Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
[IRAM] leader
a probléma: eddig láttam a felvett haverokat ha beléptek a játékba mostmeg mindenki offline pedig beszéltem velük és vki játszik is...:S
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Akár M.O.-on is lehetnének...
[IRAM] leader
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
én már betudtam lépni de mindjárt újraindítják a szervereket(szal majd utána), és hiába indítgatod az updatert nem fog tölteni mivel nem jött patch csak karbantartás volt asszem
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
[IRAM] leader
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
2 órával ezelött...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hehe jó dolog a házimunka, de
az semmi, én most voltam obiba virágföldért meg kövekért meg azt sem tudom miért, remélem ültetni nem nekem kell a gazokat 😊
[IRAM] leader
De én milyen dolgokat bevállaltam,hogy hétközben játszani tudjak.
Fözök mosok takarítok!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[IRAM] leader
Amúgy ez már gáz....egyeseknek lehet jáccani,ketteseknek nem.<#nemtudom>#nemtudom><#guluszem1>#guluszem1>
[IRAM] leader
Some players may find they can't login to BFBC2 PC. It is affecting all EA PC games at the moment and EA is working on fixing it as priority "
Legalább ezt az egy twittert nézzétek meg... Akármi van ide ki lesz írva.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[IRAM] leader
rossz a link
StarTrek Forever
Ez a normálisabb fajta földi halandóval nem fordul elõ hiszen neki még pénze sincs cheatre, elég volt a játékot megvenni, és a gépet alárakni.
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Valamilyen hivatalos forumon nem írják,kb. mikor lesznek kész?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-7f49ed3f-vb171867.html
Õ a BC2 es cb admin , és supervisor .
http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3060739
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info