Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
-tRs-Landor
Felõlem lehet CG. Éppen elég kínos az adatlapon a 2k+ kill vele. Ha valakinek megéri, akkor tolja. Ha 2 mp. lenne az élesztés, akkor nem élesztene nagyon senki, mert legtöbbször a rossz helyezkedés miatt döglik meg valaki, azt gyorsan kell éleszteni, mert te is meghalsz. 2 mp. alatt meg leszednek mint a szart. Ne töltõdjön újra, csak mittudomén, olyan 20 másodpercenként. Az már inkább kivitelezhetõ lenne.
Frostyc - East
Különben meg mindenki mehetne CGvel és akkor a most kezdõk elmennének a francba, hogy "ez egy szar játék" ,
elõbb utóbb mindenkinek elege lenne és menne vissza codozni meg poe-zni és azt senki sem akarja.
Egyébként meg ha megnézitek az összes (najó csak 90%) COD4 szervernél ki van írva hogy RPG GL = kick/ ban
Ott se vették ki ezeket és az lett belõle hogy a playereket szoktatták le róla.
CG-hez csak a gyengék nyúlnak , akik nem tudnak ellenállni a csábításának
-
Lehet szidni:
"Not Weaken.... Weeeaken"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Ezzel nekem bejott mikor kijott a 10.4preview verzio nembirtam felrakni a 10.3-asra.Es sokkaig kutattam mire ezt a szart megtalaltam 100% muxik ha tudja az ember kezelni.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
am én arra gondoltam amikor azt írtam, h "pedig csak egy felhasználó van ami a rendzsergazda de próbáltam úgyis futtatni " csak még reggel van 😄
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Egyébként a medic egy akkora szopatás az egész BF sorozatban. Én úgy csináltam volna meg, hogy egy embert maximum 1-2 szer lehet feléleszteni, meg maximum az élete 3szorosát gyógyíthatjuk rá.
Milyen már mikor lelövök valaki egy teljes tárral, befut a medic , odaküldök még 1 tárat rájuk, de kifogy a fegyver és lelõnek....
Vagy ha nem is a medicet kéne gyengíteni, akkor a fegyvereket jóval megerõsíteni.
Ugyan ez a CG-nél, hogy bele kell lõni egy egész tárat hogy meghaljon, akkor a gyerek inkább CGvel jön, mert az egy lövés.
Erre meg azt csinálnám, hogy összesen 1-2 CG lehet egy embernél, meg 2-3 GL és ne lehessen assaultal újratölteni. (vagy mondjuk még +1-et 24óránként) 😊
Vagy megcsinálni a fegyverkorlátozást: szerveren lévõ játékosoknak 10%nál lehet CG 😊
Vagy csak simán a 3. CG killnél a szerver permabannolja az illetõ egyész felhasználóját x)
"Not Weaken.... Weeeaken"
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
valaki tudna erre megoldást?
lényeg h ha telepíted akkor most le kell gyalúlni driver sweeperrel is a 10.4-et és nem elég csak rátelepíteni mert összeakadnak és nem veszi vissza rendesen az órajelet akkor
LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)
[IRAM] leader
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Lenne egy nagy problémám.Miért van az hogy single playerben nem menti el dolgokat.Tegnap végig vittem négy pályát láttam hogy játék közben kiírja SAVING gondoltam pihenek kicsit és kiléptem,de mikor újból játszani akartam nem volt meg a mentés és kezdhettem elölrõl.Igen olvastam hogy Win7,Vista alatt nem kezeli az ékezetes betûket és a gép felhasználó nevében nem lehet ékezet és ezért nem ment,de nekem XP-van ezért nem értem.
A másik hogy a szerverkeresõ nem talál egy rohadt szervert se pedig csináltam magamnak felhasználói fiókot és bejelentkeztem.
Jó lenne ha tudna valaki valami megoldást ezekre a problémákra annak nagyon megköszönném!
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.
Tegnap megnéztem, win7 fele annyi fps-t produkál, mint az xp!
Néha leesik 18-20-ra is!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Sokszor meglepõdnek a wookie-k, hogy milyen távolról kiszedem õket 😄D
Pedig már inkább rpg-zem, mert szidnak a cg miatt.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Én speciel PoE2HU klán tagja voltam.
Úgyanúgy, mint Landor, P3dr0 és még jó páran.