Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Belelõni, nem nekirepülni 😄 Nem jó dolog azzal nekimenni egy kemény dolognak, fákat már ízleltem vele és berobbant a repcsi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tono34
Le kell lõni nem nekirepülni. Én biztos nem örülnék az eszköz ilyen használatának 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

kfa
Én nem tudom szerintem csináltak az UAV-al valamit, tegnap nekirepültem egy choppernek vele és én robbantam fel. Pedig emlékszem hogy BETA-ban rengeteg olyan videó volt ahol a pici UAV borogatja fel a helikoptereket.

Fpocok
Ez egy bug. Ha kapsz csillagot és meghalsz pont, akkor feléledésnél kiírja megint, de pontot csak egyszer ad.

Most viszont valamiért háromszor kaptam meg az egy db csillagom 😄 Ilyen még nem volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Doomista
Nem értem...3x5k pont az 15k pont...Neked meg 7650 pontod van...bugg😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ha 3 gold start kaptál volna, akkor minimum 15ezer pontod lenne...
HD JOHNNIE
ez a bug nekem is elõ szokott jönni 😊 Kapok egy csillagot, meghalok, majd mikor éledek megint mutatja. Kár hogy a pontokat nem adja 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Fpocok
Dupla már sokszor volt nekem... de ez az elsõ eset, hogy kaptam egy triplát! <#beka3>

Doomista
UAV tényleg jó dolog....én úgy szeretem 2-4 killet vele sokszor, hogy valparaison attacker csapattal voltam, és mikor befoglalták a defenderek a helit, belelõttem egyet uavval, és szálltak el a picsába. ketten meg minimum szoktak rajta lenni, ez az a gépágyús taktika 😄 Helit úgy kilehet UAV-val kapni...😄

Fpocok
Ugyanaz volt alapból. A patchet is késõbb kapták mint mi, amelyikben nerfelték kicsit.

Zs0lt1
stats_ps3! ott valszeg jobban balanszolva van, mint pc-n.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Fpocok
HEHE! Találtam még egy M60 n00bot!

277 órából 230-at csak azzal nyomult. Mekkora egy pöcs.<#wilting>

Valószínûleg igazad van mert egyszer sikerült 1 gránáttal 5 ellenfelet elintéznem és azt írta rá hogy multiple kill.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kfa
Multiple kill-t akartam írni 😛
Minden 4+ killre azt írja hogy multiple kill.

AMúgy azóta volt még egy, egy tornyba felmászott NÉGY(!!!) wookie, adtam is az arcuknak egy UAV rakétát 😄

nandorb
Ultra de nemhinnem😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Multikill az én vok😄 esetleg multiple kill? Amúgy 5-ös kill-nek van valami neve? vagy lehetetlen?
HD JOHNNIE
Na ezért nem megyek TK-s szeróra... 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

kfa
Az igazat megvallva azért tudtam ennyit fragelni, mert hardcore-ra mentem fel. Extra robbanás perkkel és optikával toltam, így mivel hardcore-ban nem lehet jelölni a pálya legszélén lebegve szedtem az áldozatokat. Nagyjából egy kis fekete pixel lehettem a fekete háttéren. Sikerült egy multikillt is összehozni amikor a disarm-oló védõk közé bombáztam...

Amúgy a 2-bõl az egyik halálom egy TK volt mert egyik társamnak nem tetszett a hogy mindig kezdõn vagyok és hátbalõtt direkt...

HD JOHNNIE
Milyen veh kiegget használtál hozzá?

Tono34
Nem volt senki aki kilõjön onnan?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

kfa
Vajon miért nem tudok erre a fórumra soha képet beteni rendesen? Na mindegy.

UAV fun

79Alba
Szerezd meg a bronz csillagot.
Personal Water Craft
Patrol Boat
Vehicle stats

HMMWV 4WD
VODNIK 4WD
COBRA 4WD

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

😄😄😄😄 úristen >.<

Maak
<#banplz> (van <#bohoc>)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

HD JOHNNIE
thx

kfa
distinguished combat efficiency: 50x 6-os kill streak
distinguished combat excellence: 50x 8-as kill streak

azert ez komoly beszolas volt szerintem 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

HD JOHNNIE
Ha már plecsnik:

A distinguished combat excellence vagy efficiency plecsnit mikor kapod meg ?

kfa
Mert a vízi jármûvekhez még nincs bronzod.

kfa
Bugos a számláló. Pl olyat játszottunk haverral hogy M93r-el mentünk csak és ki tud többet ölni vele, erre 10 fragnél crashelt a szerver. A statisztikákból elveszett az a 10 frag, de valahogy még is felszámolta mert ennyivel korábban beadta a bronzomat...

