51658
  • nandorb
    Erre szolgal a Squad Death Match hogy azok emberek akik fragelni akarnak sokkat elmennek oda és nem kell se pontot húzni sem zászlót foglalni.
  • TDC Geronimo
    Most vagyok CQ port valdezen. Hááát. Olyan a map, mint amire lehetett számítani. Alsó pont USé, felső oroszoké, a középsőnél meg megy az agyatlan hent, mert annyira lineáris fos az egész. Buggy viszont jópofa.
  • Nagydög
    Pedig barki,aki jatszott mar BC2-vel konnyeden megerti. Megerkezik a hulyegyerek frissen, uden a BC2 vilagaba, es beguggol egy bokorba sniperkedni. Elore az istenert sem menne, hasznosat a vilagert se csinalna, de tul sok baber sem terem neki, mert loni nem nagyon tud. Elobb utobb a frusztracio elore hajtja, es valami hasznos kasztra valt. HC-ben viszont meg neki is terem kill, mert a kirepulo huvely is siman megol valakit, igy aztan a budos eletben le nem maszik a dombrol.
  • XenHai
    Nem előző sry hanem a legutóbbi!
  • XenHai
    Nem a találattal van a gond hanem hogy 1 camper strike lett a gameből !Ki méz fedezékből 2 golyó halott vagy sőt van hogy a fedezék is kevés!
  • Pex156
    "Egyszerűen nem értem mi bajotok a HC-s sniperekkel, miért olyan nehéz őket kiszedni?"

A rendszeresen HC-n játszóknak semmi bajuk, a rendszerint SC-n játszóknak viszont mindennel problémájuk van ami HC.
  • Streety
    Alap beállításoknál , dupla space. Ha elálítottad akkor az ugrás gombot 2x nyomd meg gyorsan és már nyílik is az ejtőernyő.
  • Beers
    rush......
    Ezt nem értem, mióta számít ez map pack-nak?!(tudom bc2 óta)
  • BF109
    üdv.
    ejtőernyőt hogy lehet nyitni?
  • byzhouse
    0:52-nél gl :O húha kickelni bannolni most :|
  • TDC Geronimo
    Előző patchnek? Hát nem tudom legalább el lehet végre találni az embert. Előző patchel semmi gond nincs szerintem.
  • XenHai
    Ez annyira nem lesz szar ... De attól még a game 1 szar marad hála az előző patchnek!
  • TDC Geronimo
    mode pack 4 kint van konzolokra. PCre 4 körül lesz.

Legalább 2 normális pálya, 2 értelmes módban. Nem úgy, mint az előző.
  • Streety
    Ui: a vLr tagjai leginkább esténként játszanak , napközbe nagyon ne keressetek minket rajta.
  • KáTéCé
    Update
  • Streety
    Így van, és az ilyen apróságok hiánya elég bosszantó , nem utolsó sorban ha cq-n is így lenne akkor nem az adminokat szidnák ha baserape miatt kirugják egy idő után az illetőt :).
  • havercsotány
    meek oszt leölöm mindenki fejit
  • bosco05 #35418
    Mondjuk nem tudom mibe fáj nekik úgy megcsinálni mint a rushba. Bázis előtt húznának egy vonalat, amit ha átlép az ellenfél kiírja hogy térjen vissza a pályára. Ha rushba meg lehetett csinálni akkor itt is...
  • Streety
    A mai naptól a vLr [HUN] HC szerveren , nincs semmilyen tiltás.. amíg rendes program nem érekezik a szabályozásra. Úgy hogy nyugodtan lehet jönni sniperkedni úgy is mindenki arra van ráizgulva , de fogadjunk ha minden más tiltva lenne és csak a sniper nem akkor mindenki mással lenne :).

