Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotya10002
19:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

olyan nincs a játékban...

Lord Gera
m14-et hanyas szinten kapom meg?

--és hogy a lötyögõmbe tegyem az enyémivé a bannert...mert nem akarja az én nevemmel beadni..

[IRAM] leader

Pusztító_78
jól vettem észre hogy ahttp://bfbc2.statsverse.com oldal valami miatt nem frissít?
rég átléptem a 15 színtett itt meg még 13.
Pusztító_78
köszke
Ami alapból van írva (nem a sajátod) nekem bevált a 46-os pingû szervereken, nagyon durván jól ment néztem is olyan volt mintha aimbotos lettem volna😄 Aztán megugrott kb 20-al a pingem és semmit nem adott be<#shakehead>
Robokuty :Ð

-tRs-Landor

Pusztító_78

Kedves Landor!
A 3. logót kérném, a nickem Robokutya
Fpocok
faxom, megint akkora pingem van, hogy játszhatatlan, a ház ajtaján sem tudtam bemenni :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Na ez igen nem semmi 5200FT alatt kapható a game!

Next PC upgrade: 2022

Beers
directx, vga driver frissítés!vga hõfok rendben?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Sziasztok nekem 1 olyan problémám lenne,hogy megvettem Bc2-öt (Pc-re) minden megfelel neki, de akkor is betöltésnél a félképernyõ kék... Videókártya is oké meg minden! Válaszotokat elöre is köszi!
Fpocok
<#eljen>

REPS0L
már nálam is jó, nem kell regelni

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

MR ME
jó cucc köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

CroftManor
Tolja itt vki xboxon? mutli miatt kérdem

Nothing is True, Everything is Permitted

Fpocok
Egy hibás oldal jön be a linkre... gondolom be kéne jelentkezni nem? Hát nem tudok. Ugyanazt csinálja, mint amikor pl a hotmailre akarok menni, hosszú szöveg jön ki fenn, és nem jön be semmi.

Pusztító_78
kfa
Nekem a http://bfbcs.com statisztikái és aláíráskészítõje jobban tetszik.

nandorb
lol pedig nalam behozza😄

Pusztító_78
reggelni kell elötte itt http://bfbcs.com
Pusztító_78
lehet vírusod van takaríts vagy adavert is próbáld ki hátha kémprogik garázdálkodnak nálad😊
REPS0L
beírtam hogy ColdF azt lófaszt se csinál, no player data or connection error.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Pusztító_78
hu hu öcsém aki ezt kitalálta neve áldott legyen lool😊
nandorb

Fpocok
FAX KIVAN! Tegnapig még minden jól ment, ma meg nem lehet játszani, mert laggolok, futok elõre, megállok, visszarak pár métert... aztán meg sprintelek, de olyan gyorsan, mintha gyalogolnék. A pingem a 2x az eddigieknek........<#rinya>

Pedig semmi új progi nincs fenn, és a netem is maxon jön a szolgáltatótól!

Kicsit késve(tnap melóztam),de köszi szépen a logót Landor!<#worship>

"de senki sem kíváncsi a másikéra..."

Ha ez így lenne, senki nem írna/olvasna fórumokon! 😊

(bár a mondat elsõ fele helytálló, by O'Neil õrmester, Platoon)

Tatyla
próbálgatni kell

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mert te aztán tudod hogy kell leszarni valamit, elég ránézni a vérig sértõdött habzó szájú cikkedre a weboldaladon 😊
És mondjuk ha 46-os pingû szerverre megyek mit írjak át?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

MR ME
ja akkor jó 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tévedés...csak tárhely csere miatt volt egy kis off,de már mûködik,íme!

