51658
  • jgrg
    Kirakom de nem mennek oda. vagy ha mégis előtte általában úgy megszórják gránáttal, hogy már előre felrobban. Ennél csak HC-n dühítőbb, amikor ráadásul közben megöl néhány sajátot.
    G
  • Nagydög
    Van egy remek megoldasom: hagyd a fenebe a csillagokat, meg a K/D-t, es jatsz!
  • niiil
    Sziasztok, most vettem meg a játékot, az updater feltelepített, de szerver keresőben nem jelenik meg egy szerver sem, miért? Valaki tudna segíteni?
  • Tono34
    Aknával nem túl nehéz ölni, csak jó helyre kell tenni.
  • jgrg
    Nekem egy bajom van. Ha rámegyek arra, hogy a csillagokat gyűjtsem, akkor lerontom a k/d-met (ami amúgy is szar - mondjuk az aknával nehéz sokat ölni, viszont közben téged gyakran). Ha az ölésre megyek, akkor nem jutok feljebb olyan gyorsan, mert azért kevesebb pontot ad.
    G
  • nandorb
    Erdekesseg,Bazajaytee-tol
  • Borg
    Vagy ezzel buktatják le azokat a szervereket amik piszkálgatnak a fileokban :)
    Utána meg jól lebannolják az összes usert is, akinek megvan a bronze all star úgy, hogy nem fizetett a specactért :)
  • Doomista
    Huh tényleg meglehet az all bronze stars érme...szóval akkor a specact fegyókkal is meg kell ölni 25 embert a "bronzért" ?
  • determinator
    A specact csomagról tudtok valamit? Elvileg van néhány szerver ahol engedélyezték és találtam egy emberkét aki megkapta az "all bronze stars"-t.
    GRESCHNIK
  • Borg
    Islán a hegyoldal is bugos, több helyen is láthatatlan pajzs védi az oda kiállókat, a sziklás részen. Ugyanez a bug van több kis szigetnél is, amik a vízből emelkednek ki.
  • szaba75
    Az gond elhiszem menyire rossz én is csak akkor nyomom ha késő van vagy megy a légkondiNem akarom megsütni a gépet
  • havercsotány
    irány egy horgászbolt oszt gó pecázgatni:)
  • Gyuszopapa
    Hát nem valószínű mert gondolom klímás szobába nincs meleg,egy fekete kis bizbasz égett meg rajta.És az a röhej hogy igy hiába garis mivel külsérelmi nyom látszik rajta nem érvényes rá a garancia.Annyit mondtak a boltba ennek ellenére felveszik a jegyzőkönyvet mert a gyártónak elküldik és elképzelhető hogy kicseréli a gyártó(ami kb.:1-2 hónap)Remélem.Hogy mit fogok csinálni 2 hónapig vga nélkül.
  • xXtamasXx
    jah emlékszem, de nekem akkor nem csinálta ezt de mostmár tudom milyen...

am meg fölösleges vitázni, h HC vagy SC a jobb mindenki ott játszik ahol szeret azt kész...mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai is
  • Nagydög
    Asszem, igen. Meg mondtam is neked, hogy nem tudom eltalalni a snipereket, mert mintha nem erne el odaig a lovesem.
  • Pex156
    Valóban a shotgunokhoz is kevés a lőszer főleg, hogy .12 gauge-val nem rakhatsz be + töltényt.
  • Pex156
    Egyébként sokáig nem is tudtam, hogy van HC mód. Illetve ami halálfejes volt a PATCH előtt az gyakran nem volt HC, hanem mixed SC és HC (SC életerővel).

Mindig jól éreztem magam és jót játszottam, akár SC volt akár HC.

Volt olyan, hogy akkor döbbentem rá, hogy nem HC a sebzés mikor a SNIPER nem ölt egy lövésből. Addig vígan játszottam másik kasztal.
  • szaba75
    Hát lehet cheater vagy vmi... Vagy egyszerűen bugg volt
  • szaba75
    Először nekem is furcsa volt a HC mondtam is ,hogy ez mekkora trágya (cod feelingbe mentem) persze meg is haltam.. De már kezdek belejönni és szerver top5-be benne vagyok. A telepített fegyverekről pedig annyit ,hogy az is jó úgy... (igazi háborúba mikor látod) az ammo is jó ugy meg lehet tanulni(szokni) mikor fogy ki a fegyvered... A HC szerintem az igazi háborús élmény próbálja a játékosoknak vissza adni... A sima modon meg látom ,hogy repül felém a gránát mert van fölötte egy piros nyíl hát köszönöm nem kérek belőle a sima mod azoknak való akik kezdők és nem tudnak annyira játszani... Abba viszont jó ,hogy a csipások a pálya másik oldaláról nem tudnak kiszedni mint HC-ba...
    Várom a válaszokat
  • Nagydög
    Azert wookiekent gyakrabban jarok igy. A shotgun loszerrel eleg szukmarkuan bannnak.
  • xXtamasXx
    valaki tapasztalt már ilyet?
    most éppen Isla Innocentesen ( de más pályán is lehetne ) védő voltam (recon) kiszúrtam egy csubit a vízben az egyik domb mögött, az egész felső teste kilátszott gondoltam könnyű préda, lövöm nemhal, lövöm nemhal akkor veszem észre, h a töltények kb előtte 1 méterrel egy láthatatlan falba csapódnak bele és más is lőtte nemcsak én és senkise tudta megsebezni se

