Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
ááá kösz a logót

LSC
olvasd el az NFO-t részletesen és kövesd... Aztán ha tetszik a game vedd meg, én ezt tettem!

Maak
milyen neted van?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Na, hát én most törlöm is az ini változtatást, ugyanis azóta gyakorlatilag állandósult a mellélövés. A pozitív hatás volt a kivétel, a negatív több. Állandósultak a hatalmas laggolások és gyakorlatilag már senkit sem tudok eltalálni, fõleg így este felé. Vagy az ini-t 200 körülire kellene belõnöm mert perceken belül azokon a szervereken is ennyit a játék közbeni pingem, ahol a csatlakozáskor a szerverkeresõben 16 volt...

TDC Geronimo
Hát most mi lesz 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Doomista
Bakker, ez nem jó, -2 érme, azaz -15k pont egyenlõre 😞 Thx.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

pIIrash
Az, hogy nem számolja még mindig a vele szerzett találatokat.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

pIIrash
Ha ilyen jó, akkor mindenki jön nekem egy sörrel <#finom><#pias>

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Doomista
M1 garanddal most akkor mi a helyzet? Mi a buggos vele?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Beers
vedd meg

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hello az lenne a problémám hohgy elinditom a játékot és 1 irányba tom forgatni a fejem és egyirányba tok rohanni miközbe az eget nézem ha valaki tud megoldást irja le !
Valaki az MNG klánt ismeri ?

Nem igazán fogtam mi volt a baja velem a BUSZ nevû emberüknek egy szerveren...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

xXtamasXx
dragon szerverre néha felnézhetne egy admin és kirugdoshatná az embereket mert már nemtom hanyaidk map óta baserapelnek orrba szájba (énis támadó vok de hiába mondom nekik h álljanak le):S

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Maak
naja, azert a motion mine jol tud jonni...assaultwookie a jo wookie

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Egesz jo meccsek szoktak pedig lenni a magyar szervereken. Nincs veszelyesen sok sniper, viszont egyre tobb shotgun/G3 reconnal talalkozok(en is szoktam igy tolni).

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Beindult a szerverünk,hol mindenkit szívesen fogadunk!
A szerverkeresõbe csak írjátok be: HRC***
A keresési feltételeknél vegyétek ki a pipákat a találathoz!

További jó játékot!
Valóban nem voltam sok magyar szerveren, mert nem igen találtam. Aztán mikor mégis lehet, hogy kicsit kritikusabb szemmel néztem mert mégis csak hazai és hát sokkal kevesebb is van belõle. De amin voltam ott úgy éreztem magam mint az Endor bolygó holdján lennék... Még a fákról is ewokok lógtak és gyk. játszhatatlan volt az egész.
Nem hiszem el egyébként, hogy õk így jól érzik magukat. Nem tûnik fel, hogy nincs mozgás a pályán, és az egész arról szól, hogy távcsövön át bámulják egymást?
És igen, nálam más szerveren is az elsõ reakció az exit gomb, mert én játszani szeretek, nem szenvedni...

Ha az ember nem talalja el a pinget a latency compensation ertekkel, akkor ugyanolyan vacak, mint eddig. Persze az lenne az igazi, ha maga a jatek kiserne figyelemmel, es allitana, de ezt a DICE-ra bizni... Mikor a jatekban kiiratniuk sem sikerult a pinget.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Maak
Hat en nem tudom, most voltam a Bf.hu szerveren, egesz normalis jatek ment, csipakat eszre sem vettem, a mi szerverunkon meg ha sok gyulik ossze akkor ritkitjuk...ha meg sokaljatok a snipert arra ott van az exit gomb meg mas furmanyos taktikak is

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

én eddig csak külföldi szervereken voltam ottis ez ment állandóan

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Maak
Nem jarhattal tul sok magyar szerveren <#rolleyes>

en ilyenkor azt csinalom hogy en is sniperkodom es kilovom az osszes szerencsetlent a tuloldalon amig meg nem unjak
nandorb
Battlefield.hu mindig normalis😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Gyertek lõni. <#vigyor5>

Battlelog: Purga5

Magyar szerver? Általában sniper szerver, nem az én mûfajom.

szájkarate :Ð

-tRs-Landor

csak néha bekukkantok<#vigyor5>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

MR ME
te itt? 😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

játszani, vagy fecsegni akarsz?<#fejvakaras>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

MR ME
PH-n mindig sok a magyar, az más kérdés h milyen a szever...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

az elõbb fenn voltam és persze vegyesen vannak a nemzetségiek, szerintem, de akkor ugy kérdezem, melyik szerverre jártok többen?

xXtamasXx
helyesbítek tegnap ezekszerint csak szerencsém volt v bénák ellen játszottam mert most az istenért se akarnak halni 1 tárba se...x) (lehet szerverfüggõ?)

