51658
-
SzinesGeza #35521
Ha nem szemből kapod, semmit nem érnek a tippjeid.
Fegyverhang? A lövedék gyorsabb mint a hang! :)
-
#35520 fasza lesz ha ilyesfajta dolgok fogják szétkúrni lefagyasztani a szervereket ,mint anno a b2-be a cartileri :(
Én manapság azon szoktam elmosolyodni amikor kiugrik egy ejtőernyő a heliből:) -
#35519 A legjobb a statja...
0,78-as K/D-t aimbottal... 3 órányi játékért megérte biztos a csít.
-
Leky #35518 Délben volt szerencsén egy igen érdekes dolgot megtapasztalni. Játszottam ha jól emlékszem egy AU Specact nevű szerveren. Először azt hittem tele van cheater-el, mert a UAV 30-asával szórta a rakétákat és volt még egy-két érdekes dolog. Majd miután elkezdtem lőni a fél tár lőszerem magától visszaugrott telire. Majd amikor én is felszáltam az UAV-el egy lövéssel kb. 20-30 rakétát lehetett lőni. Ráadásul, ha lelőték akkor újból fel lehetett szállni azonnal.
Más tapasztalt ilyent valamikor? Jó volt egy kicsit így ökörködni. -
Bhalage #35517 na gondolom te voltal a legnagyobb USAS-noob
juj SOF2 idok mekkora volt atyaeg
:DDD -
Bhalage #35516 en vegiglottem minden jatekot a wolf3d ota, az internetes multit a mohaaval kezdodott es kisebb kihagyasokkal vegiglottem mindent es szerintem ez a bc2 kurva jo, majdnem minden este pufogtatok
sajnos elveszetette a retegjatek statuszat, evvan, viszont kapsz cserebe egy azonnal barmikor jatszhato kikapcsolo piffpuff jatékot...
en kurva sokat jatszottam a bf1942vel es abban egyetertek, hgoy ott a jarmuvek nagyobb szerepet kaptak (hisz szerintem maguk a palyak is sokkal nagyobbak voltak - ugy erzesre), egyaltalan miert nicns repulo, mert nincs akkora palya ahol ezt hasznalni lehetne.
nem vagyok hater, de akkor is azt mondom, hogy az agyatlan nyalcsorgatos idiota xboxos tomegek miatt lett ez (az iranyvonal), mert nekik MW2 kel, azonnali ekson kell, nem lehet, hgoy 2 percet botorkalj a sivatagban es kozben ne talalkozz ellenfellel vagy nem lojj el egy skulot.
unlockolos classrendszer szinten a konzolgeneracio velejaroja szamomra
tudod mit, mivel a jatekstilusomnak a sniper megfelel amondo vagok, hgoy van par olyan szar palya ahol egyaltalan nem lehet egy jot tolni sniperrel, mert igen is kurva messzire akarok loni
aki competitive gaminget akar az keressen olyan jatekot ami tamogatja azt mert ez pont nem az.
-
#35515 OFP az nagyon jó, fel is rakom szerintem amint vissza kapom a CD ket sógoromtól. -
#35514 Na hát kár volt pont azzal kezdeni :D Azt a részt már nem vettem meg. Ott kezdődött a lehúzás meg a hanyatlás. -
#35513 lvl1es ban ... -
#35512 Egyet nem értek viszont. Ha szerintetek a BF2 jobb, akkor miért nem azt toljátok? Én bevallom őszintén most kezdtem el foglalkozni Battlefieldel, meg is vettem a kettőt plusz a kiegeket és nagyon tetszik. BC2 mellett éppúgy fogom játszani ezentúl mint akármi mást. Az viszont még mindig nem tiszta, hogy miért nem BF2-be waroznak a régi klánok, ha BC2-t szarnak tartják. Én még mindig cod1-el warozom a legtöbbet, pedig 2003-as játék. Ellenfelet találni, innentől a kutyát nem érdekli, hogy kint van 5 rész azóta... -
#35511 Nyomtam helyette egy csomó OFP-t :)
A 2142 demóját nyomtam pl, az sem hatott meg túlságosan. A conquest alapvetően idegesít (ahogy pl az unreal tournamentben a domination játékmód). Szerintem nem tetszettek volna.
Ez is azért fogott meg, mert elképesztően hangulatos. Minden esik szét, robban, gecijó video/audio mellett. Kapna még egy L4D2, vagy SOF2 szintű darabolást, akkor lenne teljesen atom :> -
#35510 Csak sajnálni tudlak, hogy neked kimaradtak a régi részek... -
Mester01 #35509 SoF2 istenem de jó is volt! :D cod1,codu:uo áááááá régi szép emlékek :( -
#35508 Azok alapján amit írtok, az előd nem lehetett valami nagy durranás. :D
Akit meg zavar a piff-puff hent feeling, az játszon ARMA-t. -.- -
#35507 Ez a konzol = igénytelenség a másik baromság, amit a haterek szajkóznak. -
#35506 Látványban, audióban valóban nem, de van köztük mennyi is? 8 év? Hangulatba meg ez sehol sincs a régiekhez képest. CQ mód egy fos, pályák úgyszintén. Normális helis/repülős pálya sincs, sőt úgy általában a járművek teljesen háttérbe szorulnak. Szar ez az unlockolós classrendszer, 0 support, Nincs mod/competitive gaming támogatás. Ez egy nagy nulla a régiekhez képest. De nem tépem a sázm, főleg olyanoknak nem, akik ezzel kezdték a sorozatot. Azoknak elhiszem egy ez a húdemegawtfpwn játék. A battlefield elveszítette azt a szűkebb community rétegét, ami miatt egyedi volt és nem ez a piffpuff agyatlan lövölde, amivé a 10 éves sniperlámák és társaik tették. Népszerűbb lett, mint valaha és ez elég nagy gáz :/ -
jgrg #35505 Bocs és mégegy kérdés, a Gun Club-ot próbálta valaki? Mire jó, mi ez igazából?
