Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
és amiért jöttem.
cb életkép?
warmod?
serverek?

vagy ez is megy a kukába a cod6 után? és várhatok értelmes fps-re nyugdíjas éveimig?😊 hogy bazdmeg olyan szar a játékfelhozatal, hogy még mindig egy kibaszott 5 éves játékkal kell esportolnom (cod2)? lassan kihal, és bénázhatok megint cod4-el, és isten ments, mert a nyomi jcsr-el kell újra "homokoznom" - prof már alig várja...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
véletlen láttam meg, nem vagyok bf-es, másért jöttem (lásd alant), de azért szerintem nem ilyen fekete-fehér a kép:
- akár igaza van a srácnak, akár nem, a reakció több hozzászóló részérõl is necces. ne azért adjunk már valaki szavára, mert jól játszik, jó csapatban van; ne sértegessük már, amikor õ sem tette.
- az, hogy a jobb csapatokat kiemeltétek, szerintem nem szerencsés, így kvázi azt éritek el, hogy a kezdõk, a bénábbak, csak asszisztálni vannak ott, a végén úgyis azok jutnak be, akiket elõre lehet várni, a kicsik csak létszámemelõk, hol itt az õ élvezetük?
- jcsr: mintha tag lennék úgy írom, ismerem õket 3 éve, valakit régebben, benne vagyok cb csapatukban, ezret waroztunk együtt, KL-nek segítettem ngz adminolásban stb. nyakamat hogy nem csalnak sosem, ezután sem, pb se kellene ha ilyen arcok játszanának csak. nem kellett volna kizárni õket, hisz mindenki tudja hogy kik õk. de azért abban is van igazság, hogy egy noname csapatot úgy kibasznak mint macskát szarni...és jean tudja hogy mennyire szeretem, nem róla van szó, nem is a többiekrõl.

MJ rulz Pink Team The Only One

MR ME
éppen ezért mondja h kellett neked szaros nvidia

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Metalmilitiakid
bocs de már tegnap este 6 óta fent vagyok és meló után vagyok ne várj sokat 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
uninstall, regisrty clean, driver cleaner, registry clean, restart és raktam az nvidiat

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ezt mondom b+, hogy szar az nvidia. Nem érteni mádzsár?

Metalmilitiakid
na mindegy egy újrarakásba nem halok bele, de sztem az 500W FSP táp hatásosabb lesz :G

koschwarz
remélem leszedted rendesen az ati drivereit.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
természetesen úgy értettem, hogy a gow meg az mw2 úgy le is van ragadva grafikailag a konzolok szintjén, míg a pc-s bc2-nél szerintem adtak hozzá, mert nem csak egy sima port. nekem is ment mindkét játék maxon, a bc2 meg nem megy.

Metalmilitiakid
olvass vissza bazzeg, gts 250 1 GB az új ehh és ezzel szar a 4850 el futott 😄 szal öngól 😄

Metalmilitiakid
pontosítanék, az még konzol szarabb, mert legalább a cod az PC n kezdte pályafutását, de a bad company az konzolról jött át 😄

Kellett neked szaros nvidia. <#mf1>

De hát a BFBC2 is konzolszar. :-)

Metalmilitiakid
hát ha egyszercsak megjelenik a monitoron hogy no signal detected és hallom hogy még szaggatva de beszélnek ts en, sztem elég szansos, és tegnap kaptam az új vga t garira hd4850 helyett

koschwarz
konzolszar, konzolszar, a bc2-ben meg azért grafikailag több van mint egy szar konzolportban. de biztos hogy a vga dob ki?

Metalmilitiakid
kérdés: ha a gears of war megy, mw2 megy egyik sem sajnálva, csak a bc2 bõl dob ki a vga, akkor lehet csak a bc2 vel van baja és csak újra kéne rakni ?

..aminek valószinûleg elég nagy köze van a te, illetve az aktuális ellenfeled szerveren lévõ pingjének ;<

-tRs-Landor

A franc se erti, hogy mukodik ez az egesz. En tegnap delutan jatszottam kicsit, es superman erzesem volt. Tenyleg lehet benne valami sikerelmeny generator. Ha a te nevedet dobja a gep, akkor gyozhetetlen vagy.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Ja fel is tûnt fél óra után, hogy vagdosod a bundám.<#hehe>

Tegnap este megint vaktöltényt kaptam éles lõszer helyett hogy roh@dna már meg ez a ........ !***

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

tegnap nekem is 2* kellett késelnem, hogy meglegyen a skalpod <#hehe>

-tRs-Landor

Running
De, 3 vagy 4 pálya.

Frankie
az nem csak pár pálya remake és kész?

Iceman
Én azért a '43-nak adok elõbb egy esélyt <#eljen>

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Running
A karbantartás óta vannak szép lagok, mikor már látom h darabosan mozog az ellenfél, akkor már tudom, h értelmetlen lõni rá. Tegnap waron nem 1x-2x haltam meg emiatt. Lövöm a tRs-es srácot oldalról, még csak fel sem tûnt neki, mert a találatot nem adott be egy darabot se, pedig 60 golyót lõttem ki rá. Jó ez a játék, csak még szokni kell az anomáliákat. Mire kijön a Bf3 addigra mindenki felkészül lelkileg a sokkra a BC2-vel.<#hehe>

Running
Nekem pl tetszik, jó kis dara map, ha lenne 8 másik conq map, nem is lenne gond...

koschwarz
mármint nem a legfaszább, hanem a legrosszabb.
faszér használok csúnya szavakat.<#hehe>

koschwarz
na szerintem speciel az arica conquest a legfaszabb map a battlefield történelmében <#ticking>

