51658
-
#35855 Okés :) -
Nagydög #35854 Tudom. Csak hozzafuztem. -
#35853 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233851863&no=35850]#35850[/URL] -
Nagydög #35852 A BH minigunjaval sikeresebben irtok celkereszt nelkul HC-n, mint celkereszttel normalon, de van ahol egyszeruen hianyzik. De ez csak attol van, hogy a HC nem mod, hanem par valtozo atallitasa(crosshair: off, minimap: off, 3d spotting: off, hp: 50). -
#35851 Tanulj meg lőni célkereszt nélkül! -
#35850 mindjárt jönnek a HC fanok és leoltanak, h tanulj meg lőni célkereszt nélkül -
#35849 Tegnap rávetemedtem egy HC játékra. Még mindig tartom, hogy nem rossz, de van egy halom idegesítő faszsága. Pl miért nincs célkereszt a telepített fegyvereknél? Csak mert nem lehet belenézni, így meg elég suta. Szintúgy a GL-nek sincs célkeresztje, pedig ott sincs normális célzás. Ahová még kéne, az a bradley meg az orosz megfelelőjének az oldalsó géppuskái..
Bezzeg a shotgunnak van célkeresztje alapjáraton is :D -
niiil #35848 Köszi szépen, írtam privit. -
#35847 megsült? -
#35846 Szia, hát necces, de próbáld meg a következőket:
A procin biztosan tudsz még húzni, ennek lehetőségét ne szalaszd el, mert nagyon jelentős (a hűtést ne felejtsd el, vagy pwm-el vagy fesz-el automatán emelje az alaplap)!
Nekem is 8800 GT-m van (igaz golden sample) ezen is érdemes még tornászni:
core clock: 770
mem: 1010
shader: 1900
a hűtés ilyen kor manuál 66% (igaz a 30 fokos tetőrben vagyok...)
A kártya húzásához töltsd le az nvidia oldaláról az NVIDIA SYSTEM TOOLS-t. Nekem úgy van beállítva, hogy a húzott profil csak a játék alatt megy!
Ezzel kb 40 fps környékén lesz (fraps)
(ha kérdésed van keres privátban segítek... -
#35845 énmeg néha pont fordítva éreztem mintha a "god mode" be lett vlna nyomva, csak mentem és haltak az emberek
de viszont azt énis tapasztaltam, h néha fröcsög belőlem a vér vagy futok koppan a fejemen a lövedék és semmi bajom... -
#35844 Proci kicsit vékony, de elmegy rajta nyugi! -
niiil #35843 Sziasztok, ma szeretnék elmenni megvenni a játékot (már több hónapja kisért, csak most jutottam el odáig, hogy elbirtam menni nyári munkára és összeszedni rá... tudom csóró vagyok...) csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ilyen configgal mennyire élvezhető a játék, ha van valakinek valami hasonló, hány fps körül mozog és így érdemes-e egyáltalán... A válaszokat előre is köszönöm!
Mező Érték
Alaplap: Intel Alton Bay D946GZAB
Processzor: DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200)
Memória: 4GB DDR2 (3 van kihasználva)
VGA: Nvidia GeForce 8800gt (512)
-
Nagydög #35842 Na, en tegnap felcsatoltam a szopoallarcot. Olyan volt, mintha nekem HC-s eleterom lett volna, mindenki masnak meg normal. Akarki arrajart felrugott, mint a szaraz tehenszart. A sniperek ugy lovoldoztek le, ahogy akartak(erzesre tobbszor olt meg tegnap sniper, mint eddig oszesen). A vegen mar mondtam is Tamasnak, hogy en megyek, mert szerintem valahogy rajtam ragadt a spotolas. A legerdekesebb az, hogy a forditottjaval is talalkoztam az ugynek: lapultam egy doboz mogott, es csak hallgattam a kondulasokat, meg neztem, ahogy froccsen a ver. Nem gyorsan esett le, hogy ez az en fejem, es valaki eppen nagyon csiterezhet valahol, amiert tiszta fejesekbol haromtol sem halok meg. -
#35841 -
Gyuszopapa #35840 Most az este történt. -
szaba75 #35839 Nah kellett neked nyáron BF-ezni KOCKA :D
(én sem gépezek csak ha este van, és nincs anyira meleg) -
Gyuszopapa #35838 Na behalt a vga-m lőttek a játéknak egy darabig. -
eugabesz #35837 Jah,hogy directe nem akartad,hogy érthető legyen.Akkor minden rendben.. -
szaba75 #35836 este van nincs kedvem javítgatni vidéken elmegy xD
Akkor ha fizetős lesz tuti nem játszom vele ez van... vagy majd elkérem valakitől... -
eugabesz #35835 Fizetős...jah és egy tanács...amit a program pirossal aláhúz...na az nem díszítés.Addig javítgasd,míg megszűnik az aláhúzás...s akkor talán érthető is lesz,amit írsz.
