51658
  • Smithwarden
    Aha, szoval most lett feher a havas map.
    Ez is sztem szuper, mert en a beta ota utaltam a kekes szint ezeken a palyakon.
    Talan egy kicsit butitottak a grafikan is, de ez nem biztos.
    Mostmar raerek este en is normalisan probalgatni, remelem a hitbox jobb lett (azt mondjak sokan hogy igen).
    Ez jo hir lenne mert meg rossz hitbox-al is jatszogattam volna tovabb, mivel nekem igy is ketszer jobban tetszik barmilyen mas mostami multi jateknal.

A vegen meg kilep a game a beta fazisbol...ezt a csodat is megeltuk PCn.
  • informen
    közel 1Gb lett a patch.
  • cocacola111
    ENgem pont nem érdekel hogy milyen színű a havas pálya csak eltaláljak valakit.....a patch jó lett ..viszont az egerem még mindíg bugos..
  • Maxtreme
    Jessz, elbaxtam. Mea culpa :)
    Amúgy pont fordítva.
    No de itt egy vid (remélem ezt sikerül beszúrnom xD) ami jobban szemlélteti a dolgokat:

• Smithwarden
    Na most hogy osszevissza linkeltel mindent, nem lehet erteni mit akarsz mutatni.
    Talan azt hogy az uj patchnel a havas palya rondabb, vagy "kekesebb" - mert nekem es haveroknak mindig is ilyen kekes volt, es amugy nem is ertem neked hogy volt "normalisan" feher.
  • JohnConnor
    Nem túl sokat játszottam eddig az új patch-el, de az eddigi tapasztalat jó. Késelés ok, laggolás kisebb, és végre valahára találnak a golyóim. Az már csak hab a tortán, hogy 10 percenként 1-2 multihack-et megfog
  • Tatyla
    na milyen a patch,őrölünk Vincent?
  • adam46
    Hány mega a patch? Olyan lassan jön.
  • MR ME
    na jó azt olvasni végre h egy patch után nem mindenki fikázza azt, hanem tényleg talán dolgoztak kicsit a srácok :)
  • bandika64
    Egész jó lett a patch... így kellett volna kiadni márciusban:)
  • Maxtreme
    pff de látom a másikat is elbasztam lol. Ügyes fiú. (a sietség átka)

Ez meg az ilyen volthoz:

bocs mindenkitől a 3 postért :))
  • xXtamasXx
    mondasz valamit...
    @Zsolt1 : engi fegyók közül a patch óta csak ump-vel lőttem és az nem tűnt se jobbnak se rosszabbnak
  • Maxtreme
    bazz... linkelés fail...

Ez még az iylen lett-hez:

• Maxtreme
    Srácok. Én vagyok a vaksi, vagy tényleg csúnyább lett a gfx dx9ben? (lehet 10-ben is, nemtom)
    Pl a havas pályán amin nagyon látszik. (White Pass)

Ilyen volt:

--------------------------------------

Ilyen lett:

Jó biztos volt akinek nem tetszett ez a kékes színárnyalat, de szvsz sokkal hangulatosabb volt úgy a pálya. Így elég kopár és fakó az egész.
  • Zs0lt1
    az engi fegyók tényleg szarabbak lettek, vagy csak nekem tűnt annak, abban a 20 percben amit még reggel próbáltam?
  • Skynet
    Ki van ez fundálva. Jön majd map pack 4 a maradék pályák játékmód unlockjával. Elfogynak a pályák,mert minden mód játszható mindenhol. És ekkor jön szépen a fizetős BFBC2 VIETNAM. A DICE pedig "tündökölhet" mer 4 mapcsomag is ingyé volt...
  • xXtamasXx
    hát remélem...mondjuk én nem használom, de pl Ulvar kérdezte h lehet-e ezekre a fegyókra optikát rakni és arról ugrott be...
  • zotya10002
    Ja -ja!!Hát ez nagyon karcsú!

Nem rinyálunk csak ezek tények!!
  • nandorb
    Meglehet amikor benyomjak a MAP PACK 3-ast akkor azis elerheto lesz.
  • xXtamasXx
    hát ez elég szegényes, de am jól látom hogy 0:53-nál 4× optika van az m14-esén? ezek szerint csak PC-n nem lehet a minden kasz által elérhető fegyverekre optikát tenni?
  • Fpocok
    DICE teljesen félreérti a mappack fogalmát. Eddig egy új map sem jött ki, amióta kiadták. Eléggé nevetséges, hogy mappackot mondanak.
  • xXtamasXx
    ha nem egyedül kell ott szendvednem hanem mint pl a multkor együtt toltuk akkor jó de amúgy a Rusht jobban bírom
  • Ulvar
    Jó csak lehetnének nagyobbak a mapok. (persze nem lesz akkora mint BF2ben).
  • Nagydög
    Szerinted? A CQ pedig jo!
  • nandorb

Ez lenne az.
  • xXtamasXx
    és az új mapokat tartalmaz vagy meglévő mapokon lehet szar cq-t jásztani?mert az eddigi map packok abból álltak
  • nandorb
    Meg amint a konzolosok megkapjak az MAP PACK 4-est mi is kapjuk.
  • xXtamasXx
    "you will not need to download anything" ezek szerint igazatok volt és map pack rejtőzött a 890 mb-ban...
  • JagFater
    Egyébként Digis vagyok és kb. 100-as a pingem, bár az szar, amit kiír.
    Ha megpingeled a szervert, mindjárt a harmada lesz.
    Hol és ki mondja, hogy a digiseknek szar a pingjük? (érdekli)
  • nandorb
    We'll enable map pack 3 once we see that the new game client + servers are stable. (You will not need to download anything.)

Az kb. estig meglesz.
  • zotya10002
    ?
  • JagFater
    Nekem Digi nélkül is jó szokott lenni. :-)
  • Essencia
    Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy ingame nagy a pingem 300-500 között mozog és nemtudom miért. Gépigény az rendben van. (Digi-nél vagyok és aztmondják ,hogy sok digisnek nagy a pingje) van itt valaki aki digis és jó neki?
  • Skynet
    Jobb hitbox...jó hír remélem nem csak reményteli képzelődés...
    Van olyan mint a konzolon? Mert ahoz képest volt bugos a pc...
  • nandorb
    MAP PACK 3 meglehet elerheto lesz estere:)

• Pex156
    Hogy érted, hogy elmentek?

BFBC2 elfelejtette? Vagy másképpen kell beállítani ugyanahhoz az érzékenységhez?
  • bosco05 #34692
    A patchről: Jobb hitbox, Kés mükszik, Betöltés jó, viszont az egerem beállításai elmentek :(
  • xXtamasXx
    HC-ről van szó...ott 1 lövésre ölnek a sniperek -.-
  • jgrg
    Te játszottál sniperrel? A nyavalyát öltek egy lővéssel, max ha fejes. De hányszor van olyan M95-tel, hogy felvillan a találat jelző,d e mégse hal meg...
    G
  • eugabesz
    Egy crash volt rögtön az elején...de f@aszán fut..semmi lag,meg ilyesmi...

JAH...és míg el nem felejtem...Szerveradminok...ne piszkáljátok a szerverüzenetet az elején,csak ha nincs senki a szerveren.Nekem ujraindult azonnal!