51658
  • cocacola111
    Nekem is ez a parám, pedig ilyen jól még életemben nem játszottam mint most...
  • pacclacc
    kivágott az EA nem lehet bejelentkezni :D pedig netem van!
  • jgrg
    hogy hogy üres a ph??
  • Metalmilitiakid
    ehh...
  • xxxpaulxxx
    Mennyit kell kb játszanom a heroessal, hogy megadja a veteran rangot?
  • Nietche
    és a Nuke-ot ki kapja???
  • Metalmilitiakid
    nem azt mondtam hogy gl el, hanem azt hogy az assault fegyókat, pl gl t simán kihagynám, vagy úgy lehetne rárakni mint pl a reddot acog... ot
  • xxxpaulxxx
    Aham... látom, hogy csak Garand jár
    Nah már rakom is fel a heroest... újra... mert már leszedtem régen, mert nagyon fos:D
  • eugabesz
    Én is csak a kirívó eseteket kezelem,játszani megyek be,nem "adminkodni"
  • SzinesGeza

"engi az assaultok is simán kaphatta volna"?

Ja, persze, automata karabély + gl + RL?!
    Kicsit túl tápos, nem gondolod? :)

• xxxpaulxxx
    Köszi:)
    És ezekről a veterán cumókról mit kell tudni? minden ilyenért jár egy különleges fegyver?
  • Metalmilitiakid
    én amikor először megkaptam a bf2 szerverünkön a chatadmint első dolgom volt,hogy kickeltem magam próbából, hogy működik-e, működött :D de amúgy kb ennyi volt az adminkodásom, mert a mi szerverünkön nem volt túl sok rendbontás, ha volt akkor voltunk min 3 an akik kirakhatták, szal nekem nyugis volt az életem :D
  • eugabesz
    És azt is tudod miért??Mert pl. mi lenne,ha minden user admin is lenne?Minden lenne csak játék nem.Az az admin,aki pedig félIstent játszik a szerveren,no azt csak sajnálni tudom.
    A szerveren az admin a király,császár,a minden6ó,stb.(megfelelőt áláhúzni) azért van ott.Kóstoljatok bele kicsit,majd rádöbbentek,nem is olyan nagy privilégium az.
    Az esetek 90%-ában jogtalanul szidják,káromolják,s nem is olyan könnyű azt elviselni....
  • Metalmilitiakid
    assault kapta volna az LMG t, medik az engi fegyóit, engi az assaultok is simán kaphatta volna, a csipa marad csipa és akkor boldogság :D
  • bosco05 #35341
    Nem engem, hanem a csítereket :D
  • pacclacc
    Sajnos van ilyen! Ezért nem megyek olyan szerverre ahol bármit is szabályoznak! Ha lelönek CG vel ez van ha Sniperrel akkor sincs mit tenni! Nekem is rendelkezésemre állnak ezek a dolgok! Ha ő igy akkor én is!

ADMINAK lenni félisten dolog! Mindig az van amit ők akarnak! Nem kell csodálkozni!
  • D4v3
    Eladó egy EA account, rajta az eredeti Bad Company 2-vel. Doboz így nyilván nem jár hozzá. Be tudsz lépni az EA Download Manager-be egy felhasználónév/jelszó párossal és le tudod tölteni a játékot. Unlock-olva van minden elérhető item a játékban, de bármikor lehet természetesen új Soldier-t csinálni és előlről kezdeni.
    Csakis személyes átvétel jöhet szóba.
    Ár: 6000 Ft
  • SzinesGeza
    Félóránként bannolnak?
    Miért? :)
  • bosco05 #35337
    Annyira felkúr az ideg. Félóránként banolnak, de így is a szerverek nagy többségén ott rohad egy két f*sszopó csaló csicska. Annyira elegem van, nem ezért vettem meg ezt a szart. Az összes dögöljön meg most jelleggel.
  • Bhalage
    yep
  • byzhouse
    5. support kaszt és medicnek valami gyors/könnyű fegyvert
  • bosco05 #35334
    Szerintem teljesen jó úgy ahogy van :)
  • Maxtreme
    na 1-2 szerveren már aktiválták az "új" mapokat. (legalábbis a squad DM-ben.. de gondolom akkor a többinél is)
  • SzinesGeza
    De akkor kinek? Az assault-nak? Az már túlzás lenne.
  • byzhouse
    hát nem a medicnek kell adni a legnehezebb fegyvert(szvsz),mert ő az ápolónő.
  • SzinesGeza

"miert a medicnel van a LMG"?

Hát mert a support-ot most kihagyták.
    Vagy kiknek kellett volna adni?
    Az engineer-nek? Az is durva. Vagy second a reconnak? :)

• Xabinho87
    Keresek használt BC2-t Xboxra. Ha tudtok írjatok. Köszi!
  • Bhalage
    en a koncepciot nem ertem, hgoy miert a medicnel van a LMG osztaly, dehat igy talaltak ki... de akkorse tetszik :D
  • SzinesGeza

Mondjuk az rohadt idegesítő mikor medic-ek jönnek fel a spawn-pontra, M-60-assal irtani a támadókat.
    Persze a szabályzással sem kellene túlzásba esni.

• Beers
    egyszar a kettő :)
  • mackosajt
    Most ettől a bejegyzéstől konkrétan mit vársz?
  • TDC Geronimo
    nem ps, box :d
  • Beers
    Csak 4 !(bf1942 5db,viet,bf2,bfbc2)
    wtf, ja az a köcsög ps... ;)
  • bosco05 #35322
    cod1-ben is nagyon táp fegyver volt, csak a játékosok 90%-a nem tudott vele bánni :)
  • Bhalage
    moháztunk, abban volt benne, ott még poén volt, minden további más játékban én személy szerint már hanyagoltam..
  • ReTeK
    Hc játékos külföldön tolja, semmi szüksége az anyázásra és az admin kénye kedve szerinti korlátozásokra. A "magyar" szerver is ugyanott van, na meg más a mentalitás nyugi van nincs balhé többynire csak a játékra kell figyelned, de ezt leírták már máshol is.
  • Ulvar
    első komolyabb FPS játék amivel multiban játszottam 1,5 évet az CoD2 volt és abban kedvencem volt a Garand. Pontos és erős volt, ezért a szimpántia miatt továbbra is ezt kedvelem II. vh-s FPSekben.

(érdekes a BC2 singleben ha jól láttam van Type 5, ami egy teszt fegyver volt a valóságban Japánoknál, ugyanaz mint a Garand csak 2x5 táras volt, és tele volt hibával így csak 100 vagy 200 készült belőle, kár hogy nincs multiban.)
  • Doomista
    Nem tudom.

Ez ilyen belső érzés, nem lehet leírni, aki érti érti, aki nem, nem, én sem értem, ezért nem tudom.
  • xXtamasXx
    mi olyan nagy cucc abban a fegyverben....
  • bosco05 #35316
    ValakI?