Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. múltkor azthiszem Neked rítam hogy vaktöltény van a stukimban és azt tanácsoltad hogy lépjek ki majd vissza és ez meg is oldotta a dolgot (persze fogalmam sincs hogy miért de ezután jó lett). De hogy ez tegnap miért nem jutott eszembe nem is értem. <#nemtudom>#nemtudom><#szomoru2>#szomoru2>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
[IRAM] leader
pl. nekem 46 volt beállítva, de felmentem egy 31 pingû szerverre (bf.hu) és a sotitól nem haltak az emberek, pedig közelrõl, találatjelzéssel durrantottam beléjük.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nálunk eccer vót ilyen Bagoly...az egyik (cze) faszi úgy gondolta ez
milyen bulis..<#nemtudom>#nemtudom> aztán mikor visszajött már nem csinálta.<#hehe>#hehe><#vigyor1>#vigyor1>
[IRAM] leader
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Aki nem próbálta ki, feltétlenül tegye meg. Megemeli a kill rate-et 100%-al <#vigyor1>#vigyor1>
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Folyamatosan vaktölténnyel lõttem, engem pedig két lövésbõl kivégzett bárki bármivel. Ez aztán az igazi WTF ?? Azt hittem már agyvérzést kapok. BG FG ... <#szomoru2>#szomoru2> <#levele>#levele>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Ugyan nem szép dolog de elküldtem õket az anyjukba és leléptem....
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
-tRs-Landor
-tRs-Landor
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Köszi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.