[IRAM] leader

MR ME
klánoldalatoknak annyira már nem megy jól ahogy nézem 😄

alma2
Aki nincs net kozeleben egy hetig, mas dolga van, az mar nem mondhatja el amit gondol utolag ? Ez nem a nepszavazas amirol lecsusztam 😊
Ha mar ugy leragtatok a temat, felteteleztem meg is edzottel azon az elmult egy heten, kaptatok hideget-meleget. A a jelek szerint nem. Ha valaki felhozza ezt egy ev mulva, mert fel fogjak, akkor is ilyen ovodas szinten reagalsz majd ra ?
A "tisztelet" hianya kolcsonos, hisz ez egy forum, nincs mit tisztelni a masikban. De a normalis hangnem az alap, ami reszedrol nincs meg. Nem artana egy szovivot alkalmaznod.
Ha a szart szeretnem kavarni, akkor olyan mondatokat irnek, hogy ... de most kihagyom a magas labdat, hogy vegyel peldat rolam, mielott leallna a szived es uj vezer egyeniseget kereshet a csapatod 😊

szerintem

clan War szabályzat:
1.Csak olyan embert veszünk fel aki ismerõst,min. 10 éve.
2.Feddhetetlen elõélet,erkölcsi bizonyítvány,(lehetõleg 2 napos!)
3.A játékot MI vesszük meg neked,nem holmi szedett-vedet oldalakról/boltból rendeled.
4.A gépedre programot csakis 3 admin engedélyével,elõzetes egyeztetés után telepíthetsz.
5.Gyakorolni csak az elõre megbeszélt idõpontban,az engedélyezett szervereken lehet.
6.Minden gépindítás elõtt engedélyt kérsz valamelyik admintól.(ha nincs elérhetõ,akkor vársz türelmesen)
7.A War elõtt min.8 órával már nem tervezel programot,bezárkózol egy külön helységbe,enni,inni Tilos!
8.War közben tilos meghalnod,minden egyes lövés elõtt kikéred valamelyik admin engedélyét.Vaktában még csak véletlen sem lövünk!!Nem pazaroljuk a lõszert!
Ha mindezt betartod,(és az adminoknak idõben feltöltöd az aktuális sör,nasi és egyéb készletét) 2-3 év múlva elismert tagja leszel a közösségnek.

Na látjátok,ezért megy az [IRAM[-nak ilyen jól....<#hehe>

[IRAM] leader

Running
Jaj hagyjátok már, csak trollkodik. Úgy se ért meg semmit, nem is érdekli, csak beböfög valami fost, pár majom meg rátesz még egy lapáttal, mint Borg barátunk... le kell szarni, mielõtt valaki beszól, h persze én is kitettem a vferis cikket, közölném, csak azért, h képben legyen a community nagy rész az shs-es bagázs értelmi szintjével, ne csak én.

Tatyla
klántársam Bat fórumunkra berakott egy hasznos dolgod gondoltam ide kopizom:

Hitfixer.
Sokunknál nem adja a találatot a játék.
Emlékeztek a két sorra, amit a C:\Users\neved\Documents\BFBC2\gamesettings.ini és a settings.ini fájlokba illesztettünk be?
Találtam másik leírást anno ,én ezt használtam. Mûködött is rendesen ,de amióta piszkálgatják a szervereket ,gondolom a patch miatt, szinte nem volt sebzésem az ellenség felé.

Gamesettings.ini :
*Ez után a sor után illeszted be !!! *
GSDefaultLatencyCompensation=0.130000
DefaultLatencyCompensation=0.130000
LatencyCompensation=0.130000
GSInterpolationTime=65
InterpolationTime=65
SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation=0.130000
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime=65
CurrentSoldierWeaponIndex=-1 *Ez elé a sor elé illeszted be !!! *

settings.ini :
GSDefaultLatencyCompensation=0.130000 * Az utolsó sor után illeszted be !!! *
DefaultLatencyCompensation=0.130000
LatencyCompensation=0.130000
GSInterpolationTime=65
InterpolationTime=65
SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation=0.130000
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime=65

Az én beállításaim :
GSDefaultLatencyCompensation=0.090000
DefaultLatencyCompensation=0.090000
LatencyCompensation=0.090000
GSInterpolationTime=60
InterpolationTime=60
SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation=0.090000
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime=60

