51658
-
#35936 Igen a 40mm shootibol is kell. -
#35935 Miért nem kaptam még mindig meg az all bronze star jelvényt, mikor minden fegyverem bronze...spectatok is...40mm shotgunbol van 3 killem, nyilván azt is beleszámolja ezek szerint? Lehúzom azzal is a bronzot... -
#35934 johogy nem -+2cm pontossag. -
#35933 Medic overload van azóta a szerveren :DD -
gabipaci #35932 Huh, zavarba hoz a vallomásod... :)
Azt még megjegyezném, hogy a program 10méteres pontossággal dolgozik, így egyáltalán nem biztos, hogy ugyanattól a sziklától legközelebb is lehet lőni.
-
kill kuruc #35931 az hagyján...én tegnap este kb 3 m-ről lőtem fejbe N95 el egy embert,vér fröccs,halál semmi,lőtt tovább,nemhittem el,töltök ujra lövöm,semmi,a harmadik elött lelőt... -
#35930 Ebbe a rohadt melegben csak a havas pályák nem unalmasak:-)
-
Nagydög #35929 Szeretlek, Paci!
Bar a bazisok vedelme legalabb annyi problemat felvet, mint maennyit megold. -
gabipaci #35928 Kis off:
A PH! szervereken bevezetésre került, hogy oldalanként maximum 4 sniper fegyver a megengedett. Az 5. adminkill társaságában meghal. Ez stat romlással nem jár, és a tickettekbe sem számít bele. Ha valaki sniperkedik, és lelövik, felveszed a kit-jét, és akkor onnantól ta vagy a sniper. Ha ő leszület újra, már ő lesz az ötödik.
Reconok lehetnek, egyedül a Sniper fegyverek száma a korlátozott.
A kettesen (Conquest) a bázis támadása ugyszintén adminkillel jár.
A bázisokról kifelé lőni sem lehet, nem kell kempelni. El kell foglani a zászlót. Azt meg a bázisról nem lehet. A védett zónák határai: itt.
Ha hozzáfűzni való van, lehetőleg ne itt offoljatok, gyertek a prohardverre, keressetek meg privátban, vagy az emailemen.
[email protected]
Köszi. -
#35927 A hitbox továbbra is egy raklapnyi szar, csak ez javulásnak tekinthető a patch elötti konténernyi szarhoz képest...:)
Már sokkal jobban adja a találatokat a játék,de még mindig előfordul egy egy heves akció közben hogy az 1 méterre ugrabugráló ellent telibemakkolom, vagy 10 találatot kap,erre meghalok,és nézem: XY% még az életereje kb 10 találat után is (AN+Magnum skuló)....
Vagy amikor vonulok a Garandal rálövök valakire látszik hogy fröccsen a vér de mégsem adja találatnak...
De mostanra ez ritka lett,patch előtt 10-ből 9 ilyen eset volt,most 10ből olyan 3-4...
Viszont amit a játék eleje óta nem képesek javítani, az az,ha fedezékbe ugrok miközben lőnek rám,a fedezék mögött (ami pl egy bő 2 méter széles szikla) ne boruljak már el mint egy húgyosvödör még 1-2 beérkező találatkor...És ez a játék megjelenése óta a mai napig rendszeres,számtalanszor előfordult hogy hiába vetődtem fedezékbe,tök felesleges mert még a fedezék mögött is beadja a találatot sokszor a játék...
Aprpó hitbox....A multkór cheater címen ki lettem vágva egy játékból mert: Csipultam. Közvetlen mellőlem lövéshang meg a szokásos sisaktalálatos DING, a képernyőbe befröccsent a vérem,ráfordultam reflexből és lőttem,gyerek meghalt...1 méterről lőtt fejbe stukkerral de mégcsak meg se érezte az életerőm... -
#35926 sztem nem, de ha hazaérek majd megmondom. -
#35925 Én ezt. -
#35924 Valami csak lehet a hitboxal, ugyanis csapattársam a fagerendarakás mögött ált, a textúra úgy rajzolta ki, hogy benne van a farakásban, vagyis amikor lőttem, a farakást lőttem a golyókkal, míg ő teljesen tisztán látott és le tudott lőni. (Én szemből voltam neki az épület tetején) ez csak az lehet, hogy a kamera amin keresztüllátod a "világot" rosszul van pozícionálva. (elbújsz valami mögött és a fél fejed még kilóg) -
BonBon #35923 Én Razer Goliathus Standard Speed használok, nekem nagyon bejött.. -
#35922 angolul lehet? -
#35921 Ne káromkodj, ennyi :D. Ne szidd a k...a anyját másnak magyarul. -
#35920 Mire vonatkozik a PH! szervereken az, hogy NO SWEARING! -
Nagydög #35919 A tRs szerveren be van allitva az autobalance? Tegnap jatszottam ott egy fel orat, de az volt a program, hogy ha valamelyik csapatnak jobban ment, akkor az osszes utodott elkezdett atallni oda. En meg nem gyoztem atallni a gyengebb oldalra. 3 vs 8, 2 vs 6 felallasokban nyomtuk. Mikor meguntam 1 vs 4-ben mentunk, es jobban alltam, mint a tobbi negy osszesen, es nem en voltam nagyon jo. -
#35918 sztem sokesélyt ne adj neki, hogy azokból lesz is bármi. -
#35917 Ja, ki kéne valamit találni erre. -
eugabesz #35916 Bezony össze,mégpedig nagyon nagy részt vállal belőle...nem voltam rest és megfigyeltem,(gondolom más is),ha magasabb kicsit a pingem,nem halnak az ellenek -
#35915 Nekem is ez a gondom a multy-val.
