Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vittük is a 2 pontot egybõl, most meg kivágott, hogy connection lost to EA..
wapolok
Viszont ME2 is kibaxottul odabasz! Legjobb nem multiplayer játék ebben az évben!
Parasite Eve 2, best game EVER!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Hát akkor várom a maileket.
Frostyc - East
Most fogok elõfizetni a pcgurura, és ajándék mellé vagy bfbc2 vagy mass effect 2. Melyiket kérjem? Az FPS játékok közül leginkább a CS-t ismerem, amit utálok, inkább külsõ nézeteseket szeretem, de a Mass Effectfrõl azt írják h gyenge. ...?
every damn day
Valaki bemásolná? Köszönöm!<#worship>#worship>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"amikor azt írom munka család stb. miatti elfoglaltságok" az valahogy alapból nem 20 éven aluliak köre szerintem 😉
Itt az oldalunk,nyugodtan nézz szét.
[IRAM] leader
[email protected] (elég debil neve van, de ezt szoktam meg)
Ide egy mail "ventrilo" tárggyal, majd egységesen visszaküldözgetem az ip-t, portot, passot. 2.1.4es verzió a ventri. Mindenki letudja tölteni, ha akarja.
Frostyc - East
de vhogy nem érzem magam elég erõsnek ahhoz h klánba szaladgáljak, nameg a rendszertelen játék sem lenne túl jó gondolom sehol...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[IRAM] leader
/me kötözködik
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de örülnék ha lenne vmi, csak írjátok ki plz h mi merre hány méter
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ingyen ventrilot tudok kínálni, mondjuk privátban visszaküldöm az ip-t, portot, passot, 100 fõig, laggmentesen, 24/7. Oda lehet menni, megdumálni hogy ki merre.
Frostyc - East
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
De csak akkor,ha nem only sniper!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ha nincs ilyen opció, akkor sajnos nem tudom mi lehet a probléma :C
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Frostyc - East
de 1 lövéssel nem lehet kifingatni egy tankot(hacsak a cimbik már nem gyengítették annyira le) de 3-mal már esélyes
ja tegnap volt olyan hogy 2 engie valami különös oknál fogva nem rakétával akrtak kinyírni a tankból hanem fúrógépezni kezdték közelrõl én meg nézem hogy "zümzüm" megy le az élete a tanknak, mi a facc kiszálok erre kettõ muki ott hegeszti a szekeret oke lelövöm õket javít visszaszáll, ki érti ezt, elindulnak harcba muníció nélkül 😊