51658
-
Pex156 #35481 A pp-2000 is jó lesz, utána használni sem fogod az UZI-t. :) -
jgrg #35480 Szia
teljesen egyetértek veled. És, ha az ember jogtiszta játékokban gondolkozik, akkor már nem annyival drágább a konzol. Lassabb az elavulási ideje, olcsóbb (mint egy hasonló tudású gép stb). persze kekll hozzá egy megfelelő tévé...
G -
Bhalage #35479 tegnap meglett az UZI (nem vagyok egy nagy engi) es sztem ez a legjobb pityu : )) tokre bejott, rogton oltem is veleegy csomot, valahgoy a tobb ifegyo ossze vissza szo, es lofaszt nem sebez :d
lehet en vagyok a farok, de nekem a f2000 is tokre bejon : ) -
Mester01 #35478 cirka 50 millió volt a MW2 fejlesztése?
50 millióból nem voltak képesek baszki nagyóbb pályákat csinálni mint régen? pl:cod1,cod2? nevetséges komolyan mondom :D -
Livius #35477 Ez pontosan így van, és ugyan ilyen lesz a 1943 is. És mostantól az összes játék a jövőben. -
#35476 Es tegyuk ehhez az egeszhez hozza hogy konzolra igaz foleg: a 10x akkora bevetel legjobban.
Ott nincs warozas, "csak" casual publik meg orrba-szajba es dol a le.
Es barmi kis szar kieg kijon a jatekhoz, azt veszik mint a cukrot.
Ja es nem csak a 16 evesek nyomjak vele, hanem igenis az idosebb korosztaly is, csak hat nyugaton/amcsiban ugye, mivel a konzol nalunk nem "divat" - illetve legtobbszor mar tul nagy "luxus" a magyaroknak egy haztartasban egy atlagos csaladnak: konzol+eredeti jatekok+live elofizu+net+PC.
Ezert PCre csak atdobjak a jatekot, patchekbol nem lesz penzuk, ugyhogy minek csinaljak...a kozosseg 5-10%a warozik, ugyhogy minek spectator mod vagy warmod vagy modolhato jatek. -
Nagydög #35475 Fraszt allnek oda! Ha eleg hulyek az emberek, hogy ezzel a modszerrel lehessen megkopasztani oket, akkor ez az alkalmas modszer. Ezek a fickok nem szivbol csinaljak ezt. Nem egy remek, vegletekig csiszolt, szorakoztato termekkel akarnak sok penzt keresni, csak egyszeruen sok penzt akarnak keresni. Ha a kutyaszart jo aron lehetne eladni, akkor arra szerveznenek reklamkampanyt. Lasd: MW2, ~50 millio USD fejlesztes, ~150 millio USD PR, jocskan milliard folotti bevetel. A fejlesztoknek meg lofasz, de ez mar egy masik tortenet. -
#35474 Persze van ilyen, de tegyük hozzá, hozzájuk valszeg csak annyi infó jut el, hogy a BC2-ből és az új módszerekkel a játékból annyi fogyott eddig, mint az összes eddigi Battlefield játékból. Plussz kaszálnak havonta a BC2 kiegekkel, Map Pack-okkal, és pár hónap múlva kaszálnak megint a Vietnám kiegészítővel. Te odaállnál elmagyarázni, miért jobb a régi módszer? -
Nagydög #35473 "Szakemberek dolgoznak azon, nem kevesen, akik kiszámolják miből van a legnagyobb profit. Valszeg kijött, hogy az új módszer kifizetődőbb."
Valoszinuleg igazuk is van, ugyanakkor megjegyeznem, hogy ezek a szakemberek penzugyi szakemberek, es ezzel rohadt nagy melleket tudnak loni a jatekiparban. Nem egy brandet sikerult mar rovid idon belul szarazra szivni ezzel a hozzaallassal. Persze meg lehet, hogy igy is jobban jarnak anyagilag, es ha nem, akkor sem kell szaraz kenyeret ragcsalniuk. (Lasd: Kotick batyo.) -
#35472 észrevettem hogy az assault fegyók sokkal jobbak lettek a patch óta -
#35471 Ez nem ilyen egyszerű.A Dice fejleszti a játékot, de nyilván sok mindenbe beleszól a kiadó, vagyis az EA. A lényeg a profit, a többi nem számít. Akárhonnan is nézzük, őket az érdekli, hogy dőljön a pénz, mindegy hogyan. A BF2 óta sok minden megváltozott, a játékok is. Az új trend az, hogy évente dobálják ki a játékokat, főleg konzolra. Olcsóbb és egyszerűbb, és főleg 10x akkora a vásárlóbázis.
Az új irányelvek nagyobb pénzt hoznak nekik, mint a régiek. A pénzembereket nem érdekli, hogy van pár 10ezer ember aki sír-rí, mert a régi bf-eket értékesebbnek véli.
A BC-vel elindult egy új irány, amelyet jobb ha mindenki feldolgoz. Elsősorban a konzol számít, minden lófasz kiegészítő és agyatlan hülyeség fizetős lesz valami minimál összegért. A PC-s változat meg olyan lesz amilyen lesz.
Nekem is és gondolom pár hasonló korú játékosnak nehéz feldolgozni, hogy már rég nem nekünk készülnek a bf játékok, hanem a 16 év körüli konzolos tinigótoknak. Lássuk be más világ, más értékrendekkel, más szabályokkal. Nem a Dice/EA a hüje mert váltott, hanem mi, hogy nem tudatosult még bennünk, hogy nem mi vagyunk a vásárlóbázis.
