51658
  • gabipaci
    Szerveradminok!
    A korábban PBBans által kibanolt szerencsétlen ma visszatért.
    pbbans
    Új nickje KaToNa103, IP címe változatlan, GUID:d0aded68ab3da0d73a6a426e0208f280.

Ha gondoljátok BAN-t neki. Egyébként 5 percet játszott, már megvádolták WH-el.
  • Drang
    BECUP 2010: BFBC2 8v8 LAN... További infó
  • zotya10002
    Nem haragszom!:-)

Szóhoz sem jutok
  • TBTPumpa
    Eladó teljesen új, bontatlan, fóliás állapotban lévő Battlefield Bad Company 2 PC játékszoftver!

Érdeklődni itt lehet: [email protected]
  • SZEG007
    ÉN spectator mod-ot szeretnék, de valoszinüleg ilyen alap dolgok már nem kerülnek a játékba.
  • gabipaci
    Kép lemaradt:
  • gabipaci

Ez ugyebár a régi maplist.
    Azóta már jöttek ki újak, de a számozás adott.
    Csak a betűjelek változnak gamemod-onként.
    Nem nehéz kitalálni, hogy már rég készen van két pálya, de b@sznak kiadni.
    A 10-es és 11-es.
    Én kíváncsi lennék rájuk nagyon :)
  • False
    mellesleg,nekem jópárévbe telt,hogy a lent leirt modon kiismerjem a cs-t,és ráunjak....de lehet én nem vagyok elég pro
  • False
    már ne is haragudj,de te máűr annyira pró vagy vagy hogy minden árnyékot,bújóhelyet,kerülőmodot ismersz,és vakon,háttal,álmodbol felkeltve végigmész a mapokon az összes variációban?mert akkor elhiszem h már nem nyújt kihivást a játék,nincs ellenfeled,és unod,és ebből kifolyólag kéne új tartalom?
  • nandorb
    Nem lesznek új pályak csak minden pályát megoldanak minden módba.A Vietnam Extension-ban lesznek új mappok,talán fegyverek és jármüvek is,de viszont az októberben max. novemberben jön.
  • Föcsök
    Nem azért de most vágtak hozzánk egy patch-et, amiben sok régi hiba javítva lett, rá egy hétre meg két jó pályát dobtak ki, új járművel, és stationary-kel. Nálam Atacama felértékelődött, mert azt a pályát szerettem a legkevésbé, de most már rush-ban a top3-ban benne van, Port Valdez eddig a kedvenc, a conquest csak növelte az előnyét. Mint láthatod Specact is lesz.
    Nem kell azért telhetetlennek lenni, azt mondták, hogy vadi új pálya csak a Vietnam (2010 tele) után lesz. Nem is kell addig, lesz specact, utána 1943, utána vietnam.
  • zotya10002
    Ba...a meg a DICE !!Virítsanak már valami újat!pl.uj mapokat,fegyvereket ,járgányokat!Nem mindig csak kevergetni a módokat a régi mapok között!

Csak ígérgetnek javítások ügyében is!

• Drang
    Csapatok, játékosok, adminok kerestetnek... akár 8v8 BFBC2 Lanra!!!
  • nandorb
    Teves a felfogas DICE mar elkezdte figyelemeztetni azon szervereket akik SPECTACT fegyokat futatnak.
  • Drang
    Itt a lehetőség!!!
  • Frankie
    5v5...?
  • Drang
    Üdv Mindenkinek!

Úgy tűnik sikeres volt a lobbi és a BFBC2 bekerül a BECUP LAN programjába. A szervezők jelezték, hogy 5v5 mérkőzésekre tudnának helyet biztosítani. Kérem az érdeklődő csapatokat, hogy a ittjelezzék részvételi szándékukat. További infók a Battlefield.hu és a BECUP oldalán.
  • Dzsabba
    Fura hirtelen helyre jött minden végre látok egy halom szervert a HUN kereső is megy, mégegyszer köszönök mindent!
  • Dzsabba
    az acc-ot létre hoztam be is jelentkeztem a (jelzem hogy se nod se win tűzfal) és még is csak egyetlen egy szervert lelek, ha meg beírom a keresőbe hogy HUN akkor egyet sem talál,de még úgy se hogy play now összes mód összes térkép erre is azt írja hogy nincs elérhető szerver.:(
  • eugabesz
    Single?...multi kérlek ,multi,létrehozol egy acconuntot és a szervrkereső megfelelő részébe beírod,hogy HUN és searc...
    És nem zaklattál,ez egy fórum,ha akrok írok,ha akarok nem.Ennyi.
  • Dzsabba
    köszi a nod tippet, mondjuk hiába engedélyeztem a nodon belül az összes bfbc2 forgalmat akkor sem indult, de az uninstall segített, most már elindul :D megy a singleplayer csak szervereket nem találok egyet sem :(, ha esetleg erre lenne valami jó ötleted akkor nem is zaklatnálak tovább :)
  • eugabesz
    Azt te csak gondolod,hogy ki/be kapcsoltad a NOD-ot...keress olyan részt,ahol be tudod tennia kivételek közé,plusz a tűzfalnak is engedélyezd,hogy kimenjen...
  • Hamed
    Nyomozo ur, nem jo a linkem:P Amugy tobb szerveren engedelyezve van a specact, keresoben ra lehet keresni. Egyet kiprobaltam, de szet van hekkelve csomo minden mas, szoval 10 perc boven eleg volt. Uav-al sorozatban lehet loni a raketat meg ilyenek.

