Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Én biztosan nem vártam volna 30 kört. Még 3-at sem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Morphh
Hány éves vagy?
Igen, egyik körben aránytalanok lettek a csapatok, de akkor már kevesen is voltunk. Akkor léptünk le. Most ha te emiatt rohamot kapsz, arra nem tudok mit mondani. Az én játékomat pedig sok mindennek lehet nevezni, de gerinctelennek éppenséggel pont nem.

Frostyc - East

mackosajt
nem akarok nagyon bele menni, de valahogy ezt a szitut nem tudom elhinni, vagyis, hogy 30 körön keresztül ekkora létszámbeli eltérés legyen, és közben egyik oldalról se kerüljön át ember a másik oldalra.

Ezt max. 2 vs 1 esetén tudom elképzelni.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

nem,iramon voltunk

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

mi a bc2fes neved. mert ha az amire gondolok, es tegnap a mi szerverunkon volt az eset, akkor elegt csunyan kifakadtal.
tegnap este nem ment az adminprogram ban resze, de amint hazaerek potolom a bant.
ha nem Te vagy az, akkor targytalan.
bar az illeto akkor is bant kap.

Logitech Hardware Tester

Morphh
Én 8 fele jövök, a csipának meg ez a dolga.

Frostyc - East

Ulvar
Lámaság ha csipával nyomom a Mortart Tankra? Mert nem egyszer bejött már! 😊.

Amúgy sok dolog függ össze miért nem találod el miért kell belelõni többet...a net kapcsolat se mind1, értem a fix IPseket a dinamikusokkal szemben. Úgy hallottam hogy a UPCseket nehezebb lelõni mint más dinamikus IPs illetõt pl: T-online. CoD4es normális játékos mondta nekem egyszer. Elõfordulhat itt is? (persze a graf különbség is stb..)

Amúgy ki ér ma rá? Tegnap fent voltam TSen is 10 körül, ma d.u.-n fent leszek olyan 3 körül! Tolhatnánk. Most tépek vizsgára! Üdv.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Morphh
Mentem armolni Tamással állandóan, az elsõ résznél balról, a kis dombon át, õ reconnal volt én meg assaultal, hogy maradjon mozgásérzékelõ, de bocsi, hogy ledaráltam azt, aki szembe jön. Vagy menjek egyenesen nektek, hátha nem lõnek agyon, mert akkor véletlenül se kell kicsit parasztkodni? Ez nem cod, itt nemcsak lõsz amit látsz.

Frostyc - East

Ok-ok.Látom,más is írt emiatt.Bocsi.

Én bénázok valamit,vagy tényleg nem lehet csatlakozni az EA szerverhez?

ezt most nem ugy mondom h külföldiek között nincsenek ilyenek,cask arányaiban kevesebbb,és azoknál legalább nem látom h forumon teszik a szépet....kis emlékeztetõ : valparaison voltunk,te assival folyton kirusholtál védõként,és szedted az embereket,ami nem lett volna akkora baj ha nem 2xer annyian vagytok........

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Tono34
Elõbb-utóbb vége lesz lassan a Beta korszaknak.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Carloska
jah 😄

Gabesz, az a program mar erosen a patch utani hangulatra van kihegyezve.
Mivel a hosting szerverukon berlo vagyok (4 euro havonta a 3 szerverhez az adminprogram futtatasa) felkertek par napja a 0.5.0.0 tesztelesere.
A plugin-ek nem mukodtek, se ingame admin, se welcome msg.
Es volt hogy kifagyott a program.
Szoltunk, csinalgattak, vegul ma reggel frissitettek a serveren 0.5.1.7-re.
Toltd le azt, most stabilnak tunik.
Ne frissitsd a regit, mrt akadhat.
Teljesen mas elven mukodik, de a felulet ugyanaz.
Felhivom a figyelmed a Map fulre.
Elvileg tiltott zonakat lehet letrehozni majd. Mint a BF2CC.

Logitech Hardware Tester

Tono34
We are investigating why Global Stats website isn't working for PC and when they are we will update the stats post to show PC players too.

Carloska
servers down 😄 remélem a patch miatt 😄

dronkZero
Eheh, ja, egy hulladék szar, ami szerveradminolás néven van BC2ben... A CC egy szar, alig lehet vele valamit csinálni, a ProCon meg jellemzõen széjjelbassza a szervert. Legalábbis minden alkalommal, amikor aznap elõször nyúlok a szerverhez, pl mapot váltani, vagy maplistát módosítani, akkor nemes egyszerûséggel lefagyasztja a picsába a szervert.

A fasz kivan ezzel, annyiszor égett már a pofám emiatt, hogy jönne az ellenfél a szerverünkre, aztán az meg baszik kicserélni a listát, meg leáll tíz percre (hogy aztán alapkonfiggal, minden beállítást elfelejtve induljon újra).

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Belefér,az sokkal nagyobb gond volt,hogy volt pár nagyhangú majom innen is,de amikor 15v3 volt az állás,mind baszott átállni,és verték a seggüket a földhöz h mennyire király csávók.....

kfa
Tegnap játszottam 50. szintû magyar ellen. Ha van szabadideje miért ne lehetne ilyen jó statja? 😊

Ja. De eleg hulyen nezne ki, hogy csinal egy ujabb hasonlo nicket, es betol egy masik csitet(Ha nem masik lenne, akkor az elsovel is buknia kellett volna).

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Az elõzõ pósztomat Neked szántam! sry

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Hát, én nem tudom... Az eggyel kevesebb H-s csóka is elég érdekes szerintem . (Ennyire überpro lenne? Aha...)<#nezze>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Mi van mindenki ilyen korán kelt,csak én vagyok tunya?<#hehe>

Elnézést kérek az IRAM szerveren játszóktól a tegnapi bénázásomért,de frissítették az én általam használt (procon) admin programot,s a fene sem gondolta,hogy nem lehet egy normális mûködést kihozni belõle.Valószínû már az új pach-re készítették elõ,s ezzel megelõzte korát<#hehe><#heureka>,vagy csak simán elqrtak valamit.Hihetetlen amit össze-vissza mûködött.
Átváltottam aztán egy másikra,de abban még nem volt minden beállítva,pl. a vegyes map-mód,s random mûködött az egész szeró miatta.
Hogy ez még ne legyen elég,aszolgáltatóm felemelte a slotok számát,de mér ne tenné õ is menet (játék) közben....úgy hogy jó kis káosz alakult ki belõle,amiért még egyszer elnézést kérek az elszenvedõktõl.<#worship>

[IRAM] leader

Templar75
Szvsz: valószínûleg nvidia-s alaplapi chipset-ed van, az alaplapi hardveres tûzfalat kapcsold ki és a hozzá adott szoftvert NE telepítsd....

Nem is ugyanaz. Az aimbotosnak egyel tobb H-ja van.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Tono34
Sztem, ha vki regel egy névre azt már nem adja meg másnak.

kfa
Nem ugyanaz, valami buzi névlopó felment aimbotozni a #1 nevével.
Vagy szerinted van ENNYIRE hülye ember?

MR ME
nálam is megy mindig, szal nem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nálam semmi gond vele.

HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.

Ulvar
Fraps miatt nem fog baszakodni a PB?

(COD4nél csinálta anno...).

Pusztító_78
vagy az év legnagyobb kockája aki a második kariját gyúrja ámbár a neve sántít húzok én is a pb sikeres beleszólásába😊
Az egyik acc-al megfogta a PB <#banplz>
Ez a két katona ugyanaz a személy lehet?
Elvileg õ áll az elsõ helyen de ez azért omfg! wtf ???

Ugyanez😄 csak mostanában nagyon hama rkiszedik uav-ot😞
MR ME
elvileg tudnád egybõl használni is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem túl népszerû az álláspontod a dologról.

Ez meg no comment: " NEM HASZNALOM AZTA KONFIGOT CSAK EMLITETTEM HOGY NEM ROSZ DOLOG"

Battlelog: Purga5

Pusztító_78
ezek szerint aktív az m1 garandom? csak a szint kell hozzá?

Ulvar
én csak 3at vagy 4et döftem le, UAVal még szerencsétlenkedem <#szomoru1>

Ulvar
ment

Jim Morrison
nalam:
best weapon:knife best veichle:UAV

😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vegyé fel Friendlist-re..

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

Pusztító_78
köszike a segítséget
Doomista
Your login name for the Veterans website.
Your gamertag/PSN profile name (For BF 1943, BF Bad Company and Mortal Combat).
Your CD Keys for the games or login id (For all other games).

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Morphh
Ami az account neved és jelszavad volt? 😊

Frostyc - East

Pusztító_78
mi legyen benne a levélben jelszó játékosnév?
Doomista
Írni a supportnak, hogy van heroes accountod, szóval frissítsék a profilod, hogy megkapd a veteran rank 1-t, amivel unlockolja a M1 garandot.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pusztító_78
srácok az m1 garandot hogyan aktiválom ?
olvastam hogy kell játszani más bf játékkal is
reggelve vagyok a heroes játékban is mi a teendõ?
Morphh
http://www.badcompany2.clans.hu/

Frostyc - East

79Alba
<#lama> dicsekvése <#mf1>

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Ulvar
Hát én jelenleg így állok...nem vagyok egy profi ember, de jobban menne ha lenne 3 ember még akkor akivel tudok kommunikálni squadban. Mert így....nézem ahogy mennek az emberek fragre nem a játék céljának megnyerésére, amit egy bizonyos szempontból megértek...de hogy 2-3 ember a 16ból csinálja azt amit kell...sokkal jobban menne ha 2-3 ember menne csak fragre...de azt is bírom csipázik a srác távolba látja a CGseket RPGseket vukikat de nem bírja leszedni...így meg cseszhetem ha elõre akarok rusholni...na mind1.