Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"BFBC2 PC is also down due to the usual Tuesday EA maintenance. PC servers are not being updated at this time though."
"@Kanrad We are still working on the PC update. It won't be out today."
Parasite Eve 2, best game EVER!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
nekem 8, csak úgy láttam mindenki azt használja, így arra indultam el ill. hát a TS 3 része kész is van a dolognak, mondhatni a feltételek már adottak 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
http://bfbc2.freeblog.hu/
Azt hiszem mindent összeszedtem, ha valami kimaradt, vagy vannak ötletek nyugodtan bombázzatok vele!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
2. Ismerem a PHPNewst. Sok oldalt csináltam már vele. Ha a kategóriákkal ügyesen variálsz még fotó albumot is lehet belõle kihozni. Viszont mindent tud amit kellhet. Na mindegy, most ne menjünk ebbe bele - pláne , h indulnom kell...😄 - az alkalmassága csak azon múlik mit várunk el tõle. Beépített fóruma nincs meg ilyesmik, tény. Régen LDU-t szerettem nagyon (bár most nézem, mostmár Sedito a neve? :o )
Na mentem, majd jövök, kb 2h
csatlakozásnál is írd át a nevet és akkor jó lesz
[IRAM] leader
[IRAM] leader
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Ezt kb egyszerûbb, ha telepítesz egy újat, aztán szabsz rá valami designt.
Majd ha lesz idõm valamikor lehet én is összetákolok egyet és aztán mindenki eldönti, hogy kinek kié tetszik.
Meg, hogy pl. szükséges e rá chat meg ilyesmik, mert ha nem akkor nem szükséges egy php motorral meghajtani. Elég egy full egyszerû PHPNews, ami egyszerû, igénytelen és nagyon gyors. Bár tény, hogy fapados egy ilyen oldalhoz képest.
[IRAM] leader
Mind1, majd délután megtudjuk, mi az "ellenzék" véleménye.
Na én most lépek.
Délután re.
Gl, hf.
Frostyc - East
Mi is rengeteget használtuk anno a ventrit, nagyon jó volt.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
[IRAM] leader
Kompatibilitást told win xp-re, úgy még ritkább.
Azért ragaszkodom így hozzá, mert egész "pályafutásom" alatt ventrin dumáltam, emberek ezreivel ^^.
Elmenti a szerót, egyszerû kezelõfelület, connect és ott van ami kell egybõl.
Frostyc - East
[IRAM] leader
Frostyc - East
Mi a weblap címe amúgy?
[IRAM] leader
Ha kell a kezelõ felület felh. jelszó,(ftp stb.) csak privi nekem és hajrá.
[IRAM] leader
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!