szerverkeresõbe csak írjátok be: HRC***
A keresési feltételeknél vegyétek ki a pipákat a találathoz!
További jó játékot!
Nem hiszem el egyébként, hogy õk így jól érzik magukat. Nem tûnik fel, hogy nincs mozgás a pályán, és az egész arról szól, hogy távcsövön át bámulják egymást?
És igen, nálam más szerveren is az elsõ reakció az exit gomb, mert én játszani szeretek, nem szenvedni...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Battlelog: Purga5
-tRs-Landor
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
-tRs-Landor
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Ha a 45-os ping megfelelo, akkor azt konkretan bemasolhatod, amit Jean irt.
Valaki le tudná írni (még1x), hogyan kell a ping beállítást átírni? Köszönöm.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
ja volt egy csubi ott áll elõttem, kifogyva minden töltényem csak rpg maradt de azzal 10 cm-rõl nem lövöldözik az ember, mögé megyek 3-4x megkéselem semmi reakció...oke elszaladok 15m-rõl rpg-vel csak kinyírtam, a kés a kukába ment nem jó semmire 😞((
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ugye a lag az azt jelenti, hogy a "jel" késik mondjuk 1-2s-et egyszer csak. Az elér hozzád akkor is, ha 10-es és akkor is, ha 500-as a pinged, csak a 10-es pingel 1-2s - 10ms-el hamarabb. Az egy kimaradási hullám az adatfolyamban, ami végigsöpör mindenkin. Azt nem lehet elsumákolni. Mivel töltöd ki azt az idõt, amit a sumákolással töltesz a user felé? Bejátszol neki meztelen csajokat? :-)
Itt ugye arról van szó, hogy a késleltetést módosítod, amit a gém eleve használ. Szerintem.