Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sWbFII
Egyébként páran felvehetnétek friedsbe. Weaken néven találtok meg.
És ha kell valamihez ember szólhatok.
Bár nem tudom itt hogy lehet warozni? Squad Rush?

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
Landor bácsi merre jár? 😊

Egyébként POE-ban ezerszer jobb volt a sebzés. Meg a zoom és a távcsövek is szebbek voltak. (4Xes távcsõ teljes képernyõs volt kb, itt meg olyan pici hogy alig látok ki rajta 😊 )
Itt viszont az a legszebb mikor az égõ zuhanó helibõl kilépnek az élõ emberek közel a föld fölött(becsapódás elõtt) és semmi bajuk xD

Kösz majd megcsinálom hnap😄

Doomista
Hogy tudnánk, ha még õk sem tudják ? 😄D

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Bence94
A házigazdától kell kérni vagyis Landortól.van egy oldal ahol több háttér van és ott ki kell egyet választanod amelyik tetszik és ide írd le melyiket szeretnéd.sajnos most nem tudom melyik az.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

aha ilyen bad company 2-et

Bence94
milyen nevet? mármint ilyen csíkot ?

Kösz már elég sok hiba van a játékba. am h kell megcsinálni úgy a nevet? 😄

Bence94
hát ha így folytatják akkor:a következõ hét elején következõ következõ hét..inkább következõkövetkezõ hét elején...mindig jaj most találtunk egy hibát hú akkor most ezt kijavítjuk.pc-n kaptunk egy halom szarkupacot...

Hellósztok!Nem tudjátok mikor jön új patch?

Ulvar
True True! 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Morphh
Én is elvagyok ott, meg úgy mindenki, akivel eddig toltam.

Frostyc - East

Szerintem csak én.
HD JOHNNIE
Erre gondoltam én is elõszõr de az szerintem buggos. Na de most elbizonytalanodtam, meg fogom lesni 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

sWbFII
Szóval pub szerveren tök felesleges ez nekem 😊

Morphh
Egy mapon ha több kört mész, a legjobb fegyverednek az öléseinek összegét mutatja az a rublika. Asszem. De ha nem így van, javítson ki valaki.

Frostyc - East

Jim Morrison
THX

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tono34
Azt én sem értem, hogy az mit mutat. Ha valaki esetleg pontosan tudja az informáljon róla legyen oly kedves.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Morphh
www.badcompany2.clans.hu
Regisztráljon legalább egyikõtök és a neveket kommenteljétek a csapat menüpont alá, aztán beírunk.

Frostyc - East

Black Ghost
Érdekelne hogy lehet e csatlakozni az sg-s csapathoz?

Egy barátommal jönnék, aki sg-n nincs regelve, de gondolom ez nem akadály (illetve ha igen akkor regisztrál).
Mondjuk mi fõként HC-n megyünk és ugyan TS-n láttam hogy van ilyen szoba, de az szinte mindig üres, van olyan a csapatban aki szeret HC-n játszódni? 😊
Az nem a perktõl van, hanem a wallhackedtõl.
nandorb
Ha bevan rakva mint perk. akkor te nem lattod bespotolva az ellent de sajat csapatarsaid igen... Sokszor azon csodalkozom mie van a minimapon bespotolva majdnem az osszes ellen.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
Tapeworm Regular

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Fpocok
A recon nem tud spotolni.
Legalábbis a reconok, akiket kérdõre vontam, azt mondták, hogy recon... áá.. az nem tud ilyet 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

sWbFII
Nálatok mûködik ez a SPOT dolog reconnál? Nálam még sose mért be semmit? vagy valami gombal kell használni 😊 ? jah tudom Q-val xD

iceshark
lusta voltam azokat is kirakni mert túl sok a kép 😊 de lehet most neki ugrok 😉

Fpocok
Spam azt jelenti, hogy valamit egyfolytában használ, szóval a nade spam az tökéletesen kifejezi azt a dolgot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az nem inkább "GL Camp"?

supersunday
Assault ráül a csomagra és szórja a gránátot

xXtamasXx
a nade spam az mi?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

SötétBarom
Engem egyedül a CG lámák irritálnak 😄 Az még nem is, ha az van nála és lelõ, de amikor jön szembe, és látom, hogy meg sem próbál lelõni, hanem helyette azonnal veszi elõ a CG-t és osztja vele az áldást. 😄DD

A GL meg azért van, hogy emberekre lõjenek vele. Nincs azzal semmi baj.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

supersunday
Hogy egy kicsit izgibb legyen pubon játszani, megalkottuk kfaval közösen a BAD COMPANY 2 PUBLIC BINGOT!

Ja, én azt hittem, minden kör végén kiírja.

sWbFII
Nézegettem a linkeket: köszi nagy segítség volt

Jim Morrison
menugombok betutipusat nem tudja valaki?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sWbFII
Tényleg egy fontosat kihagytam: a golyóknak van sebességük(?) , tehát akkor mindig a futó ember elé kell célozzak ? (fõleg mesterlövész miatt kérdem)

Morphh
Ha elõtte is tolt egy menetet, ott is ölt vele 15-öt. Az az összege. Asszem.

Frostyc - East

Na most valamit nem értek.
Csináltál egy 15/0-ás K/D-t eddig oké.

De a 15 kill-bõl 30-at Krinkovval? Ezt hogy?

