51658
  • bosco05 #35815
    pedig cod1-ben 5x úgy ránt a fegyver, mint bármelyik bf-ben :) , nem beszélve arról, hogy egy waron minimum ugyanannyira kell koncentrálni és együttműködni a csapattársaiddal, mint bármelyik FPS-ben... BF sem igényel több tudást semminél.
  • Tono34
    De van, de van, de van! = 0 (nulla) :D
  • SötétBarom
    Csak poén volt. Végigmentem a gondolatmeneten. A BF-esek azért nézik le a codosokat, mert primkónak tartják a játékot.. Erre eszembe jutott, hogy akkor mit gondol, aki ARMA-t nyom kizárólag? :DD
  • Nagydög
    +s
  • Nagydög
    Ne rikas meg gyermek! Ennek nincsen elfogadhato ara.
  • GordosAron
    Hát igen, sajnos (szerintem)fizetős lesz. De azért én még lehet, hogy megveszem ha elfogadható ára lesz :-)
  • TDC Geronimo
    húhúúú dejóóóóóó. Játszhatunk agyhalott csíter botok ellen, pénzért ráadásul \o/
  • GordosAron
    Van egy jó hírem: Bejelentették az Onslaught-ot PC-re is!
  • bosco05 #35807
    Na onnan is pont van ismerősöm és nem azzal vannak elfoglalva, hogy kit nézzenek le, hanem csak játszanak egymás között :)
  • xXtamasXx
    még soha nem játszottam azzal, mért néznének le mindenkit??
  • SötétBarom
    Na most azt képzeljétek el, hogy az ARMA community mennyire lenéz MINDeNKIT :DDD
  • bosco05 #35804
    Egy kicsit off lesz ez is, ezért bocsi, de pls no delete. Szóval sokféle közösséget megjártam már és a BF scene semmivel sem különbözik se a CS-től se a COD-tól, max arcban. Az egyetlen réteg ami egyértelműen komolyabb a többinél és tényleg közösséget alkot a neten, az autószimulátorosok. Ott megvan a tisztelet és a kis követelőző tizenéveseknek hamar elveszi a kedvét, hogy mindenütt rend veszi körül, ezért el is tűnnek hamar, ha esetleg felbukkan 1-1. Persze ebbe belejátszik az is , hogy ahhoz tényleg fel kell nőni, itt meg csak nyomni kell a gombot jóformán. Persze tudom BF2 nem ilyen volt, játszottam már azzal is, de azok az idők már elmúltak...
  • mNzJean
    nah belekavarodtam , azt akartam írni ,hogy aki nem próbálta az magára vessen ...)
  • bosco05 #35802
    Nem, ez csak az egyik szidja a másikat... BF betegség, mert pár ember azt hiszi, ha BF-ezik okosabb, mert hogy ehhez hú de nagy dolgok kellenek és hogy ő milyen ügyes... 7 éve codozok (igaz 95%ban cod1-el :) ), de soha nem ütköztem BF szidalmazásba. BF közben viszont nap mint nap szembesülök a codosok szidalmazásával. Persze ez ugye felületes, mert a kis 12 éves véristvánokat veszik alapul, pedig codban is voltak érett jó csapatok, sőt... Sajnos Cod1 kihalt, azóta megy a lejtőn a széria ezerrel, de ez most lényegtelen is, csak nem értem ezt az állandó szidalmazást...
  • mNzJean
    Egyetértek én is Cod-oztam , aki meg próbálta az magára vessen ,hogy egy jó játék kimaradt az életéből .
  • eugabesz
    Aha...ez amolyan Fradi vs Újpest szindróma.Igaz,én még pl. sosem fikáztam,ugyanis egy percet sem CoD-oztam.
  • bosco05 #35799
    Jajj fejezzük már be ezt a codosozást, annyira szánalmas... Én is codos voltam 2003 óta, de sose hurrogtam, hogy te biztos gyökér bf-es vagy... Ez amúgy valami bevett BF szokás, hogy fikázzuk a codosokat. Itt sincs kevesebb takony mind codban...
  • szaba75
    Sziasztok!!

Egy war klánt keresek a reng nem számít... Elég jól játszom (már) Régebben codoztam már nem most csak BC2-zök a nevem a játékbaÿ[HUN]HZS
    az msn-em:[email protected]
  • Belton
    Vicc az egész már komolyan tegnap este meló után fel megyek mondom játszom kicsit 10 serverbol 3-4 serveren ment a TK emiatt játszhatatlan volt az összes többin meg unbalancolt az egész 1.oldalt űber prok másik oldalt lámerek gyülekezete :O
    Nem igaz hogy mindig ezzel megy el az ember ideje hogy keresi a servert.
    Persze HC rol van szó mert a normal servereket nem szeretem ott anyi megy hogy esznelkul rohannak elore aim nelkul bulletspamm meg gumimaci jumping:/
    Totál el kurvult az egész játék , pedig kezdéstől tolom.
  • Gyuszopapa
    Amugy tényleg van olyan szerver ahol az új fegyók benne vannak.Az este én is fent voltam egy ilyen szerveren.
  • Gyuszopapa
    A 818-as clan szerintem bf2142-be nyomult nem cod-ba.
  • JohnConnor
    Ha te mondod

• nandorb
    Te vmi. nagy codos lehetsz azok ilyenek vissza jonnek es folytatjak a multkorit.
  • nandorb
    uj magyar:)
  • nandorb
    nesze ha mar nem hiszitek de jolvan.
  • RoboKutya78
    igen mivel nem tudtam átírattatni a megjelenő nevenet:)
  • lipovics
    Megnézném a statját, megadod a nickjét? :)
  • Landor
    nah, látom újra kellett reggelned :))
  • xxxpaulxxx
    jó ok, bocsi:D
  • nandorb
    Van par ilyen szerver,a neveben benne van a Spectact szo.Allitolag a haver megkapta igy a az osszes fegyo bronz-t.

A grafika low-on ennyit ad.Sajnos keves az fps-em es nincs egyelore munkam sem hogy keressek penzt 1 normalis gepre.
  • JohnConnor
    "lehet" igazad van, csak a kedves bajtársunk már linkelt pár képet magáról korábban nem éppen High garfikával. Az meg, hogy ilyen kor 1 db hozzászólást -amiből kiderül, hogy nem az ő képei- má bocsánat...
    Egyébként meg egészségedre jajjbazdkidehülyevagy
  • raykrepsz
    Már késő van, csak most olvasom, hogy szerverfüggőek ezek az opciók. A szervert véletlenszerűen találtad?
  • raykrepsz
    Tényleg, hogy tudtad felraki azokra a fegyverekre a 4×-es optikát és az M16 alatt milyen fegyver az M16SA?
  • xxxpaulxxx
    jajjbazdkidehülyevagy
    olvasd már el mit írt:D
  • RoboKutya78
    Kedves Landor!
    Az 1. logót kérném, a nickem Robokutya
  • JohnConnor
    asszem optikát rakott arra amire nem lehet, én ebben nem vagyok otthon...
  • w77d
    gyerekek nekem nem esik le most ezeken a képeken mit kell nézni... minimum grafika? nekem más nem tűnik most fel :S
  • JohnConnor
    Te nandor ezek után a képek után... sztem ne merd kihívásnak nevezni a játékot (hogy mi ebben a jó?)
  • SötétBarom
    LoL, ezeket ki sem szúrtam, csak az a DICE perket :DDAS_:?
  • MrYeti
    már megy. vagyis eddig is ment, csak a tűzfal nem engedett fel senkit :)
    köszönjük a gyors intézkedést ^^