51658
  • Föcsök
    Ja meg a főfaszság, mindig ígérgeti hogy "á én leszedem, mert felbaszott"... már háromszor leszedte de mindig felrakja, az összes szarja fent van, nem tud szabadulni tőle, nem szavahihető. Engem is felbasz sokszor, olyankor itthon kiordítom, vagy a szerveren kiírom, ami sajnos sokszor a ph, és aztán kész. Meg most is mondta hogy majd jön nézni hozzám a bf1943-at meg a bfbc2:Vietnamot év végén, mert ő nem veszi meg. Lófaszt, még a specact-ot is megfogja ha jön pc-re. Nevét nem árulom el, annyit nem ér.
    Sluszpoénnak meg annyit, hogy a 100mcom hogy lett meg neki? Az elején mikor még nem volt emberkorlát végigfutott a pályákon és felrobbantotta mindet. A 100-ból vagy 30 ha tényleg ő volt. De a jó Isten visszaadta, mert egy pin-je még nincs meg (flag defense) és így 15100 pontot nem adnak meg neki. Mondta ma hogy írni fog az EA-nek erről is, amilyen igazságtalan az élet biztos megadják neki azt is. Visszajött a karmán szerintem, a játék öngyógyító mechanizmusa a szemét csalók ellen.
  • Föcsök
    Sziasztok! Rég írtam ide, de gondoltam ezt megosztom veletek, mert annyira felidegesített, hogy csak na. Egyik haverommal ma bfbc2-ünk és látom hogy garand van a kezébe, és lvl4-es veteran holott ő sosem játszott bf játékokkal ez volt az első, mindig az ilyen divatszarokat veszi meg. Erre megkérdezem, hogy ő is megvette azokat amiket én? (1942, vietnam, bf2, meg ugye a heroes ami ingyenes.) Azt mondja nem, csak a vietnamot hogy meglegyen a garand. Aztán megkérdeztem hogy akkor hogy lvl4-es. Hát úgy hogy nem fogadta el a vietnamot az aktiválásnál elsőre, és írt a farok az ea-nek egy levelet, hogy mi a tosz van, és bocsánatot kértek tőle és megkapta meg a bf2, a bf1942, meg a bf2142-t a veteran status-hoz.

Kérdezem én akkor hol van itt az igazság? Én meg más megveszi, jó én sem akkor vettem meg mikor egyből kijött, hanem nemrég, de akkor is megveszem, ennyit ér az egész veteranozás, fél éve még baszakodtak, most meg már dobálják minden divatszarnak, elég gáz hogy én megvettem, és ő is ott tart. Meg ez az egész nagy felhajtás hogy garand. Legalább lvl2-3-nál adná meg. Pfff mindegy, igazságtalanság. A gyerek amúgy is ilyen féreg játékmódot képvisel, bujkál, vagy csak olyan szerverre megy ami fekszik neki egy pálya, és kevesen vannak (pl Atacama Desert 16-18 fő, vagy még annyi sem egész nap). Nem tudja a helit kilőni Sationary-val, csak úgy hogy baserape-el megvarja még valaki felszáll és úgy kilőtte (bevallom nekem is kétszer sikerült még csak és nagy szerencse volt, de akkor sem így), az elején ilyen 0,5-6-os aránya volt aztán felfedezte a gl-t. Most már megtanult valahogy játszani. A friendlistjén vagyok és már kétszer lekéselt. Én meg 4-szer de remélem még ennyiszer lefogom, ő meg egyszer sem. Nem fogja azt az achievmentet megkapni, nem alázhatnak meg úgy hogy egyvalaki 5-ször lekésel. Milyen már az.:D
  • False
    sajnos nem,pedig nem volna nehéz porba alázni őket,és 100-1es statot csinálni belőlük
  • blindmousexx
    hali
    lenne egy buta kérdésem
    mivel konzololon és pc egy aránt online nyomulnak az emberek, ezért lehetséges az hogy pc-s és konzolos egymás ellen harcoljon?
  • nandorb
    =)
  • eugabesz
    Szívesen.
    Nándi...majd beszámolsz róla,csak ha agyba főbe dícséred,akkor rakom fel.
  • nandorb
    Nemtom engem erdekel kiprobalom oszt ha nem jo repul:)
  • Dzsabba
    Értem,akkor ezeket holnap átnézem és remélem hogy rendbe jön tőle.
    Köszönöm.
  • False
    ezen azért nem lepödök meg,mert ismerve a dicet,csak terelték a felelőséget az atira,h ne őket csesztessék ezzel is,mig megoldják
  • eugabesz
    Mi a túrónak??a 10.6-os is megzabál 18%-ot az amúgy is kevéske procimból...akko??...meg én amúgy is jól megszívtam vele.Mire vissza tudtam tenni a 10.5-öst,megőszültem.
    Az volt az érdekes,hogy a spawn problémám mégsem a driver vissza rakása oldotta meg,hanem a pach.
  • eugabesz
    Sajnos erre sok a válaszlehetőség...az update nem megyfel rendesen,akkor is írhat ilyent...nincs a punkbaster frissítve,nem rendszergazdaként indítottad a játékot,blokkolja a NOD/tűzfal...ezeket én megnézném...
  • Dzsabba
    Sziasztok.

