51658
  • bosco05 #35855
    Okés :)
  • Nagydög
    Tudom. Csak hozzafuztem.
  • bosco05 #35853
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233851863&no=35850]#35850[/URL]
  • Nagydög
    A BH minigunjaval sikeresebben irtok celkereszt nelkul HC-n, mint celkereszttel normalon, de van ahol egyszeruen hianyzik. De ez csak attol van, hogy a HC nem mod, hanem par valtozo atallitasa(crosshair: off, minimap: off, 3d spotting: off, hp: 50).
  • bosco05 #35851
    Tanulj meg lőni célkereszt nélkül!
  • xXtamasXx
    mindjárt jönnek a HC fanok és leoltanak, h tanulj meg lőni célkereszt nélkül
  • SötétBarom
    Tegnap rávetemedtem egy HC játékra. Még mindig tartom, hogy nem rossz, de van egy halom idegesítő faszsága. Pl miért nincs célkereszt a telepített fegyvereknél? Csak mert nem lehet belenézni, így meg elég suta. Szintúgy a GL-nek sincs célkeresztje, pedig ott sincs normális célzás. Ahová még kéne, az a bradley meg az orosz megfelelőjének az oldalsó géppuskái..

Bezzeg a shotgunnak van célkeresztje alapjáraton is :D
  • niiil
    Köszi szépen, írtam privit.
  • JohnConnor
    megsült?
  • JohnConnor
    Szia, hát necces, de próbáld meg a következőket:
    A procin biztosan tudsz még húzni, ennek lehetőségét ne szalaszd el, mert nagyon jelentős (a hűtést ne felejtsd el, vagy pwm-el vagy fesz-el automatán emelje az alaplap)!
    Nekem is 8800 GT-m van (igaz golden sample) ezen is érdemes még tornászni:
    core clock: 770
    mem: 1010
    shader: 1900
    a hűtés ilyen kor manuál 66% (igaz a 30 fokos tetőrben vagyok...)
    A kártya húzásához töltsd le az nvidia oldaláról az NVIDIA SYSTEM TOOLS-t. Nekem úgy van beállítva, hogy a húzott profil csak a játék alatt megy!
    Ezzel kb 40 fps környékén lesz (fraps)
    (ha kérdésed van keres privátban segítek...
  • xXtamasXx
    énmeg néha pont fordítva éreztem mintha a "god mode" be lett vlna nyomva, csak mentem és haltak az emberek

de viszont azt énis tapasztaltam, h néha fröcsög belőlem a vér vagy futok koppan a fejemen a lövedék és semmi bajom...
  • Beers
    Proci kicsit vékony, de elmegy rajta nyugi!
  • niiil
    Sziasztok, ma szeretnék elmenni megvenni a játékot (már több hónapja kisért, csak most jutottam el odáig, hogy elbirtam menni nyári munkára és összeszedni rá... tudom csóró vagyok...) csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ilyen configgal mennyire élvezhető a játék, ha van valakinek valami hasonló, hány fps körül mozog és így érdemes-e egyáltalán... A válaszokat előre is köszönöm!
    Mező Érték
    Alaplap: Intel Alton Bay D946GZAB
    Processzor: DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200)
    Memória: 4GB DDR2 (3 van kihasználva)
    VGA: Nvidia GeForce 8800gt (512)

• Nagydög
    Na, en tegnap felcsatoltam a szopoallarcot. Olyan volt, mintha nekem HC-s eleterom lett volna, mindenki masnak meg normal. Akarki arrajart felrugott, mint a szaraz tehenszart. A sniperek ugy lovoldoztek le, ahogy akartak(erzesre tobbszor olt meg tegnap sniper, mint eddig oszesen). A vegen mar mondtam is Tamasnak, hogy en megyek, mert szerintem valahogy rajtam ragadt a spotolas. A legerdekesebb az, hogy a forditottjaval is talalkoztam az ugynek: lapultam egy doboz mogott, es csak hallgattam a kondulasokat, meg neztem, ahogy froccsen a ver. Nem gyorsan esett le, hogy ez az en fejem, es valaki eppen nagyon csiterezhet valahol, amiert tiszta fejesekbol haromtol sem halok meg.
  • mNzJean
  • Gyuszopapa
    Most az este történt.
  • szaba75
    Nah kellett neked nyáron BF-ezni KOCKA :D

