Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegyen fel bárki, remélem sikerül mert a friendlistám az úgy szar ahogy van.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Íme akik jelezték, hogy szívesen játszanának publikon együtt, de klánozáshoz bármilyen okból kifolyólag nem ragaszkodnának:
AtreidesHUN
tirpakfred
ZotyAdry
HD Johnnie
Borg
^Morph^
xXtamasXx
Crem
BalageHUN
Alakul a dolog én úgy érzem lesz ebbõl valami, javaslom kezdetnek vegyük fel egymást friends-be, aztán következõ lépésként akarunk-e TS-en akármin beszélgetni(ugye kell mikrof meg valami közvetítõ progi) vagy elég ha innen annyira ismerjük egymást hogy legalább nem a pálya 4 különbözõ sarkába rohanunk ha együtt vagyunk😉
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Publicon marha könnyû 20/2-es meg 45/10-es statokat csinálni, fõleg ha többen dolgozunk össze TS-en.
Tehát egy kis segítség:
NE általánosíts, NE gyanúsítgass, és ilyen szövegkörnyezetben NE emlegess klánnevet, mert lehet nem mindenki ilyen finoman fog visszaírni mint én.
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
játsszon inkább multiban egy 368-oson a DOOM 1 el pazeg:S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Publikon NE a CB beállításokkal játsszatok és akkor könnyebb lesz meghalni, nem fognak utálni a hétköznapi halandók. CB beállítások alatt az Ultralow grafikai beállításokat értem, meg az egyéb ini trükköket, amit a PB nem "jutalmaz", de az eccerû játékosok igen. És szerintem nem nagy kihívás és dicsõség elverni valakit Ultralowban ini hackkel, aki fullban "csak skillbõl" nyomja.
Szól akiknek szól, aki nem tudja, nézze meg a beállításait meg az ini fájlját.
Tudom vannak jó körök, nekem is volt már olyan, ki is rúgtak érte. Ez a másik véglet. Nem errõl beszélek, ÉS NEM IS KÍVÁNOK SEM GYANUSÍTANI, SEM ELDÖNTENI SENKI HELYETT, HOGY MI A HELYES.
ÉS mivel alant van egy JCSR-es kolléga írása, jelzem, hogy igen errõl jutott eszembe, de természetesen nem neki szól. Csak akik magukra ismernek.
Az ultrahigh skillben már rég nem hiszek. Skill+szerencsében igen.
[IRAM] leader
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Engineer-el ak74u-val; Utolsó mapon tankoztam meg az ellenfél mögé sikerült kerülnöm egyszer és 26/2-es statra kaptam a kicket 😞

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A BF3 miatt kicsit aggódok. Sajnos az is konzol átirat lesz, ami ezer sebbõl fog vérezni (ahogy ez is), a motor még csak-csak kiforr addigra, de akkor is processzorzabáló szörny lesz.<#sir>#sir>
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Amúgy csak nekem tûnik úgy, hogy a konzol játék olyan sebzésügyileg mint PC-n a hardcore? Sõt még erõsebb is mert itt egy tank egy lövés...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
My god is a great big god, KIRA!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Per Aspera Ad Inferi.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
LOL az elõbb saját magamnak küldtem PÜ-t
<#gonosz3>#gonosz3>
Parasite Eve 2, best game EVER!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Csatlakoznék én is szívesen hozzátok!
„Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!” Kurt Vonnegut
[IRAM] leader
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Parasite Eve 2, best game EVER!
Battlelog: Purga5