Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
78,939 ebbõl most mennyi van szerveren az kérdéses 😄 "
Kb a fele...😄
Egybeveszi a Singleplayerrel és a coop-al a multi részt..
Nomeg ott vannak azok is akik próbálnak több fõs partyval játszani és kb fél óráig a menüképet és a loadingot meg a hibaüzeneteket bámulják,valamint kibe kell lépkedniük a party problémák miatt...😄
Foglalkoznak ezek velünk csak szép komótosan..Mindenesetre sokkal jobb a support mint a konkurenciánál (Modern warfail 2) ahol telehazudták a netet lebanolt csíterekrõl, szépen törölgetnek minden kínos témát a fórumjukról,meg úgy általában havi 1szer néz be fórlófasztú,és még tetõzve hogy a hivatalos fórum pc részlegén jó ha találni 10 olyan szerencsétlent aki pozitív véleményt írt a játékról,csak nekik fizetõs lett egy szaros mapcsomag amibõl pár pálya a COD4-bõl lett gyorsan átportolva...😄
Szóval elkeseredve én nemvok,néha idegbajos igen,de ez van...Majd ha valamiért lesz megint tömeghiszti javítják...😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Frostyc - East
Ilyen játékban eltöltött idõk mellett ne sírjunk már annyira a pénzünkért mert nem kicsit hiteltelen...😊
Morph a szolgáltatás minõségével van a gond! Ugyanis a játék nagyon is jó lenne....
Ami 10et nem ér az sokkal inkább a Modern Warfare 2-nek nevezett romhalmaz ami pc-n szép csöndben a bukás kategóriát súrolja olyan kevesen játszanak már vele (vajonmiért)....<#idiota>#idiota>
Frostyc - East
ennyit errõl
Amíg konzolon a nagy nevû multiplatform címek rendszerint 10szer jobban fogynak addig ne várd hogy a készítõk elsõ számú platformja a pc legyen. Még elõ elõ fordul 1-2 nagyon ritka kivétel,de az is szépen el fog tûnni. Maradnak a portok. A játékok színvonaláról pedig nem a konzol tehet,mert igenis vannak rá olyan színvonalú programok amiken igencsak el lehet pislogni (lásd pl Metal Gear Solid 3 playstation 2--> a mai napig az egyik legszínvonalasabb akciógame az összes akciógame közül singleplayerben)...A nagyobb gond inkább a célközönség...A call of duty mw2 célközönsége az x360-as amerikai vérpistikék lettek meg is látszik rajta....És bizony ez is elment ebbe az irányba,azért a BFBC1-el összehasonlítva itt már elõjött pár dolog amiért lehet homlokot ráncolni,az elsõ rész szvsz jobban volt balanszolva minden tekintetben.
supersunday: Nem az elvárás lett alacsonyabb,hanem a BFBC játék lett totál más a régi BF-ekhez képest. Már akkor írtam hogy sok BF fan milyet fog csalódni amikor meg sem jelent. A régi battlefieldeket kb a hátam közepére kívántam...BFBC elsõ részét ellenben imádtam,és ezzel sincs túl sok bajom leszámítva némi balansz problémát és a medic kaszt okozta nyügöket...
Az igazi probléma egyébként a konzollal, hogy sokan veszik, de azért erõltetik is! És mivel nem direkt PC-re készül ezért szarok az alapok (Processzorterhelés.. stb nem kell magyarázni nézz utána ha érdekel) és mint tudjuk szarból várat nem lehet. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem élvezetes a játék, de nagyon sok égetõ hiba van benne (ezt meg aki játszik tudja ezért nem magyarázom...)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Bár úgy tûnik nem valami magas mostanában az elvárás.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
most már tudom, hogy sosem lesz jó (A konzolátirat= megvan erõszakolva a játék PC-re)!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Sõt, az meg még jobb lenne, ha a pénzemért nem egy félkész játékot kapnék.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Bizonyára annyira büszkék erre a tré B-kategoriás szemétre amit a single playerben csináltak, hogy nem hagyhatják csak így feledésbe merülni.
Gondolom ezért nincs erõforrás a pcs patchre, mert ilyen faszságra megy el az idejük. Persze õk megajófejek, mert mi meg kapjuk az az INGYENES(!!!) only infantry "DLC"-t. Vetítés BIG TIME! :|
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Sajnos nem tudok résztvenni rajtuk, de azért nézni jó lenne õket 😊
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Néked occsóé megszámítom. :-)
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]