Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
fórum azt írták még dolgoznak rajta, sztem a héten se lesz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ja, sajnos egy hete lehalt, mondjuk nem értem, hogy miért, ha másik megy. Jó lenne, ha magához térne, mert szerintem sokkal átláthatóbb mint a másik.

jövöheten veszem meg az uj gepet! szoval lesz par napig ingyen fragetek 😄 de utana.. 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

A statsverese teljesen meg van halva? Már vagy két hete nem frissített ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

zotya10002
Semmi javítás!!?Nem várok sokat csak hogy a freind lista jó legyen:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

😄 naja nem is véletlenül hagytam abba 😄

kár h tegnap szakadozott a nyomorult netem,pedig jó sokan voltunk az iramon....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Tono34
Tegnap zseni egy csapatom volt, ezt még tetézte az is, hogy volt aki a saját bázisunkról lõtt le. Volt aki túlélt egy tanklövést is.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Fpocok
Eddig sem mûködött rendesen.

Jelenleg nem lehet látni a barátokat hol játszanak. Viszont ha rámész a haverra, hogy join, akkor bedob a szerverre (annyi, hogy nem látod, de mûködik).

Illetve ha lefelé görgetsz, akkor még mindig nem tudsz rámenni senkire.

Parasite Eve 2, best game EVER!

tirpakfred
Sziasztok!
A friends lis nem müködik!? Vagy csak nálam szarakodik?

„Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!” Kurt Vonnegut

Morphh
De akkor beindíthatjuk a dolgot, ha a friend listet mûködõképessé teszik, helyette meg mondjuk a jármûvek nem indulnak el.

Frostyc - East

iceshark
fasza! 😞

MR ME
az szart be, ezért nem erõltettem még énse a dolgot nagyon, majd csak jön a patch és mégszarabb lesz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zotya10002
De nem áám!Elku--ták!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

iceshark
én egy darabig nem voltam gép közelben, de se tegnap se ma délután, este, nem hogy ts-en de még a játékban sem volt fent senki vagy most a friends list szart akkor be, az megmaradt hogy mióta buzerálták ezzel a leállással azóta nem látja a barátokat ha fent vannak?

MR ME
nekem mind1, fennvan mind3 😄

Morphh
Le fogom venni. 😊
De majd írogassátok, h melyik csevegõprogi lenne a legkedvezõbb.

Frostyc - East

kemelol
thx

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

MR ME
<#eljen>
jóféle
bejelentkezés minek?

Morphh
Hopp, ez válaszként ment :/.
Bocsi.

Frostyc - East

Morphh
Azoknak, akik szeretnének publikozni, több sikerrel, amit már egyszer Balage "meghírdetett", azoknak:
Link
Jó lenne elkezdeni TS-ezni, ventrizni, mert nagyon megdobja a játékot.
A Honlapot nyugodtan kritizáljátok, keressetek hibákat.
Akik érdekeltek a dologban, írják meg, melyiknek örülnének legjobban.
Ventri, saját szerver
TS3, saját szoba
TS2, saját szoba

Frostyc - East

Phony, levettem a bant.
Viszont a délutáni Kazuya8711 nevû csávó egy napos banját véglegesre cseráltem.
Aki ott volt, tudja miért, akit érdekel, elküldöm privátban a chat.log ezen részét, de ide biztos nem írom be, annyira csúnya.

Logitech Hardware Tester

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Egyik oszt társam azt mondja, most szedi le a bfbc2 portable, azt nem kell telepiteni (suliban akar játszani).

Tényleg van ilyen, vagy én vagyok a nagyon hülye, hogy baromságnak tartom????

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mi is volt a baj a stílussal, provokátor?

