Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphh
hpa.^Morph^
Tiszta jó.

Frostyc - East

MR ME
csak hosszú...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Morphh
Hungarian Player's Alliance^^
Az szebb.

Frostyc - East

Morphh
Én is suliba rohadok -.-'
Viszont utána semmi dolgom, 4tõl game ^^

Frostyc - East

Tono34
Így bizony 😊

Ha jól tudom minden SA és Vip tud regelni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Fpocok
Nem lehet belogolni, remélem azért, mert most jön majd a patch.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MrYeti
és vannak páran, akik kiosztanak néhány reget, mielõtt elmennek<#hehe>

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

iceshark
igen írom már az okosságot tegyetek egy sg. -ot a nevetek elé
pl: sg.Balage

Tono34
Mondtam, hogy türelmesnek kell lenni. Vannak páran akik ilyenkor dolgoznak 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

MR ME
na most jött hordás srác
prefixet kér
flesnek is adott reget

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
sztem is, dehát evvan :|

MR ME
kérdés h ki tudja a regemet megerõsíteni vagy mit is kell csinállni? mert ahogy nézem sokan várunk erre jelenleg 😄

Morphh
De ha 8 fele szép számmal összejövünk, szerintem kifizetõdõbb a saját szerver.

Frostyc - East

nem kell keresgélni semmit,semmi vergõdés nincs,sztem egyszerûen cask nem találják,merthát nem születik mindenki infos kockának,de nincs is ezzel semmi baj

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

MR ME
köszi ez jól fog jönni!
am Fless látlak benn

Tono34
Talán annyi elõnye lehet, hogy láthatod milyen sokan játszanak magyarok 😊

Tono34

Morphh
Én is csinálhatnék honlapot ennek a dolognak.
De ezt a TS-t még mindíg nem értem, miért jobb sok szoba között nem találva a másikat keresgélni, mint egy önálló átlátható szerver. Na mind1, akkor maradjon így.

Frostyc - East

HD JOHNNIE
sztem gyün a pecs

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Még én sem voltam, de már olvastam vki ugyanerrõl írt. Elvileg nem jelszavas a szoba.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Tono34
Majd jön megfelelõ ember és regisztrál. Addig várj türelemmel.
Viszont oda azt hiszem nem ártana vmilyen klántaget használnotok a könnyebb azonosítás végett. Pl. SG ?

MR ME
na mi történt, unable to log in szöveget kapok, ilyen még nemvót 😄

HUN vagy Hun. Igy megtalalja az osszes ismertebb magyar szervert.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

MR ME
jóötlet

Nem enged be az SG fórumosok csatornájára. Bent vagyok a Fogadóban, Fless néven. Engedélyezni kell, vagy jelszavas a cucc, vagy csak én vagyok gyökér?

Na mindegy lényeg a lényeg, írjatok lsz. normális szerver neveket, amiket a keresõ meg is talál.
Mert ha beírom, hogy hun akkor csak német hunter-eket bírok találni...

Tegnap én már nekiálltam egy ilyesmit tervezgetni, régen weblapokkal foglalkoztam. Ha gondoljátok szívesen csinálok majd egyet, egy egyszer PHP-news interface-el, és akkor lehet rá postolni is meg hasonlók.

koschwarz
hadonásztam csak a késsel...de ha az én kezemben van éppen rakéta és felém hadonásznak, akkor én is azzal pörkölök oda 😊))

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Persze, ha aknára futok akkor így jártam, nincs vita...
Na de 1 lövés RPG... Bradley kaput és mégcsak ki sem tudok belõle szállni.
Íley csak akkor történt amikor én raktam le aknát és ügyesen ráhajtottam, majd azt lõtték szét alattam gc-vel, de ez is tök jogos kill volt.

koschwarz
ja 😊)) nem probléma. persze, írtam hogy milyen egy fasság ez, de hát ha nincs bekapcsolva a FF, akkor ez van 😊)

A nickem: Fless.
Megvan a szoba, köszi!
Amint lesz ma idõm jövök.

én eddig csak azt tapasztaltam h Stationary AT-bõl 1 lövés bármien jármû,de a cg meg az rpg nekem sose adta be egy találatra,van h a damage-t se adja meg,viszont aknábol télleg 1 is elég,max 2.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Hát nálam nagyrészt felrobbantja a tankot az akna... Nem szoktam kettõt egymásra dobálni és a robbanós perket se használtam. Valszeg nem mindegy hol találja el.
Egyébként elõfordult már többször is, h egy álló tank elé és mögé is ledobtam 2-2 aknát (nagy spíler volt a driver), és hiába ment át rajta, nem robbant.

