Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphh
Mi a neved?
Felveszlek én.

Frostyc - East

Crem
Morph- téged nem talállak.
Borg- Ebbõl van vagy 20db melyik vagy te?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Morphh
basszus 😄
bocsi.

Frostyc - East

Morphh
4bõl hárman messze vittük a gémet, engem az utolsó pillanatban ledobott. 😞 Jó volt!
http://iaro.3dmax.hu/kep/10sg.jpg

Frostyc - East

xXtamasXx
nah most hogy toltuk balageval davvel meg morphal squadba kicsit sokkal jobb volt mint egyedül vagy vmi külföldivel 😄 kár hogy kifagytam >.>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

JethroHUN
Laptopon ne is nagyon erõltesd, nekem is az van 4570-el, single végig toltam gond nélkül de a multi betaba már full lagg volt. Nem tudom h mennyit javítottak a játékon, de sztem most se menne jobban.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

HD JOHNNIE
Szia! Elvileg már felvettelek! Próbálj meg te is, az aláírásomban van a nick.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

nandorb
Ha integralt azzal felejtsd el a jatekot...Vagy probald levenni minimalis rezoluciora,meg mindent LOW-ra.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Crem
Crem6 a nick nevem a játékban.

Felveszem a barátok közé kezdés képpen akik jelentkeztek.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Szerintem avval a kártyával meg se próbáld. Szerintem.
Eszrevetelek: Jot jatszottunk, Gabeszeknal. Koszi!

Talalkoztam vegre kes buggal. A srac bamult ki az ablakon, mi meg egy GYGABYTE-os taggal felvaltva hasogattuk a hatat. A vegen lelottem.

Az ARMADA klan tenyleg ennyire gaz? Joforman csak kes helyett hasznaltak a geppisztolyt, amugy CG.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

tirpakfred
Szia tirpakfred nem lesz hanem plecsni így találtok ..köszi

„Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!” Kurt Vonnegut

Ley Roland
Hali! 😄
Miért lehet az, hogy fehéren villog a kép??😞 Singleplayer mûködik, annál csak a töltésnél villog és a játék az megy rendesen. Multiplayerezni szerettem volna és ahogy betöltött bejönnek ott a csapatok és elfehéredik az egész kép... és ennyi... Ilyenkor már csak a ctrl+alt+del segít. :S
Valami hiba szerintem a driverrel lesz. Nem tud valaki 1 mûködõképes drivert Ati Mobility Radeon DH 3470-hez??
Elõre is kösz!

Ui. A Catalyst azt írja, hogy ez a driver Ati Mobility Radeon HD 3450-hez van, de ami a 3470-hez van azt meg nem engedi feltenni valamiért. <#fejvakaras>

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

xXtamasXx
most taláékoztam egy olyannal, hogy azthittem a srác afk mert nemmozdult közelrõl beleengedtem a fejébe pp200bõl egy tárat semmi kés a fejbe semmi ezután m14-el 1 lövés és meghaltam O.o

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Maak
sokszor automatice zarja a squadot, nem egyszer szolnak nekem is, hogy nyissam mar ki, mert nem tudnak belepni <#rolleyes>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ez így van, mi is tapasztaltunk már ilyet a saját szerónkon. A klántárs TS-en kérdi miért zártuk be a squadot? Ráadásul ki sem tudtuk nyitni. Átmentünk egy másikba.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Morphh
Én shotgunos reconnal mentem végig, c4-el. Reconnal, mint sniper, nagyon ritkán vagyok.

Frostyc - East

igen én is tapasztaltam ezt...

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

oké!<#eljen>

hell all a játékban a nevem : HUN-SPECNAZ szigorúan csak HC játszok és csak 16-os szerokra megyek
Morph.Az elõbb kicsit nyomtuk Arrica-n.Igaz,ellentétes oldalon.Azért te sem veted meg a recont.<#wave>

Supersix
Az a helyzet, hogy nem õk tehetnek róla. Persze nem azt mondom, hogy mindig, de sokszor van az, hogy csak úgy le lock-olja saját magát egy squad!

iceshark
add ki a gõzt, én megint belefutottam egy tizenX fõs medic ellenbe, hát élmény volt ellenük nyomni nelson bay-en lelõttem kettõt erre elõugrottak még 2-en élesztettek egybõl 4en voltak és ezt folyamatosan meg is jegyeztem nekik hogy fasza a kórházi ellátásuk, mondjuk jót röhögtek szóval nem volt anyázás, csak egy valaki kurwa-zott egyett erre kb 8 ember írta hogy az náluk is hasonló értik mi az 😊 szóval jó volt a hangulat de a játékkép megint fos 😞 aztán jött laguna pálya az elején támadunk, jól védekezik az ellen jajajaja k/d-vel mi lesz 10 perc után az eleinte 2-3 sniperbõl lett 8-9 -->tracer, füst elõ anyátok aztán leléptem 😊

Ne húzd fel magad.
Ha egy squadba lennétek,kb. annyi lenne a csapatjáték,ameddig rádspawnolnak, és kész.

Doomista
Most már tényleg kivan a f*szom!
Kicsit már elegem van azokból, akik belockolják a squadjukat...Mi értelme? Ez itt a kérdés...ez csapat játék, nem solo-friend.
Az még elmegy, hogy egy egy klán belockolja a squadját, mert a saját klán szerverein nyomják.
Én már szólok, hogy ez csapat játék, ne lockolják a squadjukat, hogy EGY CSAPATKÉNT PRÓBÁLJUNK MEG JÁTSZANI. A spawn egy fontos dolog, a squaddal együtt. Általában vissza is írnak, vagy jól lekáromkodnak-leszólnak, de akad egy két "rendesnel" látszó ember, aki unlockolja a squadját, aztán mikor belépek, várnak pár percet, és átmennek másikba, persze megint lockolják...az ilyen hülyének néznek engem? Vagy mi van? Törném el a kezeiket...Sajnálom, ezt ki kellet adnom!

