Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[IRAM] leader
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
[IRAM] leader
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Toltam CS-t 6 évig klánban, annyi bõven elég volt (kb 300 war). Ma már dolgozom és sportolok.. biztosan nem férne bele 😊
Viszont én élvezem a publicot, pedig kevésszer van kiegyenlítve a két csapat, pedig az egyenlõtlen küzdelmet nem élvezem (se így - se úgy).
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
GG!
Kemény meccs volt!
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Az összesen 0.000000001 bug. Az nem sok, én azért egyet már találtam...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nandorb gustavval kempelt, vagy spawnkillezett?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Frostyc - East
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
NP
G
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Egyszóval: Egyes, leülhet.
[IRAM] leader
Probálnék belépni a sg.hu szobába de azt mondja nem vagyok rá jogosult
MIt tegyek?
G