51658
  • pacclacc
    És ha kiépek pálya vége elöbb mert pl más dolgom van?

kezdem unni h ha jó statom van akkor kapok 1 kicket valam szép indokkal!
  • De8Vent
    nem, ha jól tudom
  • pacclacc
    ha ki kick-elnek 1 szerorol akkor a pontszámaim elvesznek amit addig megszereztem?
  • greco
    Vki tudja hogy működik ez a veterán regisztráció. Van egy bf2 accom is és ezt szeretném, de gamespy username és password beírása után ezt írja: The form has been submitted.
  • ZTM
    Úgy látom hogy a "használt" magyar serverek sem "magyarok" tehát másik országban van ugye a server, az lenne a kérdésem hogy elég-e 3072/384 kbps kábel net ahhoz hogy laggmentesen tudjak játszani német angol vagy akár amcsi serveren?
  • nandorb

Landor mehet a bannerbe:)

Elköltözzött a Bf.hu Frankfurtba gyertek kipróbálni!
  • eugabesz
    Ennek csak a neve BF...míg ezt nem érted,szinte semmit sem értesz...
  • Gyuszopapa
    Igazad van.
  • mNzJean
    Nagy csapás ért most mindenkit ...
  • hangya83
    Nekem is hasonló gépem van és tökéletesen fut rajta (átlag 40-45fps)

Gép:
    E6750 (2.66Ghz)
    2GB RAM
    8800GT

Beállítások:

KLIKK
  • Borg
    Töröltem mindenkit a friends listámból... kérem, hogy csak az vegyen vissza, aki HC-t játszik, mert már nem látom át ki hova merre... kösz
    [SG]Locutus
  • RoboGoD
    Hát, ha kb. 8 év után abbahagyom a BF sorozatot, akkor az emiatt a KODOS köcsögöknek készült szar miatt lesz... Sniperpuska mint a shotgun, és fordítva. Ovodásoknak készült ez a fos, vagy mi? Lehet, hogy a KODOS pöcsök idejöttekm, de a BF-esek meg elmennek ettől a hányástól...
  • nandorb
    hat nekem ezzerrel tobb,mostanaban nem hasznaltam mert uncsi,meg keves a pont vele.
  • RoboGoD
    Magason semmiképp. Szerintem.
  • Rony94
    Hellosztok!
    Ezen a gépen hogy menne?

Proci: Intel Pentium DualCore E5300 (2,6 Ghz)
    RAM: 2x1GB
    Videókártya Gigabyte GeForce 9600GT

Közepes vagy magas beállításon menne szaggatás nélkül?
  • eugabesz
    Mondja ezt egy másik CG huszár...
  • Beers
    ha mással nem megy.....
  • SzinesGeza
    A többi fegyverhez képest?
  • nandorb
    1600keves:)
  • SzinesGeza
    Nézd meg a stat-ját.
    Több mint 1600 kill-je van vele, azt használja a legtöbbször. :)
  • Jaffa 2843
    public...
    pontosan ezért nemnagyon játszom publicon.. egyszerüen gagyi
    szabályok nélkül minden játék "elkurvul" sajnos
  • Purga
    hehe....
  • nandorb
    Csak az aimosok kapnak CG-t az arcukba:)
  • Purga
    coRDHA-sokhoz kérdés, AGE-T tagotok elég sűrün használ Gustav-ot emberekre, ez nála alap dolognak számít? Vagy csak a public-ba szar bele?...a quake egy másik játék, nem ez.
  • eugabesz
    36251
  • eugabesz
    Szolj a többieknek ne lépegessenek ki be...
    (Amugy meg látod milyen intligens,átrakott,aztán észrevette,hogy hibázott és visszatett. )
  • SzinesGeza

"gáz fegyverek vannak az elején"?

Szerintem az alap-fegyverek közt vannak nagyon jók.
    Pl 870 MCS, 9A-91, PKM.

• Nagydög
    Gabesz! Az autobalance nagyon idegesito nalatok. Egy kor alatt ketszer vagott at a masik oldalra.
  • De8Vent
    jaja
  • bandika64
    Másnak is volt ma connection interrupted cumó szervereken, vagy nálam van valami gixer? Engem ma vagy 10x ledobott már...
  • Lantee
    Geronimo: Ahhoz képest, hogy egy multira kihegyezett játékról beszélünk, a singli kampány simán elment egynek! Olyan játékokkal játszottam mostanában, mint a Singularity (2 este alatt kivégezve), Metro2033 (3 este alatt kivégezve)...ehhez képest a BFBC2 singli részét is 3 éjszakán keresztül játszottam, és igenis tetszett. Szép, látványos, semmi kivetnivalót nem találtam benne.

Gyuszopapa: ASUS N71JS - hát nem 100 ezres, de azért egy jó asztali PC-vel nem veheti fel a versenyt.
  • eugabesz
    Nem csak az IRAM...szokás szerint megint elbasztak valamit.
  • Gyuszopapa
    Biztos nem 100 ezres laptopod.
  • Föcsök
    Hoppá a LÉNYEG lemaradt. Itt a link:

BFBC2 nagyon olcsón
  • Föcsök
    Halihó emberek! Imént kaptam egy hírlevelet az egyik angol oldalról ahonnan már rendeltem, köztük a AVP Hunter Edition-t és most nagy leárazások vannak náluk. A BFBC2 kapaszkodjatok, 35 font helyett 13, plusz 3 a házhoz szállítás. Azt hiszem, aki eddig várt a jó vásárra az most megkapta, itthon soha nem lesz ennyi a játék max 2-3 év után. Mai árfolyammal számolva az olyan 16x340=5440. Megbízható az oldal, szóval csak ajánlani tudom.
  • TDC Geronimo
    single se jó nem volt se pedig hosszú :D
  • Lantee
    Sziasztok,

Hosszú évek Battlefiel 1942 és BF2 után kicsit elkalandoztam az MW2 felé. Mivel onnan minden ok és indoklás nélkül bannoltak, ezért visszatértem a Csatamezőre.
    A single kampány meglepően jóra és hosszúra sikerült, de amin igazán csodálkoztam, hogy a laptopomon is szépen szalad a játék.
    Ma kezdtem bele a multiba, és hát mit ne mondjak, az első 10-15 percben anyáztam rendesen. Azt sem tudtam ki-honnan-hogyan lőtt le, semmit nem láttam (valami éjszakai pálya volt)...kicsit frusztráló volt.

Aztán találtam egy jó kis angol szervert, 4-5 kör Atacama - és azt hiszem kezdek ráérezni ismét a dolgokra. Mondjuk elég gáz fegyverek vannak itt az elején, de gondolom majd lesz jobb is.

• Boron Power
    IRAM szerver suron fagyogat ki? Mert a fullos szerot lenullazta, nem jottek vissza az emberek.
  • RoboGoD
    Mer neked jobb csíted van...
  • Kovvalsky
    Tegnap játszottam ellene, még csíttel is elég szar volt- a