Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphh
Bocsi, visszaolvastam.
Ez a várható patch miatt van?

Frostyc - East

Morphh
Senki nem tud beloggolni ingame?

Frostyc - East

Kedeves Landor!!
A hármas logót szeretném kérni.
A nevem : caViar <..>
Köszi!

StarTrek Forever

Miért nem találom magam Stats Verse.com-on? Flesselek a karakterem neve, elõtaggal, bár az nem hiszem, hogy fontos lenne. Mindenki mást megtalálok, csak magamat nem...:/

Még egy jó kis info oldal(szerver),de szerintem ezt is sokan ismerik.

[IRAM] leader

Nem baj.<#eplus2>Fórumot írni kell tudni nem olvasni.<#nemtudom><#zavart1>

[IRAM] leader

Frankie
Na majd a 40k 😊

Hiába, öregszünk...

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bazz, mekkora tekrol maradtunk le mind!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Utólag jelentkeztem ugyan, de úgy fest kihagytál a listából.😊 Szóval az ingame nevem: Flesselek

xXtamasXx
már kétszer is bemásolták...😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

nandorb
Twitterol:

Some players may find they can't login to BFBC2 PC. It is affecting all EA PC games at the moment and EA is working on fixing it as priority

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

xXtamasXx
bocsi de ez, hogy jön ide? 😄 én nem várom, h tökéletes legyen a játék (nincs is olyan game és nem is lesz)...v nem arra mondtad?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

kfa
Nem kiabálnak medicért a halott katonák, az BF2-ben volt.

Tono34
Sok díszhuszárnak ez nagyon nem tetszene.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

nekem a kedcencem amugy,nem csak ebben,hanem bármien játékban,ez az ugrok-lövök megoldás,mindeféle minuszos modositó nélkül,még anno a FireArmsban volt ugy megcsinálva,hogy ha picit is magasabbról ugrottál le mint egy lépcsõ,akkor ki tudott ficamodni a bokád,meg eltörni a lábad,na az fasza volt.....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Tono34
Míg Béta verzió van addig felesleges azt várni, hogy minden egybõl jó lesz 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

xXtamasXx
énis pont most néztem twitteren, ez nekem nem patchnek tûnik csak vmi szokásos hiba 😄

Tono34
Az sem túl életszerû, hogy a pályán javítjuk a tankot, lelõtt embert a medic fel tudja éleszteni ......... stb. 😄

MR ME
"Some players may find they can't login to BFBC2 PC. It is affecting all EA PC games at the moment and EA is working on fixing it as priority"

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

most ebbe sikerült 😊

de várom a javaslotaokat,mibe lehet még

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

MR ME
énse tudok belépni továbbra se, belép majd connection lost :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tono34
Annyi mindenbe bele lehetne kötni, miért pont ebbe? 😊

áá nincs nekem idõm ilyen világi dolgokkal foglalkozni 😊 de majd megfigyelem

nandorb
Port Valdezon,hallatszodik a raketak loveseha figyeltel,ott vannak az UAV-e allomasnal😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

sõt,medicért sem kiabálnak 😄

jó ha ennyire szõrszálhasogatunk,akkor a rakéta erõsen a semmibõl jön,az aztán az életszerû 😄

jójó,tudom,h elvileg valahonnan a vonalak mögül lövik ki a célra amit megjelöltél vele,de már ez is belemagyarázás

Ez igaz. De a katonák sem élednek újra egy fejlövés után. <#awink>
Da ha megfigyelted, nem is az uavból jön a rakéta... Az csak irányítja.
Na igen,de az uav egy felderítõ célpont bemérõ eszköz,ami célt ad a föld-föld rakétának.Megfigyelhetted volna,hogy köze sincs a rakéta röppályának az uav-hoz

[IRAM] leader

az az uav ami a gmeéban van,kb a térdedig ér,és max 20Kg,ezzel szemben egy hellfire rakéta közel 100...

ezt értem,de ez az uav kb 3ad akkora mint egy predator,vagy még kisebb,és arra oké h fel lehet tenni a Hellfire-t,de erre picit nehéz lenne sztem.

Nem életszerû? Ha a valóságban egy levegõ-föld rakétával telibesomnak egy tankot, az nem nagyon megy tovább.
láttam már én is olyat,nem igazán életszerû /ez sem 😊/,de itt igy mûködik néha

Tono34
HC-n biztosan.

Lebuktál az aimbottal😄
1 kérdés: 100 életes tankot (abrams) uav 1 lövésbõl (oldalát találva) megöl?
HD JOHNNIE
hm...
Van 2 acc-om, az alap az a Johnnie , ha ezzel csatlakozok, akkor az updating your stats után kiírja, hogy connection lost.
Azonban ha a másik acc-al jelentkezek be akkor bent marad.

Miva'? <#nemtudom>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

ilyenkor örülök h dolgozom,és nem örjöngök h miért nem megy a progi,amiért fizettem 😊

Nekem megy...
XenHai
Frissítés lesz vagy csak be mondta az unalmast az ea szervere??
MR ME
nem 😞

zotya10002
Nem müxik még a game:-(

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Köcce,már kinéztem az admin progiból<#integet2>

[IRAM] leader

Lord Gera
amik itt vannak listán szerók hogy tudok rájuk csatlakozni? mert ha rámegyek és utána ott a joinra kiír valami firefoxos okosságot, az ip alapján meg nem tudok joinolni legalábbis nem látom, hogy belehetne írni valahova

Lord Gera
na mûködik fuck yeah

Lord Gera
ja jó köszi csak megijedtem a dolgon, mert azt gondoltam nálam van valami gond

zotya10002
Mindenkinek!!Nekem is!Már vagy 2 órája!!Karbantartás vagy mi!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//