Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borg- Ebbõl van vagy 20db melyik vagy te?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
http://iaro.3dmax.hu/kep/10sg.jpg
Frostyc - East
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Felveszem a barátok közé kezdés képpen akik jelentkeztek.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Talalkoztam vegre kes buggal. A srac bamult ki az ablakon, mi meg egy GYGABYTE-os taggal felvaltva hasogattuk a hatat. A vegen lelottem.
Az ARMADA klan tenyleg ennyire gaz? Joforman csak kes helyett hasznaltak a geppisztolyt, amugy CG.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
„Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!” Kurt Vonnegut
Miért lehet az, hogy fehéren villog a kép??😞 Singleplayer mûködik, annál csak a töltésnél villog és a játék az megy rendesen. Multiplayerezni szerettem volna és ahogy betöltött bejönnek ott a csapatok és elfehéredik az egész kép... és ennyi... Ilyenkor már csak a ctrl+alt+del segít. :S
Valami hiba szerintem a driverrel lesz. Nem tud valaki 1 mûködõképes drivert Ati Mobility Radeon DH 3470-hez??
Elõre is kösz!
Ui. A Catalyst azt írja, hogy ez a driver Ati Mobility Radeon HD 3450-hez van, de ami a 3470-hez van azt meg nem engedi feltenni valamiért. <#fejvakaras>#fejvakaras>
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Frostyc - East
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Ha egy squadba lennétek,kb. annyi lenne a csapatjáték,ameddig rádspawnolnak, és kész.
Kicsit már elegem van azokból, akik belockolják a squadjukat...Mi értelme? Ez itt a kérdés...ez csapat játék, nem solo-friend.
Az még elmegy, hogy egy egy klán belockolja a squadját, mert a saját klán szerverein nyomják.
Én már szólok, hogy ez csapat játék, ne lockolják a squadjukat, hogy EGY CSAPATKÉNT PRÓBÁLJUNK MEG JÁTSZANI. A spawn egy fontos dolog, a squaddal együtt. Általában vissza is írnak, vagy jól lekáromkodnak-leszólnak, de akad egy két "rendesnel" látszó ember, aki unlockolja a squadját, aztán mikor belépek, várnak pár percet, és átmennek másikba, persze megint lockolják...az ilyen hülyének néznek engem? Vagy mi van? Törném el a kezeiket...Sajnálom, ezt ki kellet adnom!
Íme egy mai példa...naponta fordul elõ:

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Bár mondom engem csak az vegyen fel, aki HC-re jár 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
My god is a great big god, KIRA!
Ezen a minimum 100fpst értem, nekem akkor lesz élvezhetõ egy fps.
Valamint több 10év cs1.5-1.6 után nem nagyon adok a grafikára, csak a teljesítmény számít.
My god is a great big god, KIRA!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Frostyc - East
Balage
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
BalageHUN, HD Johnnie, tirpakfred-et nem dobta ki, ha tudtok vegyetek fel plz
Amúgy azok a számok, fehér négyzetben friend listben meg a táblázatban ingame, az a veterán rang?
Frostyc - East
Szóval összeírtam az esetleges jelentkezõket, érdeklõdõket a szigorúan rugalmas idõbeosztásban napi megjelenési kötelezettségek nélküli mondjuk esténként ha nincs meló és nem sír a gyerek vagy az asszony stb. "csapatba"
Íme akik jelezték, hogy szívesen játszanának publikon együtt, de klánozáshoz bármilyen okból kifolyólag nem ragaszkodnának:
AtreidesHUN
tirpakfred
ZotyAdry
HD Johnnie
Borg
^Morph^
xXtamasXx
Crem
BalageHUN
Zotyo.Z
Alakul a dolog én úgy érzem lesz ebbõl valami, javaslom kezdetnek vegyük fel egymást friends-be, aztán következõ lépésként akarunk-e TS-en akármin beszélgetni(ugye kell mikrof meg valami közvetítõ progi) vagy elég ha innen annyira ismerjük egymást hogy legalább nem a pálya 4 különbözõ sarkába rohanunk ha együtt vagyunk😉
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]