És ne félj, olyan szerverre nem is fogok menni (bár nem tudom kinek van rá igénye) ahol a main base-en minden spawn után egy tizedmásodperccel fejbe lõnek, ezt megismételve egymás után 10-szer.

supersunday
Néha meg a ház falán is simán átdobom, elég érdekesen viselkedik a nade a játékban. :|

DwayneHicks
Hát igazat adok neked, nekem is bõven elég ha látom az ellenséget hullani. <#vigyor3>
Csak pont a Battlefield játékok képviselik a háborús FPS-ek krémjét, értem ezalatt a legvalósághûbb környezetet, csapatjátékot, és legfõképpen a fizikát. Engem mindig a fizika fogott meg minden játékban, és persze ebben is. Azt pedig nem hiszem el hogy egy ilyen szinten összerakott játékban ennek így kell mûködnie. Továbbá biztosnak tartom azt is hogy egyetlen paramétert kellene csak módosítani a korrekt mûködéshez. Pl: if soldier status=dead then fired bullets remain on map till slam

Magyarul: ha a játékos státusza halott, akkor az általa kilõtt lövedékek a pályán maradnak becsapódásig. Gondolom minden lövedék magában hordozza azon paramétert is h ki és mivel lõtte ki.

Na mindegy, ez van, ezzel kell együtt élni <#kacsint>

Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

Ahhha..és te rögtön meg is halsz...de ha az ellen mellett robban két méterrel,még fut nyugisan tovább...<#hehe>

[IRAM] leader

kfa
Amúgy nekem nem szokott eltûnni a gránát mikor meghalok és az éppen a levegõben repül. Sõt ha pont a gránát gomb megnyomásakor lõnek le akkor általában elejtem a földre a lábam alá, úgy is öltem már.

kfa
Azt észrevette már valaki hogy néha a gránát ilyen dugóhúzó és egyéb furcsa spirál mintákat leírva egy fáról vagy lépcsõrõl vagy ablakról egyenesen visszapattan az arcába a katonának? Vagyis nem lenne baj ha elakadna az ablakkeretben de ne úgy tûnjön már hogy a bokámhoz van kötve a gránát egy 3 méteres zsinórral...

aha...és az is maradt..<#hehe>

[IRAM] leader

de ha meg ekkora laggok vannak,akkor szimplán csesszék meg magukat a ravatalon a dicenál.....érdekes h pl csnél,10 évvel ezelõtt nem voltak ilyen problémák,pedig az csak egy gagyi modnak indult.....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

sztem csak simán random h megadja e vagy sem,volt h megkaptam volt h nem ,de nem tudtam racionalizálni a jelenséget

dronkZero
Nekem elég a fröcsögõ vér és a golyóktól földre omló ellenfelek látványa... 😄

Nemtom gránát miért tûnik el, meg hogy pontosan milyen körülmények közt, és mennyire biztos, hogy eltûnik.

Egy triviális megoldás az, hogy olyan, mint a "befordulok a sarkon és megöl a kanyargolyó", tehát hogy lag az oka. Mást látunk, mint ami a szerveren történik, és amíg mi belülrõl úgy látjuk, hogy eldobtuk a gránátot/ellõttük a rakétát, addig valójában _hamarabb_ haltunk meg, minthogy ezt megtehettük volna.
De ez csak eszmefuttatás, nem teszteltem direktben, és nem tapasztaltam annyiszor, hogy határozott véleményem legyen.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

MR ME
halál után nem kapsz pontot, de elvileg az új patchben ez is javítva lesz

MR ME
ezt sajnos énis folyamatosan tapasztalom 😞

DwayneHicks
Hát õszintén szólva szerintem azért mindenki pontokért játszik...vagy nem? <#vigyor5>
Jó itt most nem a statbuzulásra gondolok, mert én sem olyan alkat vagyok. Viszont az tényleg bosszantó amit JohnConnor is írt. Nem az akna, pont az az egy dolog ami javára fejlõdött. De a gránát, a rakéta, meg egyebek. Pl. nekem volt már párszor olyan h meglátok egy több fõs bandát egy helyen, és csak azért bevállalom a nyílt terepet, h a gránátot jól közéjük tudjam dobni. Az utolsó leheletemmel elhajítom a gránátot de persze egybõl lelõnek, majd várnám a pontokat...várhatom, mert semmi...ez szerintem bosszantó. Miért tûnik el egy gránát amit még halála elõtt eldob egy katona? A valós háborúban is így volt? Hiába áldozza be magát az ember? Ezek szerint igen...<#zavart1>

Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

xXtamasXx
jó nehogy azthidd, h ilyen pont/statbuzi vagyok (mert nem 😄) csak feltûnt

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

xXtamasXx
de hamár pontok meg halál..elég idegesítõ h pl 1 perce élesítettem az mcomot látom futnak be megy be a gránát abban a pillanatban lelõttek csakhofgy ezután öltem 3at(!) + avanger kill meg tökömtudja még mi és az m-com is robbant így úsztam el 480 ponttól...<#idiota>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

dronkZero
Õszintén leszarom a pontokat, úgyhogy ebben a kérdésben nem tudok mit hozzáfûzni... 😛

xXtamasXx
de ha halálod után ölsz is vele pontot nem kapsz...vagy igen? (én úgytudtam, h akk nem adja meg, de javítsatok ki ha tévedek)

SZEG007
AT 4 tünik el rendszeresen a levegöben ha nem vezeted egészen a célpontig, ezért nem is szeretem használni.

dronkZero
Teljesen jogos. Eddig volt hulladékszar egyes BFekben, csak hozzászoktak a népek. Most legalább ott marad a helyén, ahogy azt kell.

Na baszki,akkor az csak úgy megy...annak se internet se áram semmi nem kell...azta...<#eljen>

[IRAM] leader

iceshark
az most miért is bug, hogy egy telepített akna nem tûnik el ha pl. kasztot váltok? olyankor fel kéne szívódnia vagy mi?

dronkZero
Eheh, én meg szerveradminoláskor szoktam magam pofán gránátozni. Áttettem ALT-ra a gránátdobást. De legalább mindig izgalmas az ALT+TAB. 😛

JohnConnor
Ja igen és ha pont akkor laggolsz be, amikor dobod a gránátot, akkor futás, mert nem eldobja, hanem eléd esik le. Így bejött már pár halál...igen bosszantó tud lenni<#idiota>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

JohnConnor
Ez egy játékban lévõ bug!! minden rakéta elveszik a halállal, ugyan ilyen bug, hogy az aknáid az egész játék alatt ott maradnak, még akkor is ha rakétára váltassz. Illetve ha eldobod a gránátot, és meghalsz, akkor elvész a gránát (ha a levegõben van még! ha földet ér akkor berobban) ugyan ez van gondolom gl-nél

xXtamasXx
ezt már énis tapasztaltam elég bosszantó tud néha lenni fõleg ha a tankba már csak ez a kegyelemdöfés kellett vlna<#idiota>

XenHai
Engem ugyan ez érdekel csak rakéta vetõnél...
El lövöd a rakétát , és utána leszednek csak a bib az hogy a kilõtt rakétád eltûnik....
JohnConnor
Itt most nem a fáradtságról beszéltem, az is fontos persze. De amikor kétszer egymás után elõfurdul velem az, hogy mozdulatlan nekem háttal áló sniperbe két tiszta sorozat pp2000-el majd mivel nam hatásos egy tár pisztoly, ekkor észrevesz és lekésel miközben kürült mindenem. Majd még õ kér bocsánatot, ésmegkérdezi ,hogy ez mi volt....

Múlkor ugyan ez fordítva fordult elõ velem egyik klántársammal, bennt guggolt egy sarokban, elõbb meglátott, de csak gugol semmi, majd lelövöm.. kérdezem mi történt.. õ folyamatosan lõtt telibe (100-as maradt az életem) Ez eugabesz nem a kanóc hibája, hanem az EA szerveré.