51658
  • ToCsEk
    igen az :)
    #35568 lol, az igen... akkor beindul a copop statpadding
  • Running
    BC2 + some Antivirus/Internet Security products: Server browser freezes
  • Fpocok
    Azért az milyen durva már, hogy ezzel hogy lehet boostolni. Ugyanannyi pont jár azért, ha leölsz egy gépet, mint egy játékost. Ráadásul fegyvercsillagok is gyorsabban jönnek így.
  • SötétBarom
    Ez miez? Coop?
  • xXtamasXx
    nem kell megvárni h jöjjön mert akkor lehet már késő, én úgy szoktam h amint rámlövi a tracert...csak vigyázz mert van egy kis cooldown mire megint letudod szedni
  • Tono34
    Igen.
  • BonBon
    Köszi

Füst + jobb klikk, ha riaszt, hogy jön a raksi?
  • datango
    köszönöm szépen.
  • Landor
  • Mester01
    igen igen egyet értek én is!
    nekem meg a repülő hiányzik nagyon :(
    a játék feelinghez csak annyit hogy mikor BF2ben wake island 2007 pályán toltam (amcsi) 2blachawk,1heli,1repcsi és mentunk együtt megtámadni a szigetett ennél nagyob játék feelinget nem éreztem itt!
    De azt hozzá teszem hogy pl tök vicces hogy ha lönek téged elbujsz egy fal mögé rád lönek egy CGt kapod a sokót megfurdulsz és láttód hogy nincsen a hátad mögöt a fal! :D
    ezeken mindig olyan jókat röhögök :D
  • Tono34
    Füst kell a pilótának.
  • ToCsEk
    Onslaught Mode: Atacama Desert Gameplay
    Onslaught Mode: Isla Inocentes Gameplay
    Onslaught Mode: Nelson Bay Gameplay
    Onslaught Mode: Val Paraiso Gameplay
  • datango
    Kedves Landor!
    A 4. logót kérném, a nickem [DA]Tango

Thx
  • BonBon
    Kérdés:

Mi az új perk, hogy a heli ledobja a tracert?
    Valparaiso-n a black Hawk olyan vígan dobálta le tracert, hogy csak na.
    Pont olyan flare-ek jöttel ki belőle, mint a BF-ben (csak szebb).
    Mit kell fel venni? Füstöt?
  • BonBon
    Ejej, mi megy itt?
    Nosztalgia party?
    Én imádtam a BF-et de ezt is...
    Bár a repülő + nagy map hiányzik, a joy-om tök poros.
  • xXtamasXx
    hát sajnos ezentúl csak és kizárólag ilyen játékok lesznek, a lap alján vagy az előző oldalon ezt már páran kivesézték, h miért...
  • Metalmilitiakid
    10. re válasz. az "És most ha azt mondod" ból, hogy jön az, hogy már mondtad ? :D
  • tutituti
    Követem a fórumot.Olvasom a hozzászólást haverommal együtt.
    Megvettük bc2-t,teszteltük beta-t.
    Előtte 1942 demo-t toltam.Aztám bf2-t elég sokáig(Semmi clanwar,nem éreztük magunkat annyira jónak(SSDD))
    Aztán most csak húzzuk a szánkat,játszunk mert ugye ahogy mondtad,nem volt olcsó,meg ha egyszer megvan akkor miért ne.
    De azért érződik hogy ez már más.Talán ha az lett volna a neve hogy Bad Company,akkor nem szólunk egy szót se,maximum hogy bf kopizás.
    De egyik nap megnéztem egy jó karkand szervert és hát mer nem volt akkora tömeg,a játékélmény meg még mindíg jó az 1.5 ellenére is.És azért tegyük hozzá kidobtak két kieget,és a patch-et húzták vonták,kiadták,DE ott volt egy +map!
    Remélem ha egyszer lesz bf3,nem egy pénzhajhász 3 mapból álló játék lesz,amihez majd súlyos pénzért megvett dlc-kel tudsz majd játszani normálisan.
  • Bhalage
    1-9ig egyetertek, a 10est soha nem mondanam hgoy takarodj, de azt a hozzaallast meg nem ertem, hogy ha kiadtal erte penzt miert "muszaj" vele jatszani, nem muszaj! szerintem tetszik es jol szorakozol azert jatszol, mert ha nem igy lenne ugan miert tenned..

