Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HD JOHNNIE
most már én is be tudtam lépni szerencsére, azonban a barátlistát nem tudom, elvileg nem játszott senki rajtam kívül

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Hamed
Az a baj eleve, hogy wowot csinalnak mar az fps-ekbol is. Kozpontositott szerverek, bejelentkezos account baromsag, szintlepes, achivementek, armory, stb. Egyket ev es eskuszom kitalaljak a havidijat is...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Jól sikerült a karbantartás. Csak épp azt nem látom, hogy a barátaim játszanak és, hogy hol...Minek nyúlnak hozzá, ha csak rontani tudnak az egészen.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

REPS0L
mindenki el van veszve, szívesen mennék a régi bandával, de igazából csak Pedrot találom be néha TSen... 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Tono34
Most fejeztem be, 2 mapot játszottam.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nem létezik...most b@szogatják a szervereket,adminból sem tudok belépni.

[IRAM] leader

xXtamasXx
nemtudjátok, mi lehet a baj?
a probléma: eddig láttam a felvett haverokat ha beléptek a játékba mostmeg mindenki offline pedig beszéltem velük és vki játszik is...:S

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Azé mer az ésszerû lenne.Ezektõl ilyesmit ne várj.
Akár M.O.-on is lehetnének...

[IRAM] leader

'karbantartás volt' ... ezt miért nem lehet itt is úgy megoldani, mint a WoW-nál? Szerdánként reggel 4-7-ig, különleges alkalmaknál 4-11-ig karbantartás. Amirõl tájékoztatnak is az indítóképernyõn. Nem pedig fórumokról meg twitterekrõl kell értesülni, hogy miért is nem megy...

Doomista
Akkor ezek szerint holnapután jön a patch.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

háhá,15 perc....kiv leszek meik bolygó idõkoontinuma szerint.....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

xXtamasXx
EA servers will restart in ~15 mins on Battlefield Bad Company 2 PC to update servers and allow players to connect using existing soldiers.
én már betudtam lépni de mindjárt újraindítják a szervereket(szal majd utána), és hiába indítgatod az updatert nem fog tölteni mivel nem jött patch csak karbantartás volt asszem

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

megy már ez a bughalom?vagy még szenvedés van?

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Doomista
Most akartam épp benyomni a BFBC2Updater.exe-t, de úgy látom, még nincs szükség erre.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

En siman jatszottam, de vegre magara talalt az EA, es engem is kivagott. Utana mar failed to connect...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

MR ME
azért erre is csak az EA meg a DICE képes, elvileg nem frissítettek semmit ügyebár csak szokásos karbantartás volt, azóta egy percet nem tudok játszani, meg még sokan mások...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Doomista
Szerintem meg ott!!!!<#nyes><#bee1>

JohnConnor
ott a pont!!!!<#nyes>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

zotya10002
Meg Bikicsunáj<#vigyor2>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

...haverok,kocsma...<#dumcsi>

[IRAM] leader

Maak
tudod hogy van, nincs mar annyi ideje...munka, gyerekek...<#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tono34
Látod milyen 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zotya10002
Nekem meg a fûnyírás maradt:-)<#gonosz2>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ColdF: a régi bandát meg hanyagolod??? :-)
nandorb
Na miaz krizis van mert nem birjatok a jatek nelkul? [/hehe]

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Crem
"Some players may find they can't login to BFBC2 PC. It is affecting all EA PC games at the moment and EA is working on fixing it as priority "

2 órával ezelött...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

iceshark
dehogy az, pár hsz-el lentebb találsz egy linket ott minden tudnivaló fent van!

hehe jó dolog a házimunka, de
az semmi, én most voltam obiba virágföldért meg kövekért meg azt sem tudom miért, remélem ültetni nem nekem kell a gazokat 😊

Én is!Csak én sütök is!!<#nyes>

[IRAM] leader

REPS0L
szívesen csatlakoznék hozzátok ha nem probléma!

REPS0L
szép volt Korda!

Crem
Hát jah...

De én milyen dolgokat bevállaltam,hogy hétközben játszani tudjak.
Fözök mosok takarítok!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

TDC Geronimo
hát hetente nézek rá már 1* a topikra mivel kb annyit is játszom, úgyhogy ez csak egyedi eset volt <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jó szöveg...mutassák meg ,hogy hogy dolgoznak b+,ne csak hülyítsék a jó népet.<#help>

[IRAM] leader

Ugyan mi a túrónak,amúgy sem tudok anglisul,meg te is itt vagy nekünk,mindig beírsz minden ujdonságot.<#eplus2>

Amúgy ez már gáz....egyeseknek lehet jáccani,ketteseknek nem.<#nemtudom><#guluszem1>

[IRAM] leader

iceshark
hehe, egy squad-ra való ember fent van, erre nem megy ez a fos 😞((

TDC Geronimo
" OfficialBFBC2

Some players may find they can't login to BFBC2 PC. It is affecting all EA PC games at the moment and EA is working on fixing it as priority "

Legalább ezt az egy twittert nézzétek meg... Akármi van ide ki lesz írva.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

iceshark
elba**tam 😊

Baszki,de hogy jácconak a ph!-ok szerverén?Nekem nem is logol be.

[IRAM] leader

Crem
http://bfbc2.freeblog.hu/

rossz a link

<#wave>

StarTrek Forever

Crem
Ts-n valaki regisztráljon pls!😊)

Morphh
Nekem nem hozza be.

Frostyc - East

JohnConnor
Szomorú, úgy látszik, hogy olcsó cheat-et vett meg!
Ez a normálisabb fajta földi halandóval nem fordul elõ hiszen neki még pénze sincs cheatre, elég volt a játékot megvenni, és a gépet alárakni.

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

iceshark
javítva,bfbc2.freeblog.hu -n már fent vagy!

néha vaksi vagyok, bocsánat😊

<#levele>nyomorék

Crem
lenne most 2 órám játszani,erre nem lehet kapcsolódni... Nincs szerencsém.

Valamilyen hivatalos forumon nem írják,kb. mikor lesznek kész?

MR ME
pfff

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

xXtamasXx
hát akkor mégse olvastál vissza(eleget) mert azt is írtuk, h nem lesz patch(most)<#nezze>

mNzJean
Hát , gyerekek , ez már nagyon gáz :

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-7f49ed3f-vb171867.html

Õ a BC2 es cb admin , és supervisor .

http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3060739

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Akkor mégsem olvastál vissza.