Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem az elsõ 2 szerver készített ki amin voltunk... baszki egy tár se volt elég senkibe... utána meg egyedül maradtam a heliben, mondom letarolom vele e hegytetõn nézelõdõket... rájukbaszom, és egy se halt meg. lol..
iceshark
az elején jártam hc-re de nagyon elszoktam tõle hogy az marad életben aki elõbb vesz észre, meg sokat kell sunnyogni 😊

Amint kiléptél feljutottam a szigetre. Lett egy 8-as killstreakem sniperekbõl 😄
Vittük is a 2 pontot egybõl, most meg kivágott, hogy connection lost to EA..
iceshark
elkalandoztam HC mod ra, eddig is utáltam a sniper-eket, de most valahogy még inkább utálom õket, lábujjon lõ a pálya másik felébõl és egybõl halál 😞(

Fpocok
BFBC2. Hosszabb távon jobban megéri.

Viszont ME2 is kibaxottul odabasz! Legjobb nem multiplayer játék ebben az évben!

Parasite Eve 2, best game EVER!

attiGT
elég egyszerûen sajnos, olyannyira, hogy látni sem akarom, se a polcomon se máshol.

iceshark
már 2x végigtoltam, jó game 😊

HD JOHNNIE
Szia!

Itten van a link 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Carloska
ha egyikse érdekl akkor érdemes bc2t kérni és bontatlanul eladni azt mgeveszik multi miatt mass effect 2õt nem mert az megy warezal is

Carloska
1 hete nem voltam fent de most már megpróbálok mindennap felnézni esténként

Mass Effect 2 single player elsõ sorban, BFBC2 multiplayer elsõ sorban.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Morphh
Én spec. 16 vagyok, én más dolgokból kifolyólag nem tolhatom 24/7.
Hát akkor várom a maileket.

Frostyc - East

Hello
Most fogok elõfizetni a pcgurura, és ajándék mellé vagy bfbc2 vagy mass effect 2. Melyiket kérjem? Az FPS játékok közül leginkább a CS-t ismerem, amit utálok, inkább külsõ nézeteseket szeretem, de a Mass Effectfrõl azt írják h gyenge. ...?

every damn day

trident
Elfeledtem elmenteni azt a pár sort, ami a laggon/pingen/hitregen tud javítani, amit a gamesettings.ini és settings.ini-be kell írni.

Valaki bemásolná? Köszönöm!<#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

iceshark
ez igaz, de amikor én felmegyek te sehol nem vagy 😞 mikor szoktál mostanában aprítani?

iceshark
úgy látom lenne jelentkezõ egy ilyen publikos együtt harcolós alakulatra mindenféle klán megkötés nélkül, örülök, kezdetnek talán a legjobb ha felvesszük egymást barátnak, a ventris ötletet is pártolom, tõlem mehet van valahol egy mikrofonom csak elõ kell bányászni 😊 Alakulni fog itt a dolog, akkor megpróbálom majd körvonalazni a dolgot itt, meglátjuk mi lesz belõle 😉

"amikor azt írom munka család stb. miatti elfoglaltságok" az valahogy alapból nem 20 éven aluliak köre szerintem 😉

A miénk egy fun klán,tehát nálunk se vérre megy a játék....nem is nagyon szoktunk éppen ezért war-ozgatni..csak a közösségi élmény kedvéért vagyunk klán.
Itt az oldalunk,nyugodtan nézz szét.

[IRAM] leader

meguntad?<#conf>

attiGT
Eladó egy EA account BC2-vel és BF Heroes-al. PM 4 info

Morphh
Na ha akkor egységes vt szerintetek jó ötlet, akkor
[email protected] (elég debil neve van, de ezt szoktam meg)
Ide egy mail "ventrilo" tárggyal, majd egységesen visszaküldözgetem az ip-t, portot, passot. 2.1.4es verzió a ventri. Mindenki letudja tölteni, ha akarja.

Frostyc - East

MR ME
nálam nem 😄
de vhogy nem érzem magam elég erõsnek ahhoz h klánba szaladgáljak, nameg a rendszertelen játék sem lenne túl jó gondolom sehol...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Az IRAM klánnál szívesen látunk embereket,de sajna a min.20 éves kor asszem akadály lenne..

[IRAM] leader

MR ME
jó szarok lehettek a többiek
/me kötözködik

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
egy letöltés az egész, nem halsz bele 😄

MR ME
én bennevok, énis csak nagyon összevissza szoktam tolni, most pl 2 hétig rá se néztem :|
de örülnék ha lenne vmi, csak írjátok ki plz h mi merre hány méter

xXtamasXx
az jó mert nekem egyik sincs 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

nandorb
tudok ingyenes TS3-as szervert no limit miegyebb sajatmagad keszited a szobat,es kickelni jelszavazni is birsz.A TS3-as jobb mint a ventrilo.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Morphh
Hozzuk össze akkor a communityt.
Ingyen ventrilot tudok kínálni, mondjuk privátban visszaküldöm az ip-t, portot, passot, 100 fõig, laggmentesen, 24/7. Oda lehet menni, megdumálni hogy ki merre.

