Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabipaci...majd megmondja..

[IRAM] leader

mármint bocs rosszul fogalmaztam szoval csak 1 napos bann jár érte nemde? 😮 vagy forever vagy mi? :o xd

Azér nem csak ott...van ahol vissza sem engednek.<#hehe><#wilting>

[IRAM] leader

Hivatalos magyarázat "káromkodás,admin sértegetés" 1 napos bann jár ezért a PH Sun ranked serveren amugy ha esetleg tudja valaki 😄

így lehet custom logót kérni

-tRs-Landor

<#hehe><#eljen>

-tRs-Landor

Morphh
Darth Vader is CG-vel zúzott ^^.
Felõlem lehet CG. Éppen elég kínos az adatlapon a 2k+ kill vele. Ha valakinek megéri, akkor tolja. Ha 2 mp. lenne az élesztés, akkor nem élesztene nagyon senki, mert legtöbbször a rossz helyezkedés miatt döglik meg valaki, azt gyorsan kell éleszteni, mert te is meghalsz. 2 mp. alatt meg leszednek mint a szart. Ne töltõdjön újra, csak mittudomén, olyan 20 másodpercenként. Az már inkább kivitelezhetõ lenne.

Frostyc - East

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

sWbFII
Errõl van szó.

Különben meg mindenki mehetne CGvel és akkor a most kezdõk elmennének a francba, hogy "ez egy szar játék" ,
elõbb utóbb mindenkinek elege lenne és menne vissza codozni meg poe-zni és azt senki sem akarja.
Egyébként meg ha megnézitek az összes (najó csak 90%) COD4 szervernél ki van írva hogy RPG GL = kick/ ban
Ott se vették ki ezeket és az lett belõle hogy a playereket szoktatták le róla.

CG-hez csak a gyengék nyúlnak , akik nem tudnak ellenállni a csábításának
-
Lehet szidni:

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
ez kiváló ötlet...

A medicet konnyu lenne rendbe tenni: az ujraelesztes ket masodpercig tart.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ben92
Köszönöm Tono34 és Solid Snake megoldodott a problémám.<#worship><#worship><#worship>

Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.

MR ME
ha ráérek elkezdelek sajnálni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
én rakétával nem lövöldözök emberekre csak ennyi...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
Hat nem hibadzott mert a CG is ugyanugy melle megy sokszor kedd ota pl. hogy a 8toltenybol ha 3eltal vkit. akkor annak orulhetek.

mellesleg az rpg-7esrõl is ugyanigy vélekedsz?

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

mert ha a dice veszi a fáradságot és megcsinálja rendesen /vaktöltény effekt,szar hitbox,sorolhatnám/,akkor sokkal kevesebb quake-r lenne

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

xXtamasXx
kösz, ki is próbálom

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

nandorb
Ezzel probald meg,szal kitorlod ahogy birod meg a devices managernel is manualisan torlod a drivert,es utana ezzel vegkep+driversweperrel
Ezzel nekem bejott mikor kijott a 10.4preview verzio nembirtam felrakni a 10.3-asra.Es sokkaig kutattam mire ezt a szart megtalaltam 100% muxik ha tudja az ember kezelni.

MR ME
miért nem a playereket kell szídni? ha én kibírom h soha egyszer sem lövöldözök emberre CG-vel akkor más is ki tudja bírni

nem a cgvel van baj,hanem h szar a játék,nem a playereket kell szidni,hanem a dice-t

xXtamasXx
igen
am én arra gondoltam amikor azt írtam, h "pedig csak egy felhasználó van ami a rendzsergazda de próbáltam úgyis futtatni " csak még reggel van 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

sWbFII
Van amikor nézem hogy a srác le lõ CGvel, tölti be és össze vissza lõdöz vele tovább. És amikor ugyan ez az ember 5ödszöre csinálja ezt....

Egyébként a medic egy akkora szopatás az egész BF sorozatban. Én úgy csináltam volna meg, hogy egy embert maximum 1-2 szer lehet feléleszteni, meg maximum az élete 3szorosát gyógyíthatjuk rá.
Milyen már mikor lelövök valaki egy teljes tárral, befut a medic , odaküldök még 1 tárat rájuk, de kifogy a fegyver és lelõnek....
Vagy ha nem is a medicet kéne gyengíteni, akkor a fegyvereket jóval megerõsíteni.

