Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Most viszont valamiért háromszor kaptam meg az egy db csillagom 😄 Ilyen még nem volt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
277 órából 230-at csak azzal nyomult. Mekkora egy pöcs.<#wilting>#wilting>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Minden 4+ killre azt írja hogy multiple kill.
AMúgy azóta volt még egy, egy tornyba felmászott NÉGY(!!!) wookie, adtam is az arcuknak egy UAV rakétát 😄
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Amúgy a 2-bõl az egyik halálom egy TK volt mert egyik társamnak nem tetszett a hogy mindig kezdõn vagyok és hátbalõtt direkt...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Personal Water Craft
Patrol Boat
Vehicle stats
HMMWV 4WD
VODNIK 4WD
COBRA 4WD
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
distinguished combat excellence: 50x 8-as kill streak
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A distinguished combat excellence vagy efficiency plecsnit mikor kapod meg ?
Avagy a legjobb, mikor hátulról lekéselnek, miközben a kontrollnál irányítod 😄
nem kéne egy barátnõ? <#idiota>#idiota>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Vagy M93R Burst-hoz is 10.
Egyébként meg jetskivel viszonylag egyszerû kill-t szerezni, ha van hozzá türelmed. Isla Inocentes mapon felpattansz rá vukiban és mész ahova teszik, majd átülsz a hátsó ülésre és onnan pötyögtetsz, ezeket killeket a jetskihez (is) írja. Gondolom ez quaddal is eljátszható, bár azt még nem csináltam.
Különben nem kaptad volan meg a "Distinguished Vehicle Knowledge
Get all vehicle bronze stars" plecsnit. Szerintem, neked csak a defibri hiányzik (talán). Remélem motion senzorral nem kell ölni 10-et.
A statisztika oldalon a jármûveknél kétfajta csillag van. Van egy class csillag (amit játékon belül is látsz) és van egy csillag magának a jármûnek.
Nos a kérdésem az hogy a bronz csillagos plecsnikhez magával a jármûvel is meg kell szereznem a bronzot?
Statisztikám.
Mert ugye ha mondjuk apache-al ölök 200-at de a többi légi jármûvel semmit, akkor kapok valamennyi arany csillagot a légi jármûvekre, ellenben pl az UAV-hoz 0 kill lesz írva és semmilyen csillag.
Remélem érthetõ a kérdésem 😄
Szóval quaddal és jetskivel elég nehéz lenne az a 15-20 frag...
Pénz jöjjön, meló meg minél kevesebb. Ez a módi.
Egy "normális" vállalkozó 200 wc takarítását egy nyugdíjas külföldivel takaríttatja ki feketén úgy, hogy még ki fog veled fizettetni anyagdíjat és minden féle wckefe fejlesztési, meg surolásirány kutatási deszkamodell díjat.
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ha nekem van megbízásom 200 budi kitakarítására,akkor nem két emberrel fogok hozzá,ráadásul ha már elõre jól,búsásan kifizettek,hanem veszek fel még 5 gyepmestert,s "szakemberekkel" megcsináltatom,nem sírok,hogy milyen nehéz...a pénz meg bezsebeltem ugye...
[IRAM] leader
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bár asszem azt arra adja, ha a csapattársad küzd valakivel, te meg besegítesz neki és jól pofánlövöd az ellent...
A savior pint mi a f.ra adja? Mert nekem nem tiszta.