51658
-
#35976 a ti szerotokról is kaptunk kicket gyerekes dologért a 80 végű admintol
ez egy ilyen B+ -
#35975 A "Level" valójában mit regisztrál?
Már az első hónap óta 48-on áll, és nem értem mit kéne tennem hogy növekedjen. -
#35974 Hat konnyu bejutni adminnak,de egyebb csavonak 5-10percet vartam mondom erre az admin gondolom kiakadt a par cg kille amit megszenvedett,a jarmure lottem nem csavora.De mindegy aze az sem szerver hogy minden bevan korlatozva. -
#35973 HOPP... le vagyok maradva.. hallom, megvan a bocsánatkérés is, szal lassan jutott el az infó hozzám. -
#35972 Erre a kérdésre én nem tudok neked válaszolni, mivel nem én voltam az elkövető és jelenleg senki sem jelentkezett, hogy ő volt, akár véletlenül is.
Csupán annyit tudok mondani, hogy sajnálom az esetet, ha ilyen még1x előferdül, jelezd konkrétabban időpont megjelöléssel, és megpróbáljuk kideríteni.
Amúgy mióta várólista van, pár perc alatt én is bejutok, kivárósan. -
#35971 én most per pill egy olyan online gamet tudok mondani, ahol elengedhetetlen a csapatmunka és kurva jó game: Left 4 Dead -
#35970 tudom az FPS nem egy észjáték,de majd ha lesz egy olyan amiben számít a csapatmunka és nem a nyomi acsikat gyalulja mindenki majd az leköt. e van:P:) -
#35969 még quake se volt gyurika.......csak logikai meg stratégia....amúgy arányaiban kell nézni nem 1-1 játékot hozva alapul
1 kezemen megtudom számolni 10 év valamirevaló játékát.... -
#35968 Hamarosan PC patch latom mar:) Hogy a kiosztott szervereket lepatcheljek + elvettek par szerver szolgaltatotol a jogot hogy bc2 szervert kiadjon. -
#35967 Ú, ezt a süket dumát vazze. :DD
Bezzeg régen a quake 3 milyen kifinomult intellektuális kikapcsolódás volt, nem? :DD Meg a carmageddon.. Az főleg.
Ráadásnak még aszondod wowozol is. Óúemdzsííí :D -
#35966 olyan ez mint a TV-ben a lebutítás....
Én David Attanborough-n nőttem fel a mai tizenévesek meg Mónika show nőnek fel....
Én komoly stratégia játékokkal játszottam ma ilyen leegyszerüsített fosok vannak......
WOW-ozom is ott is mindent leegyszerüsítettek a2005-2007-es csúcshoz képest.
Nemvágom mi az oka,de sztem nemjóm ez a trend.
Korábban már mondtam 2010 ben joggal várnám el,hogy ne csak a 4 iránygomb+ugrás legyen az alternatíva egy FPS-ben az irányításra
nah mindegy,mert tetszik ahogy törik minden a játékban úgyhogy 2 hetente 1x 1 órára le is köt:) -
Livius #35965 A pb nagyon nem is erölteti magát a BC2 pb javításával. -
#35964 Battlefield Battlefield 2 -
#35963 Mi az a BFBF2? Valami új BF2 mod? -
#35962 Sajnos :/
0-skill Bulletspamm kb ez megy mostanaba .
Az ujj hitboxnak köszönhetően mostmar Aim se kell :S -
#35961 2010-ben ez qrvagyenge....pár hét alatt meglehet unni...örülök,hogy te elvagy vele
AAO-t 3-4 évig nyomtuk mégsem untuk....ez a játék egy eyecandy semmi több -
#35960 kutyának se kell az -
#35959 1honapja +1napja 1oldal beszerezte a RANKED Szerver fileokat pb-vel stb. MOH-ra is szintugy mindket szervert fel lehet ugy lonni hogy RANKED-ban fusson pontok szamolodjonak stb. Mikor megjelent a patch stb. akkor a BC2 szerver filok szinten frissitve lettek az oldalon azert vannak kint a SPECACT fegyverek skinek par szeron engedelyezve. Azonkivul vegtelen ammo,god mode opciokat is raktak be 1szerver beallitasba.Na most ez igy hulye ures duma tudom. Arra akartam kilyukadni hogy mivel a szerver fileok koze a pb cuc is beletartozik,ami segitsegevel sokkan nyomjak a csitet,igaz aze pb nem tehet errol hogy vmeik. szerver szolgaltato megosztotta a szerver fileket. Ugyanez tortent az MW2-ben is ahol amint megjelent 1het utan rakas csiter jelent meg. Ezert nem akart DICE se EA szervereket engedelyezni minden szerver szolgaltatonak. -
#35958 voltmár? fail -
#35957 Jaj, milyen kár.. :( Kösz, hogy elmondtad :D:DDAS -
#35956 miért ez a fos hitboxos, unbalanced fegyós, minimepes, csíthemzsegős BFBF2 az jobb? 1 hónapja be se léptem... -
#35955 Én most láttam alul a hírsorban, mondom ránézek csövön.. De tiszta szégyen :D -
#35954 DICE csinálta mit vártál? Minek csináljanak új animációkat, ha már van. Profitmaximalizálás megy ezerrel. -
#35953 En kirpobaltam de az hogy mennyire egy szar jatek,cod+bc2 keverek. -
#35952 Nézett valaki medal of honor beta videókat? Beszartok, de egy az egyben át van emelve egy csomó minden innen :DD RPG reload animáció, mortar strike, meg egy csomó minden TÖK UGYAN AZ.
