Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már levelezel az illetékessel, akkor a Dice-nek kellene megírni, hogy amennyiben a látótávolság miatt bármilyen tereptárgy nem látszik, akkor a mögötte levõ játékos se látsszon, és akkor érdektelen lenne a használata. Aki meg nem lát el addig, az így járt. A gépigény elhiszem, hogy néhány embernek gondot okoz, de nagyon jó játék a 2142 és BF2 is. Tapasztalatból állítom, mindekettõvel éveket játszottam. A 2142 még jobb is mint a BFBC2, csak most ez az újdonság nekem. A PTD még mindig futtatja a magyar 2142 szervert.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Zs0lt1
akinek gusztávból platinája van az egy ratyi nub szar 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
az atis meg az nvidiás fájl is ment levélben az evenbalance-nak, reméljük kezdenek vele valamit, mert ami itt megy az egy kicsit sok.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

MR ME
hoppá hoppá
bár várható volt mivel ennyire védte a dolgot

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Morphh
M60-al semmi bajom, GL-el sem, de azért a CG-vel lehet lámulni.
Ez a butítás szerintem nagyon nem fair, de ha egyszer az nvidia és az ATI dobta ki, teljesen legális, akkor normális lenne, ha valaki kapna ezért egy BAN-t egyszer csak? Hát én nem hiszem. Fõleg, hogy sokan szerintem sokan használják is, nem azért, amit ad, hanem azért, amire kiadták. Elfut a gépükön..

Frostyc - East

Crem
Sírtok a gustav,gl,M60 miatt.Pedig semmi rendkívüli nincs benne. Ha valaki azzal akar játszani tegye... Inkább azon gondolkodna el, hogy mekkora játékélmény, mikor 14 sniper "segít" 2 kibaszott gyalogosnak.Tegnap a JcsrGCR és én támadtunk kettesben. Marha sok sikerélménnyel. 3-4 körön keresztül csak szájrátétellel gyógyítottunk.

Szóval én még mindig örülök ha gusztávozik,m60-al rohan,gl-el "lámul",minthogy áll egy helyben,és lõ 2 hasznosat...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Igazandibol nem maga a CG, vagy GL idegesito(Ez utobbit en is eloszeretettel hasznalom.), hanem a hozza jaro jatekstilus: A jatekmod celjatol fuggetlenul keress egy magaslati pontot, es ha embert latsz, ba..d hozza. Sniper pepitaban, csak itt megannyira sem kell celozni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nahát bek@phassák a készítõk is ! <#nyes><#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

kfa
Ja és ezzel nem védeni akarom a gustavosokat, mert én sem akarom, hogy quake legyen a játékból csak kezdem unni hogy hónapok óta mindenki a gustav miatt vinnyog. De annyira hogy még a 40mm GL-el majmoknak is megbocsátanak mindent...

kfa
Tudod ki nem ért egyet veled? A játék készítõi:
CG játékbeli leírása
Egy szó sincs tankról vagy helirõl az ismertetõjében. "Bunker busting and anti-personal" - pont amiatt sír mindenki amire tervezték ezt a fegyvert.

Szimpla gyalogosra CG-vel lõni nem valami fair dolog szeréntem. Helire, APC-re, tankra, hajóra oké, de szimpla gyalogosra elég ocsmány dolog szvsz.(ez nem quake vagy unreal tournament) ( szigorú magénvélemény, aki nem osztja ezt a nézetet az nyilvánuljon meg nyugodtan, nem tilos )

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ulvar
Csinálja azt amit én... nem kéne hogy példa legyek, de legalább ne csaljon...szóval én tavaly dolgoztam itt ott ahol tudtam nem volt hely állandóra szóval "napszámosként" ha kellett is beálltam... jött a Fõsuli kezdés utána a megmaradt összespórolt pénzembõl vettem egy olyan konfigot amin a mai gémek futnak alap közép szinten. Elviselem hogy kikapok, de vannak jó napjaim jó statokkal és örülök hogy ezt úgy csináltam hogy tanulgatom menet közben a játékot nem csalok...ennyi 😊. Fel is ugrom valami szeróra.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Fpocok
Ez nem mentség a csaláshoz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

havercsotány
de hozzá kell tenni , hogy akinek 10 alatt van az fps-e az mindent elkövet hogy tudjon játszani egy népszerû játékkal .

Fpocok
Ja bocs nem 20k, hanem 30k.

havercsotány
Fpocok
Miért? Nando90 ezt használod?
Ezt használja?

Hacknek nem hack, de mivel jogtalan elõnyhöz juttat, ezért csalás. Ha kevés az fps, kell job proci, vga. Én 20k ból vettem a procit meg vgat, amim most van. Elõzõ gépemmel 2 és fél évig toltam, ideje volt már upgradelni.

csuszi
soroltam bazdmeg amibõl kiemeltél egyet. grat.
segítek write only:
"vagy úgy lebutítod a játékot (mint pl ez), hogy átlátsz tereptárgyakon. ez nem csalás?????"

MJ rulz Pink Team The Only One

Fpocok
Igen! Sõt akkor is elmenti ha kifagysz, vagy DCzel.