És ne jöjjön senki se azzal, hogy persze a cod, meg a cs mennyire megy még mindig. Szakemberek dolgoznak azon, nem kevesen, akik kiszámolják miből van a legnagyobb profit. Valszeg kijött, hogy az új módszer kifizetődőbb.
Egy dologban reménykedhetünk. Van még a cégben annyi tisztelet a bf fanok felé, hogy kiadják az új részeket PC-re, és javítgatják 1-2 emberrel a bugokat.
Kicsit hosszú lett, remélem nem untattam senkit. -
#35470 -
#35469 Szerintetek tényleg a DICE tehet erről? -
#35468 Hetek óta megy a flém a hivatalos BC2 fórumon, hogy dugja fel a DICE a seggébe a Map Pack-jait és adjanak ki új térképeket.
Ma végre megérkezett a hivatalos válasz, miszerint a BC2-höz nem lesznek új térképek, majd csak a Vietnam kiegészítő hoz egy új játékmódot és pár új térképet. Természetesen ez a kiegészítő fizetős lesz mindenki számára.
Véleményt nem fűznék a hírhez. -
Szoki333 #35467 Megoldódott a problémám! :) -
f1rsts3ns3 #35466
m416 ftw :] (2 kör volt :) ) -
#35465 Neked killcam kell hogy tudd honnan/merről lőttek le?
Pár tipp:
- először is figyeld milyen irányból kaptad a találatot
- ha szemből figyeld a halálod utáni "merev" képet (én 90%-ban kiszúrom hol gubbaszt)
- felülnézeti kép dettó
- torkolat tűz
- golyó röppálya (VSS-nél még a golyókat is látod)
- fegyverhang
- és nem utolsósorban figyeld a csapattársaidat, hogy halnak merről lövik őket.
-
#35464 assault fegyokkal 24 kill, engihez szinte hozzá se nyúlt, biztos hasznos tagja lehet a társadalomnak, csipa+medic comboval :D -
#35463 Ez a csavo sem tiszta
Kill/Headshoot -
SzinesGeza #35462 Hát erről beszélek (#35458). -
#35461 nincs, -
SzinesGeza #35460 Tehát minden HC-n van killcam? -
RoboGoD #35459 Az csak modified. -
SzinesGeza #35458
"aztán csodálkoznak hogy ugyan az szedi le őket akit előtte lekaptak"
HC-n ahol nincs killcam?
-
DoctorStryker #35456 5 Percenbelül kezdpdik a coRDHA Vs hTw mecs
mms://78.24.190.18/Battlefield.hu TV
www.battlefield.hu -
#35455 Olvasd tovább és rájössz hogy kell a "susnyásba" guggolókat likvidálni.
-Kapszlis pisztoly pedig csak nekem van, sőt már megvan belőle a platina. -
#35454 Port Valdez CQ map lehetne picit "szélesebb", főleg A és B közti részen. Ha fent, a hegyen is lenne egy kis sáv(mint a beta kezdetén), amin lehetne osonni, sokkal jobban lehetne "átugrani" az ellent.
Ha beáll nagyon mindkét csapat a 2 pont közé, max. helivel lehet átugrani a csapatokat. -
SzinesGeza #35453
"Egyszerűen nem értem mi bajotok a HC-s sniperekkel"
Nekem konkrétan az, hogy túl könnyű dolguk van. Egy lövés (bárhová) és kész a kill. Beguggolnak vmi susnyásba, ott nem nehéz összeszedni a 50/0-t.
Aki viszont megy mezőnyben a többiekkel, annak jár a respect.
(amúgy hol találtál te itt kapszlis pisztolyt?) :)
-
#35447 Ha "kiadják"? -
#35446 Jók nagyon ezek a modok!Főleg a PORT vad-os map!Már csak a NELSON világos pálya kéne! -
#35445 SPECACT-os cuccokat mikor lehet majd látni? -
Szoki333 #35444 Az gameupdate nem gond, a legfrissebb van fent! -
#35443 Nem tom:-)Lehet fizetek!:-) -
#35442 Próbáltam, de csak az első pontnál. Nem rossz bár jó közel van a 2 láda egymáshoz. 32es szerveren érdekes lesz, de még 24esen is. 32es CQ port valdezt meg nem ajánlom 2 magos procival, mert jó szarul fut :s -
#35441 Miért te azért képes leszel majd fizetni? Singlebe láttuk mekkora egy trágyadomb az AI. Fizetni azért, hogy egy BFbe én ilyen förtelmes AI ellen lövöldözzek, háát... :D -
#35440 Véégre erre vártam!Onslaught is lehetett volna már:-( -
#35439 Hozzácsaphatták volna azt a szaros Onslaught modot legalább.
+ Megnéztem ezeket a SPECACT-os fegyvereket, hát ez lószar! -
Pex156 #35438 Na most akkor még kössetek bele az SQDM-be is.
:D :D
Egyébként az a kedvencem meg a RUSH.
A legjobban az ONLY SNIPER HC SQDM ARICA HARBOR-t kedvelem 4-en vagyunk összesen, és vezetek (20-6-6-4)-re.
-
Nagydög #35437 Remek! Ertesitened oket?! -
#35436 és az Atamaca desert rusht valaki próbálta már?
am mért kell hetente 1 oldalon keresztül a HC-ről vitázni?