Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó mind1 nem számít.

Semmi sem lehetetlen, csak meg kéne tanulni lõni pöttyet.

Annak írták vagy azis volt? nem mind1.Vagy lagg volt.

modellmaker
HC volt. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

értelek,de pl én azért nem játszok soha a sima servereken mert nem akarok istenek ellen játszani.Egyszerüen lehetetlen lelõlni bárkit.
HC modban fair a körülmény.Mindenki ott játszik ami neki jó.

Lofutty! Ha tisztessegesen mukodik, akkor geppisztolybol is megvan 2-3 ember egy tarbol, ha meg nem, akkor ugyis mindegy.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

jah értem😄 ok

Inkább sír a szájuk itt egész nap 😊
Srácok szerintem,próbáljátok meg ugyan ezt HC modban.Mivel a simában tényleg 1 tár kell az emberbe.

modellmaker
Ilyen volt nekem is. Rákéseltem 3*, belenyomtam két tárat az AKS-74-bõl és semmi nem történt. A találatot beadta, de nem halt meg. Aládobtam egy gránátot, az megölte...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Metalmilitiakid
Hát lehet nem jobb, de amióta megint megy tört, nem igazán játszom a BC2 vel 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nandorb
Ma volt 1erdekes esetem,kesseltem 6x minden oldalrol,SAIGA 20-assal korbe lovoldoztem az allo recont es meg akkor se halt be majd jott a C4 ami elvitte aztan.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ebben van igazság, de közelre is és távolra is jó fegyver. Igazából jól kell vele helyezkedni. Az biztos, hogy éles meccsen nem a legjobb választás mert van nála jobb. Viszont szórakoztató vele a játék. 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

MR ME
g3 gyenge szar? patch után mondjuk nem toltam vele, tudom h azt is balancolták, de elötte én elég sokat mentem vele, sztem nagyon is jó volt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ugyanmar! Mikozben lelkesen lovoldoznek az ellenkezo iranyba? Ha nem valami osszeszokott TS-es brigadba futsz bele, akkor lazan vegigszurkalod oket.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nekem is megvan rá az arany csillag, tény hogy nem kiemelkedõ fegyver, de a g3-nál így is jobb, azt nagyon sajnálom hogy ilyen gyenge sz@r lett.
Borg: nem nem hagyták maguk, csak még ment normálisan a késelés + a lagunás pályán nyomtam rushban, ott uyge vagy 5ször is változik a határ (attacker voltam) tehát nagyon hosszú idõ áll rendelkezésre+ reconnal mentem 870cs+ motion sensor.
SZEG007
lazán lehet annyit késelni föleg patch elött volt könnyü volt hogy beszabadultam egy házba és teljes squadot lekéseltem, és nem egyszer elüfordult hogy én estem áldozatul valami késes ámokfutonak.

SZEG007
M14 a többi játékban találhato fegyverhez képest szar, mert középtávon lehet vele pötyögtetni csak, viszont ott meg nem veszi fel a versenyt egy 4x scopeal felszerelt karabéllyal. közelharcban minden veri távolra meg sniper puska veri. Azoknak jo akik szeretnek hendikep-el játszani, vagy csak pusztán mazochisták.

Nade akárhogy is mész az ellenség háta mögé sunyulni, 1-2 után észrevesznek, hacsak nem totál hülye a másik csapat... innentõl meg megintcsak a statpadding jön a képbe.
Meg egy kör alatt 15 késelés? Gondolom hagyták magukat...
Eleg megkerulni a frontot, aztan lehet aratni, bar en altalaban nem szoktam a kessel vacakolni.

Nekem vagy 33szor van meg, volt régen hogy 1kör alatt 15 késelést szedtem össze..
Morphh
Patch elõtt majdnem többet késeltem mint lõttem...

Frostyc - East

A késes pint hogy a rákba lehet (statpadding nélkül) összehozni?😄
El nem hiszem, hogy átlag körülmények között az ember 4x ilyen helyzetbe kerülne egy mapon...
Beers
Veregetjük veregetjük......

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

nem konkrétan szerver keresõ, de IP alapján betudsz neki adni bármilyen szervert, és utána xfire-ön keresztül csatlakozni tudsz a szerverre... nem a legjobb, de mikor a favourites éppen úgydönt hogy semmit nem mutat akkor használható

lipovics
Az a baj, hogy shotinak gyenge, mert túl pontosnak kell lenni vele, másra meg teljesen alkalmatlan. A szoba egyik sarkából nem tud ellõni a másikba 😊
Célozni kell vele, de ha pörögnek az események nem érsz rá...
De ne kezdjünk ilyen vitákat, mindenki azzal gyilkol amivel szeretne.

Elég sok mindenkit kipróbáltam már a játékból: http://bfbcs.com/stats_pc/etniez
A legtöbb killem M14 el van. Nem egy GL vagy CG. Kell hozzá aim is..

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

zotya10002
Hogy lenne már szar!!??Egy sem szar csak tudni kell használni:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

xXtamasXx
hát szerintem a legszarabb fegyver bc2ben O.o célozni kell tudni hát nemtom, h van idõd célozni ha elédugrik 1-2 medic(bár nemkell h medic legyen) de azt is megnéztem milyen erõs : egy csipa mögé osontam és kb 5 méterrõl magnum ammoval 4-5 lövés kellett bele és messzebre még pontatlan is szal itt adtam fel h meszerzem vele a bronzot 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Az M-14 szar? Szerintem igencsak faszányos. Mint a Garand.
Igaz, nem egy M-134, ezzel célozni is tudni kell. 😊

Jah MW2 is szar 😄

xXtamasXx
inkabb a halál <#hehe>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Zs0lt1
na azért egy bizonyos szint alá nem süllyedünk le 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

lipovics
szar fegyo
Ez azert van, mert javitottak. Meg egy-ket dolgot javitanak, aztan mehetunk mind MW2-zni. <#wilting>

Akk bajos a szerverük:S:S
kösz a választ

Pusztító_78
ja ja nálam se mutatja a barátokat aktívnak sanja
Pusztító_78
szóval ha jól értelmeztem megint jogi problémák miatt nem frissül ez a szerver stat hm hm ..
vagy férre fordított a fordító progim😊
Sziasztok!Nekem van egy olyan problémám h fel van véve egy friend látom xfiren h fent egy szerveren nekem meg nem mutatja játékon belül a friendseknél csak h offline. Ez mitõl van?

Hol van benne szerver keresõ?

Doomista
:-(

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

omg, nagyon állat ez a cucc!!!! kösz!!!!!!! amúgy a szerverkeresõje is egészen használható :o

-tRs-Landor

BEAST
Na nem azert mert az mw2 jobb jatek... viszont kivalo pelda, hogy a szart is lehet dragan arulni. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Marha jó.Köszi.

Metalmilitiakid
ja mert kb annyit is ér 😄 érdekes az mw2 még mindig 10 k 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

xXtamasXx
admin fel akart jönni és nemvolt hely ezért vkinek repülnie kellett

Ha ezzel rúgnak ki a szerverrõl:"make room for admin".Az mit jelent?

Pusztító_78
Landort kérd meg õ segít
ja tényleg...

sorry