G -
jgrg #35504 Sziasztok
Veteran 2-es a státuszom. Érdemes a heroest letölteni? Mit ad a veteran 3?
G -
Bhalage #35503 en roxstar sniper vagyok, nem veszem magamra np :D
amugy nem kell primadonnaskodni, ez a "mindenben" mar kicsit tulzas, mert se hangulatban, se latvanyban, se audioban lofaszba nincsen pl egy bf1942 (ezt toltam utoljara sokat) ehhez kepest. ez is beletartozik a mindenbe?
persze vannak emberek akiknek 1. semmi nem jo 2. ami reg volt az a jo es az uj dolgok mindig szarok. dontsd el melyik vagy te
+ha nem tetszik, ne jatsz vele
++mivel a jatek celkozonsegenek donto hanyada konzolos, pl te, ezert bizonyos igenybeli elvarasokbol lejjebb kellett adni
-
#35502 A nevet irod be a szerver keresobe. -
#35501 hat ez mar inkabb cod-ra hasonlit szar hitbox rendszerrel. -
Szoki333 #35500 hali!
hogyan tudok hozzáadni szervert a játékhoz? mármint csatlakozni akarok a fejlécben lévő egyik magyar szeróhoz.. Hova írjam a cimet?
Köszi -
#35499 Nem volt ennyi nyomorék sniper ez az egyik oda
Amúgy meg mindenben. Ezek nem BFek már. -
Bhalage #35498 miben voltak jobbak? -
Landor #35497 sajnos teljesen mindegy hogy pro vagy fun.. a bf elődök mindkét téren jobbak voltak -
#35496 Nem über-pro, hanem über-fun. Ha über-pro halmozott skillt igénylő játék kell, nyomok Q3-at. -
#35495 én csak a bf 2 vel toltam (na jó meg pár óra 1942), az se volt egy hibátlan játék, de ez ahhoz képest elég szar, többet szidtam a játékot mint boxi a bf2 őt, pedig az nagy szó :D -
Landor #35494 Persze hogy nem érted.. lehet hogy a cod-ok után neked ez az überpro játék, de sok embernek, aki a battlefield szérián nőtt fel csalódás a játék.. -
#35493 Én mondjuk nem értem mi a faszt hisztiztek folyton. Még anno a quake 2-vel toltam életemben először ember ellen neten FPS-t, után sokáig kingpineztem, majd jött a SoF2, aztán a cod1, cod:uo, cod2, Cod:MW, most meg ez.. Halál biztos vagyok benne, hogy az eddigi multi FPS-ek közül ezzel szórakozom messze a legjobban.
Az, hogy warozni nem lehet vele ilyen-olyan okból, azt én akkor is leszarnám, ha fejlesztő lennék, mert a játékosok igen pici részét érinti csak. A többieknek meg tetszik így is ( az mondjuk igaz, hogy megjelenéskor egy rakás szar volt ). -
#35492 hupsz ezt elírtam... -
Landor #35491 TVN a host.. néha bohóckodik :D -
#35490 énis AKSU74 párti voltam amíg meg nem lett az ump azóta csak szinte csak azt használom az engivel -
#35489 LOL mi történt a bannerral? Valaki meghackelte? :D -
#35488 Magyar Klánok itt a lehetőség!!! BFBC2 a BECUP 2010 Lanon? Akiket érdekel az jelezze a battlefield.hu-n hozzászólásban... -
Pex156 #35487 Az AKSU74 ha fel teszem re a 4x irányzékot kitakarja a fél képernyőt. :) -
Bhalage #35486 ugy vettem eszre, hogy hiaba az indikator szerint pl egy aksu74 vagy mi tobbet sebez meg pontosabb pl az emlegetett uzinal, megis sokkal gyengebb vagyok vele effektiv amikor jatszom, nem találok el senkit, vagy eltalálom és nem hal meg és tsai :D -
Nagydög #35485 PP2000-et nem szeretem, vizipisztoly erzesem van tole. Eleg sokan hasznaljak, sz'al rossz azert nem lehet. Az UZI jo, de en UMP-t hasznalok, inkabb csak megszokas, mint preciz merlegeles okan. -
#35484 Az ump annyival jobb az uzinál hogy többet sebez, viszont kisebb a tármérete. :) -
Pex156 #35483 Az UMP is jó. Érdekes, hogy az UMP-nél nincs meg a tárcsere animációja - legalábbis nem mindig - és a PATCH sem javítja. -
Bhalage #35482 igazabol annyit jatszottam az UZIval este, hgoy a PP2000 is meglett, de nekem meg mindig jobban tetszett az UZI : )
ma este sztem a UMP45-t megnezem de marad az UZI, hacsak nem tud valamit az az UMP : )