Íme egy mai példa...naponta fordul elõ:

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gondolom 4830 lehet, mert 50-70-el jobban kéne menjen ennél.
Én nem Borg néven vagyok, hanem Locutus. (igy egyben, az nem klántag)
Bár mondom engem csak az vegyen fel, aki HC-re jár 😊
MR ME
milyen videokártyával? erõsen vga limites lehet a dolog

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

xXtamasXx
1280×1024ben játszok majdnem max grafon és szerencsém van ha 35 fps fölé megy... (gépet lásd lent)

Én még nem mértem. De kezdek kíváncsi lenni rá. 1680x1050-ben DX11 fullon játszok.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Még 1x mondom, hogy nem ítélkezni akarok, csak azt mondom, hogy egy public szeró gazdija nem biztos, hogy értékeli egy übersoldier jelenlétét, aki 10-es K/D-t csinál. Értem én, hogy a nagy CB warokban mindenki megtesz mindent, ami belefér, hogy nyerjen, még atombombát is lõne a pisztolyból. A lényeg, hogy a publicon az emberek szép fákat, felhõket, meg ilyen baromságokat akarnak látni, erõgép nélkül - fps meg közel zéró ergó hullanak mint a legyek. Így jön a 15-ös K/D meg az, hogy nem értik és kick. Ezért javasoltam, hogy aki a war nyerés miatt a gép max teljesítményére hajt, az vagy vegye vissza a gépe teljesítményét (magasabb grafikával) publikon, vagy csak másik csúcsjátékosokkal játsszon, vagy ne csodálkozzon, ha nooblikon megunják a céltábla életet (halált). Tudom, hogy soxor mellényúlnak az adminok és nem jogos a kick még a fentiek fényében sem, mert skill+team+luck trióval megy jól a game. Csak leírtam, ami az eszembe jutott. Én játék közben max anyázok, ha hullok, de soxor engem anyáznak. Ez van. A Dice hibája, hogy lehetõvé teszi a nagy különbségeket, amik nem skillbõl jönnek.

iceshark
azért 100 fps-t kiköhögtetni tartósan multi alatt a bfbc2-bõl nem kis géppel lehet😞

Morphh
"Vegyél olyan gépet" ^^

Frostyc - East

-több

My god is a great big god, KIRA!

Vegyél olyan gépet amin nem kell lebutítani a játékot, hogy rendesen fusson.
Ezen a minimum 100fpst értem, nekem akkor lesz élvezhetõ egy fps.
Valamint több 10év cs1.5-1.6 után nem nagyon adok a grafikára, csak a teljesítmény számít.

My god is a great big god, KIRA!

MR ME
így már megvagy 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Morphh
És ha nem tudom már a többi bf-be a felhasználói adataim, akkor hol kérhetem le?

Frostyc - East

iceshark
bocs ami az aláírásomban van az a jó, nem mindenkinek tudtam a játékbeli nick-jét de maj õk megírják pontosan

Balage így van benne 😊

zotya10002
tirpakfred,Borg,^Morph^,xXtamasXx nem találtam

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Nekem sem talált mindenkit!!:-(

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

MR ME
na énis felvettem akit tudtam, de csomót nem talált a keresõ :S
BalageHUN, HD Johnnie, tirpakfred-et nem dobta ki, ha tudtok vegyetek fel plz

zotya10002
Ja-ja jó lesz egy jó kis csapat<#gun>

MR ME
igen

Morphh
Na a második mondatot kicsit "elfogalmaztam".
Nézzétek el.

Frostyc - East

Morphh
Ha segíthetek valamiben (bár most nem is jut eszembe, miben lehetne egyáltalán), akkor szólj.
Amúgy azok a számok, fehér négyzetben friend listben meg a táblázatban ingame, az a veterán rang?

Frostyc - East

Köszönöm a helyreigazítást.<#integet2>De csak Zotyo Simán.

iceshark
bocs valaki kimaradt😊

Szóval összeírtam az esetleges jelentkezõket, érdeklõdõket a szigorúan rugalmas idõbeosztásban napi megjelenési kötelezettségek nélküli mondjuk esténként ha nincs meló és nem sír a gyerek vagy az asszony stb. "csapatba"
Íme akik jelezték, hogy szívesen játszanának publikon együtt, de klánozáshoz bármilyen okból kifolyólag nem ragaszkodnának:
AtreidesHUN
tirpakfred
ZotyAdry
HD Johnnie
Borg
^Morph^
xXtamasXx
Crem
BalageHUN

Zotyo.Z

Alakul a dolog én úgy érzem lesz ebbõl valami, javaslom kezdetnek vegyük fel egymást friends-be, aztán következõ lépésként akarunk-e TS-en akármin beszélgetni(ugye kell mikrof meg valami közvetítõ progi) vagy elég ha innen annyira ismerjük egymást hogy legalább nem a pálya 4 különbözõ sarkába rohanunk ha együtt vagyunk😉

HD JOHNNIE
felvettelek, legalábbis remélem. Meg Balage-t is

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

MR ME
ja nekem se mûködött, mondjuk patch óta nem próbáltam h most mia helyzet vele

Morphh
Akit tudtam azt "megböktem", SP-s kifejezéssel élve.

Frostyc - East