51658
-
#35774 TS-el mi lett megint ? -
#35773 en csak trailerben. dice cuccot nem lattam meg sehol sem. koszi ! -
#35772 G3-ason lattal scopot mar? Meg M14-en? Ezzeke allitolag fizzetni kell,de viszont van 1-2ilyen szerver amin engedelyezve vannak az ilyenek.
-
#35771 nem ertem :/ -
#35770 Ne azt figyeld hanem a fegyokat es a szineket.(Spectact) -
#35769 Ez a kaliberű low setup undorító :D -
#35768 Par kep:
-
#35767 :/ pont arra kellett volna :/ -
#35766 mert lerohad az ember egész nap a vízparton XD meg most aránylag hosszabb ideig lent leszek oszt vn amikor már az ember egy picit nem akar bulizni, fürödni, toszni a homokban stb, hanem leülne egy lazát lövöldözni :) -
#35765 mi szarért akarsz BF-ezni balcsin -
#35764 1Mbit/128kbits is elviszi. -
#35763 gyerekek amúgy a jó játékhoz milyen net kell minimum? az ok, hogy itthon a Chello Fiberpower 120-on szakít mint állat, de holnap cuccolnék le balcsira, ahol jóval szarabb net van.... -
Mezogazdasz2 #35762 Igaz, tényleg lehetett volna szélesebb. -
#35761 senki nem fogja neked elcserélni mw2, nem azért mert jobb a BC2, mert egy kalap szar, hanem azért, mert minden erőfeszítés nélkül lehet tolni törttel online és még kevesebb a csíter :D -
eugabesz #35760 Én már igen és még egy páran,vannak még a régin is ,de az már mint a fehér holló... -
False #35759 kérdés eugabeszhez : ti már csak a ts3on szoktatok fentlenni?mert ugyan tsviewből rá szoktam nézni a régi tsre,de mindig üres,szal ha igy van akkor majd este beporbálkozom a 3ason -
#35758 Sziasztok!
Felraktam újra a játékot és játszani akarok a single-vel, de szarik az egérre "hallgatni". Se fordulni, se támadni nem tudok. Ez mitől van? A multinál nincs ilyen gond. -
#35757 Ezt "nem lehet megunni":-) -
Madmano #35756 -
#35755 MW2-re szerintem a többség még akkorse cserélné le ha ráfizetnél -
Savage85 #35754 Valaki nem unja még annyira, hogy elcserélné MW2-re? -
#35753 Jó há, nekem már platinás, de most a 2x érme buggos. -
#35752 Aha.De az osszes fegyo bronz kituntetest(insignia) nemadja meg. -
#35751 jo mar a garand szamlalo? -
eugabesz #35750 S ez hál' Istennek így van... -
#35749 hiába van egy accounton több soldier ha bármelyikkel is csal ha jóltom a cd key-t bannlja szal utána veheti meg (újra) -
#35748 és ha a pb megfogja (a kisöccse véletlen:] )akkor az adott account is besározódik? -
barmi #35747 Az accouton belül tud magának új katonaát kreálni és akkor teljesen szűz stattal tud nekiugrani a játéknak teljesen nulláról azzal a névvel amit szeretne és így nem kell az általad már elkezdett katona nevét és statját használnia. Csak az accout nem változtatható de az a játékban úgysem látszik csak a játékos neve. -
#35746 A kettest választottam, az életben nem fogom használni többet.
Ajándékba kaptam a cd-t, kipróbáltam, nem világom, úgyhogy odaadtam cakkpakk az accom.
Köszönöm a segítséget! -
#35745 Nevet lakcímet! -
eugabesz #35744 Na igen,de akkor már létrehozhat egy új katonát és mindenki örül... -
#35743 tulajdonképpen két dolgot tehetsz, mivel a játék nem eladóbarát..
1. elnézést kérsz, pénzt visszaadsz és visszakapod a telepítő cd-t.
2. Megmondod a jelszavad és a felhasználónevedet az emberkének és ő azzal játszik tovább.. én ebbe nem mennék bele, mivel az ember szeret a saját választott account-jával és statjaival játszani... -
#35742 Új accot nem fog engedni!!Csak új katonát!! -
#35741 Bakker:-( -
#35740 Meghüjülök.
Hogy lehet a játékon belüli jelszót lekérdezni valahol?
Rermember passwor-on volt, most meg nem tudom mi volt a jelszó.
-
#35739 ja és hbd! -
#35738 :) -
#35737 Gyere vissza DC-zni :)! -
#35736 Sziasztok!
Meg lehet szüntetni valahogy account-ot?
Eladtam a játékot és most az új tulaj szeretne regelni, de EA nem engedi mert én már regeltem vele.
Mit lehet tenni?
Köszi! -
#35735 Halihó!
Kéne egy kis segítség.
Az van, hogy eladtam az eredeti játékomat, de nem engedi regelni az EA oldal, mert hogy én már azzal a key-el csináltam acc-ot.
Lehet valahogy törölni az accot, hogy az új tulaj tudjon regelni a sajátjával?
Köszi!