LOL! Ez csalás! nandor90 nem csak az aimbot csalás! Van olyan is hogy WH, és hát ez közel van hozzá!

Láma kérdés de nem figyeltem erre! Ha kilépek 1 szerorol (exit) akkor elmenti a statomba a fregeket?

Smithwarden
Nem kell ugy sietni.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ez olyan Bf heroes-os...de undorító így játszani ...

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

nandorb
Na mindegy,nem veszekedek tovabb,stb. majd jovok 1het mulva erre fele.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
Hol lattad te azt hogy szemely szerint en hasznalom ki a bugjait?

Ahoz hogy eltaljak vkit. egy normalis FPS szint kell nem bug. ha nekem leszakadozik az fps kb. 7-8-ra allandoan akkor nembirok semmit se eltalalni neked az bug kihasznalas? Azt lathatnad hogy Carl Gustavval kiszedlek 400meterrol es azt mered majd hinni hogy csiter vagyok,mert kineztel az ablakon?

nandorb
Thanks.

XenHai
A képek alapján gusti pro lehetsz ....
csuszi
hát te beteg vagy bazdmeg. csalás amikor használsz kieg. cuccost, vagy kihasználod a játék bugjait, vagy úgy lebutítod a játékot (mint pl ez), hogy átlátsz tereptárgyakon. ez nem csalás????? bazdmeg átlát a bokron, ki a faszt érdekel hogy zoom-nál nem? akkor már van fogalma arról ki merre.

ahh öregszem. mégse, 14 évesen se használtam volna ilyen jogtalan elõnyt (hát még 18-25ig). nem errõl szól a játék.

MJ rulz Pink Team The Only One

Ha már behírezitek, akkor olyan videó kellene, mint amit én linkeltem be, ahol látszik, hogy miért probléma a dolog.
http://www.youtube.com/watch?v=w6Kr1Y7tSU4&feature=player_embedded

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

MR ME
nem kell magyarázkodnod, nem izgat igazából ha vki használja az se, magát minõsíti vele

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
LoL,tudod mikor jött ki ez a videó? kb. 1hónapnak ezzelõtt,Nézd meg többször a vidit és meglátod mirõl beszélek.Meg azt is hogy mennyi screenshoot van minden nap kb. felrakva az X-fire-en és akkor megtudod hogy nem használtam.Pedig dob az fps teljesitményen.Csak a BC2 nem engedi az ATItraytools-t hátérben.

X-fire galeria

MR ME
ahha, de ha nem zoomolsz rá akkor meg látod az összes mögötte sunnyogó embert akit am normális körülmények között a büdös életbe nem látnál meg, gondolkozz már kicsit

MR ME
ezek szerint tényleg használod....

nandorb
Nem használom,meg nem elõny semmenyire sem. Mikor te rázumolsz arra a dologra ahol van a csávó ottvan az összes növényzet.

Használja és hülye.

Gigabyte.F1rstsense Phenom x4 9650 (2.8oc) 4GB ram 5770 1GB

nandorb
A cheat az ami helyetted céloz és meg az melett meg leis lövi az ellent,ez szerintem nem csalás,mert van spoting és sokkan bokorba probalnak fedezéket keresni beszpotolva.Akkor mi a helyzet ha kinyirnak bokorban az a vki. csiter neked?

Ma találkoztam 1csávoval thompsonnal kilotte a falat ahová rejtõztem na az már fura volt mert a csapat társaim is hullottak tõle könyedén.

Ha neked ez hack akkor minek nevezzed azt mikor vki. bekonfigolja a pinges cuccost? Meg azt is hogy a tank csöve olyan gyorsan forogjon mint a bf2-ben?

MR ME
ha szerinted az h nem látszik a növényzet nem jelent elõnyt akkor ezek szerint vagy te is használod, vagy elég hülye vagy

nandorb
Hogy jogtalan elony? Nem hack cuc hanem csak 1konfigolas ATI es nvidea kartyakon egyarant.

Cheat, mivel jogtalan elõnyt jelent annak aki használja! Remélem hamar kapja mind a BAN-t!

Fatboyz4ever!

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

nandorb
15euro

Miket nem talal ki a DICE.

Wookie+shotgun+motion sensor+C4=fun^2

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A reacon- az álcaruha miatt hívják úgy.<#vigyor3>

HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.

Árulja már el valaki légyszives! Mi a faszom az a WOOKIE?
köszönöm :

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

kfa
Arról nem is beszélve hogy én például reconnal UAV-ozok (azt ilyen üres fegyverslotként fogom fel). Aztán lehet egyszer valaki majd az arcomba vágja hogy gyökér wookie vagyok 😄

darki81
Tagfelvétel az XCT klánba! Azoknak akik bf-es multal rendelkeznek, és jól játszanak! Akit érdekel irjon rám privát üzenetet!

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Lehet...mémeg hogy lehet,de a 90% sajnos nem olyan

[IRAM] leader

Egyesek arról ítélnek meg valakit, hogy a stat mennyi idõt mutat adott kaszttal. Nem mérvadó. Reconnal mezõnyben is lehet tolni.

Nem kell erõltetnem..alapból vagyok ilyen...de valljuk be,elég oktondi kérdés volt.

[IRAM] leader

Ne erõltesd.