(én sem gépezek csak ha este van, és nincs anyira meleg)
  • Gyuszopapa
    Na behalt a vga-m lőttek a játéknak egy darabig.
  • eugabesz
    Jah,hogy directe nem akartad,hogy érthető legyen.Akkor minden rendben..
  • szaba75
    este van nincs kedvem javítgatni vidéken elmegy xD
    Akkor ha fizetős lesz tuti nem játszom vele ez van... vagy majd elkérem valakitől...
  • eugabesz
    Fizetős...jah és egy tanács...amit a program pirossal aláhúz...na az nem díszítés.Addig javítgasd,míg megszűnik az aláhúzás...s akkor talán érthető is lesz,amit írsz.
    Nem fikázás,ne hari :)...tanács.
  • Metalmilitiakid
    menjél tört mw2 őzni ott bannolnak méghozzá XUID bannal, szal ott már nem babra megy a játék :D
  • szaba75
    Hát én codoztam (2,3,4,5,6) hát a 4-gyel 1000h játékom volt A cod 6-ot aki megvette szerintem bánja nekem is megvan egyszerűen 30percet kellett várnom amire tudtam játszani. Amikor sikerült csalókba akattam hát ez BFBC2-be sosem történt meg velem Max csak anyi idegesít ,hogy sok a csipás ami néha idegesít. A BFBC2 JOBB MINT A COD6. Ém is szidtam a CS-seket de már nem kinőttem belőle
    Ez a játékmőd amivel gépek ellen nyomod az fizetős lesz vagy nem (VIP vagyok) Mikor lesz elérhető?
  • Gergosz2
    Hát azért ne baszogassunk senkit mert CS-zik vagy COD-ozik.

A cod 6-nak nagyobb a népszerűsége és az eladottsága is.Ez tény.
    A cs pedig a legtöbbett játszott multiplayer játék.Ez is tény.

Bevallom a cod nekem jobban bejön mint a BC2.A legjobb battlefield a 2 volt a többi nem nagyon jött be.
  • Beers
    De szeretem mikor 6 tank és 2 heli kempel......!
  • MR ME
    jó kis meccs
  • Gyuszopapa
    Rakhattak volna látóhatárt a játékba és akkor nem lett volna ennyi csipás.Másrészről jó húzás volt tőled.
  • eugabesz
    Na ma gyakorlatilag megszüntettem az IRAM-on a sniper lámulást...tegnap nagyon felcseszték az agyam,szinte mindenki kempelni akart,élesíteni senki..na ma levettem 4-re a max csipát,mindjárt jobb a játék...
  • Beers
    Látom, a jót is kipróbáltad :)!
  • bosco05 #35826
    jah hogy Jean :) , kiváncsi voltam kire pályázol ilyen magas szinten :P
  • bosco05 #35825
    ez kinek szól? :)
  • DoctorStryker
    Szaisztok
    hTw Vs Xct Elödöntő mecs 8:45 kor kezdődik!
    http://www.battlefield.hu/content/2010/07/13/Battlefield.hu_TV_adas_16._-_Magyar_BFBC2_Kupa_xct_vs_HTW#comments
  • lipovics
    Jean, egyébként az elején nem voltál nekem szimpi, mert első három találkozásunk alkalmával elhelyeztél három fejlövést rajtam. Szidtalak is rendesen :DD

De azóta voltunk egy squad-ba, jól tolod. Meg foglak bökni, kell a skalpod :)
  • lipovics
    Hat évet toltam CS-t klánszinten, kb 300 wart nyomtam. Mi annak idején a quake (3)-es játékosokat néztük le.
    Egy ideig szleng is volt ez a kifejezés, hogy "ez nem quake... Ezt azokra mondták, akik nem értették meg, hogy a CS csapatjáték.

Szerintem egy bizonyos kor után kinövi ezt az ember. Minden játékban van valami, ami megfog egy X mennyiségű embert és minden játék játszható magas szinten.

Azóta sok FPS-t nyomtam (Cod, BF1942, Desert Combat), kis rpg (nwn, wow) és minden játékot élveztem.

Szerintem ne basztassatok senkit, főleg azért ne, hogy mivel játszik...
  • uHs Gerzson
    Meg még csak tesztelik hogy van-e rá lehetőség PC-n ami egy kicsit vicces. na mind1...
  • TDC Geronimo
    Nem lesz ingyenes. Megmondták már régen a BC2 fórumon. Ez nem VIP cucc.
  • eugabesz
    Na ne kacagtass,ki lesz az lökött a szerveresek közül,aki átáll erre a módra,azért fizeti a szervert??...na ne...(talán a nagyok közül egy-kettő)
  • xXtamasXx
    "Árról és megjelenési dátumról még nem esett szó", valamint kommentbe írta valaki, h "azok a tartalmak ingyenesek csak a PC-n, amik a VIP-eseknek is ingyenesek. Vagyis a map packok. Márpedig ez a VIP-eseknek is fizetős, tehát nagy valószínűséggel PC-n is kell érte"
    szal nagy valószínűséggel fizetős lesz
  • GordosAron
    A GameStar.hu írt róla cikket. Ott több az infó.
  • xXtamasXx
    ha fizetős lesz akkor le van szarva, esetleg ha ingynes akkor elfogadható...