STS-es csokak persze csak ezzal szorakoztak, be is lagolt tole mint a szar. Ezek se tudnak kihalni, mar bf42-ben is ismeros volt a nevuk...
  • Dzsabba
    Szia.

Újra itt vagyok, csak nem sikerült megoldani a dolgot újra raktam a játékot és felfrissítettem a 553292-es verzióra, pb -hez is leszedtem egy update progit és azt is frissítettem próbáltam a rendszergazdaként indtani a nodot ki/be kapcsoltam és még mindig nem indul ez az üzenet ugrik fel:

[IMG][/IMG]
  • zotya10002
    Nem sámli:-O
  • Föcsök
    Ejej nem hiába volt múltkor olyan nagy a patch, ugye már benne volt a VIP map pack 3-4, meg most keresgéltem ezzel a specact-tal kapcsolatban, és bizony már azt is leszedtük, csak még nincs aktiválva gondolom. Itt van két videó, az egyikben a srác a leírásban odaírta hogy megtalálta a módját, hogy hogyan kell a fegyvereket kinyitni, de a skin-eket még nem tudta, a másikban meg a srác megmutatja hogy van a g3/m14-hez acog/red dot, meg a saiga-hoz ilyen robbanó töltények.

Ezt érdemes megnézni
    Ezt meg még jobb
  • FiveOmensXXXXX
    hajajaj ez már elérte szerintem :D vajon hány évet érdemes várnom, hogy játszható legyen a játék és még színvonal is legyen? Van egy olyan gyanúm, hogy azt nem érem meg, hogy érdemes legyen játszanom ezzel a bf-el :) de aztán lehet a következővel se... mindegy inkább a pasziánsz!
  • zotya10002
    Pár szerón már én is találkoztam vele!
  • Föcsök
    Hopp a kérdés lemaradt, de értelemszerűen az, hogy hogy a francba lehetséges ez?
  • Föcsök
    Jó csak nem lenne furcsa, hogy a semmiért hozzád vágnának 4 szintet a semmiért? Mindegy, igazatok van, úgy viselkedtem, mint egy kis pöcs, ez egy játék, ha valakinek szerencséje van, vagy éppen jobb napja akkor ez van.

Egyébként még egy kérdésem lenne, ami az elmúlt pár percben merült fel bennem, miközben a bfbcs-t néztem. A SPECATC fegyverek ugye még nincsenek PC-re, mégis sok embernél már ott van a statisztikában, hogy ölt vele, linkelek két embert, az első egy PT-6 Hamed nevű játékos, a másik meg a legelső a ranglistán STSGiggo.

Hamed
    Giggo
  • zotya10002
    Mindegy szerintem is:-)De nekem két game lett aktiválva és ott azt írja hogy 1-es szintű vok de más stat oldalon meg semmi!

Vicc ez a veterános sztori!
  • xXtamasXx
    húha most nemmindegy ki hanyas veterán?
    0-nál nem kapsz semmit
    1 vagy a fölött (mindegy mennyivel) kapsz 1 fegyvert...
  • Föcsök
    Jó elragadtattam magam, a lényeg az első, a veteran status osztogatása a semmiért, ennyit akartam.
  • False
    most üljek ki a kocsiba? :D
  • kontar
    Szerintem vegyetek egy klímát.
  • Hamed
    Nalam eddig a honap postja:))

Kezdjuk elerni a cod community szinvonalat
  • False
    kisregényes élménybeszámoló a bfbc2 világából....már csak Kudlik juli hiányzik
  • Landor
    flood? :D
  • Nagydög
    Most ez mi ez?
  • Bullet
    Nem bírtam ki.
    Korod 13?
    Meg lehetek e a barátod, hogy te már 4x lekéselted, ő meg csak 2x? Hm...