Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
kár h tegnap szakadozott a nyomorult netem,pedig jó sokan voltunk az iramon....
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Jelenleg nem lehet látni a barátokat hol játszanak. Viszont ha rámész a haverra, hogy join, akkor bedob a szerverre (annyi, hogy nem látod, de mûködik).
Illetve ha lefelé görgetsz, akkor még mindig nem tudsz rámenni senkire.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A friends lis nem müködik!? Vagy csak nálam szarakodik?
„Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!” Kurt Vonnegut
Frostyc - East
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
De majd írogassátok, h melyik csevegõprogi lenne a legkedvezõbb.
Frostyc - East
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
jóféle
bejelentkezés minek?
Link
Jó lenne elkezdeni TS-ezni, ventrizni, mert nagyon megdobja a játékot.
A Honlapot nyugodtan kritizáljátok, keressetek hibákat.
Akik érdekeltek a dologban, írják meg, melyiknek örülnének legjobban.
Ventri, saját szerver
TS3, saját szoba
TS2, saját szoba
Frostyc - East
Viszont a délutáni Kazuya8711 nevû csávó egy napos banját véglegesre cseráltem.
Aki ott volt, tudja miért, akit érdekel, elküldöm privátban a chat.log ezen részét, de ide biztos nem írom be, annyira csúnya.
Logitech Hardware Tester
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tényleg van ilyen, vagy én vagyok a nagyon hülye, hogy baromságnak tartom????
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mi is volt a baj a stílussal, provokátor?
És ne félj, olyan szerverre nem is fogok menni (bár nem tudom kinek van rá igénye) ahol a main base-en minden spawn után egy tizedmásodperccel fejbe lõnek, ezt megismételve egymás után 10-szer.
Csak pont a Battlefield játékok képviselik a háborús FPS-ek krémjét, értem ezalatt a legvalósághûbb környezetet, csapatjátékot, és legfõképpen a fizikát. Engem mindig a fizika fogott meg minden játékban, és persze ebben is. Azt pedig nem hiszem el hogy egy ilyen szinten összerakott játékban ennek így kell mûködnie. Továbbá biztosnak tartom azt is hogy egyetlen paramétert kellene csak módosítani a korrekt mûködéshez. Pl: if soldier status=dead then fired bullets remain on map till slam
Magyarul: ha a játékos státusza halott, akkor az általa kilõtt lövedékek a pályán maradnak becsapódásig. Gondolom minden lövedék magában hordozza azon paramétert is h ki és mivel lõtte ki.
Na mindegy, ez van, ezzel kell együtt élni <#kacsint>#kacsint>
Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Nemtom gránát miért tûnik el, meg hogy pontosan milyen körülmények közt, és mennyire biztos, hogy eltûnik.
Egy triviális megoldás az, hogy olyan, mint a "befordulok a sarkon és megöl a kanyargolyó", tehát hogy lag az oka. Mást látunk, mint ami a szerveren történik, és amíg mi belülrõl úgy látjuk, hogy eldobtuk a gránátot/ellõttük a rakétát, addig valójában _hamarabb_ haltunk meg, minthogy ezt megtehettük volna.
De ez csak eszmefuttatás, nem teszteltem direktben, és nem tapasztaltam annyiszor, hogy határozott véleményem legyen.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Jó itt most nem a statbuzulásra gondolok, mert én sem olyan alkat vagyok. Viszont az tényleg bosszantó amit JohnConnor is írt. Nem az akna, pont az az egy dolog ami javára fejlõdött. De a gránát, a rakéta, meg egyebek. Pl. nekem volt már párszor olyan h meglátok egy több fõs bandát egy helyen, és csak azért bevállalom a nyílt terepet, h a gránátot jól közéjük tudjam dobni. Az utolsó leheletemmel elhajítom a gránátot de persze egybõl lelõnek, majd várnám a pontokat...várhatom, mert semmi...ez szerintem bosszantó. Miért tûnik el egy gránát amit még halála elõtt eldob egy katona? A valós háborúban is így volt? Hiába áldozza be magát az ember? Ezek szerint igen...<#zavart1>#zavart1>
Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
[IRAM] leader
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
El lövöd a rakétát , és utána leszednek csak a bib az hogy a kilõtt rakétád eltûnik....
Múlkor ugyan ez fordítva fordult elõ velem egyik klántársammal, bennt guggolt egy sarokban, elõbb meglátott, de csak gugol semmi, majd lelövöm.. kérdezem mi történt.. õ folyamatosan lõtt telibe (100-as maradt az életem) Ez eugabesz nem a kanóc hibája, hanem az EA szerveré.