Magyarázat : A szerverkeresõben 30-as pingû szerverre megyek. A tab lenyomásakor 81 – 90-es pinget mutat a játék. "Késleltetés" 60.
Ez a módosítás megoldotta a problémámat. Rendesen mûködik a találat! Két beállítást használok ,cserélgetem az ini-ket. 1-et Warra a szerverünkön ,és 1-et publikon ha kicsit magasabb a pingem. Próbálgassátok ...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

havercsotány
A szerencse a szerencsétlenségben ,hogy idõ elõtt kibukott a nyomija még mielõtt elindult volna a BFBC2 MAGYAR KUPA! Miért kellet volna vissza lépni ezt megmagyarázhatnád nekem, kinek származott ebbõl kára?

mNzJean
Én mindig normális hangnemben válaszoltam mindenkinek, de tudod a kölcsönös tisztelet csak annak jár akit tartok valamire . Azok után , hogy csontig lerágtunk egy témát ami nekünk amúgy is rendkívül kínos volt , végre elült a vihar ,mindenki mással foglalkozik , erre te megint keversz egyet a szaron , pedig mást nem kellett volna tenned mint visszaolvasni itt és a többi community oldalon elég alaposan ki lett vesézve a téma . Jobb lenne ha leszállnál a témáról és visszamennél oda ahol eddig lapítottál . <#wave>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Running
Jean hagyd már õket a picsába. Alma is fasz, kit érdekel mit mond.

Borg, ha te vagy, voltál a volt sg admin, akkor jobb ha inkább befogod a szád és csöndben meglapulsz, ha meg nem akkor is. Köszi.

MR ME
mivel nem játszott waron a személy így nemtom minek ez a nagy lázadozás

alma2
hat igen, igy kell nyilatkozni egy "vezernek", Ennyi ragadt rad a "het eved alatt" ?
Tudod az egy gesztus lett volna, hogy szo nelkul visszaleptek ezert, mert belatod nem voltatok elegge korultekintoek. Csapat szellem, kozos teherviseles ? Nem mr nevere sem emlekszem ki csalt emberre gondolok, hanem jcsr mint egy csapat, ilyenkor nem mukodik ?
De hogy igy habozzon a szad, egy velemeny miatt, az csak teged minosit.

Bar lenyegtelen, de altalaban nem egyedul jatszom, szoval a meganyos farkas jelzo sem nyero 😊

ui: orulok, hogy felebredtel.

szerintem

Eddig max 1x jártál HC szerveren igaz?😄
Elsõre tényleg mindenki ezzel próbálkozik, amit írtál...
Ez most kicsit tényleg politikusra sikeredett... "igen, tényleg loptunk csaltunk, dehát köztiszteletben álló politikusok vagyunk..." 😄 Há biztos áúr, nízzenmáel mostazeccer...😄D
Persze csak vicceltem. Földön fekvõbe nem rúgunk már bele 😊
mNzJean
Na jól van most húzzál el az okoskodásoddal együtt , ismerlek én is és még sokan itt a fórumról világ életedben egy magányos barom voltál aki csak itt osztottad az észt a játékról de ezen kívül semmi mást nem tudtál felmutatni , igen tényleg hibáztunk de a klánunk 2003 óta az egyik legaktívabb csapat volt mindig is a hazai mezõnyben , 1097 ! lejátszott CB meccs + rengeteg hazai kupa és esl meccs azt hiszem jól mutatja ,hogy nem csak a fórumokon voltunk jelen ,hanem a meccseken is aktívan szerepeltünk . De tudod csak az hibázik aki csinál valamit ,7 év alatt mi is belesétálhatunk ....de a hozzád hasonló fél évente beböfögök valamit egy topicba típusu embereknek ezt hiába is magyarázom úgysem fogod megérteni . Nah ... ennyi ,jól fel...tál korán reggel .<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

megoldaottam a buta kérdésem, bocs.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy