51658
-
#35435 Erre szolgal a Squad Death Match hogy azok emberek akik fragelni akarnak sokkat elmennek oda és nem kell se pontot húzni sem zászlót foglalni. -
#35434 Most vagyok CQ port valdezen. Hááát. Olyan a map, mint amire lehetett számítani. Alsó pont USé, felső oroszoké, a középsőnél meg megy az agyatlan hent, mert annyira lineáris fos az egész. Buggy viszont jópofa. -
Nagydög #35433 Pedig barki,aki jatszott mar BC2-vel konnyeden megerti. Megerkezik a hulyegyerek frissen, uden a BC2 vilagaba, es beguggol egy bokorba sniperkedni. Elore az istenert sem menne, hasznosat a vilagert se csinalna, de tul sok baber sem terem neki, mert loni nem nagyon tud. Elobb utobb a frusztracio elore hajtja, es valami hasznos kasztra valt. HC-ben viszont meg neki is terem kill, mert a kirepulo huvely is siman megol valakit, igy aztan a budos eletben le nem maszik a dombrol. -
#35432 Nem előző sry hanem a legutóbbi! -
#35431 Nem a találattal van a gond hanem hogy 1 camper strike lett a gameből !Ki méz fedezékből 2 golyó halott vagy sőt van hogy a fedezék is kevés! -
Pex156 #35430 "Egyszerűen nem értem mi bajotok a HC-s sniperekkel, miért olyan nehéz őket kiszedni?"
A rendszeresen HC-n játszóknak semmi bajuk, a rendszerint SC-n játszóknak viszont mindennel problémájuk van ami HC. -
Streety #35429 Alap beállításoknál , dupla space. Ha elálítottad akkor az ugrás gombot 2x nyomd meg gyorsan és már nyílik is az ejtőernyő. -
#35428 rush......
Ezt nem értem, mióta számít ez map pack-nak?!(tudom bc2 óta) -
#35427 üdv.
ejtőernyőt hogy lehet nyitni? -
#35426 0:52-nél gl :O húha kickelni bannolni most :| -
#35425 Előző patchnek? Hát nem tudom legalább el lehet végre találni az embert. Előző patchel semmi gond nincs szerintem. -
#35424 Ez annyira nem lesz szar ... De attól még a game 1 szar marad hála az előző patchnek! -
#35423 mode pack 4 kint van konzolokra. PCre 4 körül lesz.
Legalább 2 normális pálya, 2 értelmes módban. Nem úgy, mint az előző. -
Streety #35422 Ui: a vLr tagjai leginkább esténként játszanak , napközbe nagyon ne keressetek minket rajta. -
#35421 Update -
Streety #35420 Így van, és az ilyen apróságok hiánya elég bosszantó , nem utolsó sorban ha cq-n is így lenne akkor nem az adminokat szidnák ha baserape miatt kirugják egy idő után az illetőt :). -
#35419 meek oszt leölöm mindenki fejit -
#35418 Mondjuk nem tudom mibe fáj nekik úgy megcsinálni mint a rushba. Bázis előtt húznának egy vonalat, amit ha átlép az ellenfél kiírja hogy térjen vissza a pályára. Ha rushba meg lehetett csinálni akkor itt is... -
Streety #35417 A mai naptól a vLr [HUN] HC szerveren , nincs semmilyen tiltás.. amíg rendes program nem érekezik a szabályozásra. Úgy hogy nyugodtan lehet jönni sniperkedni úgy is mindenki arra van ráizgulva , de fogadjunk ha minden más tiltva lenne és csak a sniper nem akkor mindenki mással lenne :).
A baserape-ért továbbra is kick jár felszólítás után de ez nem a mi szabályunk ez EA szabály :). -
Szoki333 #35416 Üdv!
Megvettem, beregeltem, csináltam egy új katonát, de amikor a szerverek keresésére megyek, akkor nem mutat egy szervert sem! NOD-om van, lehete, hogy közbeszól? Vagy mi lehet a gond?
