Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi akkor kipróbálom hátha orvosolja.
bemész a documentumok>bfbc2>settings.ini-be és a negyedik sor ez legyen:Fullscreen=true

[IRAM] leader

Sziasztok.A játékkal van egy kis gondom.Ha elkezdek játszani a szemét gondol egyet azt átvált kis képernyõsre a kép olyan mintha Windows módra állítanám a keret is megjelenik kivûl meg a winfos wan.Elég idegesítõ fõleg akkor csinálja ezt ha pont lövök a leghevesebb tûzharcban.Elég idegesítõ nem tudom mi lehet az oka egyszer nem csinálja egyszer meg folyamatosan.Léci ha tudtok segítsetek mert tényleg már nincs ötletem mi lehet az oka.Ha rá katintok a lekicsinyített ablakra akkor vissza vált teljes képre addig meg keretben megy.
highlander15
Köszi!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Beers
ezeken már meg sem lepõdök........

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

highlander15
Lenne egy kis problémám.Megvettem a BF1942-t,hogy regisztráljam(Garand miatt).Beírom a CD-keyt,erre ezt írja ki:"This CD-Key has already been claimed."Mi a gebasz?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.

xXtamasXx
oh máj gád... tényleg egyre hülyébbek az emberek <#wilting><#nevetes1>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

xXtamasXx
fos az egész veteran rendszer maradjunk ennyiben 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

dronkZero
Ezt valami balfasz BF2ben is eljátszotta. Belinkelte menõzésbõl, hogy megszerezte a max rangot... csak épp látszott a szkrínsoton, hogy a minimapon jelölve van neki az összes ellenség, meg rikító sárgán átlátszottak a falon az emberek.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ulvar
3 BF játékom van. És csak ezt látom színesen...nem értem...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

xXtamasXx
eddig nem értettem a képet most megvilágosodtam : a srác linkelt képet ea fórumra miközben megvolt nyitva a cheatje?? h lehet vki ennyire balf*sz
és mért jó csalni azt sose fogom megérteni

xXtamasXx
hát én ma 10 percet játszottam de olyan szerveren,h elment az életkedvem szal nem akarom elszólni de tényleg mintha szarabbul futna

koschwarz
valami csít állítólag
<#nemtudom>
csak a balfék így linkelte be a képet a hivatalos EA fórumra, lol...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mióta ma matattak valamit a játékon,néha annyira leesik az fps-em,hogy úgy néz ki valami kockázott lassított filmet nézek.Aztán visszatér a sebesség.Van másnak is ilyen?Eddig nem tapasztaltam ilyen mértékben ezt.Ja,HD 5850-es vga-val nyomatom.

xXtamasXx
am mostanában énis szoktam csubizni (régen hánytam tõle) de akk nem dombon csücsülök hanem shotizok az a fasza 😄 meg élesíteni az m-comot telepakolni c4el be a motion sensort ha csipog bumm <#eplus2>

xXtamasXx
mintha egyszer valaki írt volna egy olyat,hogy úgy számolja a veterán rangot, hogy a bf játékaid száma-1 szal ha 2 játékot regisztrálsz akk vagy 1es veterán, de nembiztos mivel sok ember csak a heroessal játszott és 1-3as rangúak szal ezt nemértem 😄

kfa
Veterán oldalon szürke helyett színes lesz az a játék amit sikerült elfogadtatnod. Aztán szerintem csak idõ kérdése hogy a neved mellé is kikerüljön a kis rangjelzés.

Ulvar
Köszi a sok infot. Hála az égnek így gondolkodtam magyarul jól.

Noh, most mek fel szerverre, TSen már fent vagyok.

Garand kérdés még mindig. Van BF Heroes accom + BF2 game is és próbálom beiktatni de nem tudom hogy kell sztem még nem fogadta el, mert a Veterán státuszom maradt ugyanaz, pedig elvileg elfogadta (form submitted).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

én rengeteget wukizok, de általában rám nem szokott panasz lenni... elég sokszor sikerül bemennem az ellenséges vonalak mögé, és onnan mozgó spawn pontot nyújtanom a squadnak, a tankok C4-el való felrobbantása perverzióm (néha a fél pályát átrohanom csak hogy felrobbanthassam, de sajnos sokszor az uccsó méteren lõnek le :C 😄).. úgyhogy alapvetõen ahogy te is írtad, nem a wukival van a gond, hanem azzal, ha mindenki az, és nincs ki menjen elõre..

Miért, mi az?

