Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Amugy akarmilyen hasonlo lovoldozos jateknal egyaltalan van aki szokott latni normalisan csapatban jatszo embereket publik szervereken, klanokon es egyutt jatszo baratokon kivul?

Neha nagy ritkan talan van par ember aki probal egyutt menni es segiteni a masiknak, de publikon sztem realisan nem szabad azzal szamolni hogy mindenki ugy nyomja supportot egymasnak mint egy klan.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

darki81
ha van ts3-ad, akkor gyere nyugodtan játszani
ip: utp.hu
alul a m@k szobába bejöhetsz és csatlakozhatsz ha ép játszunk

üdv. m@k ðдяҝi.

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

HD JOHNNIE
Itt a helyed

nézz körül, vegyél fel embereket mert vagyunk páran. 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HUNTam
Sziasztok! A fórumot már a béta megjelenése óta olvasom és most hogy 4 napja megvettem a játékot gondoltam regisztrálok is. A problémám ugyan az mint sok más embernek. Konkrétan hogy bár ez egy csapat játék, mégse játsza senki csapatban. Szóval ha gondoljátok akkor vegyetek fel X-Fire-ön(tamci991), vagy BF-en HUNTam. Lényegében egy squadra való ember jó lenne hogy tudjunk normálisan játszani. Én általában este fél 9tõl éjfélig tolom úgyh. abban az idõintervallumban megkereshet bárki. Kezdésnek ennyit szerettem volna. Üdv mindenkinek!

Ezt az egesz kupa dolgot Running a sajat gyermekenek tekinti, es rengeteget dolgozik vele, meg az egyebb kozossegi nyavajakkal is, igy ertheto, hogy erzekenyen erinti. En meg nem kupazok, nem klanozok, de szerintem is faszsag, amit a klapec osszefirkalt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Szerintem nem kellett volna vérig sértõdnöd a véleményén, mert bizony van abban igazság is. Nyilván túllihegte õ is a témát, de te aztán végképp...
Kulonosen az a meretes kreten tetszik, amelyik kozolte, hogy ha valahol magyarral talalkozik, el is megy a szerverrol. Nem ertem, mi van az ilyen fejeben, es azt sem, miert nem csakany?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Smithwarden
Kb +15% ha nvidia 250-re csereltel. (Magyarul tenyleg nem sok kulonbseg.)
De eleg furcsa a mondatod, eleg nehez elemezni mit is csereltel mire. <#idiota>
"nvidia HD4850" <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Running
Metalmilitiakid
nyugodjatok meg gondoltam én is 😄 de ha már meghalt és ez volt cserébe értelmes 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

MR ME
dehogynem, egy bazi nagy villanyszámlát

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tatyla
hopp megelõztél pont ezt akartam írni 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Semmit

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Metalmilitiakid
na nézzük mit ad az nvidia HD4850 512 cserélve GTS 250 1 GB

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

MR ME
legyél büszke rá

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zotya10002
Nem jön valaki egyet csatázni??

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Jim Morrison
mondtam már, hogy nekem több csillagom van késsel mint GL el?<#idiota>
Sõt, késsel van a legtöbb 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MR ME
gondolom ez is a emglévõ mapok más játékmódban, amik am már benne is vannak a játékban csak feloldják, ilyeneket már nem eszek meg

Zs0lt1
fiatalok, a mamut2 földszinten bfbc2 bemutató van. ki lehet próbálni a konzolos verziót. lehet bc2-es lufit is szerezni xD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

menõ az új információs sáv!<#eljen>

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Bétából át lehetett hozni dogtageket, de a késelések számát nem.
Ez kérlek csak 1 kérdés volt 😄 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

MR ME
elvileg be lehet spotolni jah
de én állt szét szoktam lõni, persze attól függ h hol van az akna, ellenség bázisa elött nem lövöm szét 😄

Na jó mindegy.
Másik: ti ha AT mine-t láttok akkor szétlövitek vagy meg lehet valahogy állapítani, hogy az saját akna vagy az ellen rakta le.
Mondjuk ha ráspottolok, akkor mondja, hogy enemy mines (vagy nem) de én ebben nem bízok.

<#eplus2>

Akkor néhány ellenség nyakában több dogtag volt 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nem volt neki bétája!

MR ME
ha jól elmékszem a bétában lévõ dogtag-ok is megmaradtak

Tatyla
elméletileg sehogy

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

???

Tatyla
<#wilting>

Lenne 2 szakmai kérdésem:
Elsõ: hogy lehet valakinek több dogtag-e mint késelése?

Tatyla
nem látszik viszont tudsz rá csatlakozni 😛

Doom 4
Ok hát akkor megmondom neki. azt ha nem jó akkor vissza térek XD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Van.De nem biztos,lehet a tüzfal nem engedi tovább.

[IRAM] leader

Doom 4
XP-n is van olyan? Mert arra már nem emlékszem, mert nekem már win 7 van de neki meg XP.

Ha ügyvéd lennék már rég bepereltem volna õket,mert ezek még a mi áldott régi kormányunkon is túltesznek hazugság terén...még szerencse,hogy nem vagyok az..<#eplus2>

[IRAM] leader

Indít rendszergazdiként és voalá...nem lehet máshonnan letölteni.

[IRAM] leader

Doom 4
Hali!
Haver megvette a játékot de nem mûködik neki. Azt mondja hogy elkezdi letölteni a patch-t tölti, tölti és 75%-nál megáll valami olyat ír, hogy megszakadt a net vagy nem tom. És akkor mindig kezdheti újra. Esetleg valami oldalt tudtok linkelni ahol manuálisan is le tudjuk tölteni a legfrissebb frissítést?
Elõre is köszi.

MR ME
ja jövõ hétre tolódott, dehát mit vársz, ha egy szimpla szokásos karbantartás után 1 napig nem lehetettt csatlakozni és a friends listen azóta se látszik ha online vki 😄

Volt twitteren hír, elvileg jövõhét...
Nagy a csend a pach-ról...elhamarkodták?<#eplus2><#vigyor1>

[IRAM] leader

Annyit lehet rola tudni, hogy ha emiatt veszed meg, akkor marha vagy. Vegy egyet most, aztan majd mi lelovunk, amennyiszer csak akarod(vagy forditva)!

BaLeeX
Mit lehet tudni errõl a coop modról?

link

Jön egyáltalán PC-re? Valami ilyesmit hiányoltam én a játékból szóval így már lehet érdekelne a dolog, kivéve ha a "PC-s DLC-k ingyen elérhetõk lesznek" az õ olvasatukban annyit jelent, hogy PC-re nem lesznek DLC-k...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ugyanígy vagyok vele, meg nálunk van hogy 4en használjuk a netet, van hogy egyedül, tehát beírtam azt a cuccosat és olyan szinten nem ment a találat, hogy csipával lõttem a fejét vérzett meg minden de semmit nem adott be, a célkereszten se látszott, hogy eltasláltam volna, ezek után kitöröltem.
MarkBlade
LOL <#vigyor1>
A szamurajok koran halnak, vagy megfogja oket a PB. <#idiota>

MarkBlade
Ott a pont.. Inkább lehessen jól lõni mint késelni.. Mert nem vagyunk mi szamurájok vagy miszösz <#zavart1>
Jean, amit tegnap beszeltunk a szerveren, az ugyben varom a reakciodet, mert akkor toborzok frag brigadot.
Annyi, hogy nem a kettes szervert adom, hanem a harmast.
A beallitasokat, amit kersz kuld el, meg az idopontot.
udv

Logitech Hardware Tester