Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Igen, egyik körben aránytalanok lettek a csapatok, de akkor már kevesen is voltunk. Akkor léptünk le. Most ha te emiatt rohamot kapsz, arra nem tudok mit mondani. Az én játékomat pedig sok mindennek lehet nevezni, de gerinctelennek éppenséggel pont nem.
Frostyc - East
Ezt max. 2 vs 1 esetén tudom elképzelni.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
tegnap este nem ment az adminprogram ban resze, de amint hazaerek potolom a bant.
ha nem Te vagy az, akkor targytalan.
bar az illeto akkor is bant kap.
Logitech Hardware Tester
Amúgy sok dolog függ össze miért nem találod el miért kell belelõni többet...a net kapcsolat se mind1, értem a fix IPseket a dinamikusokkal szemben. Úgy hallottam hogy a UPCseket nehezebb lelõni mint más dinamikus IPs illetõt pl: T-online. CoD4es normális játékos mondta nekem egyszer. Elõfordulhat itt is? (persze a graf különbség is stb..)
Amúgy ki ér ma rá? Tegnap fent voltam TSen is 10 körül, ma d.u.-n fent leszek olyan 3 körül! Tolhatnánk. Most tépek vizsgára! Üdv.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Frostyc - East
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mivel a hosting szerverukon berlo vagyok (4 euro havonta a 3 szerverhez az adminprogram futtatasa) felkertek par napja a 0.5.0.0 tesztelesere.
A plugin-ek nem mukodtek, se ingame admin, se welcome msg.
Es volt hogy kifagyott a program.
Szoltunk, csinalgattak, vegul ma reggel frissitettek a serveren 0.5.1.7-re.
Toltd le azt, most stabilnak tunik.
Ne frissitsd a regit, mrt akadhat.
Teljesen mas elven mukodik, de a felulet ugyanaz.
Felhivom a figyelmed a Map fulre.
Elvileg tiltott zonakat lehet letrehozni majd. Mint a BF2CC.
Logitech Hardware Tester
A fasz kivan ezzel, annyiszor égett már a pofám emiatt, hogy jönne az ellenfél a szerverünkre, aztán az meg baszik kicserélni a listát, meg leáll tíz percre (hogy aztán alapkonfiggal, minden beállítást elfelejtve induljon újra).
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Elnézést kérek az IRAM szerveren játszóktól a tegnapi bénázásomért,de frissítették az én általam használt (procon) admin programot,s a fene sem gondolta,hogy nem lehet egy normális mûködést kihozni belõle.Valószínû már az új pach-re készítették elõ,s ezzel megelõzte korát<#hehe>#hehe><#heureka>#heureka>,vagy csak simán elqrtak valamit.Hihetetlen amit össze-vissza mûködött.
Átváltottam aztán egy másikra,de abban még nem volt minden beállítva,pl. a vegyes map-mód,s random mûködött az egész szeró miatta.
Hogy ez még ne legyen elég,aszolgáltatóm felemelte a slotok számát,de mér ne tenné õ is menet (játék) közben....úgy hogy jó kis káosz alakult ki belõle,amiért még egyszer elnézést kérek az elszenvedõktõl.<#worship>#worship>
[IRAM] leader
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Vagy szerinted van ENNYIRE hülye ember?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
(COD4nél csinálta anno...).
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ez meg no comment: " NEM HASZNALOM AZTA KONFIGOT CSAK EMLITETTEM HOGY NEM ROSZ DOLOG"
Battlelog: Purga5
best weapon:knife best veichle:UAV
😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
Your gamertag/PSN profile name (For BF 1943, BF Bad Company and Mortal Combat).
Your CD Keys for the games or login id (For all other games).
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
olvastam hogy kell játszani más bf játékkal is
reggelve vagyok a heroes játékban is mi a teendõ?
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