Fritz Von...
Én pont nem ezt érzem. Az esetek 99%-ában most Arica Harborozok. Aztán majd meg fogom unni, és lesz még másik 6-8 map, amiken alig-alig voltam. Így egy jó ideig az újdonság varázsa lesz. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

koschwarz
speciel tegnap ez volt velem is. sõt, olyan is volt, hogy egy helyben álló, elvileg ott lévõ, cselekvõ (tehát nem egy "odafagyott") ellenfélre lõttem ki a tárat és még csak jelzés sem volt...valaki más ugyanazon a helyen lelõtte kb. egy mp múlva. a shotilövéseim rendre semmit nem értek, vagy ha találtam, akkor sem halt meg az ellen (10-50% életük mindig maradt), pedig általában közelrõl bõven elég egy lövés mindenkinek. nagyon nem ment, csak a kínlódás
õszintén megmondom, én hirtelen nagyon meguntam a játékot. kevés és kicsi pályák, mindig mindenhol megvan, hogy milyen taktikát kell csinálni, milyen útvonalakon kell közlekedni, és ez ismétlõdik azon a pár pályán. néha már éreztem ezt, de tegnap ez valahogy nagyon "beütött". az tuti hogy minimum hanyagolom most egy ideig a játékot.

MR ME
az most nagyon el lett baszva
énis tegnap csatlakoztam egyik közeli haveromhoz, aztán berakott johhnie-hoz, ami végülis nem volt baj, csak a listán vagy 3al feljebb szerepelt a neve 😄
szal vhogy még a sorrend is el van baszva, remélem a patch segít, amit viszont tényleg nem értek h egy egyszerû karbantartás amikor elvileg nem csinálnak semmit miért okoz mégis mégtöbb problémát, vmit mégiscsak belekutyultak :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zotya10002
Sziasztok!!Ja meg a freid-listában töröltem egyet,és rittig mást töröl ki!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

JohnConnor
Ez a ping dolog igen faramuci dolog. Tegnap elõtt Hun4ace szerveren egy körben gyakorlatilag végig lealáztak minket és sorra vitték az 1vs1, 2-3vs1 meccseket. Majd a következõ körben gyakolatilag ha a levegõbe lövök akkor is beadja a találatot, ez ment kb 2 körön keresztül, majd ismét játszhatatlan lett a játék. Gyakorlatilag killasistból éltem, és mindekibõl 1-2 tárral 40-45%-ot vittem le. Ekkor szokott jönni az a dolog, hogy a rakétám átmegy a tankon vagy nem adja be a találatot (sebzéshelyre célozva!) <#conf>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Valami nem oké a játékkal.. Mostanában mintha jobban akarna a gépemen. Tegnap este átlag 20 fps körül volt, pedig minden minimumon volt. Azelõtt meg néhány dolgot mediumra tettem és úgy is ment normálisan.:/

Boron Power
Mondjuk ezeket a ping üzeneteket nem az admin maga írja be, hanem a szerver admin progi figyeli. Lehet, hogy tényleg megugrott a pinged.

Metalmilitiakid
igen egy vesszõ lemaradt a nvidia és a HD 850 közt , am jobb lenen csak az a gáz hogy nem bírja a táp (350 es FSP vehetek újat) mert egy nagyobb bulinál kikapcsolja 😞 szal terhelés alatt nem bírja el a tápom

hmm.. német szerveren egyik csapat a klán volt, a másikban voltunk public "lámák"... bebújtam egy bokorba és az összes nyomorék elfutott mellettem anélkül hogy észrevennének, és 1sével hátba szedegettem õket... mivel a a egymás hátán legalább 12 medic volt, mert ennyit tudtam összeszámolni egyszerre így nem igen tudtam õket kilõni, de egy pillanat alatt megugrott a killek száma ami annyira nem tetszett az nyomiknak, úgyhogy beírták hogy 300 fölött van a pingem és kick... a baj csak az, hogy a pingem 50körül volt 😄😄😄 <3<3<3 értelem

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Running
Köszönjük a tRs-nek a wart!

MR ME
ja nem mutatja, de ha csatlakozol hozzjuk akkor az megy 😄

Tatyla
de játszanak és a csatlakozás is mûködik ,nyugodtan klikkelj a barátaidra...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

HD JOHNNIE
Egyébként tapasztalta valaki hogy a friends lista nem mûködik mióta volt ez a karbantartás ezen a héten?
9 friend-em van és nem létezik h senki nem játszik!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Akármikor is lesz idõd/kedved, gyere! 😊 Egy jó tankos mindig köll 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

TRU vs U'42 78-44

Köszönjük nagyon jó war volt.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Running
Nem sértõdtem meg, kiröhögtem, és kitettem, hogy más is élvezze...

van ilyesmi informiod DX10 alapjan is?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Jim Morrison
az is vagyok xD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Morphh
Én speciál örülök annak, hogy a rohadt nehéz aknavetõvel legalább nem ugranak hasra lövés elõtt, mint bf2-ben. Nem realisztikus, de szerintem jobb.

Frostyc - East

trident
Még majd én is gondolkodok, mert a klasszikus klánosdninak nem felelek meg, de a jó csapatjáték érdekelne. Mostanában kevésszer van kedvem (meg idõm)leülni bc2-zni, ami baj is meg nem is.<#idiota>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ez milyen játék, hogy nem lehet hasalni? fél a kincstár, hogy poros lesz a naci?

A mohának mindig a déli oldala fás!