Előre is köszi a segítséget! :) -
ladista #35415 Hát aki a Hardcore módot kedveli inkább, azt szívesen látjuk a vLr szerveren! Sok magyar szokott azért megfordulni rajta. -
#35414 Egyszerűen nem értem mi bajotok a HC-s sniperekkel, miért olyan nehéz őket kiszedni? Egy uzi, de akár egy kapszlis pisztoly is elég hozzá, ha van rajta 4× zoom (NEOSTEAD,Saiga-ról már nem is beszélve). A legtöbb recon, egy helyben kempel, annyi eszük sincs hogy két lövés között pozíciót váltson, aztán csodálkoznak hogy ugyan az szedi le őket akit előtte lekaptak.
A szerver szabályokkal megszerintem az a legnagyobb probléma hogy sokan egy általuk kedvelt játékstílus, kaszt, fegyver használatára kényszeríti a játékost. Engem soha nem zavart a CG, gl, m60, recon, mindenek megvan az ellenszere csak tudni kéne váltani. Olvastam itt CG-t szidó "ős assaultosról", kinek esze ágában sincs kasztot váltani, mert hát ő azt nem szereti ....lol.
DAQ001:
Ha tényleg olyan jó vagy, kérlek vegyél fel frends-be, mert mi pont az ilyen ellent keressük, HC-ben "pro"-kal még jobb a játék.
-
#35413 Limited Verzional automatikusan megkapod. -
xxxpaulxxx #35412 Jah jó... látom rank 10nél adja... azt hittem erre is van valami trükk, mint a Garandnál:D -
Pex156 #35411 A single az ilyen.
Multiban jobb ellenfelek vannak, játszd azt. -
#35410 ölsz -
xxxpaulxxx #35409 Thompsont hogy lehet megszerezni? -
#35408 Sziasztok!
Lehet hogy csak én vagyok béna, de az normális hogy (single player) 1. a társaimra nem lőnek 2. társaim sokszor semmit sem csinálnak csak állnak bambán, nem mozognak velem együtt, aztán hirtelen ugrásszerűen ott teremnek 3. nem lőnek le senkit, pl: megyünk a faluban, egy lépcső alatt áll egy ellenséges katona, felettük 3 társam, én meg egy ablakból nézek kifelé, az enemy faszi csak engem szúr ki és lő rám, miközben derék társaim nyugodtan sétálgatnak felette / megpróbálnak átjutni a falon : D
szóval ezt nem értem... számomra kicsit bugos az MI -
Pex156 #35407 Ja, bocs néha elfelejtem, hogy ez nem az a fórum... -
#35406 Csavarkulccsal headshot = Achivment dentist! xDDD. -
Nagydög #35405 Biztos szukseges ez a szemforgatas? -
xxxpaulxxx #35404 Micsoda dolgok vannak ebben a játékban... defibbel headshot:D -
#35403 tedd hozzá: és minden olyan assault (vagy hogy is hívják) aki nem smoke launcherrel megy, minden olyan engineer aki nem at4-el vagy landmine-al, minden olyan sniper aki nem c4-el és spotterrel! -
#35402 tetszik a nick-ed.... -
Pex156 #35401
Akinél az autista szitokszó...
-
#35400 Minden olyan medic fasszopó, akinek nem a két medic perk van betéve alapba.. -
#35399 "map pack 4" jön ma. Atacama rush meg port valdez CQ. Remélem a hónapba ledarálják a maradék 3at még és nemsokára jön normális új map... -
#35398 minden classnak megvan az előnye és mindegyikre hajlamosak rinyálni az emberek. Volt a 40mm aztán CG aztán most a medic aztán meg a sniper miatt. Kicsit unalmas már. Az autista szót nagy előszeretettel használod remélem nem lesz sosem a családodban vagy környezetedben 1 sem, mert akkor nem fogod ilyen "viccesnek" találni. -
Mester01 #35397 a második hozzá szolásodhóz igen igazad van! :D -
#35396 olyankor jön jobb helyeken a : Banzaiiiii!