A baserape-ért továbbra is kick jár felszólítás után de ez nem a mi szabályunk ez EA szabály :).
  • Szoki333
    Üdv!
    Megvettem, beregeltem, csináltam egy új katonát, de amikor a szerverek keresésére megyek, akkor nem mutat egy szervert sem! NOD-om van, lehete, hogy közbeszól? Vagy mi lehet a gond?
    Előre is köszi a segítséget! :)
  • ladista
    Hát aki a Hardcore módot kedveli inkább, azt szívesen látjuk a vLr szerveren! Sok magyar szokott azért megfordulni rajta.
  • Black Ghost
    Egyszerűen nem értem mi bajotok a HC-s sniperekkel, miért olyan nehéz őket kiszedni? Egy uzi, de akár egy kapszlis pisztoly is elég hozzá, ha van rajta 4× zoom (NEOSTEAD,Saiga-ról már nem is beszélve). A legtöbb recon, egy helyben kempel, annyi eszük sincs hogy két lövés között pozíciót váltson, aztán csodálkoznak hogy ugyan az szedi le őket akit előtte lekaptak.

A szerver szabályokkal megszerintem az a legnagyobb probléma hogy sokan egy általuk kedvelt játékstílus, kaszt, fegyver használatára kényszeríti a játékost. Engem soha nem zavart a CG, gl, m60, recon, mindenek megvan az ellenszere csak tudni kéne váltani. Olvastam itt CG-t szidó "ős assaultosról", kinek esze ágában sincs kasztot váltani, mert hát ő azt nem szereti ....lol.

DAQ001:
    Ha tényleg olyan jó vagy, kérlek vegyél fel frends-be, mert mi pont az ilyen ellent keressük, HC-ben "pro"-kal még jobb a játék.
  • nandorb
    Limited Verzional automatikusan megkapod.
  • xxxpaulxxx
    Jah jó... látom rank 10nél adja... azt hittem erre is van valami trükk, mint a Garandnál:D
  • Pex156
    A single az ilyen.

Multiban jobb ellenfelek vannak, játszd azt.
  • xXtamasXx
    ölsz
  • xxxpaulxxx
    Thompsont hogy lehet megszerezni?
  • Diezel
    Sziasztok!
    Lehet hogy csak én vagyok béna, de az normális hogy (single player) 1. a társaimra nem lőnek 2. társaim sokszor semmit sem csinálnak csak állnak bambán, nem mozognak velem együtt, aztán hirtelen ugrásszerűen ott teremnek 3. nem lőnek le senkit, pl: megyünk a faluban, egy lépcső alatt áll egy ellenséges katona, felettük 3 társam, én meg egy ablakból nézek kifelé, az enemy faszi csak engem szúr ki és lő rám, miközben derék társaim nyugodtan sétálgatnak felette / megpróbálnak átjutni a falon : D
    szóval ezt nem értem... számomra kicsit bugos az MI
  • Pex156
    Ja, bocs néha elfelejtem, hogy ez nem az a fórum...
  • Ulvar
    Csavarkulccsal headshot = Achivment dentist! xDDD.
  • Nagydög
    Biztos szukseges ez a szemforgatas?
  • xxxpaulxxx
    Micsoda dolgok vannak ebben a játékban... defibbel headshot:D
  • LSC
    tedd hozzá: és minden olyan assault (vagy hogy is hívják) aki nem smoke launcherrel megy, minden olyan engineer aki nem at4-el vagy landmine-al, minden olyan sniper aki nem c4-el és spotterrel!
  • LSC
    tetszik a nick-ed....
  • Pex156

Akinél az autista szitokszó...

• SötétBarom
    Minden olyan medic fasszopó, akinek nem a két medic perk van betéve alapba..
  • TDC Geronimo
    "map pack 4" jön ma. Atacama rush meg port valdez CQ. Remélem a hónapba ledarálják a maradék 3at még és nemsokára jön normális új map...
  • LSC
    minden classnak megvan az előnye és mindegyikre hajlamosak rinyálni az emberek. Volt a 40mm aztán CG aztán most a medic aztán meg a sniper miatt. Kicsit unalmas már. Az autista szót nagy előszeretettel használod remélem nem lesz sosem a családodban vagy környezetedben 1 sem, mert akkor nem fogod ilyen "viccesnek" találni.
  • Mester01
    a második hozzá szolásodhóz igen igazad van! :D
  • LSC
    olyankor jön jobb helyeken a : Banzaiiiii!