Ulvar
semmi problémám velük. néha idegesítenek de leszarom, játszok és lepuffantom õket mielõtt rám sóznának egyet.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

79Alba
Sziasztok Nemkem a Skill Rating miért 0 ??????????????

▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓

sWbFII
Köszi szépen mindkettõtöknek!
Egyébként sajnálom hogy a rakétákat ilyen erõsre csinálták, mert mindenki CGvel meg GL-el lõdöz össze vissza. Egy két szerver tiszta lámaháború.
CoD4-ben is sok gondot okozott, reméltem itt nem követik el ezt a hibát.
Talán majd valami patchben leveszik az emberekre a sebzését.

Morphh
Ja bocsi, a tankok sebzése mégsincsen ott. Majd berakom.

Frostyc - East

Morphh
1. MMN AR-ral nem szór annyira, MGNM AM-mal nagyobbat lõsz.
Attól függ, melyik fegyverhez, mivel %-ban adja, ha egy nagy erõsségû fegyverhez adsz MGNM AM-mot, akkor jobban növekedik a dmg-je, mintha egy kis erõsségû fegyverhez adnád. Viszont az MMN AR-ral ha a kis szórást 0.75-el beszorzod, akkor kevesebbet visz le, mintha egy nagy szórásút szorzol be. Szal fegyverfüggõ.
2. Ha valakit becélzol, auto bespottolja.
3. Mind1
4. Van ITT
5. Utolsót neked kell célbaküldened, az a legerõsebb. AZ elsõ erõsebb mint a második, de lassabban tölt, a Gustav, a középsõ, azzal emberek ellen soktak lámulni.
6. Ami majd tetszik.
7. Annak vissza kell tölteni, az idõigényes. Tartsd a célponton a célzó négyzetet, amíg lõ.
8. Valaki 5ször megöl téged, a nemesised lesz. Ha te ezután megölöd, akkor kapsz egy "payback" pint. De amúgy itt mindent megtalálsz.

Frostyc - East

SötétBarom
1. Szerintem a MGNM, ez saját vélemény. AN-el kiváló kombó.
2. Itt fordítva, saját megfigyelés alapján az SMG-knek jót tesz a spec.
3. Automatán bespottolja az ellent, aki a távcsõbe kerül.
4. Amelyik szimpibb, lõj azzal.
5. Nem ugyan olyanok - rpg legjobb páncélosok ellen, CG emberek ellen (erre feszül mindenki, szal csak ésszel), a negyedik pedig irányítható kilövés után.
6. Én a rexxel tolom, mert az a legerõsebb, és amikor elõ kell húznom, általában úgy sincs idõ kilõni 12 golyót, így bõven elég a hat.
7. UAV rakéta vagy 15 másodperc alatt tölt újra.
8. Ha valakit sokszor lelõsz/lelõ a nemezised lesz - vagy te az övé (asszem 5x)

szerk.: tankot seggbe kell lõni, az a tuti.

Belton
1 : Magnum ammo
1B : extra sebzes raketara + tobb raktea
2:csipa spottolo
3: normalba m95 hc ba gol
4. van visza keresel forumon valaki linkelt képet a krit pontokrol amugy hatulrol felulrol ill lanctalp
5: sebzesek ugyan azok azt hiszem
6: veteran pistol 😊
7:Lövés után várni kell amig vissza tölt és csak utana engedi de lehet ra masodlagos dolgokat rakni az UAV ra.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

sWbFII
Sziasztok, nem rég kezdtem, aztán lenne pár kérdésem, remélem nektek nem okoz gondot 😊
1. assaultnál melyik a jobb párosítás és miért: MMN AR vagy MGNM AM ?
1.😎 és engineernél?
2. mesterlövésznél van egy SPOT nevû kütyü amire nem jöttem rá mire jó??
3. mesterlövésznél sokféle fegyver van, normál módban melyik a jobb M95 vagy Gold?
4. van -e a tankoknak kritikus pontjuk vagy tök mindegy hol találom el?
5. engineernek 3 féle rakétája van ugye, sebzésben ugyan olyanok?(elsõ kettõ közt mi a különbség?)
6. pisztolyok közül melyiket érdemes használni?
7. UAVnak ugye van rakéta funkciója, na most nem jöttem rá annak mi a logikája ...van amikor lõ van amikor nem , van hogy 10secet kell várni hogy kilõje...hogy van ez?
8. van ez a "nemesis" dolog a játékban, ez mi alapján dõl el hogy ki lesz számomra?

Egyelõre ennyi. Örülnék ha valaki minden pontot megválaszolna értelmesen.
Elõre is köszönöm: Weaken

Supportal vedd fel a kapcsolatot. A más e-mail cím nem számít. EA-nál utána néznek és kb 10-20 perc alatt orvosolják a problémát.
2 bf játékkal+heroes-al biztos megkapod a pontokat.

Ha nem jó az angolod itt magyarul tudsz kérdezni...Terméktámogatás

A Bad Company 2 email-el és jelszóval betudsz jelentkezni.
Nyilván ha pro angolos vagy akkor a hivatalos oldalon.

SötétBarom
Ma jubiláltam a 3000. killel :]

zotya10002
Beautiful<#eljen><#smile>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

köszi!
viszont van Battlefield 2 játékom is, ha hozzá akarom adni a játékaimhoz, akkor kéri a gamespy acc felhasználót és a jelszót, ha beíorom, ugyanúgy nem fogadja el és nem adja hozzá a játkokhoz!az lehet baj, hogy a gamespy acc más mail címmel van reggelve, mint a BC2?