Kééész :DD -
RoboGoD #35951 Gyerekek 4 emberrel már beindul a szerver, utána jönnek mások is. A HUN4CE szervert mi magunk szoktuk elindítani, általában SQ Rushban, utána lépegetünk a nagyobb létszámú módokba. Nem rugdosunk ki senkit, néha az überprokat 15-1 stattal, amikor messziről bűzlik valami, de ilyen is havonta 1 van kb. és legutóbb is 3 kör után vágtuk ki, amikor már biztosak voltunk benne, hogy nem tisztán játszik. Én magam mentem vele és figyeltem a játékát (saját oldalán). Szóval nálunk csak a Basecamp van tiltva, lehet jönni, néha egész jó bulik vannak. (Legutóbb a 16 fős SQ DM volt nagyon jó, amikor jött egy klán 8 fővel.) Ez volt a reklám helye. Gyertek indítsátok be. Lehet kérni is, hogy alapjáratban milyen módban fusson (a fórumunkon pl.) -
eugabesz #35950 Nem tudom...nem sokat van az IRAM tele,de még én is vagyok olyan hülye,hogy kivárom a sorom...tegnapelőtt pl. a negyedik voltam...3 perc alatt bejutottam. -
#35949 kb :D -
#35948 Az ilyen [ELITE-SNIPER]BrutalOverKill45 jellegű neveket kell kibaszni. -
#35947 mondom nóném! :D
te mióta vagy nóném a bf közösségben te ratyi b34 :DD -
#35946 noname klantalan..... :(! -
#35945 epp ezert irtam a masodik mondatom h a kirugdosast meg lehetne oldani normalis modon is. pl a legutolsot kirakni vagy valaki noname klantalan embert. -
#35944 Legjobb szabalt nincs CG emberre erre 4x pofan lonnek az admin oldalrol persze az nem lesz kivagva de lattom en ha admint meg kocsikazik es cg szet szedi akkor megy ilyen uzi,making room for members. -
#35943 persze övék a szerver, de mivel public szervert hoztak létre nem jelszavasat, így bizony az mindenki játéktere... képzeld el, ha mondjuk a MÁV menet közben kezdené el a jól viselkedő utasokat lerugdosni a vonatról, mert a kocsi az övék... -
#35942 nem akarom vedeni a ph-sokat, de mivel az ovék a szerver, azt csinalnak amit akarnak. mas dolog, hogy ezeket a kirogdosasokat meg lehet oldani normalisan is. -
#35941 Igen ez elég idegesítő főleg, mikor nem is vagy utolsó a listán. -
#35940 őszintén szólva ezt a making space for members kibaszást én olyan bannal jutalmaznám mint a ház... az önjelölt kisistenek szétkurják a játékélményt, amit én is emgfizettem ugyan úgy mint ők.. nagyban nyomulok már kurva jó statom van, ráérzek erre kirugnak mert jön valami haver??? a rendszer helyében az ilyen kicket is pb bannal jutalmaznám, oszt majd akkor rugdossanak ki elcseszve a kedvem a további játékhoz.. szépen emgkérni az más, vagy a következő kör leges legelején az ok, várjon csak a sorára az a bizonyos "member" nem hinném hogy neki több joga van ott játszani mint másnak..... -
#35939 Azt megmagyaraznad hogy miert pont engem basztatok ki tegnap a szerorol? Making Space for members felirattal mikor volt meg 1 rakas kulfoldi... -
#35938 Nem is tudom, most figyelgettem az arányokat.
Egyesen jelenleg is 2 engi, 3 medic, 6 assault, 2 recon van 4 engi, 2 medic, 7 assault és 1 recon ellenében.
Kettesen kb. hasonló a szitu. Ez majdnem este 10 óta kb. ilyen leosztásilag.
Szerintem nincs medic dömping. -
#35937 Kicsit megtévesztő volt, de meg is lett, ennyi!