ráadásként mikor vége volt és az első bázison se voltak túl beírta, h gg és lelépett a 30-0 ás statjával...
  • Pex156
    Az engineer-el valóban gyakori, hogy életben maradsz a tár kiürüléséig.
  • Nagydög
    Ez meg mindig a vacak netkod. En normalon is gyakran olok rovid sorozattal, es ritkan talalkozok olyannal, akibe masfel tar kell.

A tegnapi nem volt az en napom.
  • Doomista
    Nagyon egyszerű az egész...

Borg, te azért mondod hogy a Normal mód szar, mert kurvára nem tudsz rajta játszani!
    SotetBarom, te azért mondod hogy a HC mód szar, mert kurvára nem tudsz rajta játszani!

Az egyik itt, a másik ott egy nagy noob, de persze mást kell hibáztatni az embernek, nem önmagát, ennyi!
  • Borg
    De én felbaszom magam a normalon. Milyen dolog már az, hogy egy UAV rakétától nem hal meg az ember? Vagy egy tank lövéstől?
    Vagy hogy 1 meg 2 tár kell egy emberbe? Vicc...
  • Nagydög
    Meglepoen gyakran futok ki a loszerbol. Amit reggel irtam, annak gyakran van epp az ellenkezoje. Mikor mar elkezded kovel dobalni az ellenseget, es meg attol is hullik, es erzesre mar harmadszor kene a spawnkepernyot bamulnod, de meg mindig elsz.
  • Pex156
    A normál sem szar szerintem, csak hozzá kell szokni az egyikhez ill. a másikhoz.
  • Borg
    Nyilván, lehet rajta még javítani. De messze nem olyan szar, mint a normal.
  • Pex156
    "kifogyott akkor betárazza." -> kifogyott és feltöltötte akkor be is tárazza.
  • Pex156
    Váltogatni szoktam a fegyvereket, (pl.: alapfegyver -> CG -> alapfegyver) így szoktam hallani és látni pontosan mit is tölt fel, ilyenkor ugyanis ha kifogyott akkor betárazza.

C4 persze más.

De nem hinném, hogy rendszeresen életben maradsz a tár kifogyásáig. Már persze ha nem lövöldözöl a levegőbe.
  • SötétBarom
    Ettől nem HC, ettől SZAR.

Még1x, hogy lenne jó:

-nincs találatjelzés
    -nincs 3d spot
    -50 health
    -fegyvereknél nincs célkereszt
    -nincs gránát indikátor
    -recon korlátozás
  • Pex156
    Ha már nem kattog tovább...
  • Nagydög
    Ja. En is gyakoroltam, es lassan mar kezdem kihallani a zajbol, hogy most egy tarat, egy granatot, vagy egy csomag C4-et kaptam.
  • bosco05 #35862
    de ettől HC :)
  • Borg
    Hallani lehet.
  • Nagydög
    Visszatolti, csak fogalmad sincs rola, mennyit toltott mar vissza. Loszer detto.
  • Pex156
    "amikor ráültem egy ammo dobozra, hogy visszatöltsem a c4 készletemet.. :/"

Nem töltötte vissza? Vagy mi volt a probléma?
  • Borg
    Én csak HC-t játszok... szinte sose fogyok ki ammoból, mivel nem kell egy emberbe egy tár (vagy kettő), hogy meghaljon. Szal kb fölösleges az ammo kijelzés :)

A GL-nél amúgy kifejezetten jó, hogy nincs célkereszt, mert így nemnagyon használja senki :) A telepítetteknél viszont tényleg lehetne.

Ami még jó lenne szerintem, ha HC-ben kikapcsolnák a találatjelzést. Nem lenne többet annyi vaktában ágyúzás se...
  • bosco05 #35857
    úgy nem lenne HC :)
  • SötétBarom
    Még egy plusz:

Nem látszik mennyi ammom van. Ennek mi értelme? Konkrétan akkor szúrt szemet, amikor ráültem egy ammo dobozra, hogy visszatöltsem a c4 készletemet.. :/

Nekem marad a normal. Ez a HC így szar. Elég lenne egy 3d spot off, health 50, minden más marad ahogy van. Úgy nyomnám.