Frostyc - East

xXtamasXx
ez a pubklán lehet engem is érdekelne 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

highlander15
Azért nem mindenhol mennek csapatmunka nélkül az emberek.Tegnap este nagyon jó squadba kerültem,fedeztük egymást,egymás mellett voltunk folyamatosan,összedolgoztunk.Meg is lett az eredménye,mi lettünk a legjobb squad.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Crem
Engem érdekel.😊
De csak akkor,ha nem only sniper!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Nekem Razer Copperhead-em van, és teljesen tökéletesen mûködik. 4 éve nyúzom már szegényt, de semmi baja nincs egy kis koszon kívül 😄 viszont lézeres egérnél (legalábbis enyémnél) van driverben bekapcsolható gyorsítás. azt ajánlom megnézni, hogy kivan-e kapcsolva, ugyanis azzal tud érdekes dolgokat mûvelni a gép, mivel a gyorsítás a processzor számítja rá, és a bfbc2 meg terheli a processzort keményen.
ha nincs ilyen opció, akkor sajnos nem tudom mi lehet a probléma :C

JohnConnor
Nehogy azt hidd, hogy ez olyan full esélytelen! Elõször is embert is lehet vele ölni! másrészt aki okosabb az csak 30%-ig rongálja meg, utána egy rakéta és az emberkénk is elszáll!

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Ezzel én is így vagyok, de én csak HC-re megyek...
Carloska
hát jah tél keveset nyomod de mikor feltok menni akkor bent vagyok squad odban és csapatmunka is van 😄

iceshark
nincs itt olyan kolléga aki hasonló cipõben jár mint én? Akarom mondani publikon játszik mondjuk délutánonként, esténként, hétvégente amennyi jól esik, de rendszertelenül, munka, család stb. miatt így a klán és war kiesik de kezd a töke tele lenni az agyatlan csapatmunka nélküli játékkal, játékosokkal? játszhatnánk akkor együtt, akár skype-os beszélgetéssel vagy anélkül egy squad-ban/csapatban/szerveren egymást segítve?

HD JOHNNIE
értem, kösz!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

xXtamasXx
ha érdekel fentvan youtubeon nézd meg

xXtamasXx
új fizetõs skin lesz...azt használod kapsz pint ennyi

HD JOHNNIE
Ez a SPECACT kit dolog mi is ?

MR ME
nameg m16al nem olyan egyszerû ölni azért...

MR ME
mert gyökér vagy és mással nem tudsz lõni, nem kell h változtass a játékstílusodon, de akkor viseld el h lámáznak 😊

Morphh
De a srác lehet, hogy a tört játékát majd pár hónap múlva lecseréli és pisztollyal fog szétalázni a CG "játékstílusoddal" együtt. Nem húzzon át, hanem menjen át. Neki többet ér más, mint a játék. Ennyi.

Frostyc - East

iceshark
nem is mondtam ilyet, de ha én m16-al szaladgálok 70%-ban, akkor ha azt mondják m16 huszár vagyok nem háborgok, mert igaz, hülyén nézne ki hogy "lóf**zt vagyok én m16 huszár, mindig késsel megyek,lol" mindenki látja staton én is tudom hogy nem igaz akkor meg minek hõbörögni ellene...na mindegy mondom nekem 8 mivel szaladgálsz...béke veled! 😊

nandorb
ezek szerint a CG 950kill.UMP-vel meg 260. Ja megvmi. akarki barmit gondol rolam az nemfog valtoztatni a ajtek stilusson.

iceshark
azért mondjuk sokat elárul hogy cg-vel 760 kill engie összes elsõdleges fegyverrel meg max 500, mondjuk nekem mindegy mivel szaladgálsz, de azért annak a huszar beszólásnak van némi alapja így elnézve...

nandorb
ooo😄,CG huszar lol😄 mert en sem vagom a snipereket meg a GL-t meg a tobbi M60-os lamat,meg akarmivel jo apritja az ember mindig fog lenni olyan aki azert fog majd papolni.A jatek nem arrol szol hogy barbizzak hanem hogy torjek zuzzak.Kul. nem megyek minden palyan CG-vel.

iceshark
hát pedig elvileg arra vannak azok a vállról indítós cuccok😊
de 1 lövéssel nem lehet kifingatni egy tankot(hacsak a cimbik már nem gyengítették annyira le) de 3-mal már esélyes

ja tegnap volt olyan hogy 2 engie valami különös oknál fogva nem rakétával akrtak kinyírni a tankból hanem fúrógépezni kezdték közelrõl én meg nézem hogy "zümzüm" megy le az élete a tanknak, mi a facc kiszálok erre kettõ muki ott hegeszti a szekeret oke lelövöm õket javít visszaszáll, ki érti ezt, elindulnak harcba muníció nélkül 😊

MR ME
ki nem szarja le h mennyiért vetted? normális hangnemben is lehet beszélgetni te CG huszár