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

ennél nagyobbra már nem tudom tervezni a topik fejlécét <#szomoru1>

-tRs-Landor

melyik szerveren van több magyar?

Hát átírtam 40-re az értékeket, ahogy látom 15-30-45-ös pingek vannak a magyar szervereknél.

Metalmilitiakid
de jól is állítottad be ? vagy csak bemásoltad a két sort ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

xXtamasXx
énis kipróbáltam ezt az átírós dolgot és javulást tapasztaltam fõleg 1 dologban : sokat megyek mostanában m16tal és az az egy dolog amin érzem , h gyengítettek de mióta átírtam több találatot ad be 😊 ami a kést illeti: sokan mondják, h nemfog az emberen hát tegnap késeltem hátba oldalba futás közben stb és beadta 1.re szal nemtom az mitõl függ <#zavart2>

Hát nemtudom...nem nagyon vettem észre változást, de egynek jó volt. <#vigyor3>

Köszönöm a válaszokat.(JOHNNIE, Nagydög) Kipróbálom pár perc múlva. <#wink>

HD JOHNNIE
Itt a cikk barátom: Cikk

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

iceshark
1,5 óra game után még inkább azt mondom 10-20+% ot simán hoz😊 bár ha mindenki átírja megint béna leszek, de addig... 😊))))

Ha a 45-os ping megfelelo, akkor azt konkretan bemasolhatod, amit Jean irt.

Sziasztok!

Valaki le tudná írni (még1x), hogyan kell a ping beállítást átírni? Köszönöm.

Nagyon Köszönöm Nagy jó Úram<#taps><#taps>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

A lag nem kimaradasi hullam(Vagy az mar nagyon durva), hanem kesesi hullam. Biztos lattad mar, mikor szakadas van, es mielott kivagna a francba, hirtelen mindenki egyenesen tovabb halad arra, amerre az utolso pillanatban indult. (Igy lehet repulo tankot latni.) Ez is abbol szarmazik, hogy az utolso megkapott csomagbol extrapolalja a jatek, mi fog tortenni a kovetkezo csomagig. Minel gyorsabban mozog valami, annal jobban latszik a csalas, hogy az ujabb csomagban nem teljesen azok az adatok jottek, amit az engine tippelt. Ezert van, hogy a felmaszo ping eloszor a jarmuveken latszik.

Running
Nem akarok nagyot mondani de 10-20%-al több találatot bead nekem mióta be van írva és az nem kevés.

iceshark
én is átírtam a késleltetést, és nagyon tetszik, vagy bénák voltak bent vagy csak placebo de nagyságrendekkel jobb volt a találati arányom 😊

ja volt egy csubi ott áll elõttem, kifogyva minden töltényem csak rpg maradt de azzal 10 cm-rõl nem lövöldözik az ember, mögé megyek 3-4x megkéselem semmi reakció...oke elszaladok 15m-rõl rpg-vel csak kinyírtam, a kés a kukába ment nem jó semmire 😞((

koschwarz
egyébként nekem a késleltetés módosítása elõtt bõven voltak ilyen ide-oda ugráló emberkék. tegnap mikor kipróbáltam egyelõre ilyet nem tapasztaltam.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sztem - bár lehet az én logikám rossz, most nem rágódtam rajta sokat - tök mindegy, mekkora pindeg van, a lag, az lag. Persze, ha nem user lagról beszélünk, de itt annak nem is lenne értelme.

Ugye a lag az azt jelenti, hogy a "jel" késik mondjuk 1-2s-et egyszer csak. Az elér hozzád akkor is, ha 10-es és akkor is, ha 500-as a pinged, csak a 10-es pingel 1-2s - 10ms-el hamarabb. Az egy kimaradási hullám az adatfolyamban, ami végigsöpör mindenkin. Azt nem lehet elsumákolni. Mivel töltöd ki azt az idõt, amit a sumákolással töltesz a user felé? Bejátszol neki meztelen csajokat? :-)

Itt ugye arról van szó, hogy a késleltetést módosítod, amit a gém eleve használ. Szerintem.

A beirt sor miatt most jobban latszik. Regebben is voltak idonkent ordenare nagy lagok, de nagyreszuket elrejtette az engine. Most miutan belottem 45-os pinghez, mar sokkal jobban latszik egy 130.ra felmaszo ping, mint amig 100-ra volt kalibralva. De ha az ember keres egy megbizhato szervert, akkor most sokkal jobb jatszani.