De ez szvsz összefügg az irdatlan pingekkel. -
#35914 Na ez jo dolog a DICEtol - ezt a forumtopikot valoszinu figyelembe veszik, legalabbis osszeszamljak, hogy legtobben milyen bugfixeket/ujitasokat akarnak/szavaznak es arra allitjak ra a fejlesztoket (azt az egyet aki irja a PCs patchet).
Akinek valami baja van a jatekkal, az ebbe a forumba adja le a szavazatat, itt a lehetoseg.
"hitboxes - when i run around the corner for cover i shouldn't be able to get hit and die a second or 2 after i turned the corned."
Nekem is most kb ez a legnagyobb bajom a jatekkal.
Itta csavo hitboxot ir, de sztem a hitbox most mar eleg jo, ez valami mas.
Olyasmi erzes, mintha direkt kb fel/egy masodperc laggal el lenne tolva a jatek, vagy mintha 1-2 secenkent szamolna csak ossze loves-talalatokat. Peldaul mar bemegyek egy fedezek moge 2-3 meterrel, de megis ott esek ossze a lovesektol. Ez szemtol szembeni harcokra is igaz, sokszor ezert halunk meg egyszerre az ellenfellel.
-
De8Vent #35913 utána mi lesz lábtörlő? -
szaba75 #35912 Nekem Roccat van ami kb. 1 éve van meg és nagyon jó -
#35911 szerintem ez még kevés lesz ahoz hogy jobb kill / dead arányod legyen... szerintem e mellé még kell venned egy/két doboz sört is , pláne ilyen melegben, de kérdezd meg ezügyben az illetékes kezelősörvost, sörszerészünket is...
IGAZ BEER ? -
#35910 Razer eXactMat immár 4+ éve van meg, és kutya baja, még olyan 2-4 évig fogom egérpadnak használni. -
#35909 Mindig az a k/d :)! -
#35908 Használ valaki "drága" egérpadot? Ma vettem egy ilyet. Tíz évet végignyomtam kétszáz forintos kínaival, most nézegetem a hatást, hátha jobb leszek :DD -
#35907 Ez nem igaz. HC-n sokkal jobb a K/D-m. Egyszerűen felbasz a sok logikátlanság. -
GordosAron #35906 Nem :-) -
szaba75 #35905 ki én? -
#35904 Danipuki123 -
Nagydög #35903 Gyere jatszani! Tobbiek is! -
szaba75 #35902 próbálok ötleteket mondani -
#35901 omg ha nem regelt, logolt volna bárhova kattint a login felület jön ennyire hülyének ne nézd szegényt :D -
#35900 valaki írta kommentben, h "please stop making AA guns make your chopper do back flips, it is pointless to fly on Atacama Desert now"
nah ezzel totálisan egyetértek (nem mintha mással nem) tegnapis repültem atamacán és a VASD vagy mi neve úgy lött, h reagálni se tudtam mert 2 másodperc alatt nem szétlőtt hanem felborult a heli
amúgy hiába sorolt föl Bazajaytee annyi mindent, úgye fogják megcsinálni -
Nagydög #35899 Probald eldugni oket! Rakd bombatolcserbe, arnyekba! Esetleg olyan helyekre, ahol dombon kell felmasznia a jarmunek, es utana sik terep van, mert ott nem latja felkapaszkodas kozben, mikor meg ater a peremen, mar keso. -
szaba75 #35898 Szia!
Esetleg a szerver beállításokból vedd ki ,hogy EA szerver és akk talán találni fog.. Vagy beregeltél beleogoltál? -
Madmano #35897 Van pár szerver,ahol alig használnak aknát.Hiába Arica vagy hasonló járműves pályák.Na,ott szeretek garázdálkodni.Van,hogy eszükben sem jut pl. Arica-n a második M-Comokhoz bevezető úton aknával foglalkozni.Viszont az is igaz,mostanában egyre többszőr látom a szervereken,más is dobálja le őket.És ami rosszabb,az ellen is számít rá.Aztán megy a mortar vagy a gránát.