Egy kis segítséget szeretnék kérni, már kerestem pár helyen de nem leltem sehol a megoldást, ráadásul a meló helyen vagyok és elég sok oldal le van tiltva, így remélem tudtok segíteni. szóval az történt,hogy tegnap megvettem a játékot az ea download manager-el el is kezdtem szedni lefele, az 5megás netemmel ez kb egy 3órás folyamatnak indult de már csak azért is hogy minden a jól megszokott módon menjen a letöltés utolsó 1percében a nodom autómatikusan törölt valami fájlt ami miatt csak a nyelv választó menű jött be és utánna semmi nem történt, nah mondom semmi gond felkeltem hajnal 2kor hogy reggel mire melóba megyek kitudjam próbálni természetesen a nodot kikapcsoltam le is jött szépen fel is raktam el is indítottam, az uploader szép lassan le is futott és amikor indítottam akkor felugrott egy kis ablak ami kb annyit írt, hogy valami nincs rendben az internet kapcsolatomal először biztosítsam azt, majd próbáljam újra.
    Szóval ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon meg köszönném.

Üdv: Dzsabba
  • Zs0lt1
    a bf.hu-n tegnap sajnos eléggé buzeráns arcok voltak fent ...
  • nandorb
    23.-an jon az ATI catalyst 10.7-es:)
  • bosco05 #36186
    ahol én voltam ott a szerver volt a bűnös, mert utána én is kilőttem egyet :)
  • atomkrumpli
    battlefield.hu szerveren a bmp-t aksu/ump-vel simán kilőtte egy fin.... nevű ember többször is
  • zotya10002
    Akinek NVIDIA van az frissíthet drivert!

Üdv
  • RoboGoD
    Még mindig nem müxik az ingame add friens, ezért kérem vegyetek fel:

R.o.b.o.G.o.D

Köszi.
  • De8Vent
    am talán 576, vagy cdgalaxis :)
  • dienesoft
    Sziasztok!

Valaki nincs eladó BFBC2-je?:) (Esetleg csak serial a netes játékhoz?)
  • False
    ma is csak ilyen 10től lesztek?

meg olyan kérdés,h ugye ts3on nem sokat hallottatok belőlem,miután beállitottam,mert bár én tisztán és jól hallotalak titeket,sok reakciót nem eresztettek meg felém :)
  • Skynet
    Biztos,nem nekem van gondom haver meg mindig megoldja.:)
  • JagFater
    Link...
    Hogyan kell a routert beállítani.

