Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel nekem is problémám volt az m1 garand miatt ezért supportal váltottam pár levelet hogy miért nem kapom meg.
A lényeg hogy ha megvan a bc2 és reggelsz bf heroesba is akkor az nem elég, nem adja meg az m1 garandot. Akiknek még is megadta azok szerencsések és örülhetnek de alapvetõen nem adja meg. Kell legalább 2 "normális" bf játék.
A másik dolog hogy sokan írták itt hogy hiába reggeltek heroesban nem aktiválódott a veterán oldalon a heroes. Erre azt írták nekem hogy látják hogy reggeltem heroesba és hogy szoktam játszani de sajnos bugos az oldal és az egész rendszer ezért nem jelzi a heroest és ezért adja meg sokaknak az m1 garandot.
Hát én pont nem voltam mázlista.<#smile>#smile>
Remélem tudtam segíteni.
Mai rekord ami egyben abszolút rekord is eddig!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
lövöldözõs fps <#nevetes1>#nevetes1>
mert hogy itt lõni nem lehet csak lövöldözni 😄
-tRs-Landor
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Várunk a fenti szervereken.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
[IRAM] leader
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
engem a veterán dolog érdekel, ha emgvan a BC2 és ugyanazzal az acc-al reggelek pl egy battlefield heroes-t, akkor elvileg "veteran"-a válok nem?
Örömmel jelentem be hogy ma délelött megvettem a Battlefield Bad Company 2-t. Játszani még nem játszottam mert még csak most telepítem.
Reméljük nem lesz csalódás, mert ugyanis én mindig csak COD-dal nyomultam és nem volt BATTLEFIELD játékom.De ahogy ti is mondtátok, és más fórumokban is olvastam hogy ez játék simán veri az MW2-t.Nos nem sokára már nyomulok vele.
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Nick: Ulvar
Köszi még egyszer 😊.
A másik dologról fogalmam sincs...sosem volt CoD-om<#nemtudom>#nemtudom> (vszínû nem is lesz)
[IRAM] leader
Más: Volt ez a bizonyos cikk.. szerintem egy kicsit elvakult és túlzottan pesszimista nézet a játékról. Akikkel beszéltem régi Codosok azok mind azt mondták hogy az MW2 nagyon fos lett multira. S most akarnak átváltani Klánostúl BC2re. Ennyi.
A logót elõre is köszönöm.
[IRAM] leader
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
"Catalyst 10.5a hotfix.
Battlefield: Bad Company 2 - hosszú betöltési idõ javítása Windows 7 / Windows Vista alapú rendszereken a következõ kártyáknál: Radeon HD 2000, HD 3000 és HD 4000."
S a többi platform és széria?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Alábbi sorok figyelembevételével ajánlom a bf.hu cikkét, korrekt!
Jegyezd vele az égre
Örök tanúságúl:
Habár fölûl a PC-s láma,
S alúl a pénznek árja,
Azért a pénz az úr!
<#worship>#worship>
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Utólag is elnézést mindenkitõl, akit eléggé bosszantott.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én megvettem MW2-t de bûnrossz volt és eladtam. Aztán megvettem BC2-t és boldog vagyok vele. Szerintem ezt vedd meg!
Esetleg nézz fel infinity forumaba, ha szörnyülködni akarsz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
és amúgy az mw2 semmivel nem rosszabb, az más kérdés hogy mindkettõ szar a régi játékokhoz képest.
még reménykedem, hogy a bf "megjavul" az mw2-rõl mér lemondtam.
MJ rulz Pink Team The Only One
Na ha nem árkád színes mézesmázos kislányoknak való lövöldét hanem a valódi háborús hangulatot keresed akkor a BC2 a te játékod,vannak még hibái ezt a többiek is tanúsíthatják de ennek dacára jelenleg a legjobb...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Én Call of Duty rajongó vagyok meg van mind az 5 része kivéve 6-dik(MW2).Most vettem meg volna meg a Modern Warfare 2-t.
De ez a játék hallatán elgondolkoztam melyiket vegyem meg.
Nos tehát a véleményeteket kérném. Melyik játékot vegyem mert nem tudom eldönteni.Melyik játékot vennétek ti meg? És miért? (Elsõsorban multizni szeretek de az egyjátékos mód sem maradhat ki.)Várom a véleményeteket.
Köszönöm!
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
jó neked😊
ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
Ha megkérlek betennél egy statisztika képet a nick nevem helyére?
Privát üzenetben elküldtem a két variációt. Amelyiket tudod tedd be, köszi.
P5K, E7400, 4 ram, 9800gt, win7
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...
-tRs-Landor