Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Gera
mindenkinek unable to log in... szöveg jön ki vagy csak nálam van gebasz?

Hol a játékos ID-m??..a megváltónak nem találom...

[IRAM] leader

Fpocok
Fenébe.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
Csak szerveroldali fegyver balance, de patch nem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Konzolra meg egyáltalán nem jön még 😄

MR ME
én úgy emlékszem h a konzolra jön csak most patch, pc-re még várni kell

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TDC Geronimo
twitter

"BFBC2 PC is also down due to the usual Tuesday EA maintenance. PC servers are not being updated at this time though."

"@Kanrad We are still working on the PC update. It won't be out today."

Fpocok
Sehol nem látom, hogy azt írná valaki, hogy ma nem jön.

TDC Geronimo
Nézz körül fórumon :p

Fpocok
Ezt nem lehet tudni, mivel csak annyi infó van, hogy a hét elején.

iceshark
van ott több szoba, csak elférünk valahogy, bár az lenne majd a problémám hogy túl sokan vagyunk 😊

iceshark
majd Landor-t jól megkérjük hogy tegye be a weboldalak közé a bannerba 😊

Tono34
El lehete különülni teljesen ha ellenfelek lennétek 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

TDC Geronimo
Heti EA karbantartás van. Nem jön ma a patch.

iceshark
na bazz, vetri én meg körmöltem 1 órát a TS 3 mat 😊))
nekem 8, csak úgy láttam mindenki azt használja, így arra indultam el ill. hát a TS 3 része kész is van a dolognak, mondhatni a feltételek már adottak 😊

MR ME
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem nekem sem mukodik valószinuleg jon a frissités...
Ti fel tudtok jelentkezni? Az email és a jelszó után már nem jön be a nevem hanem kiírja, hogy próbáljam újra.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

iceshark
Elkékült 😊

http://bfbc2.freeblog.hu/

Azt hiszem mindent összeszedtem, ha valami kimaradt, vagy vannak ötletek nyugodtan bombázzatok vele!

HD JOHNNIE
Na, megvan, a könyvjelzõnél kellett nekem állítani.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

1. Jobb klikk a nevedre.
2. Ismerem a PHPNewst. Sok oldalt csináltam már vele. Ha a kategóriákkal ügyesen variálsz még fotó albumot is lehet belõle kihozni. Viszont mindent tud amit kellhet. Na mindegy, most ne menjünk ebbe bele - pláne , h indulnom kell...😄 - az alkalmassága csak azon múlik mit várunk el tõle. Beépített fóruma nincs meg ilyesmik, tény. Régen LDU-t szerettem nagyon (bár most nézem, mostmár Sedito a neve? :o )

Na mentem, majd jövök, kb 2h

MR ME
énis ezzel szarakodtam 😄
csatlakozásnál is írd át a nevet és akkor jó lesz

Van egy gombod,további beállítások...nézd csak meg<#hehe>

[IRAM] leader

Hát azé ennek az adatbázisában van munka,hozzátett pár óra..a phpnews tényleg fapados <#kuss>

[IRAM] leader

HD JOHNNIE
bocs a hülye kérdésért, de a nevet hogy tudom megváltoztatni úgy h az úgy is maradjon? Beléptem és láttam, hogy kell az sg prefix. ha ott változtatok akkor okés de amint kilépek és vissza akkor simán a Johnnie nevem van.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Jah, hogy egy FCMS-rõl van szó.
Ezt kb egyszerûbb, ha telepítesz egy újat, aztán szabsz rá valami designt.
Majd ha lesz idõm valamikor lehet én is összetákolok egyet és aztán mindenki eldönti, hogy kinek kié tetszik.
Meg, hogy pl. szükséges e rá chat meg ilyesmik, mert ha nem akkor nem szükséges egy php motorral meghajtani. Elég egy full egyszerû PHPNews, ami egyszerû, igénytelen és nagyon gyors. Bár tény, hogy fapados egy ilyen oldalhoz képest.

Nincs is még peccs,a f@szt kell ijeszgetni a jó népet...<#nemtudom><#nevetes1>

[IRAM] leader

Morphh
Tudom, de nekem akkor is rendezettebb ^^.
Mind1, majd délután megtudjuk, mi az "ellenzék" véleménye.
Na én most lépek.
Délután re.
Gl, hf.

Frostyc - East

MR ME
vesszetek már össze h milyen szerón toljuk a pofázást <#idiota>

Tono34
TS3 is elmenti.

Mi is rengeteget használtuk anno a ventrit, nagyon jó volt.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Az ilyenek már nem menõk b+ <#eplus2>,most már a csili-vili ,de komplikált és szarul mûködõ a menõ-manó...

[IRAM] leader

Morphh
Nekem is win 7-em van, elenyészõ ez a "hiba" vele.
Kompatibilitást told win xp-re, úgy még ritkább.
Azért ragaszkodom így hozzá, mert egész "pályafutásom" alatt ventrin dumáltam, emberek ezreivel ^^.
Elmenti a szerót, egyszerû kezelõfelület, connect és ott van ami kell egybõl.

Frostyc - East

MR ME
igen, havernak is az volt

Tono34
Lassan már mindenkinek. Ezért kell olyan megoldás ami a nagy többségnek megfelelõ.

Morphh
Win 7-ed van?
Ott néha elõfordul.

Frostyc - East

Tono34
Igen ezt sajnos mi is tapasztaltuk. Ezért tértünk át többek között mi is TS3-ra.

Morphh
Hát akkor írja le, ki mit szeretne, mert szerintem 1-2 nap egyeztetés megér több éves jó játékot.

Frostyc - East

Szvsz ventrit én is jobban preferálom. Bár lehet csak a régi rossz TS-es tapasztalataim mondatják ezt velem és azóta már jó...
Mi a weblap címe amúgy?

MR ME
multkor ventri szerónál volt vagy 15-20 másodperces csúszás, haver még mondta h mit lõjek, azt közbe én már a játékból is kiléptem 😄

Számít?...mire kimondod ááá ott van,már halt az illetõ<#eplus2>

[IRAM] leader

Tono34
Ventrinek az a nagy elõnye, hogy nincs pár másodperces csúszás a hangátvitelnél.

Nekem van kész weboldalam a freeweb-en,szívesen odaadom...ingyenes amúgy,de már nem kell vele szenvedni,csak alakítgatni.
Ha kell a kezelõ felület felh. jelszó,(ftp stb.) csak privi nekem és hajrá.

[IRAM] leader

MR ME
sztem már mindenki TS3ra megy, szal ventrit buktuk 😞

Morphh
Én most benne vagyok a dologban )

Frostyc - East

Fpocok
Az csak konzol, nem hiszem, hogy szolidaritásból a pcs szervereket is lelövik. Remélem most updatelik azokat is <#email>

én azt nagyon utáltam,fujj,hányinger kerülget e szó hallatán 😄

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Igen, szerver update van. Bár csak konzolkohoz írják, gondolom a PC-st is buherálják: BF BLOG

Tono34
Mechatronika, de régen hallottam ezt a szót. Jó rég volt már, hogy elvégeztem 😊

Morphh
Így rövidítve szerintem jó, csak várjuk Balage jóváhagyását ^^
Amúgy még egy utolsó próba tõlem.
80.249.173.122:3914
-> a ventrilo elérhetõsége
mechatronika a pass.

Frostyc - East