Doomista
Amíg le/ki nem lövik. <#gonosz1><#violent><#gun>
Avagy a legjobb, mikor hátulról lekéselnek, miközben a kontrollnál irányítod 😄

kfa
UAV is fun 😄

MR ME
Time: 305h 06m 06s

nem kéne egy barátnõ? <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Maak
ez a stat kulon szamolja minden jarmure de a bc2 meg nem, mondjuk azt nem vagom, hogy nekem miert nem adta be meg a get all vehicle bronze star insigniat <#nemtudom> stat

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Amúgy pl. nem értem, hogy UZI-ból miért van bronzod... Oda 25 kill kéne.
Vagy M93R Burst-hoz is 10.

Egyébként meg jetskivel viszonylag egyszerû kill-t szerezni, ha van hozzá türelmed. Isla Inocentes mapon felpattansz rá vukiban és mész ahova teszik, majd átülsz a hátsó ülésre és onnan pötyögtetsz, ezeket killeket a jetskihez (is) írja. Gondolom ez quaddal is eljátszható, bár azt még nem csináltam.

Szerintem nem kell, csak a jármû classal.
Különben nem kaptad volan meg a "Distinguished Vehicle Knowledge
Get all vehicle bronze stars" plecsnit. Szerintem, neked csak a defibri hiányzik (talán). Remélem motion senzorral nem kell ölni 10-et.

kfa
Kérdés:
A statisztika oldalon a jármûveknél kétfajta csillag van. Van egy class csillag (amit játékon belül is látsz) és van egy csillag magának a jármûnek.
Nos a kérdésem az hogy a bronz csillagos plecsnikhez magával a jármûvel is meg kell szereznem a bronzot?
Statisztikám.
Mert ugye ha mondjuk apache-al ölök 200-at de a többi légi jármûvel semmit, akkor kapok valamennyi arany csillagot a légi jármûvekre, ellenben pl az UAV-hoz 0 kill lesz írva és semmilyen csillag.

Remélem érthetõ a kérdésem 😄
Szóval quaddal és jetskivel elég nehéz lenne az a 15-20 frag...

Hol élsz te? Becsületország nem létezik...
Pénz jöjjön, meló meg minél kevesebb. Ez a módi.

Egy "normális" vállalkozó 200 wc takarítását egy nyugdíjas külföldivel takaríttatja ki feketén úgy, hogy még ki fog veled fizettetni anyagdíjat és minden féle wckefe fejlesztési, meg surolásirány kutatási deszkamodell díjat.

JohnConnor
Ráadásul úgy, hogy fél magyarországnyi ember megvásárolta <#levele>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Beers
lol

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

teljesen igaz, de ha az eddigi patchekre õk azt mondták hogy jó, az új patch mostani állapotára meg még õk is azt mondják hogy szar, akkor az azért nagyon durva lehet 😄😄😄

Mindenki sír ott is,meg már itt is írta valaki,hogy fúúú mekkora munka stb,...
Ha nekem van megbízásom 200 budi kitakarítására,akkor nem két emberrel fogok hozzá,ráadásul ha már elõre jól,búsásan kifizettek,hanem veszek fel még 5 gyepmestert,s "szakemberekkel" megcsináltatom,nem sírok,hogy milyen nehéz...a pénz meg bezsebeltem ugye...

[IRAM] leader

Pedig eddig is csak olyant adtak ki...jó szöveg.

[IRAM] leader

MR ME
ja olvastam, de ez még mindig jobb mintha kiadták volna azt most mindenki sírna 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tono34
El se nem hiszem 😄

kfa
Szó szerint azt írták hogy nem akarnak olyan patchet kiadni ami instabillá tehetné a játékot. <#idiota>

Köszi!

HD JOHNNIE
Akkor adja amikor olyan ellent lõsz le aki épp egy csapattársadat lövi.

Fogalmam nincs, azt sem tudom, milyen plecsnik vannak. :-)

Bár asszem azt arra adja, ha a csapattársad küzd valakivel, te meg besegítesz neki és jól pofánlövöd az ellent...

Én szeretnék.
A savior pint mi a f.ra adja? Mert nekem nem tiszta.