Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
bár várható volt mivel ennyire védte a dolgot
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ez a butítás szerintem nagyon nem fair, de ha egyszer az nvidia és az ATI dobta ki, teljesen legális, akkor normális lenne, ha valaki kapna ezért egy BAN-t egyszer csak? Hát én nem hiszem. Fõleg, hogy sokan szerintem sokan használják is, nem azért, amit ad, hanem azért, amire kiadták. Elfut a gépükön..
Frostyc - East
Szóval én még mindig örülök ha gusztávozik,m60-al rohan,gl-el "lámul",minthogy áll egy helyben,és lõ 2 hasznosat...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
CG játékbeli leírása
Egy szó sincs tankról vagy helirõl az ismertetõjében. "Bunker busting and anti-personal" - pont amiatt sír mindenki amire tervezték ezt a fegyvert.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ezt használja?
Hacknek nem hack, de mivel jogtalan elõnyhöz juttat, ezért csalás. Ha kevés az fps, kell job proci, vga. Én 20k ból vettem a procit meg vgat, amim most van. Elõzõ gépemmel 2 és fél évig toltam, ideje volt már upgradelni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
segítek write only:
"vagy úgy lebutítod a játékot (mint pl ez), hogy átlátsz tereptárgyakon. ez nem csalás?????"
MJ rulz Pink Team The Only One
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ahoz hogy eltaljak vkit. egy normalis FPS szint kell nem bug. ha nekem leszakadozik az fps kb. 7-8-ra allandoan akkor nembirok semmit se eltalalni neked az bug kihasznalas? Azt lathatnad hogy Carl Gustavval kiszedlek 400meterrol es azt mered majd hinni hogy csiter vagyok,mert kineztel az ablakon?
ahh öregszem. mégse, 14 évesen se használtam volna ilyen jogtalan elõnyt (hát még 18-25ig). nem errõl szól a játék.
MJ rulz Pink Team The Only One
http://www.youtube.com/watch?v=w6Kr1Y7tSU4&feature=player_embedded
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
X-fire galeria
Gigabyte.F1rstsense Phenom x4 9650 (2.8oc) 4GB ram 5770 1GB
Ma találkoztam 1csávoval thompsonnal kilotte a falat ahová rejtõztem na az már fura volt mert a csapat társaim is hullottak tõle könyedén.
Ha neked ez hack akkor minek nevezzed azt mikor vki. bekonfigolja a pinges cuccost? Meg azt is hogy a tank csöve olyan gyorsan forogjon mint a bf2-ben?
Fatboyz4ever!
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
köszönöm :
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
[IRAM] leader
[IRAM] leader