51658
  • zotya10002
    ÁÁÁÁ de kocsogok:-)
  • TDC Geronimo
    Amikor ők úgy gondolják, hogy kiadják. Ezek már kész voltak mind megjelenés előtt. Ugyanezt a port valdez CQ mapot láttuk launch trailerbe is. Jól bebiztosították magukat ezekkel a fosokkal egész évre kb.
  • zotya10002
    Keverik kavarják!:-)De legalább világos lesz Nelson:-)

Kérdésem mikor következik be ez a nagy változás??
  • TDC Geronimo
    Hát annál még konzolon is 0 a support. Tavaly óta vannak benne olyan hibák, amiket nem ártana kijavítani, de egyetlen egy patch se jött hozzá. Így pcre, ha egyáltalán kijön, akkor olyan is marad, ahogy kiadják.
  • TDC Geronimo
    Majd vmikor nemsokára jön a conq mód port valdezre meg nelson bayre és a rush atacamara meg white passre. Port valdez conqon lesz állítólag 3 heli meg az a 3 személyes buggy is, amit láttunk a launch trailerbe. Nelson bay meg nappali pálya lesz sok járművel. Képek itt
  • Pusztító_78
    baromi egyszerü nézd meg a bill parancsokat x firen ott lesz a bibi
  • xXtamasXx
    szerintem arra gondolt h portolt lesz
  • TDC Geronimo
    Milyen az az "xboxos szar" ?
  • datango
    ne késelj, ugyanis azt tiltja a géped vallása

passzolom a hibát!
  • Black Ghost
    Valami gebasz van az Xfire-mel, mert mikor késelni akarok (scroll), beugrik az xfire menüképe, pedig be sincs kapcsolva.

Help plíííz, mert megöl az ideg!
  • datango
    csak nekem van valami hiba, vagy az itt lévő banner mindnekinek ugrál?
  • White Wizard
    Épp ezért járok ugyanarra a szerverre max. 2-re, ahol ismerem a többieket és viszont.
  • Belton
    Optionsba at kell rakni Original rol Localizedre es mukodik .
    De sajna minden uj mapon vagy kor elejen ujra kel lalitani de amugy mukodik csak enyit kell tenni.
  • Doomista
    Vagy Skype...én azt használom.
  • Ulvar
    Mer bugos ne foglalkozz vele, nem vagyunk Győriek, de akkor se mennék ha az lennék...
  • joob13
    ok kőszi de a játékban miért nem műkődik ? te is győri vagy ?
  • bosco05 #35127
    istenem és még győri is ráadásul :D
  • Ulvar
    ISTENEM HASZNÁLJ TS3at VAGY VENTRILOT!!!!

NE JÁTÉKBAN LÉVŐ BEÉPÍTETT SZART.

ITT LESZETHETED ÉS MAJD ADNAK EGY TS3 HELYET AHOVA FELMEHETSZ DUMÁLNI
  • joob13
    nem műkődik a mikrofonom a bad company 2-ben
  • Fpocok
    Konkrétan?
  • joob13
    egy kis segítségre lenne szűkségem !
  • xXtamasXx
    biztos lesz még pár új map...nahde mikor?
  • datango
    de aztmondták hogy fogmég pálya hozzá kijönni nem? vagy azokat külön lehetlesz csak megvásárolni?
  • SzinesGeza
    Pontosan. A Single részt nyugodtan hanyagolhatták volna és azzal a munkával készülhettek volna nagyobb map-ok (is).
  • havercsotány
    szép látványos jó szórakozást és kikapcsolódást nyújtó játéknak tűnik nekem.BC2 meg király ,amit még jobbá tehetnének nagyobb bf2 kubradam szerű térképekkel:)
    (a szar is ízetlen szindróma)
  • Fpocok
    LOL EPIC FAIL VAGY!
  • Ulvar
    Ha elolvastad volna a leírást.... Ő eladni akarja a csítet, ezért készült a videó. Olvasd el amit a videó elején írt, és amit után a videó leírásában. (ezért basztak ki a patch utána ennyi multihackest, mert ilyet használtak, és volt ennek ingyenes változata is).
  • TBW
    Hát aki ilyen láma csíttel is arra nem tudom mit mondjak.
    Semmi normális fegyver csak 98% sniper, Sajna ez még csíttel sem képes bevinni 3 találatnál többet.
    És erről videót is csinál, igazi szánalom.
  • Livius
    A stílusa ugyan az lesz, egy xboxos szar lesz. Olyanoknak csinálva akik csak nyomni akarják a gombot publikon a fasza unlockokért.
  • havercsotány
    én még nem találkoztam csíterrel ebben a játékban .Legalábbis nekem eddig mindenki feküdt ha aszontam
  • Mester01
    mindig is lesznek csalók! ebbe belekell törödni!
    De amúgy észrevettem hogy sok embert ha már 3-4* meghal atól az 1embertöl akkor már rögtön igy cheater úgy cheater stb...
    esetek 80% tévednek az emberek... szerintem ez a dühitő!
    ha meg tényleg használ valami csalást az egyén akkor meredjen meg nincsen se élete se barátai erre veri a kisfaszát hogy letuddod löni csalásal téged! :D
  • Mester01
    nekem is ilyen a képernyőm! most akkor baj ez?
  • Belton
    Szánalmas hogy gyakorlatilag nincs már olyan server ahol ne lenne cheater ...
    Most hogy meg csinaltak a Tk elleni védelmet 1 fokkal jobb de az is szánalmas amikor a looser csapatbol at jott egy tag es el kezdte olni a friendlit..
    Sajnos ezek mind ez elvont hülye gyerekek akiknek fater meg vette a játékot és le szarjak.
  • Zooz
    Nekem a 400-as score per minute és a rengeteg combat excellence pin tűnt fel...
  • Zs0lt1
    lol kurvára nem ugyanaz lesz, mint a bc2 xD

ha nem sajnálsz kidobni párezer forintot akkor sztem érdemes megvenni. én megveszem, kíváncsi vagyok rá.
  • Livius
    nem, ugyan az lesz mint a bc2
  • Ulvar
    OFF kérdés. Érdemes lesz BF 1943a beruházni HA megjelenik most nyáron.
  • Zs0lt1
    onnan tudod ilyen jól, már bannolták valamelyik cd kulcsodat? ;-D
  • De8Vent
    nem éppen...csak az adott játék cd kulcsát bannolják ...
  • Zs0lt1
    bannolja az ea accountot és ha van még több ea által kiadott játék rajta, akkor azoktól is búcsút vehet.