Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xXtamasXx
én ezt a pint tök véletlen csináltam meg : épp csipa voltam ( de csak mert kellett minden fegyverrel a bronz 😄) és isla innocentes-en az elsõ 2 m-comot már felrobbantották gondoltam hívok rájuk egy mortart mielõtt visszavonulok, aztán felpattantam a hajóra és killed an enemy killed an enemy naval warfare pin...<#buck>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Én inkább játszok 😊
Doomista
20/2 KD aránnyal...persze hogy a legjobbat dobja ki a többivel együtt, fck :-)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Ha nekem ment, neked is menni fog. Az erõ legyen veled ifjú szóldzsõr.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Jah, ez elég reális scenario. Egy statpadding szerveren mondjuk.
Doomista
Megsúgom hogy csináld meg...island pálya, attacker csapat, mikor a hegyoldalon lévõ 2 com kész, utána a túloldalán újabb 2 comot kell elpusztítani, na ilyenkor megfogod azt a gl hajót, odamész a kikötõhöz, és elkezdesz lõni okosan, akkor a legegyszerûbb, mikor épp a B pontot aktiválta a csapatod valamelyik tagja, és ugye ilyenkor jönnek oda az ellenséges emberek, akkor kell oda belõni, lõni oda arra a dobozos számítógépre, de mint aki megvadult, nekem volt vele vagy 3-4 killem is. Jó helyen kell lenned jó idõben + ne légy noob. Bingo!

Beers
Ez miért lenne aimbot?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Ja, lol. De akkor is, hogy csinálod meg? Max ha bemákolsz 4 gránátvetõ killt a szigetes pályán... de szerintem elõbb lõnek ki belõle, minthogy átállj az orrába a hajónak...
Morphh
Azzal ölni kell, nem gázolni, meglehet csinálni.

Frostyc - East

highlander15
Ha valaki találkozik egy sancho nevû játékossal,vigyázzon.Tolja az aimbot-ot mint atomDurva a gyerek K/D aránya

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Fpocok
Dolgozik a PB!

Most bannolták a Leaderboard elsõ helyezettét! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jaja, a másik lol pin a 3 vagy 4 road kill hajóval 😄
Szerintem némelyik pint direkt azért tették be, hogy lássák kik statpaddingolnak...
ja,de a a kisebbik kés részével vagy a fogpiszkálóval hogy ki tudjam élvezni😄

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993

lipovics
Késelni nem olyan nehéz szerintem, bár amióta bugos, azóta hanyagolom. Idegesítõ, hogy mögé megyek, kétszer belevágom a kést, aztán megfordul és lelõ...

Igazából a "Naval Warfara Pin"-en gondolkozom (csak rush mapon ugye), de pl hogyan tudok összehozni 3 road killt...

Valami bugos a statommal, mert minden fegyverbõl megvan a bronz, de nem adja a pint.
Doomista
<#hehe> Még ne, majd ha kijavítják a knife buggot! <#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

xXtamasXx
de végigmennék rajtuk a bicskával <#hehe>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

kfa
WOOKIEK TÁPLÁLKOZÁSI SZOKÁSAI dokumentum film elõzetes.

iceshark
^Morph^ jöttem, válaszoltam, részemrõl mehet a dolog!

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Doomista
Hogy mi?? A bazooka jó ! Nagyon is jó ! Tömegre kibaszott jó! Tankra még jobb! Ne légy buta! :-)

Jaffa 2843
nem azzal volt a baj, hanem hogy a bazooka szar 😄 lv29nél voltam már

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Doomista
Elõször mindig told fel a ház életet 1000-re, ahol a fegyvereket tudod választani, ott fent van egy medpack, így nem érhet meglepetés 😄
Utolsó kettõ fegyver meg táp.

koschwarz
pedig kell az a bazuka a tankok ellen, meg a tömeg ellen is jó 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Jaffa 2843
omg... azért buktam el a játékot, mert kipróbáltam a bazookát 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

kfa
Egy körben nagyjából 7-8x kel úgy megölnöd valakit hogy éppen a zászlótokat foglalja. Ugyan a pin-re az van írva hogy csak 4 ember kell hozzá, de nekem sem adta meg 4-nél, sokkal többet kellett csinálnom.
Ugyanígy a sea vehicle pin-t se adta be (patch elõtt 4 kill kellett hozzá, azt hiszem most már csak 2) és a one attack one defend order pin-t se.