en nagyon jol elvagyok bf cb2vel is, nekem fun, a tobbit leszarom : )
  • sWbFII
    Like
  • Metalmilitiakid
    Igazából mi hiányzik nekem a BC2 ből, na lássuk.
    1. Jó kis tankharcok a városokban, vagy akár terepen. Mikor összevissza helyezkedve próbálunk életben maradni az ellen tank és az infrantry tömeggel szemben. (értve itt pl, oldalanként 1 tank 2 apc, vagy fordítva)
    2. Igazi légi helikopter harcok a levegő-/föld/levegő rakétákkal. Amikor 2/3 heli harcol egymással, az igen nagy feeling volt.
    3. Jó kis dogfájtok meg üldözések. Nem mellesleg a sok órányi szórakozás, amikor láttam, hogy senki nem repül ezért elvittem és és elkezdtem Besenyeizni :D Hidak, tornyok, kikötői daru ami jött :D Milyen jól lehetett vele szórakozni.
    4. Jó kis autócskázások, amikor csak csapattam körbe a pályán és csak azzal szórakoztam, hogy próbáltam embereket elütni, főleg Midnight Sun on a Mustang al :D
    5. A pirannya rajozás :D(talán valamelyik JCSR tag találta ki amikor velünk játszott nemtom), amikor 5 medic megrohan valamit és egymást keltve szépen szedjük a zászlókat, most ez is lehetetlen a gl/cg erőssége miatt.
    6. A szerveren ismeretlenekkel is kommunikáció nélkül is működő csapatjáték (jobb szervereken), amikor látják, hogy mi ezt húzzuk akkor ők mennek a másikra, vagy leszedik a helit felőlünk, fedeznek ... Ez az ami itt soha nem történt meg velem eddig.
    7. A lényegesen kevesebb camp csipákkal és minden mással.
    8. Normálisan szétosztott kasztok, valamint az, hogy nincs öngyógyulás. Valamint a perkelés, az maradjon meg a COD ban.
    9. De ami leginkább hiányzik, hogy nem kell azt hallgatnom, a haveroktól (se magamtól :D), hogy most ez miért nem halt, az miért nem halt ... Tudom megvan Bf2 ben is, de nem ennyire :D
    10. És most ha azt mondod miért nem takarodok vissza Bf2 őzni, közlöm veled megtettem, csak már kevesen vagyunk, mert sokan vannak úgy vele, hogy ha már kiadták a pénzt akkor játszanak vele. Sajnos.
  • SötétBarom
    "Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi.. "

Baaahhhhhhh.
  • Bogdogege
  • Gyuszopapa
    Magyarázhatod nekik milyenek is voltak a régi bf-ek.Aki nem játszott vele minimum 200-300 órát az soha nem fogja megérteni hogy mi volt benne jó.
  • BonBon
    Nah, most már értem, miért nem adja meg a bronzos plecsniket!

"Distinguished Weapon Knowledge
    Get all weapon bronze stars (including SPECACT DLC weapons)"
  • Nagydög
    Van neked akvariumod, verem?
  • Streety
    Sziasztok, jóreggelt. A VLR [HUN] HC ONLY SERVER egyenlőre 1 snipert engedélyez egy csapatban !.Egyéb korlátozás nincs , mindenkit várunk szeretettel leginkább du. vagy az esti órákban.
  • Kicsirigo
    Éljen a fairplay
  • SötétBarom
    Én tolnám, de mivel elég réteg, ezért az én időmben (délelőtt - éjjel) nincs kivel játszani, ezért nem vettem meg. Pedig gecijó.
  • mNzJean
  • Mester01
    ne is mond :D
    lelöttem a csávót leeset a feje :D istenem de nagy volt....
    komolyan mondom azóta nem találok olyan jó játékot mint a sof2!
  • Landor
    én konkrétan azért nem játszom a bfv-vel és poe2vel(bf2 mod) és mert nincsen más aki játszaná velem csapatba, és nagyon hol sincs, üresek a szerverek.
    egyébként meg a többi nem jött be (cod, cs, stb)
  • Skynet
    Annyit fűznék a map pack dologhoz hogy rég megmondtam.
    Megmondtam anno,szépen jönnek majd a map packok amik unlockolják pályánként a játékmódokat, a DICE veri majd a mellét micsoda map packok,aztán amikor elfogynak az unlcokolható pálya/mód párosok akkor jön a BFBC2 Vietnam kieg pénzért.
  • bosco05 #35528
    Jó de ha mindenki sír rí hogy az milyen jó volt ez meg milyen szar, akkor miért ezzel szenvednek?
  • Zs0lt1
    Hát jah, szarból nem lehet várat építeni lol xD
  • cocacola111
    Sztem a Port Valdez, Conquest Mod-ba 1 nagy vicc. rohangal6tsz kilómétereket mire a történése kerülsz.recon-al egész jó.de amúgy...
  • Zs0lt1
    Hello!

Beraktam a tRs szerverre a két új mapot, aki akarja kipróbálhatja!
  • SötétBarom
    USAS nobb :DDDSA?:_

OMG azok mekkora arcok voltak :SA:D?
  • cocacola111
    Én Próbáltam már .Az az igazság hogy én már hiányoltam ezt a módot az Acatama map-hoz.Nekekem nagyon tetszik....
  • Landor
    a BFnél jellemzően nagyon elkopnak a régi részek, mihelyst megjelenik egy új..