De ha van UPNP kapcsoló a routerben, az elviekben megoldja a történetet.
  • johneurope
    Mely portokat használja a BFBC2? hogy állítanád be a routert?
  • JagFater
    Sztem valami port összeakadás lehet a gond.
    Ha a routerben bekapcsolják a U/PNP-t, akkor a router nyit majd portot külön a belső hálón lévő gépeknek. Vagy forwardoljon portot kézzel mindkét gépre.
  • Nagydög
    Jogos.
  • Nagydög
    Skynettel egyutt ketten mar sokan vagytok, szoval valoszinuleg megis csak mas lesz a problema.
  • JagFater
    Ezt azért nehezen hiszem. Egy kolesz is 1 IP-n van. Vagy egy Wlan csomópont, ahol akár 100-an is csücsülhetnek. Vagy csak nézzünk egy internet cafét.
  • Beers
    Mi játszottunk már egy ip-ről ketten!
    Gond nélkül ment!Bár ez rég volt, lehet változott a frissítések során!
  • Skynet
    Valamit molyolni kell a router beállításokban.
    Havernál is állandó probléma amikor 2-en egy netről jönnek játszani,aztán 20-30 perc pepecselés után megoldja fingom nincs hogyan mindig...
  • Nagydög
    Csak a szokasos fogalmazasi problemak. Kozos internet-kapcsolaton(praktice LAN-ba kotve) ulnek mindketten, es egyszerre csak egyikuket engedi jatszani. Nekem gyanus, hogy az EA login nem hajlando ugyanarrol az IP-rol tobb kapcsolodast elfogadni.
  • eugabesz
  • Skynet
    Nemtom az uccsó kommentjében lanpartiról szónincs.:)
  • eugabesz
    De ő LAN-partyt akart nem??mert ha nem,akkor nem szóltam...
  • Skynet
    Az a baja hogy nem tud...:)
    Valami router beállítási gebasza van,így ha az egyik gépen az egyik BFBC2-vel felmegy játszani akkor a másik gépen a másik BFBC2-vel nem tud.:)
  • eugabesz
    Igen..játsz valamelyik szerveren egyszerre mindkettővel...mert itt LAN nincs...a központi EA szerverek miatt,ugyanis a szervert ők biztosítják(amin keresztül játszani is tudsz)..érthető,vagy magyarázza valaki más?
    Minden esetre megkérdezhetted volna,mielőtt két példányt is veszel ebből a ...
  • johneurope
    2 példányt vettem, külön kölön beregisztráltam őket, külön email címekkel. ha mindkettőt -tehát az egyik gépen az egyik acccountal, a másik gépen a másik accounttal- szeretném használni, az egyik gépen belép a szerverre, a másik meg connection lost hibaüzenettel nem lép be. De ha az egyik már becsatlakozott gépen lejövök a szerverről, a másik gépen -ami eddig connection losttal be se lépett- és csatlakozni szeretnék akkor már megy a másik gépen, de akkor meg az első nem lép be.
    Tudsz rá valami megoldást?
    Előre is köszi a választ!
  • nandorb
    Mar lepett vannak ilyen szemelyek DICE-nel akik felmennek elmondjak mi a teendo,es ha ezutan sincs reakcio IP-t eloveszik elmondjak a szolgaltatonak es kikapcsoljak,+annyit tettek hogy 2szerver szolgaltatotol elvettek a jogokat.
  • MR ME
    hogy hogy csak egyet? beregelted egy account alá mind2-t? :D
  • johneurope
    Help: Hogyan lehet megoldani, hogy 2 vagy több eredeti accounttal egyidőben lehessen játszani BC2-őt egy LAN-ban? tegnap vettem 2 eredeti példányt és egyidőben csak 1et enged felcsatlakozni :(( Tud valaki rá működő megoldást? (valamilyen parancs, vagy router beállítás stb)

Előre is köszönöm a választ!