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

HD JOHNNIE
Na ez egy jó ötlet!

Mindjárt megyek fel aztán elkezdem a listádról felvenni az embereket.
Téged egyszer már felvettelek de ezek szerint nem kaptad meg a requestet.

Azért az furcsa, hogy Abrams-al nem lehet kijönni a kezdõröl 1 RPG-s miatt.

Bezzeg én Port Valdez-en betracereltem a T90-est amit után 3 an küldtünk GC-vel (csak GC-vel) és semmi...
Csak a tracer ponokat gyûjtöttem szépen.

iceshark
épp összetákolok egy freeblogos oldalt ennek a szervezõdésnek az összes hasznos tudnivalóval együtt, hogy ne kellejen itt mindig oldalakat lapozgatni meg kersgetni, nem lesz szép meg ilyenek, de legalább egyben lesz minden 😊

Szóval szerinted az RPG-s köcsög nem csalt?
Eleve olyan messzirõl lõtte a raksit, hogy nem is látszott az ember...

kfa
Amúgy szerintem ez bug. Én olvastam hogy van amikor egy darab akna képes felrobbantani egy ép tankot, sõt tapasztaltam is hogy egy darab AT4 rakéta szétszedte a 100%-os tankomat. Ha a rakéta/akna sebzését nézem (480/750) és a tank életét (1250) egyszerûen lehetetlen hogy egy robbanás végezzen egy ép jármûvel még extra robbanás perkkel is...

HD JOHNNIE
Ezt írta Balage:

HUN TS-en kaptunk egy szobát(dühöngõt 😊)
Ip: utp.hu Port: 9987

keressétek az "sg.hu fórumosok" szobát

Mi a nicked?

Hmm s hát elnézést a GC-ért 0,2 m-rõl, rá volt írva a Fõmaki neve a rakétára, úgyhogy óvatosan azzal a ráspawnolok dologgal 😉

Kár. És ez a társaság, akinek megadtad a listáját hova jár TS-re? Olvastam, hogy Balage már intézi. Sikerült már azóta? Úgy talán könnyebb lenne felvenni a kapcsolatot.😊

MR ME
sztem sajnos nincs 😞

Nagyon jó, köszönöm szépen. Engem is hozzáadhattok nyugodtan: Flesselek.
Ami még érdekelne... itt nincs semmi 'whisp' lehetõség? Tehát ha meglátom, hogy valaki online, nincs lehetõség vele beszélni chaten? Csak team és squad chat?:/

MR ME
ebben a hozzászólásban megtalálod az ilyesmire jelentkezõket, vedd fel friendsbe és mehet a menet 😊

Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék néhány emberhez, akik gyakran együtt tolják. Nincs 1.5-ös K/D-m, meg ilyesmi (0.8 körül van asszem, de ez volt az elsõ karakterem is, elején meg ugye csak henteltek lefele..😊), nem azért játszom. Tehát ha van valami kötöttségek nélkül együtt játszó társaság és szívesen látnának még magyart az pls szóljon, egy idõ után unalmas full egyedül játszani.

Tono34
Este én is leléptem szó nélkül, mennem kellett pciurkát altatni 😊

Azért legközelebb jobb lenne ha 3 v 3-ban nem 2 reconnal az oldalamon kellene harcolni 😊

MR ME
csalók mindenhol lehetnek, ezt nem tudod kivédeni

koschwarz
<#worship>kösz.
külön tetszett, hogy amikor olyan volt a szitu, akkor az életben maradt squadmate nem rohant bele a darálóba, hanem megvárta míg ráspawnoltak. így lehet erõbõl nyomatni a támadást/védekezést. hiszen azon a 15 mp-en nem múlik semmi.

Running
Jól írtad, fasza kis köröket nyomtunk, ügyes voltál. Várunk máskor is ha van hely a squadban.😄

Hali
Mi rendszeresen játszunk 3,4,5-en saját TS-en, public-on.
De tegnap majdnem betelt a pohár, sõt volt akinek be is telt.
Panama Canal: kezdõrõl indulok páncélossal, 10 méter után jön az RPG
ami az Abrams-ot 2 lövéssel, a Bradley 1 lövéssel szétbassza szembõl úgy, hogy én nem is láttam meg a csávót, ja és nem hardcore volt.
4-ik után Esc - exit game. Csak, hát nehéz áttelepíteni 4 embert egy másik szerverre. Aztán sikerült átmenni, Port Valdez, percenként repültek az népek aimbot miatt.
Tehát javaslat kéne, hogy hol játszunk? Akár minden este csalók nélkül, lehetõleg magyarokkal.
Köszi B.