Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem baj.<#integet2> ...érccsük mi...

[IRAM] leader

iceshark
de de talált csak az elsõ nagy megmozdulás óta nem is volt semmi közös játék vagy én nem találkoztam vele, amint adódik az alkalom meglátogatunk titeket is sõt ha ma este 6 körül innen nem nagyon lesz senki ti meg vagytok akkor én felnézek hozzátok majd...na ezt jólmegaszondtam 😊

koschwarz
nem tudom runningéknak mi a véleménye, de tegnap este számomra a bf.hu-n öröm volt egy squadban lenni vele és ts bad-del (?????? bocs, de nem bírtam megjegyezni a nicket), mint hordásokkal. ritkán érzem, hogy TÉNYLEG egy squadban vagyok. meg is volt az eredménye, szinte minden körben a legjobb squad lettünk.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A többieket is biztattam már rá,már mint akik itt szervezõdnek egy jó játékra,de nem talált meghallgattatásra.Az oldalunkon látni a TS-t,fel is tud bárki jönni és szívesen is látjuk,nem gond ha nincs még 20,legfeljebb klántag nem lesz(mondjuk nem is kizárt teljesen),de egy jó közös játék mindig feldobja az embert,mint az a Te esetedben is meglátszik.

[IRAM] leader

semmi gond,10kor én is leléptem,majd ma is felnézek,meg monitorozom a ts-t

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Ok.Elnézést,hogy szó nélkül leléptem,nem szokott sûrûn elõfordulni...majd folyt köv.<#email><#violent>

[IRAM] leader

Iceman

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

eugabeszel jót toltunk tegap,az IRAMon,életem elsõ végigjátszott cqja és nem volt olyan rossz mint számitottam.Majd folyt köv.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Running
A tRs klán jelezzen már valahogy, megfelel e nekik a csütörtök 20:30 a trs vs Horda warra! 3 napja várom a választ erre!

lipovics
Küldtem pár embernek (akit megtaláltam) frendc rekvesztet.

Én nickeM Etniez (vagy HUN nk)
lipovics
Ugyanilyen, mint amikor kiszállsz a tankot szerelni és jön az rpg 😄
lipovics
Szerintem találkoztam már veletek egyszer (kb másfél hete) egy publicon. Akkor próbáltalak felvenni titeket friendsbe, de nem sikerült. Én is szívesen játszanék veletek, klánozáshoz nem ragaszkodom.
Toltam CS-t 6 évig klánban, annyi bõven elég volt (kb 300 war). Ma már dolgozom és sportolok.. biztosan nem férne bele 😊

Viszont én élvezem a publicot, pedig kevésszer van kiegyenlítve a két csapat, pedig az egyenlõtlen küzdelmet nem élvezem (se így - se úgy).
A tüzfal miatt nem tud kommunikálni a pnkbstrB.exe, engedélyeztetni kell a ki-be kapcsolatot.

HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.

kfa
Szedd le evenbalance-ról a punkbuster setup-ot és kézzel frissítsd a játékon.

hello all valaki meg tudná mondani hogy lehet ezt a pb hibát orvosolni mert már mindent megpróbáltam letöröltem ,regeditbõl kiszedtem újra felraktam de nem jó azt írja hogy service communication failure:pnkbstrB.exe handshaking failed egy jó par dolgot kipróbáltam de semmi ennél a pnkbstrB.exe-nél majdnem mindig hibázik ha telepítem ha meg tovább megy akkor meg le áll a telepités pls help 😊)
punkbuster hiba
Drang
Köszönjük a játékot, 7th!
GG!
Kemény meccs volt!

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

AntiHero
Hol lehetett nézni😮? meg mit?<#whatever>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

HD JOHNNIE
<#nyes>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

nandorb
igen RPG-7-eztem😄

dronkZero
"10/10000000000000000000 millárd bug"

Az összesen 0.000000001 bug. Az nem sok, én azért egyet már találtam...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Doomista
Biztos?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

koschwarz
iszonyúan beletapostál a lelkivilágunkba...VISZLÁT <#wave><#wave><#wave>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nohab
Ha jól emlékszem volt egy rpg tõle. Sõt biztos.
Doomista
Én nem néztem a wart...de most komolyan? Õszintén!
nandorb gustavval kempelt, vagy spawnkillezett?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Morphh
*ment

Frostyc - East

Morphh
Egyfolytában az menj chaten, hogy nézzük meg nandor-t ahogy homokvárat épít a desertben ^^. Jó volt! Gg.

Frostyc - East

xXtamasXx
pontosan 35en 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

MR ME
sokan nézték -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
nezted? na ne😄

nandorb
hehe😄 nyertunk bazze

MR ME
sajna nyertek 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hajrá nándi!

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Doomista
😄D

mCkennny02
Nandi az isten király<#eljen>

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

pl amikor a való életben:-)

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Ott a pont.<#eljen>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Doomista
Akkor let's go trs server, ott nincs rpg meg gustav emberi kill...m60-t meg nem értem, azt már lecsonkították, semmi problémám vele, inkább gl, de arra is van szerver, ahol nem lehet, stb, lenyelni is tudni kell a békát, mw2 is feltudja tolni az ember agyát, mint oly sok multiplayer játék, nem csak ez, ez az miatt...mw2 is buggosan indult, mint ahogy ez is, kis idõ ennek is és talán buggmentes lesz egyszer...kitudja, egyenlõre a kés bugg idegesít engem, azt javítják, meg az m1, majd azt is, talán nyárra egy stabil játékot kapunk...kitudja :-) lenyelem amit tudok, vannak sokal rosszabb dolgok is az életbe, mint hogy gustavval nyír ki valaki bfbc2-ben.

JethroHUN
Amúgy igaza van, csak a graf az inkább 10/9 vagy 8. attól függ mihez mérjük. A játék élményt már nehezebb mérni. Két verzió van. M60 mögül 10/20, M60 csöve elõtt hát... 10/0 gustav 10/100 o.O vagy killed by gustav 10/-100, BUG meg mibe nincs? jah igen MW2 háááát.... értékelhetetlen. ez van

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

AntiHero
Konzolra jön csak holnap patch nem?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Biztos, hogy az õ bajai nem a mi bajaink:-)

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Take is easy! És nyugodtan töröld le a gépedrõl, ha véletlen jogtisztán vetted add el, ilyesmi... és játsz a MW2-vel.
NP
G

JohnConnor
WAR adás: MINDIG BC2 TV

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Doomista
Nem biztos, hogy a te bajaid a mi bajaink is, így az efféle jellegû/stílusú hozzászólást kérjük nem leírni, hanem magadba tartani.

Egyszóval: Egyes, leülhet.

Okos vagy, elõre ülhetsz.
oksa sikerült, már cska annyi hogy senki sincs ott:-)

Kérj reget egy admmintól,várakozz szépen a fogadó szobába és mahd észrevesznek.

[IRAM] leader

Morphh
Miért TS? <#dumcsi><#rinya>

Frostyc - East

Sziasztok
Probálnék belépni a sg.hu szobába de azt mondja nem vagyok rá jogosult
MIt tegyek?
G