Ugyan ez a CG-nél, hogy bele kell lõni egy egész tárat hogy meghaljon, akkor a gyerek inkább CGvel jön, mert az egy lövés.
Erre meg azt csinálnám, hogy összesen 1-2 CG lehet egy embernél, meg 2-3 GL és ne lehessen assaultal újratölteni. (vagy mondjuk még +1-et 24óránként) 😊
Vagy megcsinálni a fegyverkorlátozást: szerveren lévõ játékosoknak 10%nál lehet CG 😊
Vagy csak simán a 3. CG killnél a szerver permabannolja az illetõ egyész felhasználóját x)

MR ME
pfff reggel van még, akkor passz

MR ME
próbáltad úgy h rendszergazdaként indítod a progit? (jobb gomb az exére-futtatás rendszergazdaként)

MR ME
annyi 😄

iceshark
akkor majd lelövöm a pénzeseket és jól elszedem az összefestett fegyvereiket 😊

xXtamasXx
egyenlõre igen de PC-re is be akarják vezetni ha jól tudom ( statoldalakon is fentvan a hozzá járó plcseni)

highlander15
Nem csak konzolra elérhetõek a SPECACT-kitek?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

xXtamasXx
én már mindenhogy próbáltam, letöröltem minden létezõ ATI-t elõször a saját uninstalljával aztán vmi progival és nem engedi feltenni mindíg hibát ír( a felhasználónak rendszergazdai csoportba kell tartoznia)pedig csak egy felhasználó van ami a rendzsergazda de próbáltam úgyis futtatni meg csökkentett módban is és nemmegy fel , szal nekem most a 10.3 van...
valaki tudna erre megoldást?

MR ME
én nem láttam változást, rosszabb nem lett 😊
lényeg h ha telepíted akkor most le kell gyalúlni driver sweeperrel is a 10.4-et és nem elég csak rátelepíteni mert összeakadnak és nem veszi vissza rendesen az órajelet akkor

MR ME
fizetõs kiegészítõk, de elvileg csak a festése a más

stat oldalon megjelentek iylen specact fegyok,minden kasztnál,ha megyek majd gémelni azokat már használni is tudom?más értékeik vannak,mint a sima verzióinak?

FlyHigh
Érdemes felrakni a 10.5-ös catalystet? 10.4 van most nekem.

Thrash \'Till Death

Ez király eza fejléc ennél szebbet sehol nem láttam grat!!

LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)

Nem azt csak példának írta...ti melyik fórumot olvassátok?<#nemtudom><#pias>

[IRAM] leader

Maak
ekezetes a felhasznaloneved windowsban?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SötétBarom
Windows fiókneved ékezetes. Csinálj egy másik fiókot, és játssz onnan.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Solid Snake
"szerverkeresõ nem talál egy rohadt szervert se" Indítsd el a játékot a BFBC2Updater-el frissít, aztán már lesznek szervereid.
Tono34
Milyen jó is volt az, mikor fent voltunk vagy 8-an, régi szép idõk.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ben92
Sziasztok!

Lenne egy nagy problémám.Miért van az hogy single playerben nem menti el dolgokat.Tegnap végig vittem négy pályát láttam hogy játék közben kiírja SAVING gondoltam pihenek kicsit és kiléptem,de mikor újból játszani akartam nem volt meg a mentés és kezdhettem elölrõl.Igen olvastam hogy Win7,Vista alatt nem kezeli az ékezetes betûket és a gép felhasználó nevében nem lehet ékezet és ezért nem ment,de nekem XP-van ezért nem értem.

A másik hogy a szerverkeresõ nem talál egy rohadt szervert se pedig csináltam magamnak felhasználói fiókot és bejelentkeztem.
Jó lenne ha tudna valaki valami megoldást ezekre a problémákra annak nagyon megköszönném!

Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.

Beers
na na , csak a 2. lehet 😉!

Tegnap megnéztem, win7 fele annyi fps-t produkál, mint az xp!
Néha leesik 18-20-ra is!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
Nem is, mert az 1 :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

iceshark
a baj akkor van ha elsõdleges fegyvernek használod...én is csak akkor kezdek el noob-ozni valakit ha már 3. alakalommal nyír ki cg vel, mert a nála lévõ egyéb fegyvert nem is akarja használni csak végsõ esetben mondván cg 1 lövés 1 halál 😞

lipovics
Nem értem, hogy miért megy CG lámázás... A játék része, ráadásul nagyon hasznos. Ezzel legalább le lehet bontani a házat a full medic squadokról, amúgy esélytelen lenne a harc.

Sokszor meglepõdnek a wookie-k, hogy milyen távolról kiszedem õket 😄D
Pedig már inkább rpg-zem, mert szidnak a cg miatt.
Beers
poe2 az egyik legjobb mod, amit valaha készítettek!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Én csak egy kicsit nyomtam.Nem rossz módja a bf2-nek.Ott legalább volt esély a repülõk ellen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Jelen!
Én speciel PoE2HU klán tagja voltam.
Úgyanúgy, mint Landor, P3dr0 és még jó páran.
sWbFII
-ha már szóba hoztam, innen ki játszott POE2-vel is?
(és bocs a floodért)