Doomista
Fel lehet lázadni e flash játék ellen gyerekek, de szerintem sokkal jobb, mint a COD ! Jó, nincs benne multiplayer, de majd lesz!

HD JOHNNIE
Ez a 8 flag defend úgy értendõ, hogy egy körben vagy pedig 8-at kellene ölnöm zsinórban?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

darki81
jó game, csak egy idõ után már unalmas 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

kfa
Összejön az, annyi a trükkje hogy nem elég 4 flag defendet csinálni hanem kell vagy 8-at. De beadja a pint csak bugosan.

Persze, hogy a game a hibás, meg a net, meg a BKV és persze az aktuális kormány😊

dronkZero
Az mondjuk ne zavarjon, hogy az ezzel "gyakorlás" többet árt, mint használ...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

:-DD
De hát õ tud lõni, csak a gém szar, nemérted?

nagyon menõ!<#hehe>

Doomista
Na, mivel olvasom, hogy sok ember nem tud lõni, vagy célozni, akkor hát kezdjük az alapnál. Ez az egyszerû játék megtanítja az alapot, azaz hogyan céloz, lõj. Egészségetekre.

Tono34
Össze lehet hozni azért, erõsen támadott zászlót védesz akkor hamar összejön az.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

HD JOHNNIE
A flag defender sajna nekem se akar összejönni 😞( Azt észrevettem, hogy írja: flag defend 30+ points vagy valami ilyesmi, de szerintem ott zsinórban kell megölni 4-et, hogy adja.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Ráadásul ha megszerzem az rögtön +2 insiginias és + 15000 pont.

OK
Nekem már csak ez valószínûtlen, mert a többi meg van. <#nyes>
Ja és imádok gyûjtögetni, már a BF-ben is imádtam...

nincs most olyan kaliberû személyiség, aki megérdemelné a KK összehangolt támadását<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Alig jatszottam meg HC-n. Ne vacakolj vel, csak jatsz! Amugy sem ertem ezt az egesz gyujtogetos dolgot. Ad amit ad, aztan kesz. A nagyon valoszinutlen pineken kivul ugyis minden meglesz elobb vagy utobb.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Köszi
Látom neked már van ebbõl 4.
Hát nem is értem, tegnap egésznap evvel voltam elfoglalva,
de csak kudarc volt...
Esetleg próbáljam HC-n?

Beers
Háttérbõl figyelnek és ha kell...... 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Höhh, lassan már csak én vagyok a tag, már évek óta hanyatlik a KK.
<#rinya>

Egyszeruen csak olyan embert kell leloni, aki mar bent van a foglalasi zonaban. Semmi kulonleges taktika nem kell hozza, csak vedd a zaszlot.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Normal módban is fair. Egyszerûen nem elég eldobni a szoba másik végéig az egeret lecelluxozott tûzgombbal ,hogy megerõszakolj egy egész teamet, hanem esetleg két-három rövid sorozatig is rajta kell tartani a célkeresztet.

Fater csak a Kocsog Klub tagsagra gyur, hogy rogton beferjen, ha itt is megalakul. <#hehe>

Ismét szakmai kérdésem lenne:
Már csak egy k.baszott pin hiányzik a flag defender.
Szakmailag kéne egy két tipp, hogy milyen úton lehet ezt megszerezni.
Pl: taposó minden befoglalt zászlónál vagy kempeljek sniperrel, rálátva a zászlóra vagy C4 vagy mi????

Te tudod ! ( még jó, hogy nem vagyunk egyformák ! <#hehe> )

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

hidd el semmi gondom azzal hogyan kell lõni😄

És ezt konkrétan ki nem szarja le?