51658
-
#35143 ÁÁÁÁ de kocsogok:-) -
#35142 Amikor ők úgy gondolják, hogy kiadják. Ezek már kész voltak mind megjelenés előtt. Ugyanezt a port valdez CQ mapot láttuk launch trailerbe is. Jól bebiztosították magukat ezekkel a fosokkal egész évre kb. -
#35141 Keverik kavarják!:-)De legalább világos lesz Nelson:-)
Kérdésem mikor következik be ez a nagy változás?? -
#35140 Hát annál még konzolon is 0 a support. Tavaly óta vannak benne olyan hibák, amiket nem ártana kijavítani, de egyetlen egy patch se jött hozzá. Így pcre, ha egyáltalán kijön, akkor olyan is marad, ahogy kiadják. -
#35139 Majd vmikor nemsokára jön a conq mód port valdezre meg nelson bayre és a rush atacamara meg white passre. Port valdez conqon lesz állítólag 3 heli meg az a 3 személyes buggy is, amit láttunk a launch trailerbe. Nelson bay meg nappali pálya lesz sok járművel. Képek itt -
#35138 baromi egyszerü nézd meg a bill parancsokat x firen ott lesz a bibi -
#35137 szerintem arra gondolt h portolt lesz -
#35136 Milyen az az "xboxos szar" ? -
#35135 ne késelj, ugyanis azt tiltja a géped vallása
passzolom a hibát! -
#35134 Valami gebasz van az Xfire-mel, mert mikor késelni akarok (scroll), beugrik az xfire menüképe, pedig be sincs kapcsolva.
Help plíííz, mert megöl az ideg! -
#35133 csak nekem van valami hiba, vagy az itt lévő banner mindnekinek ugrál? -
White Wizard #35132 Épp ezért járok ugyanarra a szerverre max. 2-re, ahol ismerem a többieket és viszont. -
#35131 Optionsba at kell rakni Original rol Localizedre es mukodik .
De sajna minden uj mapon vagy kor elejen ujra kel lalitani de amugy mukodik csak enyit kell tenni. -
#35130 Vagy Skype...én azt használom. -
#35129 Mer bugos ne foglalkozz vele, nem vagyunk Győriek, de akkor se mennék ha az lennék... -
joob13 #35128 ok kőszi de a játékban miért nem műkődik ? te is győri vagy ? -
#35127 istenem és még győri is ráadásul :D -
#35126 ISTENEM HASZNÁLJ TS3at VAGY VENTRILOT!!!!
NE JÁTÉKBAN LÉVŐ BEÉPÍTETT SZART.
ITT LESZETHETED ÉS MAJD ADNAK EGY TS3 HELYET AHOVA FELMEHETSZ DUMÁLNI -
joob13 #35125 nem műkődik a mikrofonom a bad company 2-ben -
#35124 Konkrétan? -
joob13 #35123 egy kis segítségre lenne szűkségem ! -
#35121 biztos lesz még pár új map...nahde mikor? -
#35120 de aztmondták hogy fogmég pálya hozzá kijönni nem? vagy azokat külön lehetlesz csak megvásárolni? -
SzinesGeza #35119 Pontosan. A Single részt nyugodtan hanyagolhatták volna és azzal a munkával készülhettek volna nagyobb map-ok (is). -
#35118 szép látványos jó szórakozást és kikapcsolódást nyújtó játéknak tűnik nekem.BC2 meg király ,amit még jobbá tehetnének nagyobb bf2 kubradam szerű térképekkel:)
(a szar is ízetlen szindróma) -
#35117 LOL EPIC FAIL VAGY! -
#35116 Ha elolvastad volna a leírást.... Ő eladni akarja a csítet, ezért készült a videó. Olvasd el amit a videó elején írt, és amit után a videó leírásában. (ezért basztak ki a patch utána ennyi multihackest, mert ilyet használtak, és volt ennek ingyenes változata is). -
TBW #35115 Hát aki ilyen láma csíttel is arra nem tudom mit mondjak.
Semmi normális fegyver csak 98% sniper, Sajna ez még csíttel sem képes bevinni 3 találatnál többet.
És erről videót is csinál, igazi szánalom. -
Livius #35114 A stílusa ugyan az lesz, egy xboxos szar lesz. Olyanoknak csinálva akik csak nyomni akarják a gombot publikon a fasza unlockokért. -
#35113 én még nem találkoztam csíterrel ebben a játékban .Legalábbis nekem eddig mindenki feküdt ha aszontam -
Mester01 #35112 mindig is lesznek csalók! ebbe belekell törödni!
De amúgy észrevettem hogy sok embert ha már 3-4* meghal atól az 1embertöl akkor már rögtön igy cheater úgy cheater stb...
esetek 80% tévednek az emberek... szerintem ez a dühitő!
ha meg tényleg használ valami csalást az egyén akkor meredjen meg nincsen se élete se barátai erre veri a kisfaszát hogy letuddod löni csalásal téged! :D
-
Mester01 #35111 nekem is ilyen a képernyőm! most akkor baj ez? -
#35110 Szánalmas hogy gyakorlatilag nincs már olyan server ahol ne lenne cheater ...
Most hogy meg csinaltak a Tk elleni védelmet 1 fokkal jobb de az is szánalmas amikor a looser csapatbol at jott egy tag es el kezdte olni a friendlit..
Sajnos ezek mind ez elvont hülye gyerekek akiknek fater meg vette a játékot és le szarjak.
-
Zooz #35109 Nekem a 400-as score per minute és a rengeteg combat excellence pin tűnt fel... -
#35108 lol kurvára nem ugyanaz lesz, mint a bc2 xD
ha nem sajnálsz kidobni párezer forintot akkor sztem érdemes megvenni. én megveszem, kíváncsi vagyok rá. -
Livius #35107 nem, ugyan az lesz mint a bc2 -
#35106 OFF kérdés. Érdemes lesz BF 1943a beruházni HA megjelenik most nyáron. -
#35105 onnan tudod ilyen jól, már bannolták valamelyik cd kulcsodat? ;-D -
De8Vent #35104 nem éppen...csak az adott játék cd kulcsát bannolják ... -
#35103 bannolja az ea accountot és ha van még több ea által kiadott játék rajta, akkor azoktól is búcsút vehet.