51658
-
#34688 Aggya rendesen? -
eugabesz #34687 Hát,ha annyira low lenne,nem lenne tele az amúgy csak este tele lévő IRAM szerver 9 órától. -
#34686 Megy a friend list is végre rendesen. Fel lehet venni több mint 20 embert és lehet csatlakozni azokra is akikhez scrollozni kell. -
SilentParittya #34685 Két hete nem töltöttem be a játékot mert csak felidegesített.
Este kap még egy esélyt :) -
#34684 LÁL, faszán sikerült nem észre vennem. -
#34683 Bizony bizony. Épp most akartam írni:
huhh ez már kellett mint falunak a villany -
#34681 Figyeljétek a banokat :D 230 az elmúlt 24 órában, szerveren megállás nélkül írja a neveket :D -
#34679 van toggle crouch. Ott van menübe bal oldalt alul... -
#34678 Hát így negyed óra játék után... A chat sokkal jobb lett bár furcsa, hogy átrakták a killeket jobb oldalra emiatt. Hitreg jóval jobbnak tűnik. Árnyékok olyanok lettek, mint konzolon. Sokkal erőteljesebbek. Viszont valami miatt az fpsem átlagban 10-15el lecsökkent... 24es szerveren annyi fpsel játszottam, mint régen 32es szervereken :/ -
#34677 Ami még jobb lett, h az öléseket most már a jobb felső sarokba mutatja(kivéve a miénket ugyebár), nincs benne toogle cruch, de volt párszor h elengedtem és úgyis maradtam. Eddig nem kellett tartani a jobb gombot a mortar strike-nál ugye? Most már kell. A Garand szvsz erősebb lett, vagy csak a javuló hitbox miatt adja jobban. -
rchee #34676 Én is vártam M14-re a távcsövet, de nem let rá.
A linkelt kép jó, csak a háttérben álló arab kinézetű emberek valahogy nem illenek oda . -
#34675 hogy negatívum is legyen : a szerverkereső néha befagy és lassabb is + most egy fél perces fagyás után lecsukta asztalra és kilépett... -
Bhalage #34674 johat mindenki tudja, hogy irl 10db m14 puskan 9en van tavcso.. -
#34673 nah mai epic fail: bradleyvel lelöttem a helicoptert rámesett erre commited suicide... -
#34672 Vicc...
Direkt nem teszem ki a képet, nem akarok offolni a topicot. -
#34671 megnéztem, nem lehet -
#34670 a csetnél van elvileg egy kis halvány kék háttér nem tudom miért de engem egy kicsit idegesít... -
#34669 Csak a szerverkereső lett szar! -
#34668 Lehet az M14re meg G3ra stb... red dotot rakni? -
#34667 Tehát akkor egybevéve jó az új patch nincsenek benne végzetes nagy hibák? -
#34666 Basszus!Véletlen rányomtam a single részére erre kirakott mint a szar:-) -
#34665 a hibajavításai azoknak amiket ez a 2 dolog beletétele okozott -
#34664 Igen a késelés jó lett!Na meg a chat amikor meghaltál -mást nem vettem észre!900mega?nem tudom mi volt olyan nagy méretű benne:-) -
#34663 A késelés nekem is nagyon fontos. Elegem volt már abból, hogy sokszor hiába szúrom bele a kést akár 2x is egy figyelmetlen emberbe és nem történik semmi. Persze visszafelé egyből működik a dolog...
Na majd próba! xD -
#34662 A helikoptereknek van mar vmi eltereloje?Vagy tovabbrais mehet az agyaggalamb loveszet? -
#34661 nah eddik csak pozitív, várom a negatívumokat :D
este énis kipróbálom -
#34660 jelentem a késelés működik (most szúrtam hátba 2 medicet) -
eugabesz #34659 Megoldódott a spawn-problémám!!
Egyszerűen betesz a játékba ahogy kell,tehát nem is annyira az ATI driver-készítők a hülyék...
Viszont engem is kib@szott egy kék-halállal.
De visszamentem. -
#34658 Szép jó napot mindenkinek!
Most szedi nekem is!:-)Remélem a késelés is fasza lett:-) -
JagFater #34657 Nem elbaszták, csak egyszerűsítették.
Vagy jó, vagy nem. Kész.
Mit szenvedsz itt, hogy 80, vagy 120... :-) -
#34656 nah az első pozitívum: sorbanállás a szerverre azaz ha fullon van majd betesz ha lesz hely -
De8Vent #34655 de jó megint kezdi azt, hogy fogja és lebassza játékot a az asztalra és bezárja ...fogjon kezet magával a DICE -
#34654 nah végre nekem is lejött mindjárt ki is próbálom -
#34653 B@ssza meg, azt is elb@szták ami működött! -
Nagydög #34652 Mer' azt mostmar kijavitottak! -
oppenheimer #34651 már szedi is a patchet, remélem tényleg OP lett a heli:D -
Nagydög #34650 Ugy latom, volt valami oroszoknal nepszeru multihack, mert a friss fogasok 90 %-a orosz. -
#34649 Nektek kiírja a szerverkeresőben a pinget?
Nekem vagy semmit nem ír, vagy 999-et!
Rendszergazdaként indítva is ugyan ez van. -
De8Vent #34648 most hogy lefrissítették a játékot, hullanak mint a legyek a multihackesek -
#34647 Akkor FAIL! Kéretik törölni a kommentemet, mert így hülye trollnak tűnök!