51658
-
#35815 pedig cod1-ben 5x úgy ránt a fegyver, mint bármelyik bf-ben :) , nem beszélve arról, hogy egy waron minimum ugyanannyira kell koncentrálni és együttműködni a csapattársaiddal, mint bármelyik FPS-ben... BF sem igényel több tudást semminél. -
#35814 De van, de van, de van! = 0 (nulla) :D -
#35813 Csak poén volt. Végigmentem a gondolatmeneten. A BF-esek azért nézik le a codosokat, mert primkónak tartják a játékot.. Erre eszembe jutott, hogy akkor mit gondol, aki ARMA-t nyom kizárólag? :DD -
Nagydög #35812 +s -
Nagydög #35811 Ne rikas meg gyermek! Ennek nincsen elfogadhato ara. -
GordosAron #35810 Hát igen, sajnos (szerintem)fizetős lesz. De azért én még lehet, hogy megveszem ha elfogadható ára lesz :-) -
#35809 húhúúú dejóóóóóó. Játszhatunk agyhalott csíter botok ellen, pénzért ráadásul \o/ -
GordosAron #35808 Van egy jó hírem: Bejelentették az Onslaught-ot PC-re is! -
#35807 Na onnan is pont van ismerősöm és nem azzal vannak elfoglalva, hogy kit nézzenek le, hanem csak játszanak egymás között :) -
#35806 még soha nem játszottam azzal, mért néznének le mindenkit?? -
#35805 Na most azt képzeljétek el, hogy az ARMA community mennyire lenéz MINDeNKIT :DDD -
#35804 Egy kicsit off lesz ez is, ezért bocsi, de pls no delete. Szóval sokféle közösséget megjártam már és a BF scene semmivel sem különbözik se a CS-től se a COD-tól, max arcban. Az egyetlen réteg ami egyértelműen komolyabb a többinél és tényleg közösséget alkot a neten, az autószimulátorosok. Ott megvan a tisztelet és a kis követelőző tizenéveseknek hamar elveszi a kedvét, hogy mindenütt rend veszi körül, ezért el is tűnnek hamar, ha esetleg felbukkan 1-1. Persze ebbe belejátszik az is , hogy ahhoz tényleg fel kell nőni, itt meg csak nyomni kell a gombot jóformán. Persze tudom BF2 nem ilyen volt, játszottam már azzal is, de azok az idők már elmúltak... -
#35803 nah belekavarodtam , azt akartam írni ,hogy aki nem próbálta az magára vessen ...) -
#35802 Nem, ez csak az egyik szidja a másikat... BF betegség, mert pár ember azt hiszi, ha BF-ezik okosabb, mert hogy ehhez hú de nagy dolgok kellenek és hogy ő milyen ügyes... 7 éve codozok (igaz 95%ban cod1-el :) ), de soha nem ütköztem BF szidalmazásba. BF közben viszont nap mint nap szembesülök a codosok szidalmazásával. Persze ez ugye felületes, mert a kis 12 éves véristvánokat veszik alapul, pedig codban is voltak érett jó csapatok, sőt... Sajnos Cod1 kihalt, azóta megy a lejtőn a széria ezerrel, de ez most lényegtelen is, csak nem értem ezt az állandó szidalmazást... -
#35801 Egyetértek én is Cod-oztam , aki meg próbálta az magára vessen ,hogy egy jó játék kimaradt az életéből . -
eugabesz #35800 Aha...ez amolyan Fradi vs Újpest szindróma.Igaz,én még pl. sosem fikáztam,ugyanis egy percet sem CoD-oztam. -
#35799 Jajj fejezzük már be ezt a codosozást, annyira szánalmas... Én is codos voltam 2003 óta, de sose hurrogtam, hogy te biztos gyökér bf-es vagy... Ez amúgy valami bevett BF szokás, hogy fikázzuk a codosokat. Itt sincs kevesebb takony mind codban... -
szaba75 #35798 Sziasztok!!
Egy war klánt keresek a reng nem számít... Elég jól játszom (már) Régebben codoztam már nem most csak BC2-zök a nevem a játékbaÿ[HUN]HZS
az msn-em:[email protected] -
#35797 Vicc az egész már komolyan tegnap este meló után fel megyek mondom játszom kicsit 10 serverbol 3-4 serveren ment a TK emiatt játszhatatlan volt az összes többin meg unbalancolt az egész 1.oldalt űber prok másik oldalt lámerek gyülekezete :O
Nem igaz hogy mindig ezzel megy el az ember ideje hogy keresi a servert.
Persze HC rol van szó mert a normal servereket nem szeretem ott anyi megy hogy esznelkul rohannak elore aim nelkul bulletspamm meg gumimaci jumping:/
Totál el kurvult az egész játék , pedig kezdéstől tolom. -
Gyuszopapa #35796 Amugy tényleg van olyan szerver ahol az új fegyók benne vannak.Az este én is fent voltam egy ilyen szerveren. -
Gyuszopapa #35795 A 818-as clan szerintem bf2142-be nyomult nem cod-ba. -
#35794 Ha te mondod
-
#35793 Te vmi. nagy codos lehetsz azok ilyenek vissza jonnek es folytatjak a multkorit. -
#35792 uj magyar:) -
#35791 nesze ha mar nem hiszitek de jolvan. -
#35790 igen mivel nem tudtam átírattatni a megjelenő nevenet:) -
#35789 Megnézném a statját, megadod a nickjét? :) -
Landor #35788 nah, látom újra kellett reggelned :)) -
xxxpaulxxx #35787 jó ok, bocsi:D -
#35786 Van par ilyen szerver,a neveben benne van a Spectact szo.Allitolag a haver megkapta igy a az osszes fegyo bronz-t.
A grafika low-on ennyit ad.Sajnos keves az fps-em es nincs egyelore munkam sem hogy keressek penzt 1 normalis gepre. -
#35784 "lehet" igazad van, csak a kedves bajtársunk már linkelt pár képet magáról korábban nem éppen High garfikával. Az meg, hogy ilyen kor 1 db hozzászólást -amiből kiderül, hogy nem az ő képei- má bocsánat...
Egyébként meg egészségedre jajjbazdkidehülyevagy -
#35783 Már késő van, csak most olvasom, hogy szerverfüggőek ezek az opciók. A szervert véletlenszerűen találtad? -
#35782 Tényleg, hogy tudtad felraki azokra a fegyverekre a 4×-es optikát és az M16 alatt milyen fegyver az M16SA? -
xxxpaulxxx #35781 jajjbazdkidehülyevagy
olvasd már el mit írt:D -
#35780 Kedves Landor!
Az 1. logót kérném, a nickem Robokutya -
#35779 asszem optikát rakott arra amire nem lehet, én ebben nem vagyok otthon... -
#35778 gyerekek nekem nem esik le most ezeken a képeken mit kell nézni... minimum grafika? nekem más nem tűnik most fel :S -
#35777 Te nandor ezek után a képek után... sztem ne merd kihívásnak nevezni a játékot (hogy mi ebben a jó?) -
#35776 LoL, ezeket ki sem szúrtam, csak az a DICE perket :DDAS_:? -
#35775 már megy. vagyis eddig is ment, csak a tűzfal nem engedett fel senkit :)
köszönjük a gyors intézkedést ^^