Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iceshark
nekem is viszonylag kötetlen, aztán nyakamba szakad egy 40 órás hétvége 8 óra alvással 😞( na de ez off, inkább raboljatok el, de ne nõt keressetek mert akkor mást visztek el 😊

jajaja <#hehe> majd délután b+... <#nyes>

Pl. múltkor azthiszem Neked rítam hogy vaktöltény van a stukimban és azt tanácsoltad hogy lépjek ki majd vissza és ez meg is oldotta a dolgot (persze fogalmam sincs hogy miért de ezután jó lett). De hogy ez tegnap miért nem jutott eszembe nem is értem. <#nemtudom><#szomoru2>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

akko elrabolunk...van is olyan festmény...a "szabin nõk elrablás"..

[IRAM] leader

nekem meg kötetlen a munkaidõm...ami sajna néha nagy hátrány is lehet...

[IRAM] leader

iceshark
én szabin vagyok, de cserébe dolgozom hétvégén nem kevés órát 😞((

Ez tetszett! 😄 Jól van, én diák vagyok, csak most "beteg" vagyok. 😄
A Magyarok dolgoznak b+...majd délután...

[IRAM] leader

Minden magyar szerver 0/x?
MR ME
épp most akartam beírni h Landor úgyis törli 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

most a késnél,csak a sebzést állitják vissza.vagy azt is h mikor nyomod akkor odaugrik az emberhez?mert ha odaugrós lesz megint,akkor inkább maradjon igy,gagyi konzol felfogás nem kell

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Vissza lesz állítva...majd megint megy az 5 méterrõl késelek,nem lövök szitu.Asse jobb...

[IRAM] leader

MarkBlade
Jah ez gebasz.. De nem értem miértem ezt javítják.. Érdekes lett a késelés is.. A lövés most jó volt a ping korrekcióval.. erre rohan elöttem egy srác gondoltam egy nagyot hátba szúrom.. fröcsköl a vér elsõ vágás.. hmm megint rászúrók..<#wow2> még több vér a gyerek forgolodik.. ááhh inkább adtam a m16-al neki.. aszem a késrõl lemondok a késöbbiekben..<#wow3>
Nekem csak annyi a bajom vele,hogy mióta win7 van,azóta "járkálgat" a pingem.De már bf2 alatt is ezt csinálta.Nem tom...router nem szereti vagy valami hasonló,de így kwa nehéz valamit is állítani.

[IRAM] leader

Aham. Majd nezd mar meg, mekkora pinget ir a szerver keresoben es mekkorat jatek kozben! Es ok majd megirjak dinamikusra a latency compensationt. <#falbav>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

valamivel jobb az interpolációval de télleg nagyon figyelni kel a pinget,monjuk illõbb volna h a dice csinálna normális hitboxot vagy valami hasonlót.....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Nekem majd mind1..eddig se nagyon tudtam lelõni emberkéket,meg ezzel se..izgatni nem izgat,csak néha felbosszant kicsit ,aztán kilépek,lenyugszom kicsit és vissza sûrûjébe!<#vigyor>

[IRAM] leader

MarkBlade
Akkor aszem óvatosan bánok vele.. de eddig nagyon gáz volt most meg mintha nem is én játszanék.. <#buck>
koschwarz
nekem is bejött az a módosítás, és azokon a szervereken, ahol annyi a ping amit beállítottam, jó is, viszont ha nem pontosan annyi, akkor vannak igen meglepõ dolgok.
pl. nekem 46 volt beállítva, de felmentem egy 31 pingû szerverre (bf.hu) és a sotitól nem haltak az emberek, pedig közelrõl, találatjelzéssel durrantottam beléjük.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

MarkBlade
Nálam nagyon bejött.5-sével õltem az embereket pedig nem vagyok pro.Kiváncsi leszek ma milyen lesz.
Tono34
Hát nem tudom, nekem nem igazán jött be, vissza is állítottam.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nekem is...sõt neonfény is volt rajtam,mert mindenki engem lõdözött.

