Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Van még BF játékom, megvan a '42 minden kieggel, de a kulcsaimat nem fogadja el. Írtam tegnap levelet az EA-nak, ma válaszolnak, hogy mi a teendõ.
Csináltam BF Heroes regit, nyomtam pár meccset, elvileg egyesítettem a két accot és mégsem adja be...
Amúgy meg csakis azért hozakodtál elõ vele,mert most a fórumon ez a "divat",sõt már sportot ûztök belõle,kire lehet ráfogni,hogy a videón belinkel configolást használja.
Szerintem egy 7-8 éves fps múlttal rendelkezõ játékosnak,nincs szüksége a csalásra.És Te mióta tolod....<#nemtudom>#nemtudom><#nezze>#nezze>
[IRAM] leader
Pl. ass-nál szinte kizárólag smoke van gl helyett, csipa nem szeresse. 😊 Sokszor úgy befüstölünk haverral, hogy mire észbe kapnak már ugrott is az m-com.
Meg a SWIZZ HC szerverek, I3D... bár úgy igazán nincsenek bejáratott szervereim, minekután se a fav, se a history nem igazán mûködik...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A fenti szerverek között sincs egy HC, pedig külhonban nagyon népszerûek. Mi kizárólag ilyeneken megyünk és nagyon élvezzük, csak kár hogy magyarokkal ritkán találkozunk.
mai szösszenet<#hehe>#hehe>

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"szokás szerint mint a homály szaladtál át a mezõn"?
Talán nem magadból kellene kiindulni.
Jó, hogy elmondod ki mit szokott csinálni HC-n miközben szerintem te egyszer sem nem voltál ott, akkor. Grat!
Semit se láthatott belõlem
Elegem van a cfg hackerekbõl nincs egy értelmes tiszta játék ahol senki nem csal.
Annó mikor még új volt a játék még élveztem a dolgot mostmár...
"szokás szerint mint a homály szaladtál át a mezõn"
Talán nem magadból kellene kiindulni.
Jó, hogy elmondod mit szoktam csinálni HC-n miközben szerintem egyszer sem nem voltál ott akkor. Grat.
Gondolom beléptél HC-be, szokás szerint mint a homály szaladtál át a mezõn, ellõttek ahogy kell -> sniper paradicsom 😄 Grat.
"HC szerver......... nem rohangál mindenki keresztbe-hosszába"
Ja. Sniper-paradicsom. 😞
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Engineerrel meg mediccel jól lehet gyûjteni a pontot, fõleg amíg kezdõ vagy, repair, heal, majd ha megvan a defi akkor újraélesztés is. Nem kell mindig a killre menni.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Na így talán jó...
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Nekem eddig ez a legjobb eredményem egy kör alatt.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Ma vettem meg a játékot, eddig mesterlövésszel ügyködtem, de igen lassan megy a fejlõdés.
Biztos 1000szer volt róla szó, de mit javasoltok fejlõdni?
Szeretek csipázni, de ha megnézem a statom a végén, hogy 50 találat 7ölés, elmegy a kedvem. 3lövés egy ember mire meghal.
"Not Weaken.... Weeeaken"
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
És ha lehet akkor folyamatosan nyomni kell egy gombot?
Sajna a billentyûkiosztásban nem találtam csak valami hátratekintést (V).
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
itt megnézheted videón hogy milyen is játszani vele
ha multizni akarsz akkor meg felejtsd el a letöltést mert tört játékkal nem megy csak a single! warez viszont csak odaát !
de kb neked is eddig tartana utána nézni mint nekem...csak fene nagy szívem van most😉
Mindenesetre és használok Game Booster-t és az kilövi a háttérben futó progikat,de az admin még így is néha bekavar.<#hehe>#hehe>
[IRAM] leader
megnéztem és nekem ugyanaz van beírva szal nemtom milehet a probléma
Szerintem minden bronz megvan: http://bfbcs.com/stats_pc/etniez