51658
  • pacclacc
    sajnos tutko HC-n voltam :S célkerszt meg map meg miegymás ki volt véve! szerintem az volt:D
  • Ulvar
    Hála az égnek számolja a Garandot. Még 1 fegyó amit lehet húzni :D.
  • Skynet
    Szerintem nem hc-n voltál. Egyébként tényleg baromi sokat javult a találat érzékelés,próbáztam ma csipát (GOL), géppusekot (AN), géppityut (Ak) - medicet nem, az nálam "kivételezett" szánalomkaszt - és érezhető a javulás (ugyanakkor azért még néhanéha jelen van a régi probléma de jóval ritkábban). A csipa nagyon adja a találatot,kis távolságból (10-20 méter) magnumskulóval 1 lövés. Nagy távolságról 2 lövés, végre van értelme futó emberre lőni nomrális (nem automata) csipával, amíg csipusszal toltam 10-ből legalább 6-7 távoli futóember hullott - 2lövéstől -.
    An94-el is mentem kajakra középtávolságon radaradarada és feküdt is mindenki,közelről még kevesebb,nagy távolságra kicsit több, ritka volt hogy oldalra futó emberbe több kellett. AK hasonló. Végre nagyjából tényleg fekszik mindenki 3-4 (boltaction csipánál 2 vagy automata szeméttel 3-4) lövéstől.
    Vagy ha HC-n toltad akkor lehet rájöttek hogy a HC-nek semmi értelme amíg a játékosok hatalmas része csipával egylövetüsködik szép kemper pozíciókban,így lebutították ott is a sebzést.:)

Kést nem próbáltam,nem szoktam használni...
  • Mester01
    igen nálam is ez a baj! :(
    ma már 2* jött elő ez a drága jelenség!
    amúgy nálam nincsen lagg minden oks! :)
  • oppenheimer
    mostmár nálam is fellépett ez a kedves kis probléma. sztem nem a szolgáltatóddal van a baj, hanem a BC2-vel

én Tré-onlineos vagyok egyébként
  • pacclacc
    Most probáltam hardcore-on játszani! sniper M24 8 embert löttem meg, láttam h sebzödik, de nem hal bele! Volt akit nagyon közelről löttem el! Ez mi a rák? Megjött az új Patch ?
  • oppenheimer
    játszahtatlanul laggos a patch óta
  • nandorb
    Bazz,figyelje mar warozok mikor befejezzuk addigra jo felvagyk huzva es nem megy,akkor tapolom a KD-t mikor nincs war.
  • Pusztító_78
    connection to the game server has been lost please check your network connection and try agen
    még mindíg ötleteket várok erre a hibaüzire
    és digis vagyok
  • Pusztító_78
    tévedsz pár sorral lejjebb írtam hogy engem is kirak pontosan valami net kapcsolat hiba miatt
  • zzeN
    Akkor nem sok játékot láttál eddig.
  • Doomista
    Átyá úr isten nándorb! Most néztem a statodat statversen...és megkérdezem már...

Mi a rákot csinálsz te ebben a játékban?
    41-es szinteddel 0.86 K/D arány?

Viszont ma jobb lett a hitbox rendszer, szerintem téged ma már le is csitereztek.
  • Smithwarden
    Nalam is ez van.
    De xfire is ezt csinalja.
    EA online-hoz alig lehet visszacsatlakozni.
    Nalam T-Online van ugyanugy mint havernal es nala is ilyen gondok vannak.
    Viszont tobbieknel akinel DIGI es UPC van, azokat nem dobalja le...
  • Metalmilitiakid
    cigánytelep éjszaka, 2 kilo fux al magadon, sötét, félelmetes, jobb grafikájú nincs, és fps is :D
  • oppenheimer
    köszi ezek jók lesznek!:) meg eszembe jutott még a dead space is
  • RatBaG #34793
    The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

nem olyan félelmetes, de sötét az van benne bőven. és talán az egyik legszebb grafikája van, amit eddig láttam...
  • Rage47
    Singularity, Bioshock
  • oppenheimer
    áá az csúnya és már megvolt:D
  • Zs0lt1
    doom3?
  • Zs0lt1
    kurvajo basszameg, hogy 3 percenkent kibasz az ea online, mostmeg nem enged visszacsatlakozni.
  • oppenheimer
    Off: tud valaki mondani 1 fps-t ami sötétben játszódik (mint a Metro 2033), esetleg félelmetes, és szép a grafikája?

On: frissítés óta minden szeró laggos amin voltam :/
  • Tono34
    Lag, lag, lag, DC, lag lag lag DC
  • xXtamasXx
    hát az lehet mert most először futó embert is el tudtam találni/fejbe tudtam lőni sniperrel
  • De8Vent
    szerintem az, hogy könnyebben találod el az ellent.
  • Maxtreme
    Lehet hogy az átállások miatt még nem? Bár mondjuk én nem vettem észre semmilyen problémát a délután folyamán.
  • Maxtreme
    Aki esetleg nem hisz nekem, vagy lusta hogy megnézze
  • Beers
    Várható változások listája:

Szerver - lagmentesesítés

én bármelyiket néztem laggol (nem kicsit)!
  • JohnConnor
    Valaki az előbb írta, mintha lassabban futna az ember, ez nekem is feltűnt, igaz így reálisabb
  • Maxtreme
    mint írtam :
    A PC VERZIÓNÁL IS UGYANEZ A HELYZET!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Maxtreme
    A conquest módba maradt a régi, csak a sqad DM-ben lett módosítva a White pass. (el lett távolítva a "kékség")
    A hivatalos fórumon is írják.
  • MinuszAnarchy
    Tapasztelet a heliről:már olyan könnyű irányítani hogy az vicc...
    olyan gyorsan fordul a saját tengelye körül hogy az csak na..
  • xXtamasXx
    találtam egy ilyet, hogy:
    "Mozgó célpont hitboxa a mozgás sebességére alapozva növekszik" - ezt értsem úgy, hogy futó emberbe kevesebb kell??
  • xXtamasXx
    a statoldalak nem frissítenek 10percenként a legbiztosabb ha ingame nézed
  • De8Vent
    én a menüknél néztem,nekem már meg van belőle a bronz
  • lipovics
    Melyik statot nézed? Én most öltem vele ötöt, de egyik azt írja, hogy nem használtam, másik meg azt, hogy 0. Belső statot nézzem?
  • De8Vent
    de számolja
  • lipovics
    Kár, hogy M1-et még mindig nem számolja :(
  • lipovics
    Sniper-el biztosan csináltak valamit, mert úgy aratok M95-el, mint egy rambó. Változott a célkereszt is, könnyebb vele célozni.
    Hitboxok jók, végre találnak a lövéseim.

Késbug még mindig van, nem régen lekéseltem valakit falon keresztül. Ép volt a ház, egyszerűen átszúrtam rajta... Valaki próbálja már ki
  • Pusztító_78
    skacok engem folyamatosan ezzel a szöveggel dobál kifele
    connection to the game server has been lost please check your network connection and try agen
    van ötletetek?
    és belaggoltat centiket ugrálok
    pb frissítés megvolt a tűzfalon kiengedtem mind a két indítót
  • zzeN
    Benne vannak az új skinek? Én nem láttam:S.