Nálunk eccer vót ilyen Bagoly...az egyik (cze) faszi úgy gondolta ez
milyen bulis..<#nemtudom> aztán mikor visszajött már nem csinálta.<#hehe><#vigyor1>

[IRAM] leader

Tono34
Rakj rá c4-et, amint elviszik lehet robbantani. Pár halál után leszoknak róla.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

MarkBlade
Köszi és hála!! Erre gondoltam és nagyon bejött. Valami iszonyat lett.<#worship>
Aki nem próbálta ki, feltétlenül tegye meg. Megemeli a kill rate-et 100%-al <#vigyor1>
jah én meg a ph-n védtem a saját bázisunkat mert jöttek tankot rabolni meg halikoptert lopni szabotálni :S aztán meguntam és mentem az ö bázisukra ugyanezt :S

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Tegnap eset mekkora cumi volt iram-on az valami elképesztõ...
Folyamatosan vaktölténnyel lõttem, engem pedig két lövésbõl kivégzett bárki bármivel. Ez aztán az igazi WTF ?? Azt hittem már agyvérzést kapok. BG FG ... <#szomoru2> <#levele>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Armada?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
hát nekem is ki kellett mosnom a számat miután leléptem a szerverrõl<#hehe>

A Gamestar-on találtam: DICE nem zárja ki a PC verziót, éppen azon gondolkoznak, hogyan tudnák átportolni úgy, hogy azok a játékosok, akiknek nincs meg az Onslaught, ne szenvedjenek kárt. Ez valószínûleg azt is jelenti, hogy fizetni kell majd érte.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

kfa
Igen ma én is kiakadtam, egy klán minden mapon csak és kizárólag extra robbanásos CG-vel ment. Az ilyenek fogalmam sincs mit csinálnak egy waron....
Ugyan nem szép dolog de elküldtem õket az anyjukba és leléptem....

darki81
igen, reggel 06:00-kor lesz az mtv1-en <#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

<#nevetes1>

-tRs-Landor

Skynet
Sorry sorry...
Teeeeee videókaridoboz eladó<#idiota>
off a community topikba pls

-tRs-Landor

<#boxer>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Morphh
Inkább akkor már öld meg, tényleg<#violent><#nevetes1>

Frostyc - East

Morphh
<#nyes>

Frostyc - East

Doomista
De nincs annyi pénzed jegyre! Emléxel? Nem rég verted el bfbc2-re.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

mNzJean
Én elmegyek és megnézem élõben <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Nos újfent megkérdem, várható -e élõ közvetítés valamelyik holnap esti meccsrõl?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Jim Morrison
eloszor vedd fel, hogy legyen bizonyitek, es amikor a diszpecserrel beszelsz, o is hallja.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

melyik magyar szervrre menyek játszani ?😄

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Doomista
Szóval nincs...annak az új XM-25 GL-nek is örülnék amúgy...na mind1, mi lenne, ha csak simán felhívnám a rendõrséget, és csendháborításért bekopognának oda ? Nagyon oltári köcsög lennék ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

XeeN
Egyetértünk. Gondolom ezért is ez a nevük: =cannibalistic Base campers=

Morphh
Állj alá, spottoljad, majd CG-vel ugrás közben lõdd fejbe.

Frostyc - East

Doomista
Adjatok már pár darab C4 explosive-t, a szomszéd házat be kellene bomlasztani/robbantani, az a tizenéves gyerek ott túl hangosan hallgatja este a zenét.

Köszi.

koschwarz
õszintén megmondom, kurvára beketûrõ vagyok, de amit ez a cBc nevû faszfej banda mûvel, azt kibaszottul felháborító. basznak a játékra, répelik a fõbázist, de legalább húznának el a saját szerverükre, de nem, máshol teszik tönkre az ember játékát. az i am provocatur nevû meg különösen egy nagy segglyuk. törne bele a hugycsövébe a játék dvd-je.

XenHai
még 1 -
MR ME
szegényke 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.

Skynet
Beeztos annyira nem érdekel....Sikeresen megszabadítottam magam pár hónapja az MW2-tõl,megvette egy szerencsétlen 6 k-ért (szvsz annyit sem ért). Azóta csak néha olvasgatom a játékban megmaradt pár fanatikust,meg azt a hatalmas többséget akik szídják a szemetet,meg néha értetlenül nézem a haveromnál mit szerencsétlenkedik a 150es pingü helyeken,és minek erõlteti azt a szart....Ott láttam a napokban csúcsidõben 37ezer játékost...😄