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Black Ghost
Tegnap 16 fõs szerón mentünk oldalunkon 6 csipa, haver medic, én ass. Mikor 3/17 K/D és 19-s tiketnél kiírtam hogy "Idiot snipers, attack!!!!!", jött is a válasz "Head Shot" de nem csak nekem havernak is.
Na mondom szép, komolyan nem értem mi értelme így a játéknak.
Tono34
Az a jobbik eset, ha csak a fél csapat.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

xXtamasXx
mit össze nem szerencsétlenkednek...egy átlagos karbantartást se tudnak normálisan megcsinálni, nemhogy egy hibajavító patchet
most nem konkrátan errõl hanem úgy az összesrõl beszélek
Ulvar amint Morph már említette a csipának az a dolga pl azon a mapon(valparaiso) amin false kiakadt-nemtom mért- a bokorból kirambózva 3× robbantottam fel a bradleyt (bár nem mortarral hanem c4el de mind1)<#nevetes1>
dehamár wukik : jólenne ha megtanulnák/megtanulnátok (akik sokszor csipáznak), h a wukinak elsõsorban NEM a fraggyûjtés a dolga hanem fedezés, esetenként jármû kiiktatása és SPOTOLÁS nagyjából a wukik a csapat szeme és azt ne meséljék be nekem h pl Isla Innocentes-en a fél csapat a dombon campelve rohadt sokat segít...

koschwarz
tényleg!<#nyes>

én már annyira megszoktam, hogy fel sem tûnt<#hehe><#hehe><#hehe>

Tono34
BFBC2 PC is available again but PLAY NOW is currently offline. Please use the Server Browser for joining games in the meantime.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Es kozepen a pici celkereszt? Taigetosz-szokeveny.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kfa
EA fórumon azt írták rá hogy egyfajta radarhack.

De ott legalább meg van a nyereség vágy, de itt?

dronkZero
Az a szürke négyzet, ott balra. Nem tudom, hogy nem tûnik fel... Neked is ott van mindig, mi? 😛

kfa
Ezt én sem értettem soha. Ha megtehetném hogy annyiszor veszem meg a 10000 forintos játékot amennyiszer akarom, akkor se csalnék... Szerintem abban semmi vicces vagy szórakoztató nincsen hogy pl úgy pókerezek valakivel hogy hátrakötöm a kezét, ráadásul elõtte átválogattam a paklit.

koschwarz
én még mindig nem tudom mi ebben a csít. ti hogy ismertétek fel?<#ravasz1><#hehe>
de komolyan, mit láttok ezen a képen amit én nem?

De könyörgöm, mi a jó abban valakinek, hogy csal?
Egyszerûen nem értem...

Fpocok
Cheat 😄

Köszi

de az mi?

Logitech Hardware Tester

nah a frendlisbe újra látszanak az infók

-tRs-Landor

Fpocok
Igen!

Fpocok
Az ott az amire gondolok? <#wow1><#mf2>

Hali
Tegnap kaptam egy aranyat, aztán "felsõbb utasításra" (csajom) <#sniffles> ott kellet hagyjam a játékot, leléptem a szerverrõl, ilyenkor azért beírja az 5000 pontot?

Carloska
csávó berakta bc2 fórumba hogy nem megy neki a játék lol 😄

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/75/565364.page

mNzJean
hurrá , majd nyáron a legnagyobb kánikulában amikor mindenki strandra meg bulikba jár , kiadják végre ezt a fos patchet .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

kfa
Igen ezt én sem értem, hogy minek reklámozták be a változtatásokat 3 hete. Szerintem így még nagyobb gáz az egész mintha hallgatnának és nem tudnánk róla hogy egyáltalán foglalkoznak-e a játékkal. El nem tudom képzelni hogy pár kaszt és fegyver limitálás, fegyver tulajdonság állítás meg az "only infantry mod" (ami szerintem nagyjából két szám átírása hogy ne spawnoljanak ki jármûvek) hogyan tud nekik ekkora gebaszt okozni...

Fpocok
Komolyan mondom, hogy dugják fel maguknak a patchet a seggükbe. Itt hetekkel ezelõtt jött a hír, hogy mennyi minden lesz benne, erre utolsó pillanatban lemondták, azóta semmi konkrét infó!!!

<#violent> DICE <#boxer>

kfa
EA Servers are down as you have seen, this isn't a patch but weekly maintenance on EA servers. This time varies each week as to how long they are down for. I'll post here when they are back online.

As for the status of the patch, I have to have a meeting with my boss about it but it won't be this week.

A mai karbantartás tovább fog tartani a szokásosnál és a patch nem jön ki a héten.

Morphh
Nincs igazság. Nem történt semmi. Igazából még fel sem fogtam, mi a probléma. Hogy balról mentem MCOM-ot élesíteni, amikor kevesebben voltak? Hát így kívánok False-nak örömteli, hosszú pályafutást a BFBC2 világában.

Frostyc - East

dronkZero
Falsegodmegbasz, vagy miapicsa. Röhögtünk már rajta a múltkor... 😄

mackosajt
Megnyílvánulásaid kapcsán ennek most lehet örülnünk kéne. 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Ha az M1 Garand kell, ITT bejelentkezel és regisztrálsz veteránnak. (MY SOLDIER - VETERAN)