Nem fikázás,ne hari :)...tanács. -
#35834 menjél tört mw2 őzni ott bannolnak méghozzá XUID bannal, szal ott már nem babra megy a játék :D -
szaba75 #35833 Hát én codoztam (2,3,4,5,6) hát a 4-gyel 1000h játékom volt A cod 6-ot aki megvette szerintem bánja nekem is megvan egyszerűen 30percet kellett várnom amire tudtam játszani. Amikor sikerült csalókba akattam hát ez BFBC2-be sosem történt meg velem Max csak anyi idegesít ,hogy sok a csipás ami néha idegesít. A BFBC2 JOBB MINT A COD6. Ém is szidtam a CS-seket de már nem kinőttem belőle
Ez a játékmőd amivel gépek ellen nyomod az fizetős lesz vagy nem (VIP vagyok) Mikor lesz elérhető? -
Gergosz2 #35832 Hát azért ne baszogassunk senkit mert CS-zik vagy COD-ozik.
A cod 6-nak nagyobb a népszerűsége és az eladottsága is.Ez tény.
A cs pedig a legtöbbett játszott multiplayer játék.Ez is tény.
Bevallom a cod nekem jobban bejön mint a BC2.A legjobb battlefield a 2 volt a többi nem nagyon jött be. -
#35831 De szeretem mikor 6 tank és 2 heli kempel......! -
#35830 jó kis meccs -
Gyuszopapa #35829 Rakhattak volna látóhatárt a játékba és akkor nem lett volna ennyi csipás.Másrészről jó húzás volt tőled. -
eugabesz #35828 Na ma gyakorlatilag megszüntettem az IRAM-on a sniper lámulást...tegnap nagyon felcseszték az agyam,szinte mindenki kempelni akart,élesíteni senki..na ma levettem 4-re a max csipát,mindjárt jobb a játék... -
#35827 Látom, a jót is kipróbáltad :)! -
#35826 jah hogy Jean :) , kiváncsi voltam kire pályázol ilyen magas szinten :P -
#35825 ez kinek szól? :) -
DoctorStryker #35824 Szaisztok
hTw Vs Xct Elödöntő mecs 8:45 kor kezdődik!
http://www.battlefield.hu/content/2010/07/13/Battlefield.hu_TV_adas_16._-_Magyar_BFBC2_Kupa_xct_vs_HTW#comments -
#35823 Jean, egyébként az elején nem voltál nekem szimpi, mert első három találkozásunk alkalmával elhelyeztél három fejlövést rajtam. Szidtalak is rendesen :DD
De azóta voltunk egy squad-ba, jól tolod. Meg foglak bökni, kell a skalpod :) -
#35822 Hat évet toltam CS-t klánszinten, kb 300 wart nyomtam. Mi annak idején a quake (3)-es játékosokat néztük le.
Egy ideig szleng is volt ez a kifejezés, hogy "ez nem quake... Ezt azokra mondták, akik nem értették meg, hogy a CS csapatjáték.
Szerintem egy bizonyos kor után kinövi ezt az ember. Minden játékban van valami, ami megfog egy X mennyiségű embert és minden játék játszható magas szinten.
Azóta sok FPS-t nyomtam (Cod, BF1942, Desert Combat), kis rpg (nwn, wow) és minden játékot élveztem.
Szerintem ne basztassatok senkit, főleg azért ne, hogy mivel játszik... -
#35821 Meg még csak tesztelik hogy van-e rá lehetőség PC-n ami egy kicsit vicces. na mind1... -
#35820 Nem lesz ingyenes. Megmondták már régen a BC2 fórumon. Ez nem VIP cucc. -
eugabesz #35819 Na ne kacagtass,ki lesz az lökött a szerveresek közül,aki átáll erre a módra,azért fizeti a szervert??...na ne...(talán a nagyok közül egy-kettő) -
#35818 "Árról és megjelenési dátumról még nem esett szó", valamint kommentbe írta valaki, h "azok a tartalmak ingyenesek csak a PC-n, amik a VIP-eseknek is ingyenesek. Vagyis a map packok. Márpedig ez a VIP-eseknek is fizetős, tehát nagy valószínűséggel PC-n is kell érte"
szal nagy valószínűséggel fizetős lesz -
GordosAron #35817 A GameStar.hu írt róla cikket. Ott több az infó. -
#35816 ha fizetős lesz akkor